Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sage espressomaskine - Barista kaffemaskine til hverdagen

Der er ingen tvivl om, at danskerne er vilde med kaffe. Vi har faktisk ét af de mest kaffedrikkende lande i verden, og det kan da også ses på vores forbrug og store entusiasme for kaffe. Med en Sage espressomaskine, pro, touch eller express, får du mulighed for at få den bedste kop kaffe hver dag.
Af 
Opdateret d. 22. september 2022
sage espressomaskine
Sage er et veletableret brand, der laver nogle gode og funktionelle produkter. Herunder høreer naturligvis deres espressomaskine, som fås i flere forskellige modeller med forskellige fordele. Vælger du en Sage espressomaskine som din næste kaffemaskine, vil du ikke blive skuffet.

Her får du nemlig et yderst brugervenligt, intuitivt og effektivt produkt, som kan give dig kaffeglæde og gode smage hver eneste dag. Her får du nemlig ikke bare en kaffemaskine, men et værktøj til at lave den bedste kaffe hver dag, så du kan starte og eller slutte dagen af på den rette måde.

Ultimativ kaffenydelse

Ligegyldigt hvilken kaffemaskine fra Sage du vælger, så vil du bestemt ikke fortryde det. Her får du nemlig en suveræn espressomaskine, der ved hjælp af højt tryk brygger espresso, der både er smagfuld og har den rette temperatur. Hertil kan du skumme varm og lækker mælk.

En Sage kaffemaskine kan både fås som en mere udstyret version, hvor der både er cappucinatore, altså en mælkeskummerarm, kaffekværn til hele bønner, kopvarmer og meget mere. Dette er alt sammen med til at gøre kaffeoplevelsen bedre og mere smagfuld.Sage espressomaskine sørger for en varm kop kaffe hver morgen, hvor du ikke skal gå på kompromis med kvalitet. 

sage espressomaskine

En Sage espressomaskine til alle

På grund af det store, gode og brede udvalg af forskellige modeller, så vil du helt sikker kunne finde en espressomaskine, der passer til dine behov. Om det er manuel, semiautomatisk eller hvad end det kunne være, så har Sage løsningen på dit kaffeproblem. Se selv udvalget igennem og find netop den, der passer til dig, dine behov og dit hjem.

På grund af den store diversitet, de mange funktioner og de flotte design, vil der findes en kaffemaskine, som passer til ethvert behov. Derfor er det helt sikkert værd at have Sage med i tankerne, når du begynder at tænke over og drømme om de muligheder, du har, når du skal ud og have fat i en lækker espressomaskine.

Vil du læse mere om de bedste espressomaskiner 2022, så læs vores guide igennem her. 

Sage espressomaskine - hvilken bør du vælge?

Der er et hav af muligheder at vælge imellem, når du skal købe en maskine fra dette Brand. De har nemlig udviklet mange espressomaskiner, som er blevet nogle populære modeller på markedet.

Der er nogle overvejelser, du kan gøre dig, før du køber din næste Sage espressomaskine. Først og fremmest kan du vælge imellem en fuldautomatisk, automatisk eller semiautomatisk model. 

Med en fuldautomatisk Sage espressomaskine kan maskinen med et enkelt tryk helt automatisk brygge din yndlings kaffedrik. Denne type har en indbygget kværn, som maler bønnerne for dig. Den store fordel på en fuldautomatisk og automatisk Sage espressomaskine er, at den fuldautomatiske har et automatisk mælkesysten. Dette betyder altså, at du kan lave den lækreste cappucino, latte eller anden kaffedrik med mælk på nemmeste vis. Med denne fuldautomatiske model vil du hurtigt og nemt kunne brygge den lækreste kaffe ved blot et enkelt tryk.

Med en automatisk Sage espressomaskine vil du få en maskine med en indbygget kværn, som maler bønnerne for dig. Dog har denne type maskine ikke en automatisk mælkeskummer, hvorfor du selv skal tilberede mælken til din kaffe. Med en Sage espressomaskine vil du kunne brygge en fantastisk espresso, hvorefter du selv skal tilføje friskskummet mælk. Her kan du altså få en friskbrygget espresso med et enkelt tryk, og selv have mulighed for at steame mælken. 

Med en semiautomatisk model får du en maskine, der kan du fordybe dig i processen. Her hælder du selv fintmalet kaffe i maskinen, hvorefter du stamper kaffen. Efter at have lavet den lækreste espresso kan du selv skumme mælken i en mælkeskummer. Demed vil du med en semiautomatisk Sage espressomaskine få en kaffemaskine, hvor du har fuld kontrol over brygningen. Her kan du altså lege barista i dit eget køkken, og du har fuld kontrol fra start til slut.

Forstå afsenderen af din maskine

Sage er ikke bare et firma der blindt producerer kaffemaskiner i alle forskellige typer og kategorier, og generelt deres køkkenudstyr. De producerer deres ting med omtanke. 

For at give dig den bedst mulige kaffeoplevelse, også når du har købt en espressomaskine eller andet fra dem, kan du deltage i deres MasterClasses, som de tilbyder deres kunder. Det giver dig indsigt i, hvordan du bruger din maskine korrekt og laver den bedst mulige kaffe. 

Du kan på deres side også finde en masse brugervejledninger og support, som er tilpasset præcis dine spørgsmål. Dette og tilgang til Ekspert masterclasses kan du få ved at tilmelde dig som medlem i deres univers.

De er på markedet med espressomaskine nogle af dem som de fleste kender, og med god grund. De formår at skabe nogle dejlige produkter hvad angår design, funktioner og rette tilbehør, samt at de har godt fokus på medlemsservice. 

Sage barista pro, touch, express espressomaskine? Forstå modeller

Der findes, som tidligere nævnt, flere forskellige typer, kategorier og størrelsen indenfor dette brand. Det er hovedsageligt disse tre kategorier som fremhæves i test, anmeldelser og gennem forbruger feedback. 

De har indenfor disse tre kategorier Sage barista pro, Touch og Express espressomaskine ca. 5-10 forskellige modeller, som hver især adskiller sig på mindre eller større parametre. 

  • Sage Barista pro er en hurtig, manuel maskine, som prismæssigt lægger i midten af denne skala.
  • Sage Barista touch er den fuldautomatiske version, som laver kaffen ved blot få tryk. Denne er den dyreste af de tre, men er også mere tidseffektiv.
  • Sage Barista Express er også en manuel espressomaskine, hvor du selv kværner, vælger, steamer osv. Denne Express model er også den billige model af disse tre.

Dette er dog blot et lille udpluk i deres sortiment af kaffemaskine tilbehør, maskiner og kværne. Du kan læse endnu mere om dem på deres hjemmeside.

Bliv klogere på kaffen fra din Sage espressomaskine

Der er mange gode grunde til at vælge Sage espressomaskine, og der er lige så mange gode grunde til at drikke kaffe på daglig basis. Danskerne drikker i gennesnit 3-4 kopper kaffer dagligt, og det er implementeret som en fast del af mange menneskers daglige rutine. 

Kaffe er godt for din sundhed: Der findes mange gode grunde til at drikke kaffe fra din Sage espressomaskine dagligt, og kaffedrikke er faktisk sundt for kroppen. Et moderat indtag på 3-4 kopper om dagen kan endda nedsætte dødeligheden og mindske risikoen for en lang række sygdomme såsom type 2-diabetes, parkinsons sygdom, blodprop, blødnings i hjernen samt en række kræftsygdomme. 

Et moderat indtag af kaffe fra din Sage espressomaskine kan mindske risikoen for kræftsygdomme såsom kræft i mavesækken, svælg, livmoder og mange andre kæfttyper. Ydermere viser undersøgelser, at et daglig indtag af kaffe kan mindske risikoen for blodprop eller blødning i hjernen med godt 10%

Hvordan laves kaffe? Den populære drik laves ved at blande tørrede, ristede og malede kaffebønner med varmt varn. De mest benyttede bønner er arabica samt robusta-kaffe. Der findes 4 måder at brygge kaffe på, og de afhænger hver især af, hvordan det varme vand introduceres til de malede bønner. Heriblandt findes der kogning, iblødsætning (stempelkaffe), flitering (filterkaffe) samt tryk (som med en Sage espressomaskine). 

Kaffen er en kemisk sammensætning, der indeholder en række aktive stoffer, der kan have biologiske virkninger. Heriblandt findes koffein, cafestol, kahweol mm, som har virkning på centralnervesystemet, fedtstofskiftet og sukkerstofskiftet. Koffeinen er det mest kendte indholdsstof i kaffen, der påvirker kroppen energiniveau. Der er c. 85mg koffein i en kop filterkaffe på 125ml.

Hvor kommer kaffe fra?

Kaffe kommer oprindeligt fra østafrika - nærmere bestemt provinsen i Etiopien. Man har dyrket kaffe siden 1500-tallet, og i dag er Etiopien stadig et af de lande, der producerer allermest kaffe. 

Det er usikkert, hvordan man opdagede kaffens effet. Der eksisterer dog en udbredt historie om en gedehyrde, der bed mærke i at hans geder ikke kunne sove, når han fodrede dem med bær fra en specifik busk. Om dette er en røverhistorie vides dog ikke. 

Kan kaffe til din Sage espressomaskine blive for gammelt? 

Fordi kaffebønnerne tørres og ristes, er det ikke et letfordærveligt produkt. Opbevares kaffen til din Sage espressomaskine i et mørkt, tørt og køligt rum, kan det holde sig meget længere end en datoen, der er skrevet på glasset. Du behøver derfor ikke at være usikker på, om din kaffe er blevet for gammel, jo mindre der er dannet mug. 

Må man drikke kaffe fra sin Sage espressomaskine, når man er gravid? 

Når du er gravid, må du maksimat drikke tre kopper kaffer dagligt ifølge anbefalinger. Sundhedsvæsenet anbefaler at nedsætte koffeinindholdet til højest 300mg dagligt, når du er gravid, de et for højt indhold af koffein kan føre til spontan abort eller tidlig fødsel. Derudover mener mange gravide, at kaffen smager meget sur og dårlig under graviditet.

Kan man købe koffeinfri kaffe til Sage espressomaskine?

Du behøver ikke at gå på kompromis med din kaffenydelse, selvom du ønsker at mindske indholdet af koffein i din hverdag eller inden sengetid. Du kan nemlig sagtens købe kaffe uden indhold af koffein og dermed satdig nyde en fantastisk kop kaffe uden at få en stor mængde koffein i kroppen. 

Det er både mulgit at købe koffeinfri kaffe som instant, bønner eller finmalet. Der findes desuden flere brands, som udbyder finmalet koffeinfrie kaffebønner, som du kan putte i din Sage espressomaskine.

FAQ:

Hvilken Sage espressomaskine er bedst?
Ifølge eksperterne er Sage Bambino Plus en velfungerende espressomaskine, der er nem at betjene samt ”utrolig brugervenlig” og en af de bedste modeller fra brandet. Dog variere det alt efter om du ønsker en fuldautomatisk, semi automatisk eller automatisk model.
Hvor kan man købe dem?
En Sage espressomaskine kan købes hos flere forhandlere både online eller fysisk såsom Elgigaten mm. Hvis du køber dem online, kan du være heldig at kunne finde modellerne på tilbud.
Hvor længe holder den?
En kaffemaskine kan holde i mange år, såfremt du sørger for at holde den vedlige og rengøre den jævnligt. Hvis du blot føler vejledningen i manualen, vil din Gastroback espressomaskine kunne holde i mange år.
Hvor er Sage fra?
Sage™ er startet og ejet af Breville Group, og blev grundlagt i 2013 i England, med lanceringen af 17 premium produkter.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle