Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sage espressomaskine - Barista kaffemaskine til hverdagen

Der er ingen tvivl om, at danskerne er vilde med kaffe. Vi har faktisk ét af de mest kaffedrikkende lande i verden, og det kan da også ses på vores forbrug og store entusiasme for kaffe. Med en Sage espressomaskine, pro, touch eller express, får du mulighed for at brygge en lækker kop kaffe - hver dag. Find den bedste i test med vores overblik her!
Af 
Opdateret d. 22. september 2022
sage espressomaskine
Sage er et veletableret brand, der laver nogle gode og funktionelle produkter. Herunder høreer naturligvis deres espressomaskine, som fås i flere forskellige modeller med forskellige fordele. Vælger du en maskine fra dette brand som din næste kaffemaskine, vil du ikke blive skuffet.

Her får du nemlig et yderst brugervenligt, intuitivt og effektivt produkt, som kan give dig kaffeglæde og gode smage hver eneste dag. Her får du nemlig ikke bare en kaffemaskine, men et værktøj til at lave den bedste kaffe hver dag, så du kan starte og eller slutte dagen af på den rette måde.

Læs hvordan vi udvælger og laver anmeldelser af produkter her

De bedste Sage espressomaskine 2022:

ProduktPris6999,-9999,-6299,-3959,-
Vores vurderingVores anbefalingBedste premiumBedst til prisGod til prisen
FunktionIntegreret kaffekværnIntegreret kværn Aftagelig vandtank Automatisk drift
IndstillingerAutomatisk mælketekstureringTouchskærm & manuel betjeningOpvarmning af koppenFuldautomatisk mælkeskummer
Se mereSe mereSe mereSe mere

Bedste Sage espressomaskine 2022

Sage pro barista espressomaskine bedste i test

Prisklasse: 6999 kr. 

Mærke: Sage

Indstillinger: 30 kværneindstillinger

Funktioner: 
Integreret kaffekværn, mælkeskummer & LCD-skærm

Fordele:

Automatisk mælketeksturering
Kopopvarmningsbakke
Indbygget kværn

Elgiganten

Hurtig levering.
God service.

Hvorfor Sage Barista Pro espressomaskine?

Er du på jagt efter en skøn maskine, som giver dig mulighed for lækker barista kaffe, når du vil. Denne Barista Pro model er en rigtig god solid maskine, som både har kværn til hele bønner, som du kan frisk male manuelt med maskinen. Desuden har den en mælkesteamer, som giver mulighed for at lave cremet kaffe til din gæster eller dig selv. 

Den ligger pris mæssigt i midten, hvad angår andre modeller. Den står ofte til omkring de 7.499, uden tilbud. Det er derfor hverken den billigste, men heller ikke den dyreste. Den brygger hurtig kaffe med 9 bar. Den er lyn hurtig til at varme op og starte op, så du ikke skal tænde den flere timer inden brug.

Barista touch Sage espressomaskine

Prisklasse: 9999 kr. 

Mærke: Sage

Indstillinger: 18 kværneindstillinger

Funktioner: 
Integreret kværn & berøringsskærm

Fordele:

Vandbeholder kapacitet 2 l
Manuel betjening
Touchskærm

Elgiganten

Hurtig levering.
God service.

Hvorfor Barista touch espressomaskine?

Denne model er en af deres automatiske maskiner, hvor du blot klikker på en mulig kaffe, som du ønsker at brygge. Du skal på denne måde ikke selv vurdere mængder af kaffe, styrke og mælk. Denne maskine ligger i den lidt dyere ende, og er ofte at finde til 9.999 kr. 

Med forprogrammerne og den automatiske mællkeskummer, kan du “bestille” en kaffe og foretage dig andre aktiviteter mens den brygger. Du kan selv oprette dine favorit kaffer, og lade dem gemme, så du hurtigt kan bestille dem igen med din Sage espressomaskine. Du kan desuden brygge op til to kopper ad gangen med denne.

Sage express espressomaskine

Prisklasse: 6299 kr. 

Mærke: Sage

Kapacitet: 2 liter

Funktioner: 
Aftagelig vandtank & integreret kværn

Fordele:

Opvarmning af koppen
Manuel betjening
Lufttætte bønnebeholder

Elgiganten

Hurtig levering.
God service.

Hvorfor Sage Barista Express?

Denne maskine findes både i deres Express “Impress” og den model, som blot hedder Express. Forskellen her er dens puck og “adgangen” fra kaffen og ned i den. Den er aflukket, så du kan sikre et mindre rod med fint malet kaffe. 

Express er en af de “billigere” modeller fra Sage, selvom den ikke er billig. Den ligger til omkring 6.999 kr., og du kan lave alle de kaffer som du lyster med denne. Den kan som udgangspunkt alt hvad de andre maskiner kan, som ligner denne (de som ikke er automatiske).

Den har seperat mælkesteamer, som gør, at du kan steame den yngslings mælk, som du elsker i kaffen.

Bambino Plus - sage maskine

Sage the Bambino Plus - God til prisen

Prisklasse: 3959 kr. 

Mærke: Sage

Kapacitet: 1,9 liter

Funktioner:
Automatisk drift, hurtig opvarmningstid

Fordele:

Automatisk mælkdyse
Fuldautomatiske mælkeskummer
Automatisk drift

Elgiganten

Hurtig levering.
God service.

Hvorfor Sage the Bambino Plus espressomaskine?

En af deres mindste modeller, er denne Bambino Plus, som blot brygger en enkelt kop ad gangen, og ikke fylder meget på dit bord derhjemme. Den er derfor genial til dig, som skal have en lille Sage espressomaskine. Denne maskine står til omkring 4.500-5.000 kr.

Den har trods sin lille størrelse stadig plads til en mælkesteamer, så du kan skumme dig en lækker mælk til din Latte, Cappucino og alt andet lækkert barista kaffe.

Ultimativ kaffenydelse

Ligegyldigt hvilken kaffemaskine fra Sage du vælger, så vil du bestemt ikke fortryde det. Her får du nemlig en suveræn espressomaskine, der ved hjælp af højt tryk brygger espresso, der både er smagfuld og har den rette temperatur. Hertil kan du skumme varm og lækker mælk.

En maskine herfra kan både fås som en mere udstyret version, hvor der både er cappucinatore, altså en mælkeskummerarm, kaffekværn til hele bønner, kopvarmer og meget mere. Dette er alt sammen med til at gøre kaffeoplevelsen bedre og mere smagfuld.

En Sage espressomaskine til alle

På grund af det store, gode og brede udvalg af forskellige modeller, så vil du helt sikker kunne finde en espressomaskine, der passer til dine behov. Om det er manuel, semiautomatisk eller hvad end det kunne være, så har dette brand løsningen på dit kaffeproblem. Se selv udvalget igennem og find netop den, der passer til dig, dine behov og dit hjem.

På grund af den store diversitet, de mange funktioner og de flotte design, vil der findes en kaffemaskine, som passer til ethvert behov. Derfor er det helt sikkert værd at have Sage med i tankerne, når du begynder at tænke over og drømme om de muligheder, du har, når du skal ud og have fat i en lækker maskine.

Vil du læse mere om de bedste espressomaskiner 2022, så læs vores guide igennem her. 

Hvilken model bør du vælge?

Der er et hav af muligheder at vælge imellem, når du skal købe en maskine fra dette Brand. De har nemlig udviklet mange kaffemaskiner, som er blevet nogle populære modeller på markedet.

Der er nogle overvejelser, du kan gøre dig, før du køber din næste maskine. Først og fremmest kan du vælge imellem en fuldautomatisk, automatisk eller semiautomatisk model. Du kan orientere dig forskellige "bedste i test" anmeldelser.

Med en fuldautomatisk Sage espressomaskine kan maskinen med et enkelt tryk helt automatisk brygge din yndlings kaffedrik. Denne type har en indbygget kværn, som maler bønnerne for dig. Den store fordel på en fuldautomatisk og automatisk maskine herfra er, at den fuldautomatiske har et automatisk mælkesysten. Dette betyder altså, at du kan lave den lækreste cappucino, latte eller anden kaffedrik med mælk på nemmeste vis. Med denne fuldautomatiske model vil du hurtigt og nemt kunne brygge den lækreste kaffe ved blot et enkelt tryk.

Med en automatisk kaffemaskine herfra vil du få en maskine med en indbygget kværn, som maler bønnerne for dig. Dog har denne type maskine ikke en automatisk mælkeskummer, hvorfor du selv skal tilberede mælken til din kaffe. Med en maskine fra dette mærke vil du kunne brygge en fantastisk espresso, hvorefter du selv skal tilføje friskskummet mælk. Her kan du altså få en friskbrygget kaffe med et enkelt tryk, og selv have mulighed for at steame mælken. 

Med en semiautomatisk model får du en maskine, der kan du fordybe dig i processen. Her hælder du selv fintmalet kaffe i maskinen, hvorefter du stamper kaffen. Efter at have lavet den lækreste espresso kan du selv skumme mælken i en mælkeskummer. Demed vil du med en semiautomatisk Sage espressomaskine få en kaffemaskine, hvor du har fuld kontrol over brygningen. Her kan du altså lege barista i dit eget køkken, og du har fuld kontrol fra start til slut.

Forstå afsenderen af din maskine

Sage er ikke bare et firma der blindt producerer kaffemaskiner i alle forskellige typer og kategorier, og generelt deres køkkenudstyr. De producerer deres ting med omtanke. 

For at give dig den bedst mulige kaffeoplevelse, også når du har købt en kaffemaskine af denne slags eller andet fra dem, kan du deltage i deres MasterClasses, som de tilbyder deres kunder. Det giver dig indsigt i, hvordan du bruger din maskine korrekt og laver den bedst mulige kaffe. 

Du kan på deres side også finde en masse brugervejledninger og support, som er tilpasset præcis dine spørgsmål. Dette og tilgang til Ekspert masterclasses kan du få ved at tilmelde dig som medlem i deres univers.

De er på markedet med en maskine af denne slags nogle af dem som de fleste kender, og med god grund. De formår at skabe nogle dejlige produkter hvad angår design, funktioner og rette tilbehør, samt at de har godt fokus på medlemsservice. 

Sage barista pro, touch, express espressomaskine? Forstå modeller

Der findes, som tidligere nævnt, flere forskellige typer, kategorier og størrelsen indenfor dette brand. Det er hovedsageligt disse tre kategorier som fremhæves i test, anmeldelser og gennem forbruger feedback. 

De har indenfor disse tre kategorier Sage barista pro, Touch og Express espressomaskine ca. 5-10 forskellige modeller, som hver især adskiller sig på mindre eller større parametre. 

  • Barista pro er en hurtig, manuel maskine, som prismæssigt lægger i midten af denne skala.
  • Barista touch er den fuldautomatiske version, som laver kaffen ved blot få tryk. Denne er den dyreste af de tre, men er også mere tidseffektiv.
  • Barista Express er også en manuel kaffemaskine, hvor du selv kværner, vælger, steamer osv. Denne Express model er også den billige model af disse tre.

Dette er dog blot et lille udpluk i deres sortiment af kaffemaskine tilbehør, maskiner og kværne. Du kan læse endnu mere om dem på deres hjemmeside.

Sage espressomaskine sørger for en varm kop kaffe hver morgen, hvor du ikke skal gå på kompromis med kvalitet. 

sage espressomaskine

Bliv klogere på kaffen fra din Sage espressomaskine

Der er mange gode grunde til at vælge en espressomaskine herfra, og der er lige så mange gode grunde til at drikke kaffe på daglig basis. Danskerne drikker i gennesnit 3-4 kopper kaffer dagligt, og det er implementeret som en fast del af mange menneskers daglige rutine. 

Kaffe er godt for din sundhed: Der findes mange gode grunde til at drikke kaffe fra din maskine dagligt, og kaffedrikke er faktisk sundt for kroppen. Et moderat indtag på 3-4 kopper om dagen kan endda nedsætte dødeligheden og mindske risikoen for en lang række sygdomme såsom type 2-diabetes, parkinsons sygdom, blodprop, blødnings i hjernen samt en række kræftsygdomme. 

Et moderat indtag af kaffe fra din maskine kan mindske risikoen for kræftsygdomme såsom kræft i mavesækken, svælg, livmoder og mange andre kæfttyper. Ydermere viser undersøgelser, at et daglig indtag af kaffe kan mindske risikoen for blodprop eller blødning i hjernen med godt 10%

Hvordan laves kaffe? Den populære drik laves ved at blande tørrede, ristede og malede kaffebønner med varmt varn. De mest benyttede bønner er arabica samt robusta-kaffe. Der findes 4 måder at brygge kaffe på, og de afhænger hver især af, hvordan det varme vand introduceres til de malede bønner. Heriblandt findes der kogning, iblødsætning (stempelkaffe), flitering (filterkaffe) samt tryk (som med en Sage espressomaskine). 

Kaffen er en kemisk sammensætning, der indeholder en række aktive stoffer, der kan have biologiske virkninger. Heriblandt findes koffein, cafestol, kahweol mm, som har virkning på centralnervesystemet, fedtstofskiftet og sukkerstofskiftet. Koffeinen er det mest kendte indholdsstof i kaffen, der påvirker kroppen energiniveau. Der er c. 85mg koffein i en kop filterkaffe på 125ml.

Hold øje med test for de bedste måder at gøre dette på, så du sikrer dig den bedste kop kaffe.

Hvor kommer kaffe fra?

Kaffe kommer oprindeligt fra østafrika - nærmere bestemt provinsen i Etiopien. Man har dyrket kaffe siden 1500-tallet, og i dag er Etiopien stadig et af de lande, der producerer allermest kaffe. 

Det er usikkert, hvordan man opdagede kaffens effet. Der eksisterer dog en udbredt historie om en gedehyrde, der bed mærke i at hans geder ikke kunne sove, når han fodrede dem med bær fra en specifik busk. Om dette er en røverhistorie vides dog ikke. 

Kan kaffe til din Sage espressomaskine blive for gammelt? 

Fordi kaffebønnerne tørres og ristes, er det ikke et letfordærveligt produkt. Opbevares kaffen til din maskine i et mørkt, tørt og køligt rum, kan det holde sig meget længere end en datoen, der er skrevet på glasset. Du behøver derfor ikke at være usikker på, om din kaffe er blevet for gammel, jo mindre der er dannet mug. 

Må man drikke kaffe fra sin maskine, når man er gravid? 

Når du er gravid, må du maksimat drikke tre kopper kaffer dagligt ifølge anbefalinger. Sundhedsvæsenet anbefaler at nedsætte koffeinindholdet til højest 300mg dagligt, når du er gravid, de et for højt indhold af koffein kan føre til spontan abort eller tidlig fødsel. Derudover mener mange gravide, at kaffen smager meget sur og dårlig under graviditet.

Kan man købe koffeinfri kaffe til Sage espressomaskine?

Du behøver ikke at gå på kompromis med din kaffenydelse, selvom du ønsker at mindske indholdet af koffein i din hverdag eller inden sengetid. Du kan nemlig sagtens købe kaffe uden indhold af koffein og dermed satdig nyde en fantastisk kop kaffe uden at få en stor mængde koffein i kroppen. 

Det er både mulgit at købe koffeinfri kaffe som instant, bønner eller finmalet. Der findes desuden flere brands, som udbyder finmalet koffeinfrie kaffebønner, som du kan putte i din maskine fra dette populære brand.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Grundig research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter ligger til grund for udvælgelse og anmeldelse af produkterne i nærværende artikel. De udvalgte produkter udbydes hos vores forhandlere, og kan derfor variere i pris. Du kan opnå et overblik over, hvor du finder produkterne til den bedste pris i vores pristabeller. Det er vigtigt at pointere, at vores anmeldelser altid er funderet på en samlet vurdering af produktet, trods partneraftaler.

Kriterier for vurdering og sammenligning af produkter

Produkttest udsendt af officielle eller upartiske instanser
Kundeanmeldelser og udtalelser
Vurdering ud fra specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
Kundeservice herunder garanti og omdømme hos udbyderen
Forbrugerens præferencer vurderet på baggrund af indsamlet indsigter

De ovennævnte kriterier sammenstilles med produktets pris og kvalitet, og på baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, som udmønter sig i reelle anbefalinger. Produkterne i nærværende artikel er en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov - og altså ikke en rangering af produkterne fra bedst til værst.

FAQ:

Hvilken Sage espressomaskine er bedst?
Ifølge eksperterne er Sage Bambino Plus en velfungerende espressomaskine, der er nem at betjene samt ”utrolig brugervenlig” og en af de bedste modeller fra brandet. Dog variere det alt efter om du ønsker en fuldautomatisk, semi automatisk eller automatisk model.
Hvor kan man købe dem?
En Sage espressomaskine kan købes hos flere forhandlere både online eller fysisk såsom Elgigaten mm. Hvis du køber dem online, kan du være heldig at kunne finde modellerne på tilbud.
Hvor længe holder den?
En kaffemaskine kan holde i mange år, såfremt du sørger for at holde den vedlige og rengøre den jævnligt. Hvis du blot føler vejledningen i manualen, vil din Gastroback espressomaskine kunne holde i mange år.
Hvor er Sage fra?
Sage™ er startet og ejet af Breville Group, og blev grundlagt i 2013 i England, med lanceringen af 17 premium produkter.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle