Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sage Bambino Plus - Kompakt men effektiv espressomaskine

Sage er muligvis en af de mest populære brands, når vi snakker om espressomaskiner. Herunder er finder du blandt andet deres lille, kompakte og elegante model Bambino Plus, som er diskret med effektiv.
Af 
Opdateret d. 22. september 2022
sage bambino plus
Med blot få kubik centimeter kan du med en meget smart og veludnyttet maskine få de bedste kopper kaffe, og uden du skal ned på din lokale kaffebar og bruge en masse penge på en god kaffe. Prøv kræfter derhjemme i stedet. Du vil ikke fortryde dit køb.

Elegant, simpelt og høj funktionelt design

Med denne Sage Bambino Plus får du rigeligt med plads omkring din espressomaskine. Med sine 31*32 cm., fylder dette kompakte design ikke meget i rummet. Det betyder dog ikke, at du behøver at gå ned på kvalitet - tvært i mod. Den har lige pæcis de funktioner den skal have.

Du får med en Sage Bambino Plus både mælkeskummer til at steame din mælk til perfektion, vandfilter, stamper, TermoJet opvarmningsystem og en masse andre funktioner og muligheder, som gør denne maskine helt speciel.

Sage Bambino Plus - en populær espressomaskine

Med dens mange gode anmeldelser er denne Sage Bambino Plus espressomaskine en af de bedste mindre kaffemaskiner du finder på markedet. Den har, trods sin lille størrelse, fortsat trykbar på 15 bar. Hvilket giver den god kraft til at kunne brygge din kaffe bedst muligt.

Med denne lille kompakte og effektive model, kan du i en lille lejlighed forsat lave en lækker kop kaffe til dine gæster eller til din morgenmad. Den har en vandbeholde på 1,9 liter, så der er helt fint plads til en del vand, men uden at den tager plads. Den er nem at vedligeholde og du kan derfor have den i mange år frem. En god investering med en Sage Bambino Plus espressomaskine.

Den befinder sig i en prisklasse mellem 4.000-5.000 kr.

sage bambino plus

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle