Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Rust på faldstamme - Hvad skal gøres og hvor søges hjælp

En faldstamme er en essentiel del af et badværelse, især i etagebygninger, og derfor er det også vigtigt, at den er i orden. Finder du revner, misfarvninger eller rust på din faldstamme, så er det en god ide at ringe til et certificeret VVS firma, som kan assistere dig med vurdering.

Af 
rust på faldstamme
Opdager du, at der er komemt rust på din faldstamme, hvad end det er små rustpletter eller større plamager, så bør du søge professionel hjælp. Disse rustpletter kan nemlig betyde, at der er ved at danne sig utætheder i og på røret, som i sidste ende kan betyde lækage.

Ringer du efter hjælp, når du opdager rust på din faldstamme, vil du kunne undgå ubehagelige overraskelser og oplevelser, for de kan nemlig hjælpe med at reparere eller udskifte røret, inden det er for sent og den springer. Og det ønsker du bestemt ikke.

Søg hjælp i rette tid

Når du oplever problemer med din faldstamme, så er det vigtigt, at du kontakter professionel hjælp så hurtigt som muligt, da det kan betyde, at du når at få hjælpen, inden det er forsent. Da en faldstamme er samlingspunktet for spildevand, vil du nødt have det ud på gulvet.

Opdager du rust på røret, er det derfor vigtigt, at du reagerer hurtigt, da du ikke kan vide, om der også er rust på indersiden og om røret i så fald er tæt på at kollapse eller er decideret sprængfarligt. Med de gasser, der ophobes i en faldstamme, så kan svagheder hurtigt blive til ubehagelige situationer.

Har du opdaget at der er kommet rust på din faldstamme? Læs med her for at få de rigtige informationer for hvad der skal gøres, hvis dette er tilfældet. 

rust på faldstamme

Hvad gør du så, når du opdager rust på faldstamme?

Vi anbefaler til enhver tid, at du får tjekket situationen, så du er sikker på ikke at ende med spildevand i dit hjem. Generelt har røret en levetid på over 50 år, men derfor kan der godt være problemer, som behøver en løsning akut - og her er der især tale om rust og rustpletter.

Få alle informationer om hvad en faldstamme er gennem vores guide lige her. 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle