Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Proteinpulver uden mælk - Protein foruden mælkeprodukter

Pulveret er en fantastisk kilde til hurtig protein, og det er blevet meget populært som et supplement til manges træning. Pulveret kan blandes og og bruges i alverdens opskrifter, og du kan altså sagtens finde eksempler på måder, du kan bruge proteinpulver uden mælk.
Af 
Opdateret d. 21. november 2022
vanilje-proteinpulver-front

Opskrifter med proteinpulver uden mælk

Der findes mange gode opskirfter og eksempler på, hvordan du kan lave mad med proteinpulver uden mælk. Selvom det er en super smart og hurtig kilde til protein, findes der altså massere nemmere og hurtige opskrifter, du kan benytte.

Først og fremmest kan du tilføje pulveret i din havregrød hver eneste morgen. Her kan du f.eks. Blane havregrynen op med vand og en smule salt, og lave den klassike havregrød. Når grøden er færdig kan du med fordel tilføje proteinpulveret i grøden, hvorefter du vil den lækreste og velsmagend havregrød med proteinpulver uden mælk. Hvis du vælger at putte pulveret i din havregrød, skal du dog huske at tilføje mindre vand, end de ville have gjort normalt. Dette er fordi, at pulveret gør konsistensen ekstra hård, hvorfor der skal tilføjes mindre vand i grøden.

Du kan kan vælge at lave lækre snacks med alternative drikke såsom havredrik, soyadrik mm. Her kan du f.eks. Lave lækkert bagværk såsom pandekager med proteinpulver uden mælk. Fordelen ved at bruge pulver er, ay du kan vælge præcis den smag, du ønsker. Du kan f.eks. Købe pulver med smag af vanilje og lave de lækreste proteinrige pandekager med smag af vanilje. Her kan du med fordel købe soyadrik med smag af vanilje, for at gøre vaniljesmagen ekstra kraftig.

Masser af smagsvarianter

Noget af det bedste ved proteinpulver med eller uden mælk er, at du har mulighed for at købe pulveret med massere forskellige smage. De mest populære smagsvarianter er chokolade og vanilje, som du kan bruge i alverdens forskellige lækre opskrifter. 

Du kan med fordel købe pulver med flere forskellige smage, og dermed have muligheden for at lave desserter og snacks med mange forskellige smagsvarianter. Pulvere kan købes online, men du kan også finde massere lækre varianter i din nærmeste Føtex.

Læs også vores guide til det bedste laktosefri proteinpulver her.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle