Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Proteinpulver peanut butter - bedste pulver med peanutbutter

Proteinpulver er en fantastisk kilde til hurtig protein og dermed optimering af muskelopbygningen. Det findes i uttallige varianter med forskellige såsom peanut butter, hvorfor du altid kan være sikker på at kunne finde en variant, som du vil elske.
Af 
Opdateret d. 18. november 2022
vanilje-proteinpulver-front

Proteinpulver peanut butter - hvilke findes der?

Peanutbutter er en meget populær måde at indtage protein på. Det er nemlig fordi, at peanuts indeholder en stor mængde protein, hvorfor mange vælger at bruge den i mange forskellige opskrifter. Selvom peanut butter indeholder en stor mængde protein, er det altså også super lækkert, hvorfor du med fordel kan købe proteinpulver med smag af peanutbutter.

Et eksempel på et brand, der sælger ovenstående, er Bulk. Bulk er et meget populært brand indenfor udviklingen af denne type pulver, både med smag af peanutbutter, men også med massere andre smagsvarianter såsom chokolage eller vanilje. Pulver med smag af peanut butter fra Bulk koster 259kr. For 1kg. Ofte vil du kunne finde produkter på tilbud, hvorfor du med fordel kan tjekke deres sociale medier for rabatkoder. På nuværende tidspunkt findes der ikke mange forhandlere af proteinpulver med smag af beanut butter, hvorfor Bulk vil være et oplagt valg.

Opskrifter med peanutbutter

Alternativt kan du også vælge at købe neutralt pulver uden smag, og lave retter hvor du tilføjer peanut butter. På denne måde får du den rette mængde protein og stadig smagen af peanutbutter. 

Du kan lave alverdens lækre opskrifter med proteinpulver med denne smag, og en af de mest populære eksempler er kager såsom små amerikanske pandekager. Opskriften på pandekager med pulver minder utrolig meget om de oprindelige opskrifter, men til gengæld slipper du for sukkeret. 

Hvis du spiser havregrød om morgenen, kan du med fordel tilføje din proteinpulver med peanut butter heri. Det vil tillægge din morgenmad en ekstra lækker smag af peanuts, som er den perfekte blanding af surt og sødt. Du kan finde massere lækre eksempler på nettet for mere inspiration. 

Hvis du bliver træt af smagen af peanuts, kan du med fordel købe pulver med smag af f.eks. Chokolade eller vanilje, og på denne på variere lidt i smagen af den mad, du laver med pulveret.

Læs også vores guide om bedste proteinpulver her.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle