Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Jordbær proteinpulver - Protein med jordbærsmag

Proteinpulver med jordbær smag er efterhånden blevet en fast del af rutinen hos mange træningsenthusiater - og det med rette. For vil du pifte den almindelige proteinholdige shake op med smagen af sol og sommer, så er proteinpulver med jordbær et oplagt valg.
Af 
Opdateret d. 17. november 2022
vanilje-proteinpulver-front
Det proteinrige kosttilskud kan anvendes i et utal af opskrifter, såsom i shakes, i havregrød, pandekager og selv i kager, gør kosttilskuddet sig ualmindeligt godt. Er du på udkig efter den bedste proteinpulver med jordbær? Så læs med her, hvor vi har fundet de bedste blandt forskellige tests.

I denne artikel

Markedet for kosttilskud med protein er stort - det gælder også, når det kommer til specifikke smage. Derfor har vi kigget med eksperternes anmeldelser og vil i det følgende fremvise en række af de produkter, der har klaret sig bedst i test.

Det bedste proteinpulver med jordbær i test

BodyLab WHEY 100

Pris: 249 kr/kg

Smag: chokolade

Kvalitet og god smag 

BodyLab må siges at være et yderst etableret brand, når det kommer til proteinrige kosttilskud. Det gør sig i den grad også gældende, når det kommer til deres Whey 100 proteinpulver med jordbær. 

Med Bodylab får du høj kvalitet i både indhold og smag. Produktet er baseret på ultra- og mikrofiltreret valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat - hvilket er stempel for, at du her får et produkt at højeste kvalitet. Smagen er baseret på naturlig aroma ligesom at farven er udvundet fra rødbedefarve. 

Med andre ord får det her en proteinpulver med jordbær, der er blandt bedst i test. 

Køb BodyLab WHEY 1000 her

Læs også vores guide om bedste proteinpulver her.

Murph Whey 100

Pris: 203

Smag: Jordbærsmag 

Et prisventligt produkt 

Whey 100 proteinpulver jordbær fra Murph er et kosttilskud baseret på valleprotien, der kommer fra komælk. Pulveret har en sød jordbærsmag, hvilket gør den optimal, hvis du trænger til et sødligt indspark i dine dalige shakes. 

Dette kosttilskud kan nemt opløses i enten vand eller mælk og tages med på farten. Produktet ligger desuden på et relativti lavt prisniveau, men der er ikke sparet på kvaliteten af den årsag. Med andre ord er det blandt de bedste produkter, hvis du drømmer om jordbærsmag i dine shakes. 

Køb Murph Whey her

Bulk Pure Whey

Pris: 203

Smag: Jordbærsmag 

Pris: 114

Smag: Jordbærsmag  

Ideel til smoothies og hjemmebag

Kan du lide at indtage dit proteinholde kosttilskud på anden vis end i shakes? Så er Bulks Pure Whey et oplagt valg. Det godt opløslige kosttilskud er nemlig ideelt for dig, der ønsker et ekstra skud protein i din smoothie - eller hjemmebagen. 

Produktet er af højeste kvalitet og førsteklasses valleprotein fra europæiske køer, der har gået på græs. Foruden alle de essentielle proteiner er Pure Whey også pakket med alle essentille aminosyrer. Her får du altså et af de bedste produkter på markedet, når det kommer til proteinpulver med jordbær. 

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle