Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Chokolade proteinpulver - Protein med chokoladesmag

Der er ikke noget at sige til, at proteinpulver med chokolade er et populært valg hos mange. Det kan nemlig bruges til at lave skønne shakes, der smager fuldstændig som kakao eller chokolademilkshakes, du kan komme det i din havregrød og få den bedste start på morgenen, samt bruge det i andre lækre opskrifter - eksempelvis til chokoladekage.
Af 
Opdateret d. 14. november 2022
vanilje-proteinpulver-front
Med andre ord, så findes der ikke mange grunde til ikke at vælge chokolade proteinpulver, når nu det er så godt til så mange formål. Lever du en sund livsstil, hvor især kosttilskud og træning fylder meget, så er det jo en fordel at kunne forsøde tilværelsen med en lækker gang havregrød eller en shake med proteinpulver med chokolade.

I denne artikel

Vi vil i det følgende gennemgå nogle af de mange muligheder, der er, for gode produkter og proteinpulver med chokoladesmag. Vi har udvalgt dem, der har fået de bedst anmeldelser og viser sig bedst i test, når det kommer til smag, brug og mere.

Det bedste proteinpulver med chokolade i test

BodyLab WHEY 100

Pris: 249 kr/kg

Smag: chokolade

Hvorfor vælge BodyLab WHEY 100?

BodyLab roses i høj grad for at levere nogle gode produkter med rigtig høj kvalitet og fantastisk gode smage. Derfor har vi også valgt at anbefale netop dette proteinpulver med chokolade, fordi chokoladesmagen er helt kan og giver en god shake, der minder meget om en vaskeægte milkshake i smagen.

Her får du et produkt, som er produceret af 100% valleproteinkoncentrat, der gør kvaliteten helt i top, især fordi vallen er udvundet fra mælk fra danske kvæg. Derfor kan du også med ro i maven bruge det til alverdens opskrifter eller blande det i din morgenmad, eksempelvis havregrød med bær på toppen.

Køb BodyLab WHEY 1000 her

Læs også vores guide om bedste proteinpulver her.

LinusPro Pure WHEY100

Pris: 320 kr/kg

Smag: chokolade

Hvorfor vælge LinusPro Pure WHEY100?

LinusPro Pure WHEY100 er lavet på 100% valleproteinkoncentrat, der giver proteinpulveret en stor mængde protein per 100 gram, faktisk hele 73 gram. Desuden har denne proteinpulver en rigtig god, naturlig chokolademag, da det er lavet på 10% fedtfattigt kakaopulver. Derfor vil du ikke opleve en syntetisk, men nærmere en naturlig smag af chokoalde.

Køb LinusPro Pure WHEY100 her

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle