Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Proteinpulver tilbud - Find det bedste til din træning her

Med protein pulver som supplement til din kost og træning i hverdagen, kan du hjælpe din krop hurtigere på vej mod stærke resultater. Den mest populære variant er whey både med og uden smag, men især vanilje, jordbær og chokolade er favoritter blandt brugerne.
Af 
Opdateret d. 18. august 2022
bedste proteinpulver

Hvis du er ny indenfor træning og kost, eller bare gerne vil vide lidt mere om hvad det der proteinpulver, som alle snakker om, egentlig er og hvorfor det kan være et godt proteintilskud i hverdagen, så kan du læse med her og forhåbentlig få svar på det hele og få nogle gode tilbud på de bedste.

Vores anbefalinger af de bedste proteinpulver

vegan blend bodylab

Bodylab - Vegan Blend

68 g protein pr. 100 g
Vegansk og laktosefri
Testvinder
urtekram protein

Urtekram - Økologisk proterinpulver

50 g protein pr. 100 g
Neutral smag
Nem at anvende i madlavning
Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Hvilke produkter bør du gå efter

En af vores favoritter er Vegan Blend fra Bodylab, læs mere om hvorfor lige herunder. Derudover kan du komme nærmere ind på hvorfor det kan være en fordel af benytte sig af denne form for kosttilskud, og hvad du skal købe af proteinpulver. God fornøjelse!

I denne artikel

Lad os komme til sagen med det samme, så du kan få gang i dine proteintilskud og gode produkter. Du kan efter produkterne læse meget mere om hvad proteinpulver kan hjælpe med i din hverdag og træning, samt gode råd til at vælge det helt rigtige og bedste produkt for dig. 

Det bedste proteinpulver i  2022

vegansk proteinpulver bodylab
Bedste samlet set

BODYLAB - Vegan Blend

Prisklasse: 300-400 kr./kg

Type: Laktosefri og vegansk 

Proteinindhold: 68 g planteprotein

Funktioner: 
Fås i to varianter

Fordele:

Indeholder alle essentielle aminosyrer
Vegansk og laktosefri
Kan også med fordel benyttes selvom man ikke er laktoseintolerant
Shop laktosefri proteinpulver hos Bodylab her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Bodylab proteinpulver er noget af det aller mest populære på markedet i Danmark, og det er med god grund. De har et kæmpe stort udvalg og sortiment af forskelligt protein pulver med og uden smag - både whey eller vegansk. Denne variant er baseret på 68% planteprotein og er derfor vegansk, hvilket er godt for både krop og miljø. Et godt køb og produkt til en rigtig fin pris.

Dette produkt er uden tilsat sukker, så du med god samvittighed kan tilføje det til dine mad- og drikkevarer for et optimalt protienrigt måltid eller blot som et ekstra proteintilskud. Derudover er det uden laktose og du kan derfor også bruge det, hvis du ikke er så meget til laktose eller ikke kan tåle det.

Læs mere om Vegan Blend proteinpulver her

Interesseret i flere laktosefri produkter?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, kan du browse videre i kataloget her.

Se katalog
urtekram proteinpulver økologisk
Bedste samlet set

Urtekram - Økologisk Whey proteinpulver 

urtekram logo

Prisklasse: 200-300 kr./kg

Type: Økologisk valleprotein

Proteinindhold: 50 g protein pr. 100 g 

Funktioner: 
Kan blandes i grød og smoothies

Fordele:

Økologisk
Nem at blande i madlavning
Opløses nemt og har en neutral blød smag
Shop Urtekram valleproteinpulver her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Også Urtekram laver et rigtig godt tilbud til valleproteinpulver, som også er det der kaldes whey. Det indeholder alle de essentielle aminosyrer, der er med til at opbygge muskler i din krop. Dette produkt er en super god løsning til at få mere protein ind i hverdagen på en velsmagende og nem måde.

Der findes ikke utallige økologiske varianter af proteinpulver på markedet, så dette er det bedste bud. Dette protein pulver kan nemt tilføjes til din kolde smoothie på en sommerdag eller til din grød om morgenen for et mættende måltid. Det er dog sjældent det økologiske, som er det der er billig proteinpulver, men du får ofte en rigtig høj kvalitet.

Læs mere om Urtkram økologisk proteinpulver her

BodyLab WHEY

Prisklasse: 200-300 kr./kg

Fordele:

Højeste kvalitet
Høj biologisk værdi
Opløses nemt og med god smag
Shop Bodylab WHEY her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Endnu et proteinpulver fra BodyLab er på vores liste, da de formår at producere og forhandle rigtig godt, og noget af det bedste proteinpulver. Det er både godt til dig der benytter det til træning, både før og efter og så er det også til dig som gerne vil gøre en køb, som blot er ekstra proteintilskud til din kost. 

Dette produkt fra BodyLab fås i rigtig mange varianter, både i konstens og forskellige smage kombinationer og varianter. Du kan ofte her på siden finde et godt tilbud på nogle af deres produkter, så du kan få det til en billig pris. 

Deres WHEY produkt er dog både godt og i høj kvalitet, men er også uden tilbud til en rigtig fin pris. BodyLab er en dansk virksomhed, som går meget op i deres valle produktion og at deres produkter er bedste kvalitet med høj standard. 

Læs mere om Bodylab WHEY proteinpulver her
Proteinpulver tilbud 2022

Puori PW1 proteinpulver

Høj kvalitet, økologi og på valleproteinkoncentrat. Her får du et de bedste produkter, hvis du går efter økologisk protein pulver eller proteintilskud. Det er DK-Øko certificeret, hvilket gør at de har godkendt produktion indenfor standarderne. 

Der er tilsat lidt kokospalmesukker for at søde produktet lidt, men selvfølgelig uden at bruge tilsætningsstoffer. Hos Puori går de meget op i produktet og forbrugerens oplevelse, derfor tester de hovedparten af deres produkter i et tredjeparts laboratorie. 

Dette produkt er rig på de helt rette aminosyrer, og har derfor den bedste profil til det. Det er klart en anbefaling og derfor et køb værd. Hold godt øje her på siden for det næste tilbud, så du kan få en god billig pris på et lækkert produkt.

Produkt: https://www.helsebixen.dk/shop/valleprotein-med-vaniljesmag-puori.html

LinusPro WHEY

LinusPro laver mange forskellige varianter, men vi fremhæver her deres WHEY produkt, da det er yderst lækkert, både på konsistens og smag. Det er økologisk, og er derfor i mange test også vurderet som en god vinder.

De har stort fokus på dyrevelfærd, miljø og kvalitet. Du kan med deres WHEY produkt købe lidt forskellige størrelser, og derfor kan du nemt købe en lille prøve og teste produktet af inden du står med et stort lager af proteinpulver.

Deres protein pulver er lavet på 100% vallekoncentrat, men gennem en økologisk produktion. Hvis du finder deres produkt på tilbud er det helt sikkert et køb værd, og du vil ikke fortryde LinusPro WHEY - uanset om det er til vægttab, proteintilskud, træning eller noget helt fjerde.

Produkt: https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=44402&bannerid=68280&htmlurl=https://linuspro.dk/oekologisk-proteinpulver-500g/

Ris- proteinpulver fra Natur Drogeriet

Her får du et protein pulver til en billig pris, som både er økologisk og vegansk. Det er produceret og udviklet på 79% risprotein, hvoraf der er masser af gode aminosyrer at finde i dette bedste produkt. 

Det anbefales dog altid, når du benytter dig af risprotein, ikke at blande eller mixe dit proteintilskud med vand, da det kan give en gryndet konsistens. Det er derfor en fordel af blande det i en shake, smoothie, juice, grød eller anden mad. 

Dette er derfor ikke et WHEY produkt, da det ikke er lavet på valle protein. Det fungerer i bedste fald til træning eller som kosttilskud til ekstra protein i hverdagen. Hvis det skal benyttes i forbindelse med vægttab, bør du først kontakte din læge.

Produkt: https://www.helsebixen.dk/shop/risprotein-79-25-600-4698p.html

Supplement til træning

De fleste der bruger proteinpulver, gør det som et supplement til deres træning, for at opbygge muskler og dermed resultater. Uden nok protein kan musklerne ikke bygge sig op og dermed kan det være demotiverende at træne uden resultater, hvis du gerne vil tabe vægt eller opbygge store arme eller en rund numse.

Det er dog ikke kun folk der træner, som kan have godt af at bruge protein pulver som proteintilskud i deres kost. Ældre mennesker kan også have godt af det, for at holde deres muskler ved lige, hvis de ikke får trænet. Man skal dog altid rådføre sig med sin egen læge, hvis man er i tvivl eller gerne vil være på den sikre side i forhold til lige netop din krop og kostvaner.

Derudover ser man også flere og flere benytte sig af denne form for proteintilskud, da det kan være en god proteinkilde i forbindelse mede vægttab, dog vil vi altid anbefale dig at kontakte din læge angående henviser til kost under vægttab.

Sådan kan du inkorporere det i din hverdag

Det bedste proteinpulver kan man nemt inkorporere i sin mad- og drikkevarer, så det ikke behøver at være en øv-ting at indtage hver dag. Der er både tilbud om protein pulver med og uden smag, så du helt selv kan tilpasse dit proteintilskud til lige netop de måltider, som du ønsker.

Mange kan godt lide at blande pulveret i forskellige mad- eller drikkevarer enten som smagsforstærker, hvis det f.eks. er proteinpulver med jordbær, så kan det forstærke smagen i en jordbærmilkshake, eller chokolade kan være lækkert i en chokoladekage osv. Hvis du bare skal have dit proteinindtag overstået, kan det være det er bedre for dig at købe uden smag, så du kan tilføje det til hvad som helst.

Mængden af proteinpulver om dagen

Hvor meget du har brug for at proteintilskud hver dag er meget individuelt og det er her vigtigt at du sætter dig ind i det, for at opnå det bedste resultat. Det har noget at gøre med din højde, vægt og alder samt dit aktivitetsniveau, så det er en god idé hvis du undersøger hvor mange gram protein din krop har brug for dagligt til det mål du ønsker at opnå.

Hvis din krop har brug for meget protein pulver, så kan det være en god idé at købe lidt forskellige smagsvarianter så du f.eks. Kan variere måden du indtager det på. Vanilje kan du med fordel bruge til din skyr, hvis du har valgt den med eller uden smag. Jordbær og chokolade kan du også tilføje til din skyr eller smoothie og milkshake for at forstærke smagen.

Det er også smart at lave havregrød med proteinpulver, da det mætter super godt og nemt kan tåle at blive blandet op med pulver. Man kan også bare tilføje det til sin havregryn med mælk, hvis det skal gå hurtigt. Hvis du ikke har de store præferencer i forhold til og din proteinpulver er med eller uden smag, så kan du også bare gå benhårdt efter det der er på tilbud på det pågældende tidspunkt. Der er stort set altid noget at finde på tilbud på internettet.

Interesseret i mere kosttilskud?

Skal du til at købe laktosefri proteinpulver? Læs vores guide og se hvad der passer bedst til dig.

Har du brug for vegansk proteinpulver? Læs vores guide her.

Se hvilke forhandlere som sælger økologisk proteinpulver her.

Ved du hvad valle proteinpulver er? Læs med her og bliv klogere.

Proteintilskud

Selvom proteinpulver er sundt for kroppen, så er det meget vigtigt at huske på, at det først og fremmest er et tilskud til din kost og at det ikke kan erstatte andre naturlige proteinkilde. Proteintilskud i pulverform er en nem måde at opnår sit daglige proteinindtag, men det er og burde blot være et tilskud.

FAQ om proteinpulver

Hvilket proteinpulver er det bedste?
Det bedste proteinpulver er whey varianterne, da de indeholder alle de essentielle aminosyrer, som nemt optages i kroppen. De er også kendt for at have den bedste smag på markedet, hvilket er en fordel, hvis man skal indtage proteinpulver hver dag.
Hvilke mærker for proteinpulver er de bedste?
Der findes flere gode danske producenter af proteinpulver, som både er af høj kvalitet og er i et fint prisleje. Bodylab og Myprotein er de helt store spillere på det danske markede, men der findes også mange andre gode mærker.
Er det sundt at spise proteinpulver?
Proteinpulver er et kosttilskud, som hjælper dig til at få nok protein i hverdagen, hvis du ikke får nok igennem din kost. Det er derfor sundt og ufarligt at indtage proteinpulver, men da det er et tilskud, skal det blot supplere og ikke erstatte dit proteindtag.
Hvornår skal man drikke sin proteinshake?
Som hovedregel anbefales det at indtage proteinpulver før, under eller efter en træning, men man kan også indtage det på hviledage. Hvis du træner, indtager de fleste deres proteinshake omkring 30 min efter en afsluttet træning.
Selvfølgelig vil der være situationer, hvor folk er heldige, men det er mere fordi, de skaber noget andre ikke gør. Adskillige folk konkurrerer på samme marked, og det er her at SEO gør sig bedst. Et godt eksempel her er affiliate markedsføring. Her er der en million forskellige sider, som fokuserer på at finde goderne ved affiliate markedsføring. For at kunne konkurrere på dette marked, må man have en gennemført forståelse for SEO-marketing. 
Prisen for SEO afhænger af meget. Du kan hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig eller udføre alt på egen hånd. Det vil tage væsentligt længere tid på egen hånd og du er selv ansvarlig for læringskurven undervejs. Men hvis du selv sidder med det hele, kan du for det meste gøre det gratis.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle