Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Proteinpulver tilbud - Det bedste pulver i test

Med proteinpulver som supplement til din kost og træning i hverdagen, kan du hjælpe din krop hurtigere på vej mod stærke resultater. Den mest populære og bedste variant er whey både med og uden smag, men især vanilje, jordbær og chokolade er favoritter blandt brugerne. Køb det allerede i dag.
Af 
Opdateret d. 7. december 2022
bedste proteinpulver

Hvis du er ny indenfor træning og kost, eller bare gerne vil vide lidt mere om hvad det der proteinpulver, som alle snakker om, egentlig er og hvorfor det kan være et godt proteintilskud i hverdagen, så kan du læse med her og forhåbentlig få svar på det hele og få nogle gode tilbud på de bedste.

De 3 bedste proteinpulver i test 2022

Produkt
økologisk proteinpulver urtekram
bedste proteinpulver bodylab
Pris pr. kg.350,-250,-250,-
Vores vurderingBedste veganske og laktosefriBedste økologisk til prisenGodt højt protein indhold
Mængde pulver pr. 100g.40-50 g50 g70 g
VeganskJaNejNej
Se mereSe mereSe mere

Det bedste proteinpulver kan man nemt inkorporere i sin mad- og drikkevarer, så det ikke behøver at være en øv-ting at indtage hver dag. Der er både tilbud på pulver med og uden smag, så du helt selv kan tilpasse dit proteintilskud til lige netop de måltider, som du ønsker.

Mange kan godt lide at blande pulveret i forskellige mad- eller drikkevarer enten som smagsforstærker, hvis det f.eks. er proteinpulver med jordbær, så kan det forstærke smagen i en jordbærmilkshake, eller chokolade kan være lækkert i en chokoladekage osv. Hvis du bare skal have dit proteinindtag overstået, kan det være det er bedre for dig at købe uden smag, så du kan tilføje det til hvad som helst.

Hvilke produkter bør du gå efter

En af vores favoritter er Vegan Blend fra Bodylab, læs mere om hvorfor lige herunder. Derudover kan du komme nærmere ind på hvorfor det kan være en fordel af benytte sig af denne form for kosttilskud, og hvad du skal købe af proteinpulver. God fornøjelse!

I denne artikel

Lad os komme til sagen med det samme, så du kan få gang i dine proteintilskud og bedst i test produkter. Du kan efter produkterne læse meget mere om hvad proteinpulver kan hjælpe med i din hverdag og træning, samt gode råd til at vælge det helt rigtige og bedste produkt for dig. Køb det allerede i dag.

vegansk proteinpulver bodylab

BODYLAB Vegan Blend - Et vegansk og laktosefrit proteinpulver

Prisklasse: 300-400 kr./kg

Type: Laktosefri og vegansk 

Proteinindhold: 68 g planteprotein

Funktioner: 
Fås i to varianter

Fordele:

Indeholder alle essentielle aminosyrer
Vegansk og laktosefri
Kan også med fordel benyttes selvom man ikke er laktoseintolerant
Shop laktosefri proteinpulver hos Bodylab her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Bodylab proteinpulver er noget af det mest populære på markedet i Danmark, og det er med god grund. De har et kæmpe stort udvalg og sortiment af forskelligt pulver med og uden smag - både whey eller vegansk. Denne variant er baseret på 68% planteprotein og er derfor vegansk, hvilket er godt for både krop og miljø. Et godt køb og produkt til en rigtig fin pris. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Dette produkt er uden tilsat sukker, så du med god samvittighed kan tilføje det til dine mad- og drikkevarer for et optimalt proteinrigt måltid eller blot som et ekstra proteintilskud. Derudover er det uden laktose og du kan derfor også bruge det, hvis du ikke er så meget til laktose eller ikke kan tåle det. Køb det allerede i dag.

Læs mere om Vegan Blend proteinpulver her
urtekram proteinpulver økologisk

Urtekram - Økologisk Whey proteinpulver - Nem at blande i madlavning og opløses nemt

urtekram logo

Prisklasse: 200-300 kr./kg

Type: Økologisk valleprotein

Proteinindhold: 50 g protein pr. 100 g 

Funktioner: 
Kan blandes i grød og smoothies

Fordele:

Økologisk
Nem at blande i madlavning
Opløses nemt og har en neutral blød smag
Shop Urtekram valleproteinpulver her

Hvorfor anbefaler vi dette bedst i test produkt

Også Urtekram laver et rigtig godt tilbud til valleproteinpulver, som også er det der kaldes whey. Det indeholder alle de essentielle aminosyrer, der er med til at opbygge muskler i din krop. Dette produkt er en super god løsning til at få mere protein ind i hverdagen på en velsmagende og nem måde.

Der findes ikke utallige økologiske varianter af proteinpulver på markedet, så dette er det bedste bud. Dette protein kan nemt tilføjes til din kolde smoothie på en sommerdag eller til din grød om morgenen for et mættende måltid. Det er dog sjældent det økologiske, som er det der er billig pulver, men du får ofte en rigtig høj kvalitet. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Læs mere om Urtkram økologisk proteinpulver her
protein pulver

BodyLab WHEY - Høj kvalitet og god smag

Prisklasse: 200-300 kr./kg

Fordele:

Højeste kvalitet
Høj biologisk værdi
Opløses nemt og med god smag
Shop Bodylab WHEY her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Endnu et godt proteinpulver fra BodyLab er på vores liste, da de formår at producere og forhandle rigtig godt, og noget af det bedste proteinpulver. Det er både godt til dig der benytter det til træning, både før og efter og så er det også til dig som gerne vil gøre en køb, som blot er ekstra proteintilskud til din kost. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Dette bedst i test produkt fra BodyLab fås i rigtig mange varianter, både i konstens og forskellige smage kombinationer og varianter. Du kan ofte her på siden finde et godt tilbud på nogle af deres produkter, så du kan få det til en billig pris.

Deres WHEY produkt er dog både godt og i høj kvalitet, men er også uden tilbud til en rigtig fin pris. BodyLab er en dansk virksomhed, som går meget op i deres valle produktion og at deres produkter er af virkelig god kvalitet med høj standard. Køb det allerede i dag.

Læs mere om Bodylab WHEY proteinpulver her
Proteinpulver tilbud 2022

Puori PW1 proteinpulver

Høj kvalitet, økologi og på valleproteinkoncentrat. Her får du et rigtig gode produkter, hvis du går efter et økologisk produkt eller proteintilskud. Det er DK-Øko certificeret, hvilket gør at de har godkendt produktion indenfor standarderne.

Der er tilsat lidt kokospalmesukker for at søde produktet lidt, men selvfølgelig uden at bruge tilsætningsstoffer. Hos Puori går de meget op i produktet og forbrugerens oplevelse, derfor afprøver de hovedparten af deres produkter i et tredjeparts laboratorie. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Dette bedst i test produkt er rig på de helt rette aminosyrer, og har derfor den bedste profil til det. Det er klart en anbefaling og derfor et køb værd. Hold godt øje her på siden for det næste tilbud, så du kan få en god billig pris på et lækkert produkt. Køb det allerede i dag.

LinusPro WHEY

LinusPro laver mange forskellige varianter, men vi fremhæver her deres WHEY produkt, da det er yderst lækkert, både på konsistens og smag. Det er økologisk og er derfor også blandt mange vurderet som en god vinder.

De har stort fokus på dyrevelfærd, miljø og kvalitet. Du kan med deres bedst i test WHEY produkt købe lidt forskellige størrelser, og derfor kan du nemt købe en lille prøve af produktet inden du står med et stort lager af proteinpulver.

Deres varianter er lavet på 100% vallekoncentrat, men gennem en økologisk produktion. Hvis du finder deres produkt, der er bedst, på tilbud er det helt sikkert et køb værd, og du vil ikke fortryde LinusPro WHEY - uanset om det er til vægttab, proteintilskud, træning eller noget helt fjerde. Køb det allerede i dag.

Ris- proteinpulver fra Natur Drogeriet

Her får du et produkt til en billig pris, som både er økologisk og vegansk. Det er produceret og udviklet på 79% risprotein, hvoraf der er masser af gode aminosyrer at finde i dette bedste produkt. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Det anbefales dog altid, når du benytter dig af risprotein, ikke at blande eller mixe dit proteintilskud med vand, da det kan give en gryndet konsistens. Det er derfor en fordel af blande det i en shake, smoothie, juice, grød eller anden mad. 

Dette er derfor ikke et WHEY produkt, da det ikke er lavet på valle protein. Det fungerer meget godt til træning eller som kosttilskud til ekstra protein i hverdagen. Hvis det skal benyttes i forbindelse med vægttab, bør du først kontakte din læge.

Supplement til træning

De fleste der bruger proteinpulver, gør det som et supplement til deres træning, for at opbygge muskler og dermed resultater. Uden nok protein kan musklerne ikke bygge sig op og dermed kan det være demotiverende at træne uden resultater, hvis du gerne vil tabe vægt eller opbygge store arme eller en rund numse.

Det er dog ikke kun folk der træner, der kan have godt af at bruge pulver med et højt proteinindhold som proteintilskud i deres kost. Ældre mennesker kan også have godt af det, for at holde deres muskler ved lige, hvis de ikke får trænet. Man skal dog altid rådføre sig med sin egen læge, hvis man er i tvivl eller gerne vil være på den sikre side i forhold til lige netop din krop og kostvaner.

Derudover ser man også flere og flere benytte sig af denne form for proteintilskud, da det kan være en god proteinkilde i forbindelse mede vægttab, dog vil vi altid anbefale dig at kontakte din læge angående henviser til kost under vægttab.

Typer af proteinpulver

Der findes flere forskellige typer af pulver, og som du nok har bemærket findes der uanede af producenter og varianter. Det gælder endda også for dig der undgår at spise animalske produkter. Der findes nemlig både veganske, men også økologiske og laktosefrie varianter på markedet. 

Lad os se nærmere på hvad de forskellige indebærer, så du kan kigge videre efter et godt tilbud på det bedste pulver for dig:

Vegansk proteinpulver:

Denne form for pulver er ikke baseret på valleprotein, som i det normale pulver, men tværimod baseret på alternative proteinkilder. Disse kilder kan være alt fra soya bønner, hamp, risprotein, ærteprotein.

Økologisk proteinpulver:

Hvis du er på udkig efter bedst i test proteinpulver, så skal du også kigge mod dem som er økologiske. De er ofte af super god kvalitetet. Dette er grundet (økologisk indebærer at), de ingredienser som er benyttet i blandingen samt selve produktionen har stort fokus på kvalitet.

Med det menes der, at der er taget højde for alt lige fra dyreproduktion inden vallen tages fra mælken og helt frem til tilsætningstofferne. Det er efter højest standarder og certificeringer. I økologisk pulverprodukter må der maksimalt være 49 tilsætningsstoffer, hvor der i traditionelt pulver er op mod 370. Derfor finder du tit de bedste i denne kategori.

Laktosefri proteinpulver:

Den sidste vi vil fremhæve er den laktosefrie variant. Som er god til dig der har sart mave eller blot ønsker at undgå laktose i din hverdag. Ofte finder du veganske produkter heriblandt, da man på den måde er sikret at det er laktosefrit.

Når et produkt er laktosefrit indebærer det dog ikke 100% vegansk, men det indebærer at, mælkesukkeret er frataget i processen, hvilket sker ved en enzymatisk spaltning af laktosen. Dette kan du læse mere om på Fødevarestyrelsen.

Er du eventuelt i tvivl om hvilket pulver, som er bedst for dig og din krop, vil vi altid anbefale dig at kontakte egen læge og hører om din krop har behov for at undgå laktose eller kan tåle og gå vegansk. Det kan variere fra krop til krop.

Mængden af proteinpulver om dagen

Hvor meget du har brug for at proteintilskud hver dag er meget individuelt og det er her vigtigt at du sætter dig ind i det, for at opnå det bedste resultat. Det har noget at gøre med din højde, vægt og alder samt dit aktivitetsniveau, så det er en god idé hvis du undersøger hvor mange gram protein din krop har brug for dagligt til det mål du ønsker at opnå.

Hvis din krop har brug for meget protein, så kan det være en god idé at købe lidt forskellige smagsvarianter så du f.eks. kan variere måden du indtager det på. Vanilje kan du med fordel bruge til din skyr, hvis du har valgt den med eller uden smag. Jordbær og chokolade kan du også tilføje til din skyr eller smoothie og milkshake for at forstærke smagen.

Det er også smart at lave havregrød med proteinpulver, da det mætter super godt og nemt kan tåle at blive blandet op med pulver. Man kan også bare tilføje det til sin havregryn med mælk, hvis det skal gå hurtigt. Hvis du ikke har de store præferencer i forhold til og din bedst i test proteinpulver er med eller uden smag, så kan du også bare gå benhårdt efter det der er på tilbud på det pågældende tidspunkt. Der er stort set altid noget at finde på tilbud på internettet.

Proteintilskud

Selvom pulveret er sundt for kroppen, så er det meget vigtigt at huske på, at det først og fremmest er et tilskud til din kost og at det ikke kan erstatte andre naturlige proteinkilde. Proteintilskud i pulverform er en nem måde at opnår sit daglige proteinindtag, men det er og burde blot være et tilskud.

Opskrifter med bedste i test proteinprodukter

Hvis du har fået fat i proteinpulver i anmeldelsen fra f.eks. Bodylab, så er det altid en fordel at vide, hvordan du kan bruge det i diverse retter hver eneste dag. Det kan nemlig bruges til en masse forskellige opskrifter, og du kan både vælge at drikke produktet, eller du kan vælge at putte det i diverse retter. Find Bodylab på tilbud i dag. 

Hvis ud spiser brød, skyr eller andet om morgen, bør du overveje at tilføje dit proteinprodukt i grøden eller yoghurten. Hvis du f.eks. Har købt Bodylab pulver med smag af chokolade, vil din havregrød få den lækreste chokolade smag hver eneste morgen. Hvis du derimod er mere til frisk skyr eller yoghurt, kan du med fordel købe proteinholdigt pulver fra Bodylab med smag af frugt. Dermed vil du tillægge din yoghurt en ekstra lækker smag af frugt med det gode pulver i anmeldelse. Find Bodylab på tilbud i dag. 

Du har også mulighed for at bage de lækreste opskrifter med dit produkt med den bedste anmeldelse. Du kan f.eks. Lave proteinpandekager, som er en meget populær og lækker måde at udnytte dit pulver på. Du kan finde en opskrift på pandekager med din proteinholdige pulver nedenfor. Find din yndlings variant på tilbud i dag. 

Ud over pandekager er der også massere andet bagværk, du kan bage med denne type kosttilskud, som klarer sig godt i anmeldelse. Dette er altså fordi, at din proteinpulver til en vis grad kan erstattes med mel, hvorfor det er genialt at bruge til bagning. Du kan finde massere lækre opskrifter, som du kan bruge med dit produkt, og nedenfor kan du finde en opskrift på de lækreste pandekager i anmeldelse. Find Bodylab på tilbud i dag. 

Opskrift på pandekager med din bedste i test proteinpulver:

Dette skal du bruge: 

  • 1 banan 
  • 2 æg
  • 50 g havregryn
  • 1 spsk hvedemel
  • 50 g pulver fra f.eks. Bodylab
  • 1,5 dl mælk 
  • 1 tsk bagepulver 
  • 1 tsk vaniljepulver 

Opskriften på pandekagerne er utroligt simple, og der findes derfor næsten ingen undskyldning for ikke at lave dem. Det eneste du skal gøre er at mose bananen med de resterne våde ingredienser, hvorefter du blander din bedste i test proteinpulver fra f.eks. Bodylab sammen med de tørre ingredienser. Herefter skal de steges i ca 3 minutter på medium varme på hver side, hvorefter du vil have de lækreste pandekager i anmeldelse fyldt med protein - måske fra et produkt på tilbud. 

Smagen af pandekagerne vil afhænge af, hvilket produkt, du vælger. Du kan med fordel benytte pulver med smag, som f.eks. noget fra Bodylab med smag af chokolade, som desuden klarer sig godt i anmeldelse. På denne måde vil dine pandekager få den lækreste smag af choklade. Find massere varianter på tilbud i dag. 

Du kan lave alverdens lækre opskrifter med dit proteinholdige pulver, og pandekager et blot ét eksempel på, hvilke desserter du kan lave. Det smarte ved pandekagerne er, at du har mulighed for at tage dem med på farten hver eneste dag. Opskriften er desuden så nemt og hurtig at lave og klarer sig godt i anmeldelse, at du også har mulighed for at lave dem hurtigt om morgenen. 

Bedste brand indenfor proteinholdigt pulver

Der findes massere ‘bedst i test’ brands på markedet, som sælger proteinpulver på tilbud hos forskellige forhandlere i nærheden af dig. Du kan f.eks. købe produkter på tilbud hos Føtex eller Netto på tilbud, hvorfor du altid kan være sikker på at kunne købe nogle af markedets rigtig gode brands i nærheden af dig.

Blandt de mest populære udbydere af proteinholdigt pulver på tilbud findes brandet Bodylab. Du har garanteret hørt om brandet før, og det er der er god grund til. De er nemlig danmarks største udbydere af dette produkt, og de er samtidig i stor vækst i både Sverige og Norge. Bodylab er det brand, der klarer sig allerbedst i samtlige undersøgelser af eksperter. Her kan du nemlig ikke kun købe én slags pulver, som du kan finde utallige lækre smage på tilbud, som passer til ethvert behov.

Køb derfor dit pulver fra dette brand hos din nærmeste forhandler på tilbud og få muligheden for at lave massere forskellige lækre opskrifter. Heriblandt kan du både købe produktet med chokolade, vanilje, appelsin og en masse andet uden tilsat sukker.

Hvis du vil købe proteinpulver fra et andet bedst i test brand, kan du også overveje brandet Myprotein. Ved køb af produkter fra dette anerkendte brand, kan du ofte få masse forskellige smage til en god pris. Brandet er ikke dansk ejet og kan desværre ikke købes hos fysiske forhandlere. Dog kan du ved køb af deres pulver online ofte få meget gode tilbud på samtlige af deres smagsvarianter. I nogle perioder kan du få mange procenter ved dit køb, hvis du f.eks. Finder en rabatkode online.

De to ovenstående brands er blot to ud af mange, der producerer protein kosttilskud af højeste kvalitet og med gode tilbud. Køb dit proteinholdige pulver online, eller du kan købe Bodylab hos din nærmeste forhandler.

FAQ om proteinpulver

Hvilket proteinpulver er det bedste?
Det bedste proteinpulver er whey varianterne, da de indeholder alle de essentielle aminosyrer, som nemt optages i kroppen. De er også kendt for at have den bedste smag på markedet, hvilket er en fordel, hvis man skal indtage proteinpulver hver dag.
Hvilke mærker for proteinpulver er de bedste?
Der findes flere gode danske producenter af proteinpulver, som både er af høj kvalitet og er i et fint prisleje. Bodylab og Myprotein er de helt store spillere på det danske markede, men der findes også mange andre gode mærker.
Er det sundt at spise proteinpulver?
Proteinpulver er et kosttilskud, som hjælper dig til at få nok protein i hverdagen, hvis du ikke får nok igennem din kost. Det er derfor sundt og ufarligt at indtage proteinpulver, men da det er et tilskud, skal det blot supplere og ikke erstatte dit proteindtag.
Hvornår skal man drikke sin proteinshake?
Som hovedregel anbefales det at indtage proteinpulver før, under eller efter en træning, men man kan også indtage det på hviledage. Hvis du træner, indtager de fleste deres proteinshake omkring 30 min efter en afsluttet træning.
Selvfølgelig vil der være situationer, hvor folk er heldige, men det er mere fordi, de skaber noget andre ikke gør. Adskillige folk konkurrerer på samme marked, og det er her at SEO gør sig bedst. Et godt eksempel her er affiliate markedsføring. Her er der en million forskellige sider, som fokuserer på at finde goderne ved affiliate markedsføring. For at kunne konkurrere på dette marked, må man have en gennemført forståelse for SEO-marketing. 
Prisen for SEO afhænger af meget. Du kan hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig eller udføre alt på egen hånd. Det vil tage væsentligt længere tid på egen hånd og du er selv ansvarlig for læringskurven undervejs. Men hvis du selv sidder med det hele, kan du for det meste gøre det gratis.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle