Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Proteinpulver tilbud - Det bedste pulver i test

Med proteinpulver som supplement til din kost og træning i hverdagen, kan du hjælpe din krop hurtigere på vej mod stærke resultater. Den mest populære og bedste variant er whey både med og uden smag, men især vanilje, jordbær og chokolade er favoritter blandt brugerne. Køb det allerede i dag.
Af 
bedste proteinpulver
Indholdsfortegnelse Vis

Hvis du er ny indenfor træning og kost, eller bare gerne vil vide lidt mere om hvad det der proteinpulver, som alle snakker om, egentlig er og hvorfor det kan være et godt proteintilskud i hverdagen, så kan du læse med her og forhåbentlig få svar på det hele og få nogle gode tilbud på de bedste.

De 3 bedste proteinpulver i test 2022

Produkt
økologisk proteinpulver urtekram
bedste proteinpulver bodylab
Pris pr. kg.350,-250,-250,-
Vores vurderingBedste veganske og laktosefriBedste økologisk til prisenGodt højt protein indhold
Mængde pulver pr. 100g.40-50 g50 g70 g
VeganskJaNejNej
Se mereSe mereSe mere

Det bedste proteinpulver kan man nemt inkorporere i sin mad- og drikkevarer, så det ikke behøver at være en øv-ting at indtage hver dag. Der er både tilbud på pulver med og uden smag, så du helt selv kan tilpasse dit proteintilskud til lige netop de måltider, som du ønsker.

Mange kan godt lide at blande pulveret i forskellige mad- eller drikkevarer enten som smagsforstærker, hvis det f.eks. er proteinpulver med jordbær, så kan det forstærke smagen i en jordbærmilkshake, eller chokolade kan være lækkert i en chokoladekage osv. Hvis du bare skal have dit proteinindtag overstået, kan det være det er bedre for dig at købe uden smag, så du kan tilføje det til hvad som helst.

Hvilke produkter bør du gå efter

En af vores favoritter er Vegan Blend fra Bodylab, læs mere om hvorfor lige herunder. Derudover kan du komme nærmere ind på hvorfor det kan være en fordel af benytte sig af denne form for kosttilskud, og hvad du skal købe af proteinpulver. God fornøjelse!

I denne artikel

Lad os komme til sagen med det samme, så du kan få gang i dine proteintilskud og bedst i test produkter. Du kan efter produkterne læse meget mere om hvad proteinpulver kan hjælpe med i din hverdag og træning, samt gode råd til at vælge det helt rigtige og bedste produkt for dig. Køb det allerede i dag.

vegansk proteinpulver bodylab

BODYLAB Vegan Blend - Et vegansk og laktosefrit proteinpulver

Prisklasse: 300-400 kr./kg

Type: Laktosefri og vegansk 

Proteinindhold: 68 g planteprotein

Funktioner: 
Fås i to varianter

Fordele:

Indeholder alle essentielle aminosyrer
Vegansk og laktosefri
Kan også med fordel benyttes selvom man ikke er laktoseintolerant
Shop laktosefri proteinpulver hos Bodylab her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Bodylab proteinpulver er noget af det mest populære på markedet i Danmark, og det er med god grund. De har et kæmpe stort udvalg og sortiment af forskelligt pulver med og uden smag - både whey eller vegansk. Denne variant er baseret på 68% planteprotein og er derfor vegansk, hvilket er godt for både krop og miljø. Et godt køb og produkt til en rigtig fin pris. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Dette produkt er uden tilsat sukker, så du med god samvittighed kan tilføje det til dine mad- og drikkevarer for et optimalt proteinrigt måltid eller blot som et ekstra proteintilskud. Derudover er det uden laktose og du kan derfor også bruge det, hvis du ikke er så meget til laktose eller ikke kan tåle det. Køb det allerede i dag.

urtekram proteinpulver økologisk

Urtekram - Økologisk Whey proteinpulver - Nem at blande i madlavning og opløses nemt

urtekram logo

Prisklasse: 200-300 kr./kg

Type: Økologisk valleprotein

Proteinindhold: 50 g protein pr. 100 g 

Funktioner: 
Kan blandes i grød og smoothies

Fordele:

Økologisk
Nem at blande i madlavning
Opløses nemt og har en neutral blød smag
Shop Urtekram valleproteinpulver her

Hvorfor anbefaler vi dette bedst i test produkt

Også Urtekram laver et rigtig godt tilbud til valleproteinpulver, som også er det der kaldes whey. Det indeholder alle de essentielle aminosyrer, der er med til at opbygge muskler i din krop. Dette produkt er en super god løsning til at få mere protein ind i hverdagen på en velsmagende og nem måde.

Der findes ikke utallige økologiske varianter af proteinpulver på markedet, så dette er det bedste bud. Dette protein kan nemt tilføjes til din kolde smoothie på en sommerdag eller til din grød om morgenen for et mættende måltid. Det er dog sjældent det økologiske, som er det der er billig pulver, men du får ofte en rigtig høj kvalitet. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

protein pulver

BodyLab WHEY - Høj kvalitet og god smag

Prisklasse: 200-300 kr./kg

Fordele:

Højeste kvalitet
Høj biologisk værdi
Opløses nemt og med god smag
Shop Bodylab WHEY her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Endnu et godt proteinpulver fra BodyLab er på vores liste, da de formår at producere og forhandle rigtig godt, og noget af det bedste proteinpulver. Det er både godt til dig der benytter det til træning, både før og efter og så er det også til dig som gerne vil gøre en køb, som blot er ekstra proteintilskud til din kost. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Dette bedst i test produkt fra BodyLab fås i rigtig mange varianter, både i konstens og forskellige smage kombinationer og varianter. Du kan ofte her på siden finde et godt tilbud på nogle af deres produkter, så du kan få det til en billig pris.

Deres WHEY produkt er dog både godt og i høj kvalitet, men er også uden tilbud til en rigtig fin pris. BodyLab er en dansk virksomhed, som går meget op i deres valle produktion og at deres produkter er af virkelig god kvalitet med høj standard. Køb det allerede i dag.

Proteinpulver tilbud 2022

Puori PW1 proteinpulver

Høj kvalitet, økologi og på valleproteinkoncentrat. Her får du et rigtig gode produkter, hvis du går efter et økologisk produkt eller proteintilskud. Det er DK-Øko certificeret, hvilket gør at de har godkendt produktion indenfor standarderne.

Der er tilsat lidt kokospalmesukker for at søde produktet lidt, men selvfølgelig uden at bruge tilsætningsstoffer. Hos Puori går de meget op i produktet og forbrugerens oplevelse, derfor afprøver de hovedparten af deres produkter i et tredjeparts laboratorie. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Dette bedst i test produkt er rig på de helt rette aminosyrer, og har derfor den bedste profil til det. Det er klart en anbefaling og derfor et køb værd. Hold godt øje her på siden for det næste tilbud, så du kan få en god billig pris på et lækkert produkt. Køb det allerede i dag.

LinusPro WHEY

LinusPro laver mange forskellige varianter, men vi fremhæver her deres WHEY produkt, da det er yderst lækkert, både på konsistens og smag. Det er økologisk og er derfor også blandt mange vurderet som en god vinder.

De har stort fokus på dyrevelfærd, miljø og kvalitet. Du kan med deres bedst i test WHEY produkt købe lidt forskellige størrelser, og derfor kan du nemt købe en lille prøve af produktet inden du står med et stort lager af proteinpulver.

Deres varianter er lavet på 100% vallekoncentrat, men gennem en økologisk produktion. Hvis du finder deres produkt, der er bedst, på tilbud er det helt sikkert et køb værd, og du vil ikke fortryde LinusPro WHEY - uanset om det er til vægttab, proteintilskud, træning eller noget helt fjerde. Køb det allerede i dag.

Ris- proteinpulver fra Natur Drogeriet

Her får du et produkt til en billig pris, som både er økologisk og vegansk. Det er produceret og udviklet på 79% risprotein, hvoraf der er masser af gode aminosyrer at finde i dette bedste produkt. Du kan købe dette produkt hos mange forhandlere online og opnå gode tilbud.

Det anbefales dog altid, når du benytter dig af risprotein, ikke at blande eller mixe dit proteintilskud med vand, da det kan give en gryndet konsistens. Det er derfor en fordel af blande det i en shake, smoothie, juice, grød eller anden mad. 

Dette er derfor ikke et WHEY produkt, da det ikke er lavet på valle protein. Det fungerer meget godt til træning eller som kosttilskud til ekstra protein i hverdagen. Hvis det skal benyttes i forbindelse med vægttab, bør du først kontakte din læge.

Supplement til træning

De fleste der bruger proteinpulver, gør det som et supplement til deres træning, for at opbygge muskler og dermed resultater. Uden nok protein kan musklerne ikke bygge sig op og dermed kan det være demotiverende at træne uden resultater, hvis du gerne vil tabe vægt eller opbygge store arme eller en rund numse.

Det er dog ikke kun folk der træner, der kan have godt af at bruge pulver med et højt proteinindhold som proteintilskud i deres kost. Ældre mennesker kan også have godt af det, for at holde deres muskler ved lige, hvis de ikke får trænet. Man skal dog altid rådføre sig med sin egen læge, hvis man er i tvivl eller gerne vil være på den sikre side i forhold til lige netop din krop og kostvaner.

Derudover ser man også flere og flere benytte sig af denne form for proteintilskud, da det kan være en god proteinkilde i forbindelse mede vægttab, dog vil vi altid anbefale dig at kontakte din læge angående henviser til kost under vægttab.

Typer af proteinpulver

Der findes flere forskellige typer af pulver, og som du nok har bemærket findes der uanede af producenter og varianter. Det gælder endda også for dig der undgår at spise animalske produkter. Der findes nemlig både veganske, men også økologiske og laktosefrie varianter på markedet. 

Lad os se nærmere på hvad de forskellige indebærer, så du kan kigge videre efter et godt tilbud på det bedste pulver for dig:

Vegansk proteinpulver:

Denne form for pulver er ikke baseret på valleprotein, som i det normale pulver, men tværimod baseret på alternative proteinkilder. Disse kilder kan være alt fra soya bønner, hamp, risprotein, ærteprotein.

Økologisk proteinpulver:

Hvis du er på udkig efter bedst i test proteinpulver, så skal du også kigge mod dem som er økologiske. De er ofte af super god kvalitetet. Dette er grundet (økologisk indebærer at), de ingredienser som er benyttet i blandingen samt selve produktionen har stort fokus på kvalitet.

Med det menes der, at der er taget højde for alt lige fra dyreproduktion inden vallen tages fra mælken og helt frem til tilsætningstofferne. Det er efter højest standarder og certificeringer. I økologisk pulverprodukter må der maksimalt være 49 tilsætningsstoffer, hvor der i traditionelt pulver er op mod 370. Derfor finder du tit de bedste i denne kategori.

Laktosefri proteinpulver:

Den sidste vi vil fremhæve er den laktosefrie variant. Som er god til dig der har sart mave eller blot ønsker at undgå laktose i din hverdag. Ofte finder du veganske produkter heriblandt, da man på den måde er sikret at det er laktosefrit.

Når et produkt er laktosefrit indebærer det dog ikke 100% vegansk, men det indebærer at, mælkesukkeret er frataget i processen, hvilket sker ved en enzymatisk spaltning af laktosen. Dette kan du læse mere om på Fødevarestyrelsen.

Er du eventuelt i tvivl om hvilket pulver, som er bedst for dig og din krop, vil vi altid anbefale dig at kontakte egen læge og hører om din krop har behov for at undgå laktose eller kan tåle og gå vegansk. Det kan variere fra krop til krop.

Økologisk proteinpulver - Finde det bedste produkt i test i 2023

Har du fået øjnene op for træning eller blot overvejer flere parametre angående din kost, så kan det være en idé at kigge mod proteinpulver i forskellige afskygninger. Dette produkt finder du også i økologisk format - et kosttilskud med omtanke.

Når proteinpulver er økologisk betyder det at det er skabt på naturlige ingredienser og produkter. Det indebærer at der ikke er at finde nogle tilsætningsstoffer og at selve produktionen af eksempelvis vallen er økologi og selvesamme med selve dyrevelfærden.

Det kan være svært at finde hoved og hale i det store marked for netop dette produkt, da der findes mange forhandlere og producenter. Nogle af de store mærker, som man ofte støder på indenfor økologisk proteinpulver, er BodyLab, Helsam og LinusPro. Vi vil samle et overblik til dig, så du hurtigt og nemt kan finde det rigtige produkt for dig.

LinusPro WHEY100

Pris: 250 kr/500 gr

Smag: neutral

Med LinusPro er du sikret et lækkert produkt, hvor der er fokus på omtanken for både produktionen for dyrene men også de ikke eksisterende tilsætningsstoffer. Dette økologisk proteinpulver fra LinusPro er 100% af vallekoncentrat, og vallen kommer fra europæiske græsfodret kvæg, som lever et godt liv med de rette forhold. Derfor er de gode i test både hos forbruger men også ekspertene.

Du kan købe deres poser i forskellige størrelser i alt fra 500 g, 1kg og til 2,5kg. Du kan derfor afprøve deres WHEY produkt først, inden du køber den helt store pakke. Der er hverken tilsat smagsstoffer, sødemiddel eller andet tilsætning, og derfor er deres smagsvariationer ganske neutrale, og det kan derfor være en fordel, hvis du ønsker smag, at blande produktet i en smoothie, shake eller anden væske med smag.

Produktionen har stort fokus på en forsvarlig og økologisk tilgang, og der produceret med meget høj kvaltiet. Det økologisk proteinpulver du kan få gennem LinusPro er derfor af høj standard. 

 • Høj kvalitet
 • EU godkendt produktion
 • Smagsneutral

Puori PB – Plante Protein Booster

Pris: 229 kr/317 gr

Smag: neutral

Med Puori PB Plante Protein Booster får du ikke bare et suverænt økoloigsk proteinpulver, men også et vegansk proteintilskud, som kan bruges til både shakes, madlavning og meget mere.

Dette økologiske proteinpulver er nemlig lavet på økologisk ærteprotein, som er næret med calcium fra havalger, der giver den samme gode mængde calcium, som du vil få fra valleprotein, som eksempelvis LinusPros pulveret er lavet af.

Vi kan klart anbefale dette proteinpulver, fordi det både er vegansk, økologisk, kan bruge til rigtig mange forskellige formål, og så er kvaliteten bare helt i top!

Bulk Økologisk Whey Proteinpulver

Pris: 329 kr/500 gr

Smag: neutral

Hos Bulk finder du proteinpulver af høj kvalitet. Derfor har de da også valgt at lave en økologisk version, så deres sortiment spænder over en bred vifte af smage, proteinkilder, formål og mere.

Bulks økologisk valleproteinpulver er lavet på 100% valleproteinkoncentrat, som er certificeret af The Soil Association. Dette betyder, at det er kvalitetsgodkendt, gennemtestet og afprøvet af en anerkender organisation, som går ind for at passe på miljøet og for økologi.

Dette proteinpulver kommer i en smagsneutral variant, som derfor kan bruges til de fleste formål, altså både shakes, retter, bagning og meget mere. Med andre ord, er det et rigtigt godt produkt, som du med fordel kan bruge, hvis du ønsker økologisk proteinpulver af højeste kvalitet og med fokus på miljøet.

Bodylab

Pris: 249 kr/1000 gr

Smag: flere smagsvarianter

BodyLab har et kæmpe udvalg af forskellige typer af produkter, som du kan benytte til din træning eller som kosttilskud. De søger mod en økologisk mælkeproduktion, hvor der er stort fokus på dyrevelfærd og korrekt produktion uden tilsætningsstoffer.

Hos BodyLab kan du få mange forskellige varianter, og en af de populære serier er deres WHEY serie, som kan fås i store og små pakker og med et hav af forskellige smage kombinationer.

 • Mange smagsvarianter
 • Højt proteinindhold

Vælger du én af ovenstående produkter, vil du uden tvivl få fingrene i et godt, økologisk produkt, som du roligt kan bruge til forskellige formål. Fælles for dem alle er, at de både er af høj kvalitet og indeholder en høj mængde protein, som enten er baseret på økologisk valleprotein eller økologisk planteprotein.

Hvordan laver man økologisk og vegansk proteinpulver?

Det normale proteinpulver er lavet på valle fra en mælkeproduktion. Når du da laver økologisk valle proteinpulver, er der højere standarder til hvordan selve produktionen udføres og hvordan de indblandede dyr har det - dyrevelfærd. 

Når et produkt derfor er økologi i dette marked indebærer det at der overholdes regler indenfor både kvalitet, miljø og dyrevelfærd. Derudover må der ikke være nogle tilsætningsstoffer eller andre produkter af samme slags.

Nogle af de traditionelle produkter har ofte et sted op mod 370 forskellige tilsætningsstoffer, hvor den økologiske produktion maksimalt må holde sig indenfor 49 specifikke. Derfor er det også økologisk proteinpulver som klarer sig godt i test, da produktet simpelthen er af højere kvalitet.

oekologisk content

Vegansk proteinpulver

Når du derudover også hører en masse om det veganske produkt indebærer det at der er lavet pulver på en anden proteinkilde end valle. Det kan være proteinkilder såsom: soya, havre, spirulina, ærteprotein, ris, hampprotein og mange andre. Der findes et hav af muligheder.

Du finder derfor også rigtig mange gode varianter, som klarer sig godt i test, da de er lækre, af god kvaltiet og høj på en alternativ proteinkilde.

Vil du læse endnu mere om alle typer af proteinpulver, så kan du se vores store guide over det bedste proteinpulver i 2022 - generelt.

Lækre opskrifter med protein

Med økologisk eller vegansk proteinpulver kan du lave de lækreste opskrifter. I mange tilfælde kan pulveret nemlig erstattet med mel, hvorfor du kan bruge det til mange bagværks opskrifter. 

Først og fremmest afhænger det af, hvilken smag pulveret har. Smagen trænger nemlig meget igennem de retter, du laver, hvorfor det kan være værd at overveje inden køb. Den mest populære smagsvariant af økologisk og vegansk proteinpulver er smag af chokolade. I denne pulverform vil smagen af chokolade nemlig være meget gennemtrængende, hvilket har en stor fordel, når du bruger det til at bage. 

Med økologisk eller vegansk proteinpulver med smag af chokolade, kan du f.eks. Lave de lækreste pandekager med chokoladesmag. Her skal du bruge: 

 • 2 æg
 • 1 banan
 • 50 g havregryn
 • 1 spsk hvedemel jeg brugte rugmel
 • 50 g økologisk og vegansk proteinpulver med chokoladesmag
 • 1,5 dl mælk
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk vaniljepulver

Først skal du starte med at mose bananen, hvorefter du tilføjer ægget i en skål og mixer sammen. Derefter tilsætter du alle de tørre ingridienser, og mixer din økologisk og vegansk proteinpulver grundigt sammen i massen. Pandekagerne skal steges på medium varme i ca. 2-3 minutter på hver side, hvorefter du vil have de lækreste pandekager med en masse protein og smag af chokolade. Du kan med fordel lave små pandekager, som du bare kan hapse i hånden, når det skal gå hurtigt. 

Pandekager er den mest populære måde at lave opskrifter pulveret, men du kan også lave en masse andet lækkert såsom kage, boller mm. Hvis du bliver træt af smagen af chokolade, kan du også købe pulver med smag af vanilje, jordbær eller andet og variere smagene. Du kan få fat i økologisk og vegansk proteinpulver med smag en masse steder, både i fysiske butikker såvel som online. 

Laktosefri proteinpulver - Køb dine produkter uden laktose

Ønsker du at skrue ned på dit forbrug af laktose, hvor dette også gælder dit proteinpulver, så har vi samlet nogle af markedets bedste laktosefri produkter. Hold øje med tilbud, priser og kvalitet.

Når du skal lede efter produkter som er lavet på mælk, laktose eller andre animalske ingredienser, så kan du nemt finde det helt rette produkt til dig, om du er til økologi eller ej. Du finder et hav af varianter, smage, teksturer og produkter.

Lad os komme til sagen med det samme, så du kan få gang i dine laktosefri produkter - også når det gælder din træning. Du kan efter produkterne læse meget mere om hvad proteinpulver uden laktose er, og hvad det derfor består af.

BODYLAB - WHEY 100

whey 100 proteinpulver

Type: Laktosefri proteinpulver

Proteinindhold: 70 g pr. 100 g

Funktioner:

 • Fås i 14 forskellige smagsvarianter

Fordele:

 • Fås i mange smagsvarianter
 • Kan købes med mængderabat
 • Kan også med fordel benyttes selvom man ikke er laktoseintolerant

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Vores første anbefaling er helt klart dette laktosefri proteinpulver fra BodyLab, hvor de kalder serien WHEY. Det er et produkt, som har fået rigtig gode og mange anmeldelser af forbrugerne. Du kan få dette produkt i flere smagsvarianter i alt fra chokolade, vanilje, vanilje is-kaffe, oreo og mange andre spændende sammensætninger.

Netop smagene er et af de parametre, som gør at netop denne producent er en testvinder. Hvis du har set dig lun på dette proteinpulver uden laktose, så kan du både spare lidt penge, hvis du køber større mængder, så hvis du elsker dit produkt, anbefaler vi at du køber dig et større lager.

Du får altså her adgang til at eminent proteinkilde, som ikke indeholder laktose. Der er dog i dette produkt tale om 4 g laktose per portion, hvilket er meget lidt. Til sammenligning indeholder en liter mælk 43 g laktose. Det er ikke kun folk med laktoseintolerence, som kan benytte sig af produktet, du kan med fordel også sænke dit forbrug af laktose af andre helbredsmæssige årsager.

Bulk - Pure Whey Proteinpulver™

bulk pure whey

Type: Laktosefri proteinpulver

Proteinindhold: 77 g pr. 100 g

Funktioner:

 • Fås i 28 forskellige smagsvarianter

Fordele:

 • Fås i mange smagsvarianter
 • Protein udvundet af planter
 • Kan også med fordel benyttes selvom man ikke er laktoseintolerant

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Her har vi et produkt, som sikrer dig, at du helt og aldeles undgår laktose. Dette produkt er nemlig plantebaseret, hvilket indebærer at deres produkt er laktosefri proteinpulver og ligeledes baseret på proteinkilder som ris, havre, ærteprotein eller meget andet.

Med Bulk som laktosefri proteinpulver får du et produkt, som har en blød konsistens, og hvor der er tænkt over kvaliteten. Den er ikke blot fri for animalske produkter og laktose men også fri for gluten og soya. Den er derfor perfekt enten til allergikeren eller vedkommende som ønsker at skære ned på netop disse produkter.

Deres proteinpulver uden laktose fås i mange lækre forskellige smage og smagssammensætninger. Derudover er der mange anmeldere, som påpeger den gode pris for dette lækre produkt i høj kvalitet. De har en masse forskellige varianter, også andre typer af plantebaseret varianter.

Hemp laktosefri proteinpulver

Linuspro Nordic Protein Hamp

Type: Laktosefri proteinpulver

Proteinindhold: 50 g pr. 100 g

Funktioner: 100% Hampprotein

Fordele:

 • Vegansk
 • Fri for gluten, laktose og kolesterol

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Er du allergisk overfor laktose eller ønsker du blot ikke, at laktose skal være en del af din hverdag, så er det laktosefri proteinpulver fra Nordic Protein et glimrende eksempel. Dette produkt er blandt de bedste, hvis du også ønsker et vegansk og V-labe godkendt kosttilskud.

Dette laktosefri proteinpulver er ideelt til dig, der træner og ønsker at supplere din træning med et supplement, der kan hjælpe med at opbygge muskelmasse. Samtidig indeholder supplementet heller ikke gluten og kolesterol. Hvilket betyder, at der ydermere er ideelt for dig, der er på en specifik diæt, hvor du eksempelvis ikke tåler eller spiser gluten.   

Dette laktosefri proteinpulver er udvundet på hamp, men Linus Pro, der er producent af produktet laver også laktosefri proteinpulver udvundet fra soya, ærter med flere.

Sojaproteinpulver - laktosefri

Natur Drogeriet Body-Kraft sojaprotein

Type: Laktosefri proteinpulver Proteinindhold: 90 g pr. 100 g Funktioner: 100% vegetabilske proteiner - isoleret sojaprotein med 90% protein i tørstof Fordele:
 • Purinfri
 • 81 % sojaprotein

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Har du undersøgt markedet for det bedste laktosefri proteinpulver, så er du formentlig også faldet over det faktum, at mange af disse kosttilskud i stedet udvindes af det bedste fra sojaprotein. Sojabønner er naturligt rige på protein, hvorfor det er et af de bedste plantebaserede midler at bruge, som alternativ.

Dette kosttilskud, til din træning, indeholder alle essentielle aminosyrer. Det kan desuden bruges og indtages på mange forskellige måder, da det er smagsneutralt. For det bedste resultat, bland det da i dine shakes, spis det i din smoothiebowls eller tilføj det i brød, boller eller retter med fars.

Dette laktosefri proteinpulver er desuden vegansk og også oplagt at anvende for dig, der måske har brug for et proteinrigts kosttilskud, der ikke nødvendigvis har noget med din træning at gøre. Protein kan nemlig også være nyttigt at indtage for personer, der spiser en uvarieret kost baseret på for meget fedt og sukker samt for ældre, hvor appetitten er svækket.

Hvad er laktosefri proteinpulver?

Har du hørt flere og flere tale om at de er begyndt at bruge laktosefri proteinpulver til træning eller blot som kosttilskud. Men hvad betyder det egentlig for dit protein pulver at det er uden laktose?

Det “normale” og originale produkt er lavet på valle, som er et overskydende produkt fra en mælkeproduktion. Det er her vallen som er proteinkilden, da der er at finde meget protein i valle. Du kan både finde dit proteinpulver uden laktose hos små forhandlere som store forhandlere, såsom BodyLab og WHEY.

Det er heldigvis ikke en dårlig løsning at undvære vallen fra mælkeproduktionen. Der findes rigtig mange gode alternativer til proteinpulver uden laktose. Disse typer er ofte skabt på andre proteinkilder fra enten plantebaseret ting eller kød.

Er du ikke nødvendigvis til laktosefri protein pulver, så kan du se nærmere på vores store guide over de bedste produkter på markedet i 2022 med proteinpulver.

Er proteinpulver laktosefrit?

Selvom det meste proteinpulver faktisk er lavet på mælk, så er det mest protein pulver lavet på mælkeprodukter faktisk laktosefrit. Dette kommer af, at især større og mere kvalitetssikre brands, som BodyLab og BULK, sikrer en god proces, når de laver proteinpulver.

Valleprotein

Whey proteinpulver er, som nævnt ovenfor, lavet på valle. Valle er et restprodukt fra mælkeprodukt, og derfor er det også et mælkeprodukt i sig selv. Men da laktose er mælkesukkeret, og fordi valle ofte, især hvis det er gjort ordentligt, er renset næsten fuldstændigt for dette sukker, vil selv valle proteinpulver være laktosefri.

Det betyder altså, at hvis du er laktose intolerant, vil du i mange tilfælde sagtens kunne bruge whey protein pulver, selvom det er et mælkeprodukt. Du vil dog altid skulle gå efter proteinpulver af høj kvalitet, fordi de netop har været igennem en mere kvalitetssikret proces, som fjerne tæt på 100% af det laktose, som findes i vallen.

Vegansk protein

Da vegansk proteinpulver plantebaseret, og derfor ikke vil indeholde mælkesukker, altså laktose, vil vegansk protein pulver ligeledes være laktosefri. Vil du være helt sikker på, at der ikke findes noget som helst laktose eller eventuelle rester af laktose i dit proteinpulver, så kan de være en fordel at vælge vegansk protein.

Nogle personer med laktoseintolerans er mere følsomme end andre, og har du en meget følsom mave, vil vegansk protein være et bedre valg, da du aldrig vil kunne være 100% sikker på, at der ikke finde mikroskopiske mængder af laktose i whey proteinpulver.

Konklusionen på spørgsmålet vil da være, at: ja, proteinpulver er laktosefrit. Der er dog nogle typer af protein, som er mere laktosefri end andet, og derfor vil du skulle vælge et plantebaseret alternativ, hvis du er meget overfølsom eller helt vil undgå det. Ellers kan valleprotein, eller whey, som det også kaldes, være et udemærket valg, hvis det skal være laktosefri.

Som med laktosefri mælkeprodukter, vil der altid være en lille smule laktose i, fordi der naturligt findes mælkesukker i mælk. Hvis du er laktoseintolerant, har du nok allerede styr på dette.

Bedste opskrifter uden laktose og mælkeprodukter

Proteinpulver kan indtages på et hav af forskellige måder. Det gælder også, når du indtager kosttilskuddet uden laktose. Der er dog også mange, der ofte blander deres proteinrige kosttilskud med mælkeprodukter som skyr eller mælk. Produkter, som du naturligvis gerne vil undgå, hvis du bevidst har købt laktosefri proteinpulver.

Læs med nedenfor, hvor vi har samlet nogle af de bedste opskrifter, som du kan kaste dig ud i, hvis du gerne vil finde på nye måder at indtage det lækre kosttilskud.

Der findes dog fortsat et hav af muligheder, når du skal indtage det proteinrige kosttilskud. Er du helt hardcore, og har du ikke problemer med hverken smag og konsistens, kan du lægge tilskuddet på en ske og skylle det ned med vand. Det kræver lidt øvelse, men kan for nogen være en hurtig og let måde at få den laktosefri proteinpulver ned på.

Bland i din smoothie

Skal der lidt mere til, så kan du med fordel blande det laktosefri proteinpulver i din smoothie, hvor smagen overdøves af alle de ingredienser, du vælger at smide i din smoothie.

Smoothies er en oplagt og blandt den bedste måder at få en masse frugt og grønt indenbords. Laver du din smoothie udelukkende på frugt, skal du dog være opmærksom på, at den indeholder meget sukker fra frugten.

Derfor kan det være en god idé at have lidt mere grønt end frugt i din smoothie, hvis du ønsker de bedste forudsætninger for en sund kost.  Anvend eksempelvis spinat, agurk, avocado, citron og et halvt æble. Tilsæt herefter vand og dit laktosefri proteinpulver.

Blandt de bedste opskrifter med laktosefri proteinpulver finder du også proteinrige pandekager. For ærligt - hvem drømmer ikke om at starte dag med en lun portion pandekager? Brug din sædvanlige opskrift, og tilføj afslutningsvist din laktosefri proteinpulver. Det må være den bedste start på dagen.

Mængden af proteinpulver om dagen

Hvor meget du har brug for at proteintilskud hver dag er meget individuelt og det er her vigtigt at du sætter dig ind i det, for at opnå det bedste resultat. Det har noget at gøre med din højde, vægt og alder samt dit aktivitetsniveau, så det er en god idé hvis du undersøger hvor mange gram protein din krop har brug for dagligt til det mål du ønsker at opnå.

Hvis din krop har brug for meget protein, så kan det være en god idé at købe lidt forskellige smagsvarianter så du f.eks. kan variere måden du indtager det på. Vanilje kan du med fordel bruge til din skyr, hvis du har valgt den med eller uden smag. Jordbær og chokolade kan du også tilføje til din skyr eller smoothie og milkshake for at forstærke smagen.

Det er også smart at lave havregrød med proteinpulver, da det mætter super godt og nemt kan tåle at blive blandet op med pulver. Man kan også bare tilføje det til sin havregryn med mælk, hvis det skal gå hurtigt. Hvis du ikke har de store præferencer i forhold til og din bedst i test proteinpulver er med eller uden smag, så kan du også bare gå benhårdt efter det der er på tilbud på det pågældende tidspunkt. Der er stort set altid noget at finde på tilbud på internettet.

Proteintilskud

Selvom pulveret er sundt for kroppen, så er det meget vigtigt at huske på, at det først og fremmest er et tilskud til din kost og at det ikke kan erstatte andre naturlige proteinkilde. Proteintilskud i pulverform er en nem måde at opnår sit daglige proteinindtag, men det er og burde blot være et tilskud.

Opskrifter med bedste i test proteinprodukter

Hvis du har fået fat i proteinpulver i anmeldelsen fra f.eks. Bodylab, så er det altid en fordel at vide, hvordan du kan bruge det i diverse retter hver eneste dag. Det kan nemlig bruges til en masse forskellige opskrifter, og du kan både vælge at drikke produktet, eller du kan vælge at putte det i diverse retter. Find Bodylab på tilbud i dag. 

Hvis ud spiser brød, skyr eller andet om morgen, bør du overveje at tilføje dit proteinprodukt i grøden eller yoghurten. Hvis du f.eks. Har købt Bodylab pulver med smag af chokolade, vil din havregrød få den lækreste chokolade smag hver eneste morgen. Hvis du derimod er mere til frisk skyr eller yoghurt, kan du med fordel købe proteinholdigt pulver fra Bodylab med smag af frugt. Dermed vil du tillægge din yoghurt en ekstra lækker smag af frugt med det gode pulver i anmeldelse. Find Bodylab på tilbud i dag. 

Du har også mulighed for at bage de lækreste opskrifter med dit produkt med den bedste anmeldelse. Du kan f.eks. Lave proteinpandekager, som er en meget populær og lækker måde at udnytte dit pulver på. Du kan finde en opskrift på pandekager med din proteinholdige pulver nedenfor. Find din yndlings variant på tilbud i dag. 

Ud over pandekager er der også massere andet bagværk, du kan bage med denne type kosttilskud, som klarer sig godt i anmeldelse. Dette er altså fordi, at din proteinpulver til en vis grad kan erstattes med mel, hvorfor det er genialt at bruge til bagning. Du kan finde massere lækre opskrifter, som du kan bruge med dit produkt, og nedenfor kan du finde en opskrift på de lækreste pandekager i anmeldelse. Find Bodylab på tilbud i dag. 

Opskrift på pandekager med din bedste i test proteinpulver:

Dette skal du bruge: 

 • 1 banan 
 • 2 æg
 • 50 g havregryn
 • 1 spsk hvedemel
 • 50 g pulver fra f.eks. Bodylab
 • 1,5 dl mælk 
 • 1 tsk bagepulver 
 • 1 tsk vaniljepulver 

Opskriften på pandekagerne er utroligt simple, og der findes derfor næsten ingen undskyldning for ikke at lave dem. Det eneste du skal gøre er at mose bananen med de resterne våde ingredienser, hvorefter du blander din bedste i test proteinpulver fra f.eks. Bodylab sammen med de tørre ingredienser. Herefter skal de steges i ca 3 minutter på medium varme på hver side, hvorefter du vil have de lækreste pandekager i anmeldelse fyldt med protein - måske fra et produkt på tilbud. 

Smagen af pandekagerne vil afhænge af, hvilket produkt, du vælger. Du kan med fordel benytte pulver med smag, som f.eks. noget fra Bodylab med smag af chokolade, som desuden klarer sig godt i anmeldelse. På denne måde vil dine pandekager få den lækreste smag af choklade. Find massere varianter på tilbud i dag. 

Du kan lave alverdens lækre opskrifter med dit proteinholdige pulver, og pandekager et blot ét eksempel på, hvilke desserter du kan lave. Det smarte ved pandekagerne er, at du har mulighed for at tage dem med på farten hver eneste dag. Opskriften er desuden så nemt og hurtig at lave og klarer sig godt i anmeldelse, at du også har mulighed for at lave dem hurtigt om morgenen. 

Bedste brand indenfor proteinholdigt pulver

Der findes massere ‘bedst i test’ brands på markedet, som sælger proteinpulver på tilbud hos forskellige forhandlere i nærheden af dig. Du kan f.eks. købe produkter på tilbud hos Føtex eller Netto på tilbud, hvorfor du altid kan være sikker på at kunne købe nogle af markedets rigtig gode brands i nærheden af dig.

Blandt de mest populære udbydere af proteinholdigt pulver på tilbud findes brandet Bodylab. Du har garanteret hørt om brandet før, og det er der er god grund til. De er nemlig danmarks største udbydere af dette produkt, og de er samtidig i stor vækst i både Sverige og Norge. Bodylab er det brand, der klarer sig allerbedst i samtlige undersøgelser af eksperter. Her kan du nemlig ikke kun købe én slags pulver, som du kan finde utallige lækre smage på tilbud, som passer til ethvert behov.

Køb derfor dit pulver fra dette brand hos din nærmeste forhandler på tilbud og få muligheden for at lave massere forskellige lækre opskrifter. Heriblandt kan du både købe produktet med chokolade, vanilje, appelsin og en masse andet uden tilsat sukker.

Hvis du vil købe proteinpulver fra et andet bedst i test brand, kan du også overveje brandet Myprotein. Ved køb af produkter fra dette anerkendte brand, kan du ofte få masse forskellige smage til en god pris. Brandet er ikke dansk ejet og kan desværre ikke købes hos fysiske forhandlere. Dog kan du ved køb af deres pulver online ofte få meget gode tilbud på samtlige af deres smagsvarianter. I nogle perioder kan du få mange procenter ved dit køb, hvis du f.eks. Finder en rabatkode online.

De to ovenstående brands er blot to ud af mange, der producerer protein kosttilskud af højeste kvalitet og med gode tilbud. Køb dit proteinholdige pulver online, eller du kan købe Bodylab hos din nærmeste forhandler.

Vegansk proteinpulver test - Bedste plantebaseret tilskud

Leder du efter det helt rigtige produkt indenfor vegansk proteinpulver test, så har vi samlet nogle af markedets bedste plantebaseret kosttilskud for 2023. Læs vores fulde guide herunder, vi har samlet gode priser og tilbud fra kendte brands som Bodylab og en række andre på markedet.

Her guider vi dig til den bedste veganske proteinpulver på markedet i følge tests - læs med, og se hvad du skal bruge til din træning og opbygning af muskelmasse.

Et kosttilskud, der de seneste par år har vundet indpas på mange køkkenhylder i det danske land. Der findes et hav af supplementer med protein - senest er vegansk proteinpulver blevet yderst populært.

De ovenstående vegansk proteinpulver klarer sig alle godt i test, med meget protein pr. 100 gram. Du får noget for pengene når du køber disse som kosttilskud til din træning.

Bodylab Vegan Blend – Vores anbefaling

vegansk proteinpulver bodylab

Bodylab Vegan Protein Blend

Udmærkelser:

 • 68 % planteprotein
 • Indeholder alle essentielle aminosyrer
 • Bedste smag på markedet

Missionen med Bodylabs Vegan Blend har fra den spæde start været klar: de vil lave det bedste veganske proteinpulver på markedet. Og den mission har de klaret med bravour. I flere test og blandt eksperter er der nemlig enighed om, at vegansk proteinpulver fra Bodylab er blandt det bedste på markedet. 

Deres opskrift udvikles løbende, så både smag, mundfølelse og proteinindhold er helt i top. Det betyder, at ingredienslisten i dag tæller en blanding af ærteprotein, mandelprotein og hampeprotein, der tilsammen udgør en af de bedste vegansk proteinpulver på markedet. 

Du er desuden sikret masser af god smag, hvis du hopper med på Bodylabs Vegan proteinblend - den kommer nemlig i tre forskellige smagsvariater - herunder chokolade og vanilje. Med dette proteinpulver får du desuden en laktosefri udgave, så de laktoseintollerante også kan være med. Dette bedste i test protein pulver kan købes online, men du kan også finde det billigt hos udvalgte fysiske forhandlere.

Næringsindhold pr. 100 gram

 • Energi: 1656 kJ / 331 kcal
 • Fedt: 10 gram
  • Heraf mættede fedtsyrer: 3 gram
 • Kulhydrat: 6,2 gram
  • Heraf sukkerarter: 1,3 gram
 • kostfibre 6,7
 • Protein: 68 gram
 • Salt: 4g

Nordic Protein soja/ris mix – Bedste tilbud

Næringsindhold pr. 100 gram

 • Energi: 1715 kJ / 410 kcal
 • Fedt: 6 gram
  • Heraf mættede fedtsyrer: 1 gram
 • Kulhydrat: 1 gram
  • Heraf sukkerarter: 0,1 gram
 • Kostfibre: 6,7
 • Protein: 85 gram
 • Salt: 3,8 g

Nordic Protein ærtemix – Højeste proteinindhold

Ærte vegansk proteinpulver

Næringsindhold pr. 100 gram

 • Energi: 1.664 kJ / 394 kcal
 • Fedt: 7,6 gram
  • Heraf mættede fedtsyrer: 1,3 gram
 • Kulhydrat: 3,7 gram
  • Heraf sukkerarter: 0,5 gram
 • Kostfibre: 0
 • Protein: 75 gram
 • Salt: 4,5 g

VegiFEEL vegan proteinpulver – Forskellige smagsvarianter

vegansk proteinpulver schoko 500g

Lækkert vegansk proteinpulver

My Protein har de seneste år slået sig op på at sælge alt til din træning - herunder vegansk proteinpulver. Det veganske proteinpulver fra My Vegan er produceret på proteiner fra soyabønner - hvor hele 90% af proteinerne i dette kosttilskud kommer fra. My Vegan berømmes i test som værenede blandt de bedste på markedet inden for vegansk proteinpulver. Det skyldes blandt andet, at My Vegan alene er specialiseret i veganske produkter, hvorfor du altså er sikret et 100% vegansk produkt. 

Blandt udvalget af vegansk proteinpulver er My Vegans også blandt de bedste, når det kommer til opløsning. Den opløses nemt i væske og føles, modsat andre brands, ikke grynet efter omrøring.  Med dette proteinpulver får du desuden en laktosefri udgave, så de laktoseintollerante også kan være med. Dette bedste i test protein pulver kan købes online, men du kan også finde det billigt hos udvalgte fysiske forhandlere.

Udmærkelser: 

 • Gode opløsningsevner

 • Flere smagsvarianter

 • Glutenfri

 • 90 g. protein pr. 100 g.

Optimum Nutrition 100% Plant

Man kan ikke nævne vegansk proteinpulver uden også at nævne det engelske brand Optimum, der siden 1986, i følge flere test, har leveret noget af det bedste kosttilskud med protein på markedet - herunder også vegansk. 

Optimum Nutrition 100% Plant er vegansk proteinpulver og er lavet på økologiske ingredienser udvundet fra ærter, ris, quinoa, amarantfrø og sacha inchi. Dette kosttilskud kommer desuden i tre smagsvarianter - chokolade, vanilje og bær. 

Optimum Nutrition er et anerkendt brand og blandt de bedste på markedet, og er i en test også godkendt af Informed Sport. Du er derfor garanteret noget af det bedste vegansk proteinpulver, hvis du går med dette kosttilskud fra Optimum Nutrition.  

 • 100% plantebaseret

 • Flere forskellige smagsvarianter

 • Cerficiteret af Informed Sport

 • 68 g. Protein pr. 100 g.

Nordic Protein Soy Protein Vegan Protein

Vegansk proteinpulver fra Nordic Protein er blandt de bedste, hvis du ønsker et plantebaseret kosttilskud baseret på sojaprotein. Nordic Protein beskæftiger sig udelukkende med kosttilskud, hvorfor de i den grad ved, hvad de laver. Det er også tilfældet, når det kommer til vegansk proteinpulver. 

Nordic Proteins produkter er af samme årsag, ifølge eksperter i flere tests, blandt de bedste når det kommer til både smag, kvalitet og råvarer. Mærket har desuden det anerkendte V-label, der overfor forburgerne signalerer, at der her er tale om et 100% vegansk produkt. 

Nordin Protein udmærker sig ikke kun for at være blandt de bedste hvad angår kvalitet. Deres Soy Protein Vegan Protein er desuden fri for gluten, fedt og laktose. Kan du ikke tåle eller forsøger du at undgå gluten og laktose - så er dette produkt blandt de bedste til dig. Med dette proteinpulver får du desuden en laktosefri udgave, så de laktoseintollerante også kan være med. Dette bedste i test protein pulver kan købes online, men du kan også finde dette kosttilskud billigt hos udvalgte fysiske forhandlere.

Udmærkelser

 • V-label godkendt

 • 100% plantebaseret

 • Uden fedt, gluten og laktose

 • 90 g. protein pr. 100 g.

Hvorfor vælge vegansk proteinpulver?

Der kan være mange grunde til at vælge vegansk proteinpulver. Måske er du veganer, og derfor lever du en livsstil, der er 100% fri fra animalske ingredienser, eller måske er du allergisk overfor mælkeprodukter, ikke nødvendigvis laktoseintolerant, men intolerent overfor mælk.

Det er naturligvis ikke de eneste grunde til, at man ville vælge vegansk proteinpulver over animalsk protein pulver. En udtømmende list over grunde til, at man ville vælge produkter, hvorpå der står vegan, fremfor noget andet, ville fylde flere sider. Derfor holder vi os kortfattet med et par eksempler.

Uanset hvad, så finde der adskillige produkter, du kan vælge imellem, når det kommer til proteinpulver uden animalsk indhold. Du kan finde det veganske tilskud hos fysiske forhandlere, men du har også et hav af muligheder, hvis du vælger af købe det online, hvor du kan finde massere bedste i test produkter billigt.

Hvilket plantebaseret proteinpulver findes der?

Vegansk proteinpulver kan laves på flere forskellige planter, derfor giver vi dig her en oversigt, som forhåbentlig kan guide dig til det rette valg for dig, der lever the vegan life, eller som hellere bare vil være animalske produkter foruden.

Sojaprotein

Proteinpulver baseret på sojabønner kan være et rigtig godt alternativ til animalsk protein, og derfor er det også ét af de mest populære valg af protein pulver, når det kommer til kategorien: vegan.

Når proteinet udvindes af sojabønnen, vil bønnen først blive affedtet og lavet til mel. Når sojabønnen er nedbrudt til sine bestanddele, vil der være sojamel, koncentrat og isolat tilbage. Det er af isolatet, man laver sojabønne proteinpulver.

Risprotein

Protein pulver baseret på ris kommer fra brune ris. Risene vil først blive behandlet med et enzym, der gør, at kulhydraterne adskilles fra det rene protein. Det er så her, at proteinet kan laves til proteinpulver, der kan bruges som vegansk proteinkilde.

Risprotein er især godt til at røre ud i vand, så skal du lave mad, hvori der skal vegansk proteinpulver, vil ris være et rigtig godt valg. Desuden er denne type vegansk protein pulver også relativt smagsløs, så du vil ikke kunne smage proteinet i din ret.

Ærteprotein

Ærteprotein er udvundet af ærter, som ordet indikerer. En af fordelen ved vegansk ærteprotein er, at det hverken indeholde kolesterol eller fedt, der ellers findes i protein pulver baseret på animalsk protein. Derudover indeholde ærteprotein et højt niveau af lysin aminosyre, som skiller den ud fra andre typer af proteinpulver.

Lysin dannes ikke i kroppen, og derfor kan den kun indtages. Så søger du et proteinpulver, hvor du får masser af gode aminosyrer, så vælg ærteprotein.

Hampprotein

Proteinpulver baseret på hamp er udvundet af hampefrø, som giver proteinpulveret en helt unik nøddeagtig smag. Foruden at være fuldstændig vegansk, så er protein pulver af hamp også yderst rigt på fibre, der er godt i enhver kost.

Hamp har længe været, og er også i nogle kredse også stadig, et kontroversielt produkt, men der er slet ingen grund til uro omkring hamp. Det er et sundt produkt, der kan bruge til mange forskellige formål, herunder vegansk protein pulver.

Hampprotein er særligt godt til at blande op med vand, og så er det anbefalelsesværdigt at bruge i smoothies og andre drikke.

Gode opskrifter med vegansk proteinpulver

Iskaffe

Er du også vild med iskaffe? Så kan du med fordel bruge dit veganske proteinpulver i en god iskaffe. Gør som følger:

Først brygger du noget kaffe. Dette kan enten gøres på en kaffemaskine ved at brygge en smule kaffe. Har du med en større kaffemaskine, kan du med fordel brygge flere kopper og gemme den kolde kaffe i køleskabet. Ellers brygger du bare en enkelt kop.

I en espressomaskine kan brygger du blot et enkelt eller to shots - alt efter, hvor stærk du vil have din iskaffe. Det gode ved en espressomaskine er, at den kan brygge små mængder ad gangen. Har du derfor en espressomaskine, så er det oplagt at bruge denne.

Se også flere platebaseret proteinpulver her på siden.

Det er også muligt at bruge instant kaffe, hvis dette er det eneste, du har til rådighed. Her laver du blot en lille mængde kaffe i en kop.

I en shaker kommer du din mælk i - efter ønske - eksempelvis havremælk, en scoop vanilje proteinpulver eller måske én med karamel, hvis du kan få fingrene i det. Herefter tager du et stort glas. Dette kan du dekorere med lidt karamelsovs ned langs siderne i glasset, før du hælder isterninger, kaffe og shaken ned i glasset. Sådan får du en god proteinrig iskaffe.

Hos PK Medier er vi eksperter i SEO, og derfor kan vi hjælpe dig med et SEO kursus, som du kan drage mange fordele af. Her kan du nemlig lære meget mere om SEO generelt, linkbuilding (både intern linkbuilding og ekstern linkbuilding) og visuel og teknisk SEO. Læs her om: hvad er linkbuilding.

Læs mere om vores kursus, og undersøg, om et kursus kunne være noget for dig.

Mere om Bodylab kosttilskud

Hvis du er på jagt efter bedste i test og billigt vegansk og laktosefri protein pulver, så er du måske stødt på brandet Bodylab. Det populære brand er nemlig noget af det bedste i test hvad angår vegansk laktosefri proteinpulver, og det kan ofte fås billigt hos diverse forhandlere såsom Bodyman. 

Bodylab er et af de mest solgte mærker i Danmark hvad angår vegansk laktosefri protein pulver som kosttilskud. Det bliver forhandlet flere steder i hele landet - herunder også hos din nærmeste Matas. Brandet startede i 2002, hvor udvalget af billigt kosttilskud og vegansk proteinpulver var begrænset, og samtidig var de eksisterene produkters kvalitet under standarden. 

Efterfølgende har Bodylab udviklet Danmarks mest populære laktosefri kosttilskud, som forhandles billigt hos mange forhandlere både online såvel som fysisk. Bodylab har mere end 30.000 tilfredse kunder, og når du køber vegansk laktosefri proteinpulver fra dette brand, vil du få et produkt af allerhøjeste kvalitet. Det har både udviklet vegansk protein pulver med og uden smag, hvorfor der findes creatine til enhver smag. 

Hvis du er på jagt efter proteinpulver med smag, så bør du helt klart prøve Bodylab vegansk protein pulver med smag af chokolade. Med dette fantastiske kosttilskud kan du lave alverdens lækre desserter, som vil få en smag af lækker chokolade. 

Ud over vegansk protein pulver udvikler de også massere andet bedste i test kosttilskud, som kan fås billigt hos mange forhandlere. Du kan f.eks. Prøve Bodylab kreatinpulver, barer og massere andet kosttilskud. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har behov for proteinpulver eller andet, så kan du på Bodylab hjemmesiden læse meget mere om hvad forskellen er på diverske kosttilbud. 

Andre kilder til vegansk protein

Er du på udkig efter andre kilder til vegansk protein end igennem bedst i test proteinpulver? Der findes massere andre måder hvorpå, du kan få din daglige protein, uden at skulle benytte bedst i test proteinpulver til formålet. 

Linser er en super god vegansk måde at få protein på, hvis du vil undgå bedst i test proteinpulver. Linser findes i mange forskellige varianter, og den bedst i test variant i forhod til protein er røde linser. Linser er fyldt med god protein, og du kan lave mange forskellige opskritfter med linser. Det er dermed en super god måde at få vegansk protein på, uden at skulle benytte proteinpulver. Du kan lave et hav af forskellige opskritfter med linser f.eks. Suppe, frikadeller og meget andet. Du kan finde massere bedst i test opskrifter på retter med proteinrige linser, således at du kan ersatte din proteinpulver med lækre proteinholdige retter. 

En anden bedst i test kilde til vegansk protein er nødder. Nødder indeholde en stor mængde protein er en oplagt mulighed for dig, der ønsker protein på farten. Efter du har trænet kan du med fordel spise nødder, i stedet for at skulle drikke eller spise proteinpulver. Ved at spise nødder får du altså en stor mængde vegansk protein, som bidrager med energi og optimere kroppen muskulatur. 

Der findes altså super mange måder hvorpå, du kan erstatte vegansk proteinpulver med andre veganske retter. Hvis du er vegetar, veganer eller blot ønsker at undgå animalske produkter, kan du altså sagtens finde mange andre muligheder. Bedst i test vegansk proteinpulver har blot den fordel, at det kan bruges i mange forskellige retter såvel som drikkelse. Du vælger altså blot den smag og bedst i test produkt, du ønsker, hvorefter du kan lave alverdens forskellige retter. Derfor vil du altså kunne lave mange forskellige retter, og der vil altså vær mindre sandsynlighed for, at du ender med at blive træt af smagen. 

Der vil altså alt andet lige være en hav af veganske muligheder at vælge mellem, når du leder efter en nem og hurtigt kilde til protein.

Veganer protein

Hvis du ikke er så meget til den pulveriserede form for protein, findes der også mange proteinrige vegetabilske fødevarer, som du i stedet kan benytte dig af. Hvis du er veganer er du nok bevidst om disse fødevarer i forvejen, men hvis du er ny til den veganske livsstil kan det være, at du kan få nogle nye inputs til din kost. 

Det kan også være, at du går og leger med tanken om at blive veganer eller prøve at spise mere vegansk. I det tilfælde kan du her læse om, hvilke fødevarer du kan få med et højt proteinindhold, som du kan spise mere af. 

Planterigets bedste proteinkilder kommer bl.a. især fra bælgfrugter. Det er fødevarer såsom kikærter, bønner og linser. Derudover er soyaprodukter såsom tofu, miso og sojapasta også yderst proteinrige. 

Der er også gode proteiner i grøntsager, nødder, kornprodukter og frø, så det kan du med fordel også peppe dine måltider op med. Hvedegluten topper listen over højeste proteinindhold med hele 75 gram protein pr 100 gram. En anden mulighed er gærflager med 49 gram protein per 100 gram, som kan puttes ovenpå forskellige retter, der kan bidrage til smagen.

Proteinmængden er dog generelt set lavere i vegetabilske fødevarer sammenlignet med animalske, så derfor er det ekstra vigtigt at være opmærksom på, hvilke fødevarer man inddrager i sine daglige måltid som veganer eller vegetar. 

Hvis du ikke er så meget til ovenstående muligheder for vegetabilske fødevarer med højt proteinindhold, er vegansk proteinpulver netop en god mulighed for at få en masse protein i løbet af dagen. Pulveret kan indtages på et hav af forskellige måder, så du vil helt sikkert kunne finde en løsning, der passer til din smag og behag. 

Det bedste råd til en veganer kost er, ligesom alle andre former for kost at spise varieret. Hvis du er interesseret i at læse mere om sundhedsstyrelsens anbefalinger til kost som veganer eller vegetar, kan du læse mere på Sundhed.dk

Prøv denne flat white, hvis du er til en god kop kaffe.

Veganer retter med proteiner

Som morgenmad eller et mellemmåltid kan en skål havregryn med plantebaseret mælkedrik, mandler og bær på toppen være et perfekt måltid, som både smager dejligt og som mætter godt med veganer proteiner.

Der er også en masse lækre retter med asiatiske toner, der egner sig rigtig godt til veganere. Det kan være med fødevarer som cashewnødder, miso, tahin og soya. Til disse retter kan man både vælge forskellige nudler eller ris til som bund. Svampe er også en lækker måde at få umami ind i retterne på. De kan tilberedes og krydres så de smager stort set ligesom kød.

Der findes efterhånden også en masse produkter, som er lavet til at erstatte eksempelvis kylling eller hakket kød, som ikke har nogen animalske produkter i sig. Det handler om at undersøge markedet og afprøve forskellige produkter, for at finde frem til de bedste løsninger.

Rispapirsruller med forskellige grøntsager, saucer og proteiner er en super lækker ret, der kan spises og nydes af alle. Det er en ret, hvor animalske produkter ikke vil føles som et manglende element.

Sojagranulat er et produkt, der kan anvendes som et kød alternativ i traditionelle retter såsom kødsovs, lasagne og frikadeller. 100 gram af sojagranulat svarer til ca 350 gram hakket kød.

Plantebaseret proteinpulver

Hvis du vælger en plantebaseret variant af proteinpulver køber du også ind på et mere bæredygtigt produkt. De ressourcer der bruges og kræves når man laver denne type produkter, er ikke ligeså omfattende som ved animalske produkter. Det kan derfor også være et produkt, du kan vælge, hvis du går op i bæredygtighed og gerne vil implementere det i dit forbrug af proteinprodukter. 

Det skal du være opmærksom på

Selvom vegansk proteinpulver i høj grad er ligeså godt som valle protein, er der også nogle ting du bør være opmærksom på, ved indtagelsen af det. Eksempelvis kan vegansk proteinpulver fremstillet på ærter have et højt indhold af natrium, alt afhængigt af producenten og produktet, hvilket personer med hjerterelaterede sygdomme bør være opmærksomme på.

Pulver baseret på soja kan kædes sammen med nogle allergier, som kan resultere i hudirritation, mavekramper og opkast. Der er dog fordele og ulemper ved alle produkter, og det vigtigste er, at du er opmærksom på din egen krop og de signaler den udsender. Det gælder uanset hvilken form for kosttilskud man tager.

Nogle veganske varianter kan være tilsat en del mængde sukker, især ved smage som vanilje og chokolade. Så hvis du er i gang med et vægttab, kan det være at du skal vælge et produkt, der ikke har et højt indhold af sukker og kunstige sødemidler.

Veganere kan både vælge at inddrage proteinpulver i deres kost for blot at opnå den anbefalede daglige mængde protein, men ligesom andre mennesker kan de også anvende det for at opbygge muskelmasse. Proteiner giver en længerevarende mæthedsfølelse, hvilket kan være brugbart i forbindelse med et vægttab.

Vegansk kilde som ikke er proteinpulver?

Det bedste ved vegansk proteinpulver er som nævnt ovenpå, at det er en super nem og hurtig måde at få protein på, og det kræver ikke nødvendigvis andet tilberedning end blot at blande produktet om med vand. Derudover findes der også utrolig mange retter, som du kan komme din pulveret i og tillægge retterne de bedste smage alt efter hvilken smag, du køber pulveret med.

Dog er der også massere andre måder hvorpå, du kan opbygge muskler gennem en vegansk kilde, som ikke er proteinpulver. Her kommer vi med vores bedste bud på retter, du kan lave, som ikke indeholder animalske sport men stadig er svækket med proteinrige kilder.

Retter med røde linser: Linser er en helt fantastisk måde at opbygge muskler på gennem en vegansk kilde, som ikke er proteinpulver. Du kan lave alverdens rette med røde linser, og dermed kan du varied kosten meget med og stadig kunne opbygge muskler. Du kan f.eks. Lave en lækker og smagfuld linsesupper, eller du kan vælge at lave frikadeller med røde linser. På nettet vil du kunne finde massere eksempler på lækre retter lavet med røde linser.

Retter med bønner: Bønner er også en vegansk kilde til at opbygge muskler uden proteinpulver. Sorte bønner hjælper ikke blto med at opbygge muskler, men smager også super godt, og kan benyttes til massere forskellige retter. Med bønner kan du f.eks. Lave lækker chili cen carne, eller fantastiske gryderetter fyld med bønner.

Humus: Hummus indeholder en stor mængde protein, og ved at benytte denne smørrelse, får du en vegansk kilde som bidrager til muskelopbygning, som ikke er proteinpulver. Hummus kan benyttet som et alternativ til smør, og ud over at smage super godt er det også meget velsmagende og cremet. Denne smørrelse går især godt til rugbrød.

Massere muligheder

Ovenstående er blot tre forslag til en vegansk kilde, der bidrager til muskelopbygning, men som ikke er proteinpulver. Der findes altså mange flere gode kilder til muskelopbygning, som ikke indeholder animalske spor.

På nettet kan du finde utallige opskrifter og eksempler på retter, og du behøver ikke at skaffe alverdens ingredienser til formålet. Ydermere vil du med disse madretter også skåne miljøet; og det er jo aldrig en dårlig ting.

Nedenfor kan du læse de mest stillede spørgsmål indenfor området omkring vegansk proteinpulver, og vi har kommet med vores bedste bud og svar på disse.

FAQ om proteinpulver

Hvilket proteinpulver er det bedste?
Det bedste proteinpulver er whey varianterne, da de indeholder alle de essentielle aminosyrer, som nemt optages i kroppen. De er også kendt for at have den bedste smag på markedet, hvilket er en fordel, hvis man skal indtage proteinpulver hver dag.
Hvilke mærker for proteinpulver er de bedste?
Der findes flere gode danske producenter af proteinpulver, som både er af høj kvalitet og er i et fint prisleje. Bodylab og Myprotein er de helt store spillere på det danske markede, men der findes også mange andre gode mærker.
Er det sundt at spise proteinpulver?
Proteinpulver er et kosttilskud, som hjælper dig til at få nok protein i hverdagen, hvis du ikke får nok igennem din kost. Det er derfor sundt og ufarligt at indtage proteinpulver, men da det er et tilskud, skal det blot supplere og ikke erstatte dit proteindtag.
Hvornår skal man drikke sin proteinshake?
Som hovedregel anbefales det at indtage proteinpulver før, under eller efter en træning, men man kan også indtage det på hviledage. Hvis du træner, indtager de fleste deres proteinshake omkring 30 min efter en afsluttet træning.
Selvfølgelig vil der være situationer, hvor folk er heldige, men det er mere fordi, de skaber noget andre ikke gør. Adskillige folk konkurrerer på samme marked, og det er her at SEO gør sig bedst. Et godt eksempel her er affiliate markedsføring. Her er der en million forskellige sider, som fokuserer på at finde goderne ved affiliate markedsføring. For at kunne konkurrere på dette marked, må man have en gennemført forståelse for SEO-marketing. 
Prisen for SEO afhænger af meget. Du kan hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig eller udføre alt på egen hånd. Det vil tage væsentligt længere tid på egen hånd og du er selv ansvarlig for læringskurven undervejs. Men hvis du selv sidder med det hele, kan du for det meste gøre det gratis.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle