Projektkoordinator (praktik)

Fuldtid
Vil du prøve kræfter med projekteksekvering, udarbejdelse af kampagneplaner, tekstforfatning og community management?
Digital Designer

Slået op

15 februar 2022

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Ikke et krav

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Hos PK Medier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring. Som praktikant i kommunikationsteamet bliver dit altoverskyggende fokus at optimere vores kunders kommunikation på tværs af forskellige kanaler.
 
Et praktikforløb hos PK Medier er for dig, der gerne vil arbejde med marketing, medier og kommunikation. Her kan du afprøve teori i praksis og dygtiggøre dig, samtidig med at du hjælper vores kunder med at skabe resultater.

Derudover kan du hos os forvente at få afprøvet mange forskellige aspekter indenfor online marketing, hvis du ønsker det, og sidde med forskellige kunder fra forskellige brancher. Under hele praktikforløbet får du tilknyttet en kontaktperson, som vil hjælpe dig med at opnå dine læringsmål.
 

Hvad kommer du til at lave?

Udarbejde af contentplaner og kommunikationsstrategier for både større og mindre kunder.
Udarbejdelse af indhold til Facebook, Instagram og LinkedIn.
Tekstproduktion til websites samt SEO optimering.
Udarbejdelse af kreative briefs til fotoshoots.
Deltagelse i kundemøder, herunder forberedelse af strategi og oplægsmateriale.

Hvad forventer vi af dig?

Du har gode evner inden for tekstforfatning og skriver fejlfrit.
Du har måske allerede stiftet bekendtskab med at producere indhold til digitale medier.
Du trives i teams, og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – eller bede om hjælp, hvis du behøver det.
Du skal derudover også kunne arbejde selvstændigt.
Du har et godt øje for det visuelle, og så har du naturligvis masser af gode idéer.
Det tiltaler dig at arbejde i et dynamisk miljø, hvor du har mange bolde i luften på samme tid.

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til os. Praktikperioden skal minimum vare 10 uger.

Send din ansøgning til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, så er bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Dertil kommer, at vi selvfølgelig vil sørge for, at du føler dig som en integreret del af PK Medier, fuldstændig som hvis du var på fuld tid.

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Vores team

Hele vores team er veluddannede og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

Team billede PK medarbejdere
Mads-Emilbilledevæg
PK medier Peter og NatasjaPK medier Espen Brett
billedevægbilledevæg
natasja, juliane, hannahbilledevæg
Hellebilledevæg

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder