Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Praktikplads - Send din ansøgning til praktik i København

Skal du på finde en praktikplads for semesteret eller i et bestemt antal uger? Praktik kan være en læringsrig periode, hvor du lærer en hel masse om dig selv og om livet på arbejdsmarkedet. Men det kan være svært at finde det rette sted og så sendt en ansøgning.
Af 
praktikplads hos PK Medier

Der er mange gode fordele ved at vælge praktik, når du har mulighed for det. Med en praktikplads hos en god virksomhed får du mulighed for at prøve dine færdigheder af, hvad end det er som akademiker, som elev fra en erhvervsskole eller noget helt tredje.

Især som akademiker, lærer man om en hel masse teori, om hvordan man skal gøre tingene på papiret og om hvordan man analyserer noget, men hvordan gør man egentlig i praksis? Måske har du hørt om, hvad man gør, men kun et job eller en praktikplads kan faktisk vise dig det.

Læs også om praktik i København her.

En forsmag på arbejdslivet

Foruden at give dig en ide om, hvad arbejdslivet har at byde på, så får du også mulighed for at prøve dine færdigheder af, oplever hvordan det er at have et job og møde ind hver dag. Desuden giver et praktikforløb og en praktikplads også godt på CVet, hvor din fremtidige arbejdsgiver kan se, at du har prøvet det før.

Det kan være skræmmende at skulle blive rigtig voksen og komme ud på arbejdsmarkedet, når man ikke ved, hvad man kan forvente sig. En praktikplads giver dig muligheden for at prøve netop dette, så du både er forberedt på og har en ide om, hvad det hele handler om.

YouTube video

Find den rette praktikplads

Finder du en god praktikplads, hvor du får frihed til at prøve den teori af, som du har lært i skolen, så vil du også opleve, at praktik kan være ganske givende. Derfor er det da også bare om at få smidt en ansøgning af sted, så du kan komme af sted i praktik.

praktikplads hos PK Medier

Angivelse af kilder og test

  1. Indeed - Se hvordan man skriver en praktikansøgning.
  2. Novo Resume - Eksempler på en praktikansøgning.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle