Praktik i København

Praktik København - Afprøv dine kræfter på et digitalt bureau

Praktik i København hos PK Medier

Hos PK Medier søger vi løbende praktikanter til vores forskellige teams. Praktik i København hos os er for dig – der gerne vil arbejde inden for marketing og kommunikation. Du kommer til at indgå på arbejdspladsen som ligeværdig med det resterende team, og det betyder, at vi forventer, at du er klar på at tage masser af ansvar.

Som praktikant får du muligheden for at afprøve teori i praksis, samtidig med at du dygtiggør dig. Vores praktikforløb er en investering i at udvikle dit talent, og mange af vores tidligere praktikanter er fortsat hos os efterfølgende.

Udpluk af kunder

Kickstart karrieren

Kickstart din karriere og specialisér dig gennem et praktikforløb hos PK Medier. Vi søger lige nu medarbejdere til praktik i København, som vil indgå i vores PPC-team samt vores Kommunikationsteam. Du kan her læse mere om arbejdsopgaverne eller besøge vores Facebook.

Bliv junior PPC-specialist

Som PPC-specialist er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering. Du vil derfor i løbet af dit praktikforløb i København stifte bekendtskab med alt fra SEO, annoncering på Facebook til Google Ads.

Dine primære ansvarsområder bliver:

Det er intet krav, at du på forhånd har erfaringer med disse områder, da du vil få tilknyttet en buddy, som vil fungere som sparringspartner under hele forløbet. Vi ser dog gerne, at du læser på en relevant videregående uddannelse, og at du har en passion for online marketing, herunder SEO og sociale medier. Du skal desuden være selvkørende, og kunne formå at have mange bolde i luften.

praktik københavn

Bliv junior projektkoordinator

Sammen med resten af teamet bliver dit primære ansvarsområde, som junior projektkoordinator, at udvikle kreativt og engagerende indhold til sociale medier. Det indebærer alt fra udvikling af kampagneidéer til tekstproduktion og nyhedsbreve. Ikke to dage er ens, og vores kunder varierer i både brancher og størrelser.

Dine primære ansvarsområder bliver:

Det er intet krav, at du på forhånd har kendskab til digital markedsføring, vi ser dog gerne at brænder for at skabe interagerende indhold via sociale, læser på en relevant uddannelse og kan holde det store overblik.

Praktik København - Det tilbyder vi

Som praktikant hos PK Medier kommer du til at indgå i en arbejdsplads i vækst. Uanset om du vælger et praktikforløb som PPC-specialist eller projektkoordinator, bliver du en del af et ungt og ambitiøst team.

Vi er i dag cirka 10 kollegaer, som alle brænder for at arbejde med online marketing. Det er vigtigt for os, at du indgår som ligeværdig med resten af teamet, og derfor vil du også få ansvar for dine egne projekter.

Lyder et praktikforløb hos PK Medier som noget for dig?

 Så send en ansøgning til kontakt@pkmedier.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til praktikforløbet, så er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@pkmedier.dk.

Strandlodsvej 6B, 2 th.

2300 København

Tel: 42 41 16 47

Email: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

SEO & Hjemmeside
Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.