Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Praktik i København - Kickstart din karriere i et bureau

Hos PK Medier søger vi løbende praktikanter til vores forskellige teams, og lige i øjeblikket søger vi både en junior PCC-specialist og en junior projektkoordinator. Praktik i København hos os er for dig, der gerne vil arbejde inden for marketing og kommunikation. Du kommer til at indgå på arbejdspladsen som ligeværdig med det resterende team, og det betyder, at vi forventer, at du er klar på at tage masser af ansvar.
Af 
Praktik i København

Som praktikant får du muligheden for at afprøve teori i praksis, samtidig med at du dygtiggør dig. Vores praktikforløb er en investering i at udvikle dit talent, og mange af vores tidligere praktikanter er fortsat hos os efterfølgende.

 • Kom i berøring med strategisk planlægning, kommunikation og kreative processer
 • Arbejd med nogle anerkendte brands og spændende virksomheder
 • Få indblik i, hvordan man skaber og optimerer resultater med digital markedsføring

Kickstart karrieren

Kickstart din karriere og specialisér dig gennem et praktikforløb hos PK Medier. Vi søger lige nu medarbejdere til praktik i København, hvor den ene praktikant vil indgå i vores PPC-team, mens den anden praktikant vil indgå i vores vores kommunikationsteam. Du kan her læse mere om arbejdsopgaverne her eller besøge vores Facebook.

1. Bliv junior PPC-specialist

Kunne du tænke dig at hjælpe med at skabe værdifulde resultater for vores kunder gennem online annoncering på tværs af forskellige kanaler?

Som PPC-specialist er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering. Du vil derfor i løbet af dit praktikforløb i København stifte bekendtskab med alt fra SEOannoncering på Facebook til Google annoncering.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Udarbejdelse af markedsføringsstrategier for både større og mindre kunder
 • Eksekveringer, optimering og evaluering af kampagner
 • Målgruppeanalyser på baggrund af datadrevne marketingværktøjer
 • Projektledelse

Du får desuden et indgående kendskab til både Facebook Business Manager, Google Ads, Accuranker, Ahrefs, Wordpress, og du kommer også til at sidde med opsætning af annoncering på både Facebook, Instagram og Google Ads. Derudover vil du desuden deltage i strategi- og statusmøder løbende.

Det er intet krav, at du på forhånd har erfaringer med disse ovennævnte områder, da du vil få tilknyttet en buddy, som vil fungere som sparringspartner under hele forløbet. Vi ser dog gerne, at du læser på en relevant videregående uddannelse, og at du har en passion for online marketing, herunder SEO og sociale medier. Du skal desuden være selvkørende, og du skal kunne formå at have mange bolde i luften. Derudover ser vi også gerne, at du formår at arbejde struktureret og kan bevare overblikket, når det går stærkt.

2. Bliv junior projektkoordinator

Kunne du tænke dig at arbejde med projekteksekvering, udarbejdelse af kampagneplaner, tekstforfatning og community management?

Sammen med resten af teamet bliver dit primære ansvarsområde, som junior projektkoordinator i København, at udvikle kreativt og engagerende indhold til sociale medier. Det indebærer alt fra udvikling af kampagneidéer til tekstproduktion og nyhedsbreve. Ikke to dage er ens, og vores kunder varierer i både brancher og størrelser - fra restaurationskoncerner til internationale dyrehospitalskæder og webshops.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Udarbejdelse af markedsføringsstrategier
 • Content
 • Community management
 • Projektledelse
 • Tekstproduktion til forskellige websites
 • SEO-optimering
 • Kreative briefs til fotoshoots

Vi ser gerne, at du har gode evner indenfor tekstforfatning samt kommunikation og dermed kan skrive fængende og fejlfrie tekster. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt, samtidig med at kunne trives i teams, da vi arbejder sammen på tværs af både faglighed og primære opgaver.

Vi synes desuden, at det ville være fedt, hvis du har et skarpt øje for det visuelle og er fyldt med gode og kreative idéer. Måske har du endda også allerede erfaring med at producere indhold til digitale platforme?

Det er intet krav, at du på forhånd har kendskab til digital markedsføring, vi ser dog gerne at du i den grad brænder for at skabe interagerende indhold via sociale medier, læser på en relevant uddannelse og kan holde det store overblik.

YouTube video

Praktik København - Det tilbyder vi

Som praktikant hos PK Medier kommer du til at indgå i en arbejdsplads i vækst. Uanset om du vælger et praktikforløb som PPC-specialist eller projektkoordinator, bliver du en del af et ungt og ambitiøst team, hvor vi alle arbejder sammen på tværs af både faglighed og primære opgaver.

Vi er i dag cirka 15 kollegaer, som alle brænder for at arbejde med online marketing. Det er vigtigt for os, at du indgår som ligeværdig med resten af teamet, og derfor vil du også få ansvar for dine egne projekter.

Kom i praktik hos PK Medier i København

Hvem er PK Medier?

Hos PK Medier er vi digitale nørder og kreative ildsjæle. Vi er et team af talentfulde profiler i København, der arbejder sammen på tværs af faglighed. Hele vores team er desuden veluddannede, og derfor er vores arbejde også altid i orden - vi går nemlig op i at levere et grundigt og gennemarbejdet arbejde af god kvalitet.

Vi er et online marketing bureau, der udvikler kampagner og strategier i tæt samarbejde med vores kunder, og vi brænder for at booste vores kunders digitale tilstedeværelse, så de kan vækste mest muligt.

Vi er meget stolte af de resultater, vi har skabt, og hvis du er nysgerrig, så kan du her se nogle af vores forskellige cases og referencer.

Lyder et praktikforløb hos PK Medier som noget for dig?

Hvis du trives du i et ungt og energisk arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og store ambitioner, så er vi måske et match!

Tøv ikke med at sende en ansøgning til kontakt@pkmedier.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Angivelse af kilder og test

 1. Indeed - Se hvordan man skriver en praktikansøgning.
 2. Novo Resume - Eksempler på en praktikansøgning.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle