Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Philips kaffemaskine med kværn - Bedste friskkværnede kaffe

Er du typen, der gerne nyder en varm, friskbrygget kop kaffe om morgenen inden dagen sættes igang? Så er du måske også typen, der sætter pris på friskkværnet kaffe, når du lave kaffe på din kaffemaskine. Med en Philips kaffemaskine med kværn får du mulighed for at få denne skønne oplevelse hver eneste dag.
Af 
Opdateret d. 9. september 2022
kaffemaskine med kværn

Der findes et hav af gode kaffemaskiner derude, og derfor er det også svært at vide, hvilken kaffe maskine, der er den bedste. Vi mener nu alligevel, et Philips gør et rigtig godt stykke arbejde, når det handler om en kaffemaskine til hele bønner, så kaffemaskinen er med kværn og kan de hele bønner selv.

Derfor vil vi også her fremhæve netop nogle af de attributter, der gør Philips kaffemaskine med kværn til et rigtig godt valg, hvis ikke det bedste, når du vil have friskkværnet kaffe hver eneste dag.

Alt det gode ved en Philips kaffemaskine med kværn

Med en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn fra Philips har du altid de bedste forudsætninger for at få lige præcis den variant, du kunne tænker dig. Der er også altid mulighed for at tilbyde dine gæster et bredt udvalg af kaffe.

Der er mange fordele ved at vælge en Philips kaffemaskine med kværn. Det er især kværnen, der gør en sådan kaffemaskine særlig. Det lyder måske som en lille ting, når kværnen er sådan en lille del af kaffebrygningen, men det er det, der gør hele forskellen for kaffens smag. Der kan du med en Philips kaffemaskine med kværn få en helt anden oplevelse.

Kværnes bønnerne nemlig lige inden brygningen, vil du få langt flere smagsnuancer og aromastoffer i din kaffe, der gør, at det smager af mere. Har du ikke en kaffemaskine med kværn, så vil du ofte skulle købe kværnede bønner, og disse har allerede mistet 60% af smagsaromaerne inden for 15 minutter efter kværningen.

Derfor er en Philips kaffemaskine med kværn også det hel ideelle for dig, der drikker kaffe for smagen og aromaen skyld.

Philips tilbyder flere forskellige modeller, størrelser og prisklasser, så du kan købe en fuldautomatisk kaffemaskine, der passer dine behov. Maskinen gør det nemt at tilberede lækre kaffespecialiteter på nymalede bønner og frisk mælk.

En god Philips kaffemaskine med kværn

Philips laver mange forskellige kaffemaskiner, der alle har hver deres fordele og unikke træk. Men nu, hvor vi taler om en Philips kaffemaskine med kværn, så er det helt sikkert værd at nævne Philips HD7766/00 GRIND&BREW kaffemaskine med kværn, der, som navnet indikerer, kværner bønnerne og brygger kaffe med det samme.

Denne kaffemaskine med kværn roses især for brugervenlige og flotte design, der lægger op til brug i både dagligdagen og når du får gæster på besøg. Den kan brygge helt op til 12 kopper kaffe per brygning, og derfor kan alle dine gæster også nyde godt af en god kop kaffe fra en Philips kaffemaskine med kværn.

Philips HD7766/00 GRIND&BREW er både nem at anvende, fordi den har et let og overskueligt system og design, der gør den nem at indstille i forhold til mængde og styrke, og så kværner den selv bønnerne lige inden brygningen, så du får mest muligt ud af dine kaffebønner og deres aroma.

Et godt valg

Et andet rigtig godt valg, hvis du gerne vil have kaffe brygget på friskkværnede kaffebønner er Philips EP2230/10, der er en fuldautomatiske espressomaskine - altså også en kaffemaskine med kværn -, der selv laver lækre drikke fra bunden af. Her bliver bønnerne nemlig også kværnet, men maskinen kan ovenikøbet også skumme og varme mælk til, eksempelvis, en cafe latte.

Kunne du tænke dig at læse mere om espressomaskiner og kaffemaskiner med kværn, så kan du læse meget mere om netop dette her. Vi har nemlig lavet en oversigt over nogle af de bedste kaffemaskine med kværn. Så skal du finde den helt rette Philips kaffemaskine med kværn, eller bare en kaffemaskine med kværn, der kan det hele, så læs med i artiklen og find ud af hvilken model der passer bedst til dine kaffebehov.

Automatisk kaffemaskine, der sikrer en udsøgt kop kaffe

Hos Philips kan du vælge en fuldautomatisk kaffemaskine blandt flere af deres serier, som hver er kategoriseret ved en bestemt prisklasse, samt hvor mange kaffedrikke, der er mulighed for at brygge på maskinen.

Nogle af Philips’ maskiner kan lave op til 12 forskellige friskmalede kaffedrikke, og det er alt fra espresso og americano til cappuccino og latte macchiato. 

Hvis du vælger en kaffemaskine, som kan lave de kaffedrikke, der indeholder mælk, vil du opleve en cremet og blød mælkeskum på toppen af din varme kaffe. Disse maskiner indeholder en bestemt Latte-funktion, der blander mælk og luft, så du får den perfekte skum. 

Maskinens kværn er udelukkende fremstillet af keramik, så din kaffe får den bedste aroma. Derudover kan kværnene indstilles fra gang til gang, så du helt selv kan vælge, hvor fint dine bønner skal males, alt efter, hvilken type kaffe, du har lyst til.

Det der gør Phillips fuldautomatiske kaffemaskine med kværn helt unik

En fuldautomatisk kaffemaskine sikrer ikke bare gode kaffestunder og et stilet look til dit køkken. Den tilbyder selvfølgelig også selvrensende programmer, så den rent faktisk også lever op til sit navn som “fuldautomatisk”. 

Derudover giver maskinen dig naturligvis også besked, hvis den skal afkalkes. Du kan dog brygge helt op til 5.000 kopper på et rent filter. Det er derfor brugervenligt på flere parametre at anskaffe sig en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn. 

Flere af maskinerne indeholder helt bestemte programmer, så op til fire personer kan indstille deres favorit kaffedrikke. Dermed kan en automatisk maskine altså personliggøres efter individuelle behov. 

De fleste tilbehørsredskaber er tiltænkt at bidrage til den lette forberedelse. De kan nemlig sagtens komme i opvaskemaskinen, så du slipper for at stå og vaske op. Det bliver derfor ikke lettere at lave sig en kop dejlig kaffe med en maskine fra Philips med kværn. 

Læs mere om andre fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn - her.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle