Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Philips fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

Med en automatisk kaffemaskine fra Philips har du altid de bedste forudsætninger for at få lige præcis den variant, du kunne tænker dig. Der er også altid mulighed for at tilbyde dine gæster et bredt udvalg af kaffe.
Af 
Opdateret d. 8. juli 2022
Sage Nespresso Creatista - Unik barista kapsel kaffemaskine

Philips tilbyder flere forskellige modeller, størrelser og prisklasser, så du kan købe en fuldautomatisk kaffemaskine, der passer dine behov. Maskinen gør det nemt at tilberede lækre kaffespecialiteter på nymalede bønner og frisk mælk.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Automatisk kaffemaskine, der sikrer en udsøgt kop kaffe

Hos Philips kan du vælge en fuldautomatisk kaffemaskine blandt flere af deres serier, som hver er kategoriseret ved en bestemt prisklasse, samt hvor mange kaffedrikke, der er mulighed for at brygge på maskinen.

Nogle af Philips’ maskiner kan lave op til 12 forskellige friskmalede kaffedrikke, og det er alt fra espresso og americano til cappuccino og latte macchiato. 

Hvis du vælger en kaffemaskine, som kan lave de kaffedrikke, der indeholder mælk, vil du opleve en cremet og blød mælkeskum på toppen af din varme kaffe. Disse maskiner indeholder en bestemt Latte-funktion, der blander mælk og luft, så du får den perfekte skum. 

Maskinens kværn er udelukkende fremstillet af keramik, så din kaffe får den bedste aroma. Derudover kan kværnene indstilles fra gang til gang, så du helt selv kan vælge, hvor fint dine bønner skal males, alt efter, hvilken type kaffe, du har lyst til.

En fuldautomatisk kaffemaskine sikrer ikke bare gode kaffestunder og et stilet look til dit køkken. Den tilbyder selvfølgelig også selvrensende programmer, så den rent faktisk også lever op til sit navn som “fuldautomatisk”. 

Derudover giver maskinen dig naturligvis også besked, hvis den skal afkalkes. Du kan dog brygge helt op til 5.000 kopper på et rent filter. Det er derfor brugervenligt på flere parametre at anskaffe sig en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn. 

Flere af maskinerne indeholder helt bestemte programmer, så op til fire personer kan indstille deres favorit kaffedrikke. Dermed kan en automatisk maskine altså personliggøres efter individuelle behov. 

De fleste tilbehørsredskaber er tiltænkt at bidrage til den lette forberedelse. De kan nemlig sagtens komme i opvaskemaskinen, så du slipper for at stå og vaske op. Det bliver derfor ikke lettere at lave sig en kop dejlig kaffe med en maskine fra Philips med kværn. 

Læs mere om andre fuldautomatiske kaffemaskiner mer kværn - her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle