Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Økologisk proteinpulver - Finde det bedste produkt i test i 2022

Har du fået øjnene op for træning eller blot overvejer flere parametre angående din kost, så kan det være en idé at kigge mod proteinpulver i forskellige afskygninger. Dette produkt finder du også i økologisk format - et kosttilskud med omtanke.
Af 
Opdateret d. 17. august 2022
oekologisk proteinpulver forside
Når proteinpulver er økologisk betyder det at det er skabt på naturlige ingredienser og produkter. Det indebærer at der ikke er at finde nogle tilsætningsstoffer og at selve produktionen af eksempelvis vallen er økologi og selvesamme med selve dyrevelfærden.
Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

I denne artikel:

Det kan være svært at finde hoved og hale i det store marked for netop dette produkt, da der findes mange forhandlere og producenter. Nogle af de store mærker, som man ofte støder på indenfor økologisk proteinpulver, er BodyLab, Helsam og LinusPro. Vi vil samle et overblik til dig, så du hurtigt og nemt kan finde det rigtige produkt for dig.

De bedste produkter - økologisk proteinpulver 2022

LinusPro WHEY100

Med LinusPro er du sikret et lækkert produkt, hvor der er fokus på omtanken for både produktionen for dyrene men også de ikke eksisterende tilsætningsstoffer. Dette økologisk proteinpulver fra LinusPro er 100% af vallekoncentrat, og vallen kommer fra europæiske græsfodret kvæg, som lever et godt liv med de rette forhold. Derfor er de gode i test både hos forbruger men også ekspertene.

Du kan købe deres poser i forskellige størrelser i alt fra 500 g, 1kg og til 2,5kg. Du kan derfor afprøve deres WHEY produkt først, inden du køber den helt store pakke. Der er hverken tilsat smagsstoffer, sødemiddel eller andet tilsætning, og derfor er deres smagsvariationer ganske neutrale, og det kan derfor være en fordel, hvis du ønsker smag, at blande produktet i en smoothie, shake eller anden væske med smag.

Produktionen har stort fokus på en forsvarlig og økologisk tilgang, og der produceret med meget høj kvaltiet. Det økologisk proteinpulver du kan få gennem LinusPro er derfor af høj standard. 

  • Høj kvalitet
  • EU godkendt produktion
  • Smagsneutral

Læs også vores guide om bedste proteinpulver her.

Bodylab

BodyLab har et kæmpe udvalg af forskellige typer af produkter, som du kan benytte til din træning eller som kosttilskud. De sørger mod en økologisk mælkeproduktion, hvor der er stort fokus på dyrevelfærd og korrekt produktion uden tilsætningsstoffer.

Hos BodyLab kan du få mange forskellige varianter, og en af de populærer serier er deres WHEY serie, som kan fås i store og små pakker og med et hav af forskellige smage kombinationer.

  • Mange smagsvarianter
  • Højt proteinindhold

Læs mere om deres produktserier og deres økologi.

Hvordan laver man økologisk og vegansk proteinpulver?

Det normale proteinpulver er lavet på valle fra en mælkeproduktion. Når du da laver økologisk valle proteinpulver, er der højere standarder til hvordan selve produktionen udføres og hvordan de indblandede dyr har det - dyrevelfærd. 

Når et produkt derfor er økologi i dette marked indebærer det at der overholdes regler indenfor både kvalitet, miljø og dyrevelfærd. Derudover må der ikke være nogle tilsætningsstoffer eller andre produkter af samme slags.

Nogle af de traditionelle produkter har ofte et sted op mod 370 forskellige tilsætningsstoffer, hvor den økologiske produktion maksimalt må holde sig indenfor 49 specifikke. Derfor er det også økologisk proteinpulver som klarer sig godt i test, da produktet simpelthen er af højere kvalitet.

oekologisk content

Interesseret i mere kosttilskud?

Brug for laktosefri proteinpulver? Så læs med her på siden, hvor du bliver introduceret på de bedste produkter.

Er du til veganske produkter - også når du skal træne? Så læs om vegansk proteinpulver her.

Læs om valle proteinpulver her på siden, hvis du vil opbygge muskelmasse når du træner.

Brug for det bedste proteinpulver? Læs vores guide, og bliv klogere på hvad der passer til dig.

Vegansk proteinpulver

Når du derudover også hører en masse om det veganske produkt indebærer det at der er lavet pulver på en anden proteinkilde end valle. Det kan være proteinkilder såsom: soya, havre, spirulina, ærteprotein, ris, hampprotein og mange andre. Der findes et hav af muligheder.

Du finder derfor også rigtig mange gode varianter, som klarer sig godt i test, da de er lækre, af god kvaltiet og høj på en alternativ proteinkilde.

Vil du læse endnu mere om alle typer af proteinpulver, så kan du se vores store guide over det bedste proteinpulver i 2022 - generelt.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle