Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Ny faldstamme pris - hvad koster de?

Har du en faldstamme derhjemme, som trænger til at blive udskiftet? Der kan være mange gode grunde til at skifte dine faldstammer, og nedenfor kan du læse mere om ny faldstamme pris og hvor, du kan købe en.
Af 
Opdateret d. 22. september 2022
maler Frederiksberg

Prisen på faldstammer er varierende og kan derfor være svært at give et bud på. Ny faldstamme priser vil ofte ligge på ca. 40.000, men du kan også finde få tilbud til en lavere pris. Dog skal du være opmærksom på, at de ikke altid er nødvendigt at installere en ny faldstamme, men i stedet kan du nøjes med at få renoveret den gamle af en professionel VVS’er

Prisen på faldstammer

Der findes mange VVS’ere, der er eksperter i at renovere faldstammer, hvorfor du slipper for at give en hos pris for en ny. Dette sker blandt andet ved såkaldt “relining” som betyder, at du genbruger det eksisterende falstamme system og blot udskifter dine rørledninger til nye.

Denne metode kan gøres til en langt billigere pris, da du slipper for omkostninger forbundet med renovering, vælte vægge, grave op og udskifte til en ny faldstamme.

Derfor skal du være opmærksom på dine faldstammer

Der er mange grunde til at holde godt øje med faldstammen og sørge for, at den ikke bliver utæt. Utætte faldstammer kan føre til mange skader i dit hjem, som kan have stre konsekvenser på længere sigt. 

Ved utætte faldstammer vil der f.eks. Komme fugt i væggende, hvilket kan føre til svamp og meget dårligt indemiljø. Utætheder i en faldstamme kan vise sig ved pletter på væggen, fugt, dårlig luft mm. Det kan ende blev at blive en dyr pris, hvis du skal renovere en stor del af området fordi, at faldstammen er utæt. 

Er skaden sket, bør du altid søge professionel hjælp til at fikse skaden. Det anbefales ikke, at du selv sørger for at renovere, da det kan være en svær process for uprofessionelle. Hvis faldstammen er utæt vil at VVS’er ofte fikse det til at god pris, i stedet for at du skal ud og købe en ny. 

Læs også følgende indenfor faldstammer

Hvad er en faldstamme? Du har sikkert ikke hørt om det før, så du kan læse mere om det på siden her.

Læs om udskiftning eller renovering af faldstamme.

Problemer med rust på faldstamme, så læs med her.

Generer lugt fra faldstamme dig i dit hjem? Bliv klogere på problemet her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.3 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle