Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Mustang el ladcykel - Familiens sikre cykel 

En Mustang el ladcykel er en af de billigste på markedet, dog er det også en god cykel som for mange er et meget fornuftigt valg. Cyklen er en klassisk el ladcykel til familien med plads til fire børn. Det er altså en rummelig cykel, som er udviklet med fokus på sikkerhed og komfort. 
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022

En Mustang el ladcykel er udstyret med en kraftig motor og batteri som automatisk slukker når hastigheden overstiger 25 km/t. Den har samtidig et speedometer og en kilometertæller, som sidder i et tændt display, så du altid kan følge med i hvor hurtigt du kører. Den har samtidig hydrauliske skivebremser og fire-punkts seler som er testet ved tryk helt op til 40 ton.

Du kan derfor være tryg ved at dine børn sidder godt fast i cyklen. Flere af Mustang cyklernes dele er desuden blevet testet mindst 100.000 gange af maskiner, som sikrer at de er utrolig holdbare. De overholder naturligvis også alle EN-standarder for kvalitet og sikkerhed.

En Mustang el ladcykel er skabt til en hverdag med trafik og forskellig slags vejr, de er derfor designet med regntætte elektriske komponenter, rustbeskyttende dele, holdbar maling og punkteringsbeskyttede dæk, bare for at nævne de bedste fordele.

De første klassiske cykler fra Mustang kom på gaden i 1945. Siden har sortimentet fulgt med tidens behov, og i dag kan du få alt lige fra de klassiske herre- og damemodeller til mountainbikes, ladcykler, børnecykler og elcykler.

Med en Mustang el ladcykel får du en god cykel, som i mange år har modtaget gode anmeldelser og vurderes højt i diverse forbruger test. Det er især en cykel som er rigtig god til prisen, da man her får god kvalitet til en overkommelig pris.

Hvis du ønsker at finde en billig Mustang el ladcykel, er det værd at lede efter den på diverse køb og salg hjemmeside, da folk ofter sælger dem brugt her. Selvom du køber en brugt cykel, betyder det ikke at cyklen ikke er god. En ladcykel er nemlig designet til at kunne holde i mange år, du kan derfor sagtens finde en cykel af god kvalitet og hvor levetiden er lang.

Læs vores fulde guide til de bedste el ladcykler i test her.

Interesseret flere cykel produkter?

Ikke alle har råd til en el ladcykel til +30.000,-. Derfor har vi fundet nogle billige alternativer. Læs mere om billig el ladcykel her.

Babboe el ladcykel er et godt anerkendt el ladcykel mærke, som du kan læse mere om her på siden.

Christiania ladcykler er man rigtig mange af på vejene i København. Både med og uden el. Læs mere om Christiania el ladcykel her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.3 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle