Mercedes elbil - Billig pris på erhvervs- og privatleasing

Få den bedste Mercedes elbil leasing i 2023 til dine behov. Find herunder din drømmemodel fra det tyske bilmærke og få prisgaranti og ubegrænset kilometer. Vi har et udvalg med alt fra den familievenlige bil til 7 personer og til en elegant SUV.

Vi tilbyder både erhvervs- og privatleasing.
I samarbejde med Mooly ApS

Mercedes elbil - perfekt til alle formål

Er du på udkig efter Mercedes elbil leasing? Går du med ønsket om at finde en bil, der kan lidt af det hele? Så er du på rette vej. Mercedes har med sine EQB, EQE, EQC og EQA modeller skabt en SUV bil for alle. 

Det er den ideelle familiebil, hvor alle kan have en suveræn og komfortabel køreoplevelse, selv på de lange ture. Og endda til en god pris! Det er derfor et godt bud, ønsker du at finde den bedste elbil.

Alle Mercedes elbiler er udstyret med et lækkert design, hvor du kan sidde komfortabelt og får det mest optimale ud af din køretur. Læs med her bliv klogere på bedste leasing tilbud 2023, privatleasing elbil 2023 og meget mere.

Bilmærke og modelMercedes EQC 400Mercedes EQC 250Mercedes EQC 400Mercedes EQC 350Mercedes EQC250Mercedes EQC350
Udbetaling ex. moms95.000 kr.60.000 kr.60.000 kr.56.000 kr.60.000 kr.60.000 kr.52.000 kr.40.000 kr.
Månedlig ydelse ex. moms3.686 kr.3.910 kr.2.995 kr.2.696 kr.3.040 kr.3.200 kr.3.173 kr.4.800 kr.
Halvårligt grøn ejerafgift370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.
Samlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)139.972 kr.107.660 kr.96.680 kr.89.092 kr.97.220 kr.99.140 kr.90.816 kr.98.340 kr.
mercedes elbil 2

Mercedes elbil leasing

Der findes forskellige typer af Mercedes elbil leasing, så du kan vælge den aftale, der passer bedst ind i din hverdag. Med privatleasing føles bilen som din egen, men uden alle forpligtelserne, der følger med at være bilejer. 

Med privatleasing elbil 2023 binder du dig for en periode, hvorefter du har mulighed for at forny eller skifte aftale. Det er derfor en oplagt mulighed, hvis du gerne vil skifte bil ofte. Det er også et godt valg, hvis du ikkeselv har lyst til at investere i en bil selv, men blot ønsker at have en bil, du kan køre rundt i til en fordelagtig ydelse om måneden.

Har du ikke prøvet en Mercedes elbil før, men er nysgerrig på konceptet, er det en oplagt mulighed. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvad det vil sige at lease en Mercedes elbil med privatleasing, samt meget mere.

Er du derimod nysgerrig på hvad du kan få ud af en Mercedes A klasse brugt bil, så giver vi dig her mulighed for at blive klogere på både leasingtyper, pris og mere. Læs med for mere information om privatleasing elbil 2023 samt bedste leasing tilbud 2023. 

Se også Volvo elbil leasing.

 

Elektrisk Mercedes med leasing

Privatleasing af Mercedes elbil

Ønsker du at lease en Mercedes elbil gennem privatleasing, er det naturligvis altid en god ide at gøre sig klart, hvad de enkelte forhold drejer sig om. Når man taler om leasing til privat brug, differentieres der typisk mellem to forskellige typer, nemlig finansiel leasing og operationel leasing.

  • Finansiel leasing: Her betales en lavere førstegangsydelse og månedlig ydelse, men til gengæld er det også dig, som leasingtager, der hæfter for driftsudgifter, reparationer, mm. Desuden er det dig, der også skal sørge for at sælge bilen videre til en ny ejer, når leasingperioden udløber, med mindre andet er aftalt.

  • Operationel leasing: Her betales en lidt højere førstegangs- og månedlig ydelse, men til gengæld er der også sørget for alt omkring bilen. Det er nemlig leasingfirmaet, der står for at betale dækskift, service, osv., når det er tid for dette. Derfor er der visse fordele ved at vælge dette, men på månedlig basis lidt dyrere end finansiel leasing.

Læs også om, hvordan du kan korttidslease til en god pris, eller bliv klogere på Volvo elbil leasing, Audi elbil leasing og BMW elbil leasing. 

 

Leasing af brugt bil

En anden mulighed er leasing af en brugt bil, som i de fleste tilfælde er billigere end at lease nye biler. Du kan derfor finde eksempelvis en SUV til 7 personer til en god pris, og afprøve, om det er bilen for dig. 

På denne måde slipper du for den sædvanlige kapitalbinding ved at købe en ny bil, samt slipper for at bekymre dig om værditab og service. Hertil er det naturligvis også billigere i førstegangsydelse, hvis du vælger en brugt bil, samt i forhold til de månedlige ydelser, hvor forskellige afgifter og udgifter kan trækkes fra, på grund af bilens alder.

Læs meget mere om leasing af en brugt Mercedes elbil eller andre modeller i vores artikel herom. Eller bliv klogere på BMW leasing. 

 

Til den sportslige type

Er du en der kan lide fart og vind i håret? Mercedes elbiler, gør det muligt dig at få sus i maven i deres sportige elbil, Mercedes EQA. Med et eksklusivt design udefra og ind, kan du køre rundt med stil og samtidig have god samvittighed overfor miljøet. Prøv selv og mærk efter - synes du mon også det er den bedste elbil?

Elbil Mercedes - elektrisk rat

Leasing af bil på tilbud

Kunne du som så mange andre godt tænke dig at spare nogle penge i forbindelse med leasing af en ny bil, så vil vi hos PK Medier informere dig om at du relativt ofte kan finde bedste leasing tilbud 2023. 

Der er typisk et bredt udvalg af biler som man kan lease på tilbud, hvilket du også vil kunne opleve med en Mercedes elbil. For at fange de gode rabatter og tilbud, er det vigtigt at man holder øje med diverse bil hjemmesider, så har man netop en større chance for at være en af de heldige der får lov til at spare nogle penge på billigste leasing bil 2023. 

 

Bliv klogere på den bedste elbil 2023

Er du også tvivl omkring hvilken elbil der er den bedste på markedet på nuværende tidspunkt i 2023? Dette er også et marked, med mange forskellige udbydere, og alverdens muligheder. Den ene elbil prøver efterhånden at overgå den anden med diverse teknologiske funktioner som der er kommet frem som tiden ændrer sig. 

Men hvilken model er så den bedste elbil 2023 på markedet, tænker du så? 

Dette er der ikke noget entydigt svar på, da dette afhænger af en række forskellige paratmetrer. Den bedste elbil 2023 kan ikke defineres en gang for alle, da dette netop skyldes smag og behag hos den enkelte kunde. Diverse elbiler er typisk baseret på række forskellige behov og krav, som vurderes som værende forskellige fra kunde til kunde. 

Der er ikke nogen kunder som har nøjagtig det samme behov og krav til en elbil, derfor vil den bedste elbil 2023 varierer fra person til person. 

Vurderingen af dette, kommer også an på hvor meget man blandt andet går op i design, kvalitet, funktionalitet og teknologiske egenskaber. 

Interesseret i at vide mere om Mercedes? Læs om Mercedes EQC pris, Mercedes GLC hybrid, Mercedes A 200 og Mercedes GLE Coupe.

 

Få en god pris

Prisen på at lease en Mercedes elbil afhænger af aftalen, du indgår med det pågældende leasingfirma. Vi opfodrer derfor til at kigge lidt rundt, før du indgår en leasingaftale. Vi henviser til Mooly.dk, hvor deres dygtige bileksperter står klar med hjælp og sparring. 

Se også Mercedes a klasse og Mercedes leasing

Find gode leasing tilbud hos Mooly.

 

Få mest muligt ud af din Mercedes elbil

Drømmer du om at køre i en Mercedes elbil, måske en stor SUV, der både har plads til masser bagage bag i, en hel flok børn og din behov, eller en lækker lille sag, som du kan cruise rundt i på varme sommerdage, på kedelige gråvejrsdage eller bare på en helt almindelig hverdag, så findes der mange muligheder.

Du kan enten selv vælge at finansiere bilen, så den er din, står i dit navn, og du har den fulde ret over den, eller du kan vælge at lease din Mercedes elbil, så du har brugsretten, men ikke behøver lægge nær så meget i den, finansielt. Det er det gode ved leasing, at man netop ikke binder jeg 100% til én bil, men kan prøve den af i en periode og aflevere den tilbage, når aftalen udløber eller købe den billigt efter, til en god pris.

Skal du have mest muligt ud af din Mercedes elbil, kan du med fordel privatlease den, den netop kan bruges som din helt egen bil. Hertil kan du vælge mellem forskellige leasing løsninger, som du kan drage fordel af, både operationel leasing, men også finansiel leasing, som også ofte omtales som flexleasing, der giver stor fleksibilitet, som mange sætter stor pris på.

Mercedes elbil elektrisk zap

Bedste leasing tilbud 2023

Skal du have hjælp til at finde det bedste leasing tilbud 2023? Find en forhandler du stoler på, og kontakt dem for at blive klogere på muligheden for billigste leasing bil 2023. Det er vigtigt at huske på, at mange aftaler kan virke gode ved første indtryk, men kan have knapt så fordelagtige ting skrevet med småt. Er du i tvivl, kan det derfor være en god idé at få en med kendskab til kontrakter til at kigge din leasingaftale igennem, inden du skriver under. 

Privatleasing elbil 2023

Er du på jagt efter privatleasing elbil 2023, er der mange gode muligheder. Mercedes elbil leasing bliver kun mere populært, da de suveræne biler scorer højt på alle parametre. Disse biler er derfor også et stærkt bud på den bedste elbil, dog kommer det an på den enkeltes præferencer. Vil du gerne køre i en bil, hvor der er god plads, god fart og god pris, er dette det rette valg for dig. 

Undersøg de forskellige leasingmuligheder, og find den bedste løsning til dine behov. Med privatleasing lejer du en bil for en periode, og betaler blot en fast månedlig udgift. Bilen føles derfor som din egen, hvilket mange foretrækker fremfor andre leasingaftaler. Dog kan der også være mange fordele ved erhvervsleasing m.m., så kontakt din forhandler, er du i tvivl. 

Mere om Mercedes elbil leasing

Mercedes elbil leasing er et godt bud på bedste leasing tilbud elbil. Du får her meget bil for pengene, da Mercedes er kendt for at lave suveræne biler, der har alt hvad man kan drømme om. De er både hurtige, god kvalitet, har lækkert design og masser af muligheder for ekstraudstyr. Det er derfor den perfekte bil for dig, der gerne vil køre i den bedste elbil, og som ikke vil gå på kompromis med køreoplevelsen. 

Læs også: Ladeboks solceller, clever ladeboks fejlkoder eller ladeboks 11kw her. 

FAQ 

Hvilke typer af leasing findes for Mercedes elbil 2023?

Privatleasing, erhvervsleasing og flexleasing er blot nogle af de typer du kan tjekke ud, hvis du drømmer om at lease en Mercedes elbil. Gå efter den løsning, der matcher dine behov bedst.

 

Hvilke Mercedes elbil modeller findes der?

Du kan vælge mellem modeller som blandt andet EQB, EQE, EQC og EQA. Disse kan alle noget forskelligt, og er unikke på hver sin måde. Tjek dem og find din kommende drømmebil.

 

Hvorfor skal jeg vælge en Mercedes elbil?

Med en elbil passer du på miljøet, så du kan køre rundt med god samvittighed. Denne type af bil kører på elektricitet fremfor benzin, så den udleder ikke samme mængde CO2. Herudover er de super lækre og støjneutrale sammenlignet med fossilbiler.

 

Hvad er prisen på at lease en Mercedes elbil?

Der er forskellige leasingpriser alt efter det firma, du vælger at bruge. Tjek derfor gerne priserne forskellige steder, før du træffer dit valg. Vi henviser til Mooly.dk, hvor deres eksperter står klar til at hjælpe dig.

Angivelse af kilder og test

Mere fra PK medier 

  1. Hvad er en kpi?
  2. Minerva modellen

 

Eksterne links

  1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
  2. carwow.com

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle