Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Mercedes elbil - Find den bedste leasing pris 2023

Med en Mercedes elbil 2023 går du aldrig helt galt. Læs med her og bliv klogere på pris, modeller som EQB, EQE, EQC, EQA og størrelse. Den smarte bil er perfekt til familien med 7 personer, og fåes som SUV. Skal du lease fra ny eller brugt?

Af 
Opdateret d. 23. maj 2023
mercedes elbil 2

Mercedes elbil - perfekt til alle formål

Er du på udkig efter en Mercedes elbil 2023? Går du med ønsket om at finde en bil, der kan lidt af det hele, er du på rette vej. Mercedes har med sine EQB, EQE, EQC og EQA modeller skabt en SUV bil for alle. 

Det er den ideelle familiebil, hvor alle kan have en rummelig og komfortabel køreoplevelse, selv på de lange ture. Og endda til en god pris! 

Alle Mercedes elbiler er udstyret med et lækkert design, hvor du kan sidde komfortabelt og får det mest optimale ud af din køretur. 

Mercedes elbil leasing

Der findes forskellige typer af leasing, så du kan vælge den aftale, der passer bedst ind i din hverdag. Med privatleasing føles bilen som din egen, men uden alle forpligtelserne, der følger med at være bilejer. 

Med privatleasing binder du dig for en periode, hvorefter du har mulighed for at forny eller skifte aftale. Det er derfor en oplagt mulighed, hvis du gerne vil skifte bil ofte. Det er også et godt valg, hvis du ikkeselv har lyst til at investere i en bil selv, men blot ønsker at have en bil, du kan køre rundt i til en fordelagtig ydelse om måneden.

Har du ikke prøvet en Mercedes elbil før, men er nysgerrig på konceptet, er det en oplagt mulighed. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvad det vil sige at lease en Mercedes elbil med privatleasing, samt meget mere.

 

Elektrisk Mercedes med leasing

Privatleasing af Mercedes elbil

Ønsker du at lease en Mercedes elbil gennem privatleasing, er det naturligvis altid en god ide at gøre sig klart, hvad de enkelte forhold drejer sig om. Når man taler om leasing til privat brug, differentieres der typisk mellem to forskellige typer, nemlig finansiel leasing og operationel leasing.

  • Finansiel leasing: Her betales en lavere førstegangsydelse og månedlig ydelse, men til gengæld er det også dig, som leasingtager, der hæfter for driftsudgifter, reparationer, mm. Desuden er det dig, der også skal sørge for at sælge bilen videre til en ny ejer, når leasingperioden udløber, med mindre andet er aftalt.

  • Operationel leasing: Her betales en lidt højere førstegangs- og månedlig ydelse, men til gengæld er der også sørget for alt omkring bilen. Det er nemlig leasingfirmaet, der står for at betale dækskift, service, osv., når det er tid for dette. Derfor er der visse fordele ved at vælge dette, men på månedlig basis lidt dyrere end finansiel leasing.

Læs også om, hvordan du kan korttidslease hos Mooly.

Leasing af brugt bil

En anden mulighed er leasing af en brugt bil, som i de fleste tilfælde er billigere end at lease nye biler. Du kan derfor finde eksempelvis en SUV til 7 personer til en god pris, og afprøve, om det er bilen for dig. 

På denne måde slipper du for den sædvanlige kapitalbinding ved at købe en ny bil, samt slipper for at bekymre dig om værditab og service. Hertil er det naturligvis også billigere i førstegangsydelse, hvis du vælger en brugt bil, samt i forhold til de månedlige ydelser, hvor forskellige afgifter og udgifter kan trækkes fra, på grund af bilens alder.

Læs meget mere om leasing af en brugt Mercedes elbil eller andre modeller i vores artikel herom.

Til den sportslige type

Er du en der kan lide fart og vind i håret? Mercedes elbiler, gør det muligt dig at få sus i maven i deres sportige elbil, Mercedes EQA. Med et eksklusivt design udefra og ind, kan du køre rundt med stil og samtidig have god samvittighed overfor miljøet. 

Få en god pris

Prisen på at lease en Mercedes elbil afhænger af aftalen, du indgår med det pågældende leasingfirma. Vi opfodrer derfor til at kigge lidt rundt, før du indgår en leasingaftale. Vi henviser til Mooly.dk, hvor deres dygtige bileksperter står klar med hjælp og sparring. 

Se også Mercedes a klasse og Mercedes leasing

Find gode leasing tilbud hos Mooly.

FAQ 

Hvilke typer af leasing findes for Mercedes elbil 2023?

Privatleasing, erhvervsleasing og flexleasing er blot nogle af de typer du kan tjekke ud, hvis du drømmer om at lease en Mercedes elbil. Gå efter den løsning, der matcher dine behov bedst.

 

Hvilke Mercedes elbil modeller findes der?

Du kan vælge mellem modeller som blandt andet EQB, EQE, EQC og EQA. Disse kan alle noget forskelligt, og er unikke på hver sin måde. Tjek dem og find din kommende drømmebil.

 

Hvorfor skal jeg vælge en Mercedes elbil?

Med en elbil passer du på miljøet, så du kan køre rundt med god samvittighed. Denne type af bil kører på elektricitet fremfor benzin, så den udleder ikke samme mængde CO2. Herudover er de super lækre og støjneutrale sammenlignet med fossilbiler.

 

Hvad er prisen på at lease en Mercedes elbil?

Der er forskellige leasingpriser alt efter det firma, du vælger at bruge. Tjek derfor gerne priserne forskellige steder, før du træffer dit valg. Vi henviser til Mooly.dk, hvor deres eksperter står klar til at hjælpe dig.

Angivelse af kilder og test

Mere fra PK medier 

  1. Hvad er en kpi?
  2. Minerva modellen

 

Eksterne links

  1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
  2. carwow.com

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle