Mercedes A klasse - Tilbud samt pris på brugt og ny

Mercedes A klasse er bilen for dig, der gerne vil have en luksuriøs oplevelse til en god pris. Modellen kombinerer det sportslige look med komfort, så du altid er sikret en køreoplevelse udover det sædvanlige. Læs med her og bliv klogere på tilbud samt muligheden for at skaffe bilen som brugt.

Mercedes A klasse - det bedste fra begge verdener

Man kan ved første øjekast se, at Mercedes A klasse er en bil helt i topklassen. Designet er ikke til at tage fejl af; der er tale om en bil, der formår både at se sportslig og moderne ud, men uden at gå på kompromis med komforten. Det er den perfekte bil til at peppe hverdagen op med, da den klarer alle udfordringer uden problemer. 

Med denne model får du meget bil til en god pris, og den vil hurtigt blive din nye bedste ven. 

mercedes a klasse 1

Mercedes A klasse leasing

Overvejer du leasing, kan du helt sikkert indgå en aftale til en god pris, både i forhold til biler som brugt eller ny. Er det første gang du skal lease en bil, får du her en kort oversigt over dine muligheder: 

  • Privatleasing
  • Erhvervsleasing 
  • Flexleasing 

Gå efter den leasingaftale der matcher dine behov bedst. Vælger du at gå med den private løsning, binder du dig for en periode, hvor bilen føles som din egen. Du slipper ovenikøbet for kedelige og bøvlede ting som værditab, stor kapitalbinding og service. Dette er især en god løsning, hvis du godt kan lide at skifte bil ofte, og derfor ikke vil købe selv. 

Erhvervsleasing er for dig, der kører meget privat samt erhvervs kørsel i en Mercedes A klasse, og derfor gerne vil spare penge på firmakørsel. Her deler du afgifter med dit firma, hvilket kan være en stor fordel for nogle. Dette gælder både for en ny og en brugt bil.

Flexleasing er en attraktiv leasingform, hvis du drømmer om at køre en bil i den helt luksuriøse ende. Med denne løsning slipper du for at betale fuld afgift med det samme, men betaler derimod i mindre rater over en periode. På denne måde står du med en markant lavere kapitalbinding. 

Se også Mercedes elbil og Mercedes leasing.

Prøv en brugt bil

Vil du gerne spare penge på din kommende Mercedes A klasse? Så kan du overveje at lease eller købe en brugt bil. Brugte biler vil typisk være billigere at få fat i end nye, da de alt efter produktionsår har mindre sikkerhedsudstyr, har kørt flere kilometer m.m. Det er dog stadig muligt at få fat i gode brugte biler, der intet fejler.

Der er mange fordele ved at lease en brugt bil, og dette gælder naturligvis også for en bil fra Mercedes A klasse. De lækre sedaner er nemlig rigtigt gode biler til mange formål, hvad end det er til familien eller til personen, der bare gerne vil have lidt ekstra plads.

En fordel ved leasing af en Mercedes A klasse brugt er, at du ikke skal betale det helt store i registreringsafgift, da det mest af det bliver betalt i de første par år. Overtager du derfor bilen efter 36 måneder, vil der næsten intet eller slet intet være at betale der.

Desuden bliver førstegangsydelsen og den månedlige ydelse og lavere, hvis du vælgere en brugt Mercedes, fremfor en spritny en, der bliver importeret til dig direkte fra fabrikken..

Mercedes A klasse sedan - brugt

Tilbud og meget mere på Mercedes A klasse

Der er ikke et entydigt svar på, hvad det koster at enten lease eller købe en Mercedes A klasse. Tjek derfor din forhandler ud for tilbud og meget mere. Vi anbefaler at undersøge Mooly.dk, hvor deres eksperter står klar med god service og en fordelagtig pris. 

Her kan du både få rådgivning, men også hjælp til at lave en god leasingaftale med fordele for dig. Mooly kan både hjælpe dig med at få importeret en helt ny Mercedes A klasse bil, men også en brugt fra en forhandler et sted i Danmark. Denne løsning kan I sammen finde.

Det gode ved Mooly er, at du altid får personlig rådgivning og service fra eksperter, som kun vil dig det allerbedste.

Se mere fra PK medier: Minerva modellen og hvad er en algoritme?

FAQ 

Hvilke leasingtyper findes for Mercedes A klasse?

Du kan vælge mellem alt fra privatleasing, erhvervsleasing og flexleasing alt efter, hvad der passer dig og dine behov bedst. Læs meget mere om leasingtyper på vores andre PK medier sider.

 

Kan jeg få en god pris på Mercedes A klasse?

Du kan helt sikkert finde en god og fordelagtig pris på en Mercedes a klasse. Prisen kan dog variere meget efter, hvilken årgang du kigger på. Tjek diverse forhandleres hjemmeside for eventuelle tilbud.

 

Kan jeg få en Mercedes A klasse som brugt?

Ja, det kan du godt. Det kan være en økonomisk fordel at købe eller lease en brugt bil i stedet for at vælge en ny. Herudover er der et miljøvenligt perspektiv i at genbruge gamle biler.

 

Hvorfor skal jeg vælge en Mercedes A klasse?

Denne model kombinerer et lækkert sportsligt design med stor komfort, så du kan se frem til en sjov og behagelig køreoplevelse.

Angivelse af kilder og test

  1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
  2. carwow.com

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle