Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Melitta kaffemaskine

Hos Melitta kan du købe en kaffemaskine, der indeholder kværnfunktion, til ikke ret mange penge. Producenten tilbyder desuden diverse avancerede modeller både med og uden touch.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
forside billde braun

Men du kan også sagtens nøjes med en simpel kaffemaskine, der kan brygge en hel kande ad gangen, hvorved du kan brygge op til 12 kopper pr kande.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

En kaffemaskine for enhver smag

Melitta har eksempelvis udviklet kaffemaskinen Aromafresh, der er en helt traditionel kaffemaskine med filter. Dog har den samtidig kværnfunktion, så man er sikret en helt frisk kop kaffe.

Maskinen Aromafresh har en kværn, der sidder lige over fliteret, og derfor males bønnerne først lige inden, at kaffen brygges.

Bønnebeholderen er let aftagelig, så der nemt kan fyldes bønner på, der maskinen mangler. Derudover er vandbeholderen også nem at fjerne og sætte på igen ved påfyldning. Denne kaffemaskine er derfor også nem at rengøre.

Melitta tilbyder også flere andre smarte modeller. De har eksempelvis CI Touch, der er en fuldautomatisk kaffemaskine, som har mange talenter. Modellen er elegant og stilfuld i sit design.

CI Touch besidder en italiensk forberedelsesprocess, hvor hver ingrediens i brygningen tilsættes efter korrekte anvisninger. Der opnås altså en autentisk smag og aroma.

Dette er især også en fordel, da maskinen kan tilbyde hele to kaffevariationer. Det brede udvalg sikrer, at du kan nyde en masse kaffespecialiteter. Herudover har du, med denne kaffemaskine, mulighed for manuelt at vælge mellem to typer af bønner, da beholderen er todelt.

En ekstra god funktion ved CI er, den indeholder en seperat pulverskakt, så du også kan anvende formalet kaffe til din maskine. Desuden er mælkesystemet også super funktionelt.

Du kan nemt fjerne mælkebeholderen, hvis ikke du skal bruge hele mængden. Beholderen er tilpasset, så du sagtens kan sætte den i køleskabet efter brug.

Er I fler ei familien, der bare elsker kaffe i mange varianter, er Melitta Touch også et godt valg. Med My Coffee Memory kan denne kaffemaskine huske indstillinger for op til fire personer.

Dermed kan I altid få præcis de kaffevarianter, som I hver især synes er den bedste.

Se vores guide, med alle produkterne, til kaffemaskine til hele bønner her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle