Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Melitta kaffemaskine - med kværn og til hele bønner

Hos Melitta kan du købe en kaffemaskine med kværn og til hele bønner til ikke ret mange penge. Producenten tilbyder desuden diverse avancerede modeller både med og uden touch, samt med termokande.
Af 
Opdateret d. 6. september 2022
forside billde braun

Men du kan også sagtens nøjes med en simpel kaffemaskine, der kan brygge en hel kande ad gangen, hvorved du kan brygge op til 12 kopper pr kande.

Interesseret i flere produkter?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, kan du browse videre i kataloget her.

Se katalog
elløbehjul

I denne artikel

I det følgende kan du læse om vores anbefalinger til forskellige Melitta kaffemaskiner med kværn og uden, til kværnede bønner og til hele bønner. Med andre ord, tager vi fat i alt, hvad der er værd at se på, overveje og have in mente, når du skal vælge en god kaffemaskine fra Melitta.

Melitta filterkaffemaskine med kværn
Bedste samlet set

Melitta AromaFresh

Melitta logo

Prisklasse: 899 - 1.349 kr.

Type: Filterkaffemaskine med kværn

Funktion: Integreret kværn, dobbeltvægget termokande

Gratis levering
Gode tilbud

Hvorfor vælge Melitta AromaFresh

Denne Melitta kaffemaskine med kværn er både super smart og nem at bruge. Her får du nemlig en kaffemaskine med kværn, hvor kværnen kan tages ad, kaffestyrken kan indstilles, og så kommer den med en termokande, der holder kaffen varm efter brygning.

Melitta AromaFresh Therm er blevet kåret til at være den bedste kaffemaskine samlet set, fordi vi har med en kaffemaskine at gøre, der både er med kværn, men som også er simpel at bruge med sit filter og sine simple funktioner.

Kaffemaskinen kan ofte fås på tilbud, og derfor får du en skøn kaffemaskine med høj brugervenlighed og gode funktioner til en god pris.

Læs mere om produktet
Melitta kaffemaskine bedste i test 2022
Bedste til prisen

Melitta Excellent Grande 3.0

Melitta logo

Prisklasse: 650 - 800 kr.

Type: Filterkaffemaskine

Funktion: Autosluk

Gratis levering
Gode tilbud

Hvorfor vælge Melitta Excellent Grande 3.0

Denne Melitta kaffemaskine, der ikke kommer med kværn, men som med fordel kan assiteres af en, er en meget simpel og brugervenlig kaffemaskine, der scorer højt på sin simplicitet. Den har sågar vundet titlen som Testvinder hos Politiken.

Kaffemaskinen roses især for sine gode funktioner til den billige pris, som den har. Du får den allerede til en slik, så på tilbud er det jo det rene fund for penge. Vi vil i hvert fald gerne rose og anbefale netop denne kaffemaskine for at være den bedste til prisen.

Læs mere om produktet
Melitta kaffemaskine med kværn
Bedste fuldautomatisk

Melitta Barista T Smart F830-102

Melitta logo

Prisklasse: 5.549 - 6.999 kr.

Type: Filterkaffemaskine med kværn

Funktion: Smartphone styring, Pro Aqua-filterteknologi, TFT farvedisplay

Gratis levering
Gode tilbud

Hvorfor vælge Melitta Barista T Smart F830-102

Denne smarte og rigtig gode kaffemaskine fra Melitta finder prisen for den bedste fuldautomatisk kaffemaskine, fordi den simpelthen har alt det, man gerne vil have. Der er sensorer og systemer i den, som gør kaffeoplevelsen hel suveræn.

Melitta Barista T Smart er blandt andet udstyret med kværn til hele bønner, som kværner bønnerne til perfektion ud fra den manual bean select system. Derudover har den vandfilter, der sikrer sjældnere afkalkning, som maskinen i øvrigt også selv kan klare.

Læs mere om produktet

En kaffemaskine for enhver smag

Melitta har eksempelvis udviklet kaffemaskinen Aromafresh, der er en helt traditionel kaffemaskine med filter. Dog har den samtidig kværnfunktion, så man er sikret en helt frisk kop kaffe.

Maskinen Aromafresh er med kværn, der sidder lige over fliteret, og derfor males bønnerne først lige inden, at kaffen brygges.

Bønnebeholderen er let aftagelig, så der nemt kan fyldes bønner på, når maskinen mangler. Derudover er vandbeholderen også nem at fjerne og sætte på igen ved påfyldning. Denne kaffemaskine er derfor også nem at rengøre.

Melitta tilbyder også flere andre smarte modeller. De har eksempelvis CI Touch, der er en fuldautomatisk kaffemaskine, som har mange talenter. Modellen er elegant og stilfuld i sit design.

CI Touch besidder en italiensk forberedelsesprocess, hvor hver ingrediens i brygningen tilsættes efter korrekte anvisninger. Der opnås altså en autentisk smag og aroma.

Dette er især også en fordel, da maskinen kan tilbyde hele to kaffevariationer. Det brede udvalg sikrer, at du kan nyde en masse kaffespecialiteter. Herudover har du, med denne kaffemaskine med kværn, mulighed for manuelt at vælge mellem to typer af bønner, da beholderen er todelt.

En ekstra god funktion ved CI er, den indeholder en seperat pulverskakt, så du også kan anvende formalet kaffe til din maskine. Desuden er mælkesystemet også super funktionelt.

Du kan nemt fjerne mælkebeholderen, hvis ikke du skal bruge hele mængden. Beholderen er tilpasset, så du sagtens kan sætte den i køleskabet efter brug.

Er I flere i familien, der bare elsker kaffe i mange varianter, er Melitta Touch også et godt valg. Med My Coffee Memory kan denne kaffemaskine huske indstillinger for op til fire personer. Dermed kan I altid få præcis de kaffevarianter, som I hver især synes er den bedste.

Se vores guide, med alle produkterne, til kaffemaskine til hele bønner her.

Kilder og henvisninger

  1. Baristadelcaffe - se kile her.
  2. www.coffeeness.de

 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle