Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Melitta CI Touch fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

Med Melitta CI Touch fuldautomatisk kaffemaskine med kværn får du ikke bare en kaffemaskine, der brygger kaffe, men en fuldautomatisk oplevelse af, hvad en kaffemaskine også kan være. Det kan nemlig være en læringsrejse, hvor du begiver dig igennem det store udvalg af forskellige typer af kaffedrikke.
Af 
Opdateret d. 8. juli 2022
Sage Nespresso Creatista - Unik barista kapsel kaffemaskine

Melitta tilbyder en lang række af gode, brugervenlige og funktionelle maskiner til overskuelige priser, som bestemt ikke er at kimse af. Melitta producerer nogle rigtig gode maskiner, der brygger kaffe på den traditionelle vis med filter, men det er også muligt at få mere avancerede modeller.

Melitta CI Touch fuldautomatisk kaffemaskine brygger altid kvalitetskaffe

Denne fuldautomatiske kaffemaskine med kværn fra Melitta er især rost for at være ekstremt brugervenlig og dermed meget nem at bruge. Desuden brygger den en skøn kop kaffe, uanset om du er til den gode americano, en lækker og cremet cafe latte eller den stærke espresso. Uanset valg, så producerer Melitta CI Touch velsmagende kaffe.

Eksperter er især begejstret for den store varietet i kaffedrikke, som maskinen producerer. Den fuldautomatiske kaffemaskine laver nemlig en bred vifte af kaffedrikke, så der er noget til enhver smag. Hertil giver Melitta CI Touch et næsten café-lignende resultat, som eksperterne også er svært begejstrede over.

Endnu en god attribut, som gør denne kaffemaskine med kværn ekstra anbefalelsesværdig, er, at den er relativt energibesparende. Det vil altså sige, at denne kaffemaskine ikke bruger nær så meget strøm som andre lignende kaffemaskiner. Derfor kan Melitta CI Touch betegnes som være relativt miljøvenlig, og derfor også et godt valg til dig, der gerne sparer lidt på strømmen.

Støtter dit personlige behov

Vi er alle forskellige, og derfor har vi også alle forskellige behov, når det kommer til kaffe. Nogle kan godt lide sin kaffe med masser af mælk, mens andre hellere drikker kaffen i koncentreret form, som en espresso. Melitta CI Touch gør det muligt for dig selv at vælge, hvordan den bedste kop kaffe brygges.

Med My Coffee Memory funktionen kan du nemlig indstille brygningen af en helt specifik kop kaffe med den rette mængde kaffe og den rette mængde mælk - hvis dette er ønsket -, og så kan præferencen gemmes i den fuldautomatiske kaffemaskine, så du kan få den samme blanding hver eneste gang. Se det er smart! Det er muligt at oprette op til fire profiler.

Så skal du have fingrene i en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, som ikke ruinerer dig, men samtidig giver dig den gode café oplevelse og gode smag hver gang, så prøve Melitta CI Touch.

Læs mere om andre fuldautomatiske kaffemaskiner mer kværn - her.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle