Marketing projektleder

Fuldtid
Brænder du for sociale medier og online markedsføring? Vil du være med på vores vækstrejse, hvor du er i konstant udvikling, bliver udfordret og samtidig får tildelt stort ansvar? Så er du måske vores nye Marketing projektleder.
marketing projektleder

Slået op

6. marts 2023

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Ikke et krav

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Vi søger en Marketing projektleder til vores voksende team, der har lyst til at indgå i en spændende stilling, hvor det altoverskyggende fokus er at hjælpe vores kunder med at generere omsætning via online annoncering, projektlede SoMe content, koordinere fotoshoot såvel som skabe en fængende kreativ profil. 

Som Marketing projektleder bliver du selvkørende og får masser af opgaver og ansvar for en bred kundeportefølje, der varierer i både i størrelse og branche.

Hvad kommer du til at lave?

Udarbejdelse af markedsføringsstrategier for større og mindre kunder. Du får end-to-end ansvar og ejerskab over dine projekter
Eksekvering af strategier inkl. etablering, optimering og evaluering af kampagner på tværs af platforme, samt evt. optimering af strategiretning, når du vurderer, at det er relevant
Du får, i samarbejde med de øvrige på teamet, stort ansvar for den daglige drift af PPC, SoMe og projektledelse
Opsætning af annoncer på både Facebook, Instagram, Google Ads & LinkedIn
Kreativ udvikling af content planer for det organiske SoMe
Koordinering af, og eksekvering af fotoshoot til content for kunder
Du får ansvar for den løbende performance rapportering

Hvad forventer vi af dig som Marketing projektleder?

Du har færdiggjort en relevant videregående uddannelse, inden for markedsføring, handel, salg, kommunikation eller lignende
Du kan både være være nyuddannet eller have et par års erfaring indenfor betalt annoncering, SoMe og/eller projektplanlægning
Du har lysten og engagementet til at arbejde kreativt med sociale medier og online markedsføring
Formår at arbejde struktureret, og med godt overblik, selv med mange bolde i luften
Du trives i teams, og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – eller bede om hjælp, hvis du behøver det
Du elsker tanken om at være med på en vækstrejse, hvor marketingsteamet løbende vil vokse sig større

Vi tilbyder

En arbejdsplads med masser af plads til læring
En stilling med et stort potentiale for faglig såvel som personlig udvikling
En fuldtidsstilling i et lækkert kontormiljø, kun 5 minutter fra metro på Amager
Et ungt og socialt team, der godt kan lidt at have det sjovt sammen – 
både i og udenfor arbejdstiden.

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen som Marketing projektleder, er du velkommen til at skrive til os.

Send din ansøgning til Peter på peter@pkmedier.dk.

Peter Klitkou, stifter

Vi glæder os til at høre fra dig!

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, bliver du også en del af hele vores bureau.

Vi er i alt cirka 15 kolleger, der alle brænder for online markedsføring. Du kommer til at blive en vigtig del af holdet og arbejde sammen med os alle – på kryds og tværs af fagligheder og specialer.

Vores team

Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil altid være i fokus, så du hele tiden kan udvikle dine kompetencer.

Du bliver en del af et team, der er blandt de dygtigste inden for deres område og som rigtig vil lære fra sig – og som også gerne vil lære af dig!

Vil du være med?

marketing projektleder

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle