Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler Taastrup - Sådan finder du den bedste malerfirma

Om det er et større projekt eller en mindre opgave, du har i gang, så er der ingen tvivl om, at resultatet skal være lige godt. Særligt når det kommer til projekter, hvor man hyrer dygtige specialister, er det vigtigt at der ikke er en finder at sætte på det færdige resultat. Her hjælper vi dig til at finde den bedste maler i Taastrup, så du er sikret et godt malerarbejde til din opgave eller projekt.
Af 
Opdateret d. 1. september 2022
Maler Taastrup

En malermester kan bruges til flere forskellige opgaver. Dog er det fælles ved opgaverne, at malernes arbejde kan ses efterfølgende, da malerfirmaet først er nogle af de sidste til at gå i gang med deres opgave. Det er derfor ultra vigtigt at finde en god maler i Taastrup, så dit synlige resultat, bliver et du kan være godt tilfreds med i mange år frem. 

Få 3 gratis tilbud på en maler Taastrup

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.

Få 3 gratis tilbud her

Stig’s Malerservice ved Stig Christoffersen - den erfarne maler

Nogle gange taler erfaring for sig selv, og hvis man ønsker et professionel og næsten perfekt resultat, kan det være en god ide at lede efter en maler i Taastrup, som netop har mange års erfaring. Det har Stig’s Malerservice. Her har du et malerfirma med mere end 25 års erfaring, og som løser opgaver både i Taastrup og andre egne i og omrking København. 

Med den mange års erfaring medfølger også et stort kenskab til lidt af hver opgave. Her får du altså en malermester, som har prøvet lidt af det hele, og som helt sikkert allerede har god erfaring med lige dén opgave, som du står med. Stig’s Malerservice tilbyder både forskellige malerservices, men hjælper os med tapetsering og sørger altid for en skinnende rengøring efter sig.

Fordele:

25 års erfaring
Kun gode Google anmeldelser
Giver et personligt, uforpligtende tilbud
Kan løse alle tapetseringsopgaver

Malerfirmaet Lykkebo - den velkendte maler

Social proof er ikke helt tilfædigt. At et firma har mange kunder, skyldes som regel af det arbejde, som de leverer, er rigtig godt og tilfredsstillende. Når du leder efter et malerfirma i Taastrup, kan det altså være en god ide at kigge efter en malermester med mange kunder. At Malerfirmaet Lykkebo er et velkendt valg i branchen, er altså heller ikke helt tilfældigt. 

Her får du en malermester som både løser opgaver i Taastrup og i andre dele rundt om og i København. Udover at være et erfaren og dygtigt malerfirma, som får flotte anmeldelser på både Google og Trustpilot, så løser de også andre opgaver såsom gulvslibning. Her kan du altså få løst flere renoveringsopgaver under samme tag, og har mulighed for at læse tidligere kunders vurderinger af denne maler.

Fordele:

En del af Danske Malermesters Garantiordning
Gode og mange anmeldelser på Truspilot
Gode anmeldelser på Google
Kan også løse gulvslibningsopgaver

Malerfirmaet Bo Rasmussen - den lokale maler

Hos denne malermester i Taastrup finder du en maler til både privat og erhverv, og derfor kan du også være sikker på at få udført og løst en bred vifte af opgaver. Med over 20 års erfaring har malermester Bo Rasmussen styr på de forskellige teknikker, og når han udfører arbejdet, kan du være sikker på et resultat af høj kvalitet.

Vælger du Malerfirmaet Bo Rasmussen som din maler i Taastrup, vil du opleve et ærligt team, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd, og hvor sparring og samarbejde er en essentiel del af det arbejde, der udføres. Derfor kan du også roligt spørge en maler herfra til råd om både farver, malingtyper og kvalitet og få et ærligt og professionelt svar.

Fordele:

Særligt gode til lakering af inventar
Transparent service og sparring
Over 20 års erfaring inden for faget
Høj kvalitet til en fair pris

Malerfirmaet Kim Christensen - en værdi maler

Denne maler, som primært opererer i Taastrup og omegn, men også i større dele af Hovedstadsområdet, har masser af erfaring med og speciale i spartling og maling af vægge, samt flot og fejlfri tapetsering. Du kan på deres ærlige hjemmeside et flot galleri af deres udførte arbejde, som viser deres gode håndværk i Taastrup området.

Selvom det ofte er privatkunder i Taastrup, som kontakter dem, så har de alligevel udført nogle store og kvalitetssikre jobs på blandt andet København Hovedbanegård, Herlev Sygehus, samt hos Nordea, for blot at nævne et par stykker. Denne maler anvender kun maling og andre materialer af højeste kvalitet, fordi de ved, at det giver det bedste slutresultat for dig, som kunde.

Fordele:

Medlem af både Danske Malermestre og Arbejdstilsynets Grønsmiley
Kvalitetsbevidst og omhyggelig
Opererer i hele Taastrup og omegn, samt Hovedstadsområdet
Udføre mange forskellige services til UG

En maler efter dine behov i Taastrup

Det kan godt være fristende bare at vælge den første og den bedste maler, fordi den er billig. Eller måske har du læst en masse gode anmeldelse om netop denne maler i Taastrup, eller også skriver de, at de har stor erfaring med alle områder inden for malerarbejde, pudsning og meget andet.

Men det er vigtigt at huske, at din opgave i Taastrup er unik, og derfor kan det være svært sætte den op imod, hvad andre har skrevet og sagt. Ethvert malerfirma og en hver malermester i Taastrup kan udføre en opgave, men vil de kunne udføre netop din opgave, så den lever op til dine forventninger?

Når du skal være en maler i Taastrup, så se på, hvad det er du skal have lavet først. Er det eksempelvis maling af gulve eller lofter? Så find en maler i Taastrup, der har særlig erfaring inden for netop dette, for så ved de også, hvad der skal gøres, for at det bliver gjort rigtig og holder.

Har din maler også styr på opgaven, vil det også være nemmer at kunne give dig et realistisk og billig tilbud på dit projekt, så du ikke skal punge ud for unødvendige opgaver eller ekstra ting, fordi de ikke har styr på det.

Med andre ord, så skal du vælge en maler, du føler dig tryg ved, en maler, som har styr på, hvad han laver. Et hvilket som helst malerfirma kan udføre en maler opgave i Taastrup, men kan de udføre din?

Sparring og inspiration fra en maler

Mange malere kan du bruge som sparringspartnere på forskellige projekter. Skal du eksempelvis have malet stuen i en ny flot farve, men er du ikke sikker på, om det skal være den kolde eller varme nuance, om den skal være mørk eller lys, eller måske vil du gerne høre om de forskellige fordele.

En god maler har også gerne et portefølje, som du kan se igennem for at få en ide om, hvad de kan, men også til at få inspiration fra. Måske ser du noget, som netop ville passe godt ind i dit hjem i Taastrup eller til din virksomhed.

Som erhvervskunde er det også værd at overveje, om du vil have fat i en maler eller et malerfirma i Taastrup, der specialiserer dig specifikt i erhvervsarbejde, eller om det skal være én, der kan det hele? Dette kan du også få en fornemmelse af, hvis du ringer og forhører dig om dine muligheder.

Angivelse af kilder og test

  1. Familyhandyman.com - se kilden her.
  2. Thespruce.com - se kilden her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle