Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler Vejle - Her er de bedste malerfirmaer i din by

Står du overfor et større projekt i dit hjem? Måske skal du have malet alle vægge i dit hjem eller facacen udendørs skal have den helt store tur? Så kan det være en klar fordel af kontakte en maler i Vejle, som kan klare arbejdet for dig. Vi har samlet en række bud på de bedste malerfirmaer i din by.

Alternativt ring til 3byggetilbud +45 77 33 40 00 eller send en mail info@3byggetilbud.dk

Maler Vejle

Vi anbefaler kun malere med elite håndværker mærket.

De bedste malere i Vejle 

Ønsker du dit malerarbejde udført med en høj grad af erfaring, kvalitet og professionalisme? Så bør du læse med nedenfor, hvor vi har samlet vores bud på, hvor du finder den bedste maler i Vejle. 

Munch’s Malerfirma
Koldingvej 163, 1.sal 7100 Vejle

BM Maler
Håndværkervej 3A, 7120 Vejle Øst

Malerfirmaet Rundkvist
Erosvej 14, 7100 Vejle

Vi anbefaler

Herunder finder du vores anbefalinger til en god maler til en fair og ofte billig pris. I har vurderet dem ud fra forskellige karakteristika og fundet forskellige fordele ved de enkelte, så du ikke behøver at bruge tid på det.

Få 3 gratis tilbud på en maler Vejle

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.
Få 3 gratis tilbud

Munch’s Malerfirma - kun kvalitetsarbejde

Har du maleropgaver i dit hjem - store som små - så står Munch’s Malerfirma klar til at hjælpe dig og svinge malerpenslerne. Opgaverne udføres med stor professionalisme og erfaring, hvorfor du kan forvente et yderst professionelt og tilfredsstillende resultat.

Denne maler i Vejle er specialiseret indenfor malerarbejde, men også tapetsering, filtarbejde og facadebehandling. Det betyder altså, at du kan få hjælp til det meste, når det kommer til udsmykning og renovering af dine vægge i hjemmet.

Uanset hvad du skal have fisket derhjemme eller i din virksomhed, kan du altid tage kontakt til det lokale firma, som kan give dig et uforpligtende og skræddersyet tilbud på netop din opgave.

Fordele

 • Medlem af Danske Malermestre
 • Specialister i lang række af services
 • Kvalitetsbevidste løsninger
 • Udfører opgaver både ude og inde
 • Indhent tilbud

  BM Maler - den erfarne maler i Vejle

  Hos BM Maler finder du et erfarent malerfirma i Vejle med over 60 år på bagen. Derfor kan de også tilbyde deres assistance og være behjælpelige med en lang række af opgaver, som de mestrer med deres mange års erfaring. Dette betyder dog hverken, at de er gammeldags eller ikke har øje for nye trends og nye teknikker. Tværtimod.

  Med en maler fra BM maler i Vejle kan hjælpe dig med opgaver - store som små - både malerarbejde, facadearbejde, tapetsering og meget mere. Der er fokus på den høje kvalitet, og derfor bliver malingen også udvalgt med omhu. Hertil kan du også få malet på mange forskellige måder, få rådgivning til farver og sparring på forskellige muligheder.

  Fordele

 • Har erfaring med de nyeste maskiner, herunder airless sprøjteanlæg
 • Dygtige til arbejde med epoxy
 • Unik og personlig pris for dit projekt
 • Medlem af Danske Malermestre
 • Indhent tilbud
  Søger du en Maler i Vejle?

  Det kan være svært at navigere rundt i alle de forskellige malerfirmaer. Derfor har vi lavet denne guide til dig.

  Malerfirmaet Rundkvist - kvalitetsbevidst udførelse

  Om boligen skal males eller kontoret opfriskes, så Malerfirmaet Rundkvist klar til at hjælpe dig. Her får du erfaring og professionalisme på højt niveau. Uanset om projektet er af stor eller lille karakter står den lokale maler i Vejle klar til at svinge penslerne.

  Foruden malerarbejde tilbyder Rundkvist også maling af gipsloft, fuldspartling og opsætning af tapet, filt, glasvæv og andre vægbeklædninger. Har du brug for hjælp til flere opgaver i dit hjem eller på din virksomhed, kan du derfor med fordel tage kontakt til dette firma, som kan klare alle opgaverne for dig på én gang.

  Den lokale maler i Vejle står klar til at hjælpe dig og give dig et ganske uforpligtende tilbud på den opgave, du ønsker udført.

  Fordele

 • Særligt gode til gipslofter og spartling
 • Professionel rådgivning og sparring
 • Medlem af Danske Malermestre
 • Gode og fair priser
 • Indhent tilbud

  Hvordan vælger jeg den bedste maler i Vejle?

  Når du skal vælge det rette malerfirma til dit projekt i Vejle, så skal du altid se på dine egne behov først. En maler kan sagtens have en masse gode anmeldelser og have stor ros af andre, men måske er den malermester, du er blevet anbefaler, slet ikke så god til netop den type opgave, som du skal have udført.

  Se derfor altid efter en maler i Vejle, som opfylder de krav, du har, til dit projekt. I sidste ende er det dit projekt, dine behov og dine lokaler, som skal behandles, og derfor skal du også være sikker på at vælge et malerfirma i Vejle, der lever op til dine forventninger.

  Et godt råd er, at tage kontakt til måske 2-3 forskellige malerfirmaer i Vejle inden du tager en endelig beslutning. På den måde kan du få forskellige tilbud og vælge den maler der giver dig det bedste tilbud eller som du føler dig mest tryg ved. Der kan nemlig være forskellige faktorer, der spiller ind når man skal vælge en maler, der skal udføre arbejde i ens private hjem, hvor man ønsker det bedste resultat. 

  Hvis du kontakter to forskellige firmaer, der giver dig to vidt forskellige tilbud, kan det være at du skal tage kontakt til et tredje, for at se, hvilket af dem der virker mest realistisk. 

  Hvis firmaet ikke tilbyder garanti på deres arbejde, kan det også være en god idé at indgå en skriftlig aftale inden arbejdet påbegyndes, så du har din ryg dækket i tilfælde af at det ikke lever op til dine forventinger.

  maler København

  Hvilke opgaver kan en maler løse?

  En professionel maler kan faktisk meget mere end blot at svinge en pensel på vægge og paneler. Hvis du står over for et større renoveringsprojekt af forskellige ting i dit hjem, kan et malerfirma faktisk hjælpe dig med en del. 

  En maler kan selvfølgelig hjælpe med at male vægge, gulve, paneler, facader og så videre. Hvis du skal have fjernet  eller opsat tapet, have spartlet vægge og lofter eller have olieret eller lakeret trægulve, så kan de stå for det hele.

  Et malerfirma i Vejle kan hjælp med alt fra store til små opgaver som både kan indebære at gøre klar til malerarbejde eller at udføre arbejdet med penslen. 

  Der er dog også nogle ting, som selv en professionel maler ikke kan forudse eller løse for dig. Og det er vejrforholdene. Hvis du skal have udført noget malerarbejdet udenfor så afhænger det i høj grad af vejret. Det anbefales derfor at hvis man skal have malet udenfor så skal det gøres i sommerhalvåret, hvor der ikke er ligeså stor sandsynlighed for regn og sne.

  Læs også om de andre malerfirmaer her

  Se vores guide til gode maler i Slagelse eller Vejle

  Læs mere om vores malerguide på Østerbro her

  Leder du efter malere uden for København så se vores guide til malere i Taastrup

  Vi har også guides til de bedste maler i Aalborg og Aarhus - læs mere her. 

  Læs også om de bedste malerfirmaer i København

  FAQ - Maler i Vejle

  Hvordan finder man en billig maler i Vejle?
  For at finde et malerfirma der giver den bedste pris, kan du tage kontakt til 2-3 forskellige malere og se hvad de kan tilbyde dig. Det giver et bedre overblik over hvilke muligheder du har inden du vælger en maler til dit projekt.
  Hvad kan en professionel maler hjælpe med?
  Et malerfirma i Vejle kan udføre alle former for malerarbejde samt fjernelse og opsætning af tapet, sprøjtespartling og fuldspartling, lakering og oliering af træ. En maler kan både hjælpe med at forberede til at der skal males samt at udføre selve maleropgaverne.
  Hvor lang tid tager det at male?
  Det afhænger af størrelsen på det der skal males, hvor mange lag malingen skal have for at opnå det ønskede resultat og hvor garvet den der maler er. En professionel maler kan gøre det hurtigt, da de har erfaring og de rette redskaber.

  Hvor brugbart var dette indlæg?

  Klik på en stjerne for at bedømme den!

  Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

  Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

  chevron-downmenu-circlecross-circle