Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Maler Slagelse - Find det bedste malerfirma i din by

Har du prøvet af svinge malerpenslerne derhjemme, så ved du nok også godt, at det kræver sin mand - eller kvinde. Selvom det måske ser let ud, er det hårdt arbejde - og kræver både tid og ekspertise at opnå et tilfredsstillende resultat. Er du af samme årsag på udkig efter den bedste maler i Slagelse, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet de bedste af slagsen, så du læne dig tilbage imens professionelle klarer arbejdet.
Af 
Opdateret d. 23. september 2022
maler København

Hvem skal man gå til, når stuen skal males eller husets facade fikses? Læs med nedenfor, hvor vi kommer med de bedste bud til det bedste malerfirma i dit lokalområde. 

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Vi anbefaler

Herunder finder du vores anbefalinger til en god maler til en fair og ofte billig pris. I har vurderet dem ud fra forskellige karakteristika og fundet forskellige fordele ved de enkelte, så du ikke behøver at bruge tid på det.

Malergården Slagelse - det lokale valg

Med Malergården finder du ikke en mere lokal maler i Slagelse. Det lokale malefirma holder nemlig til i byen og udfører mange af dets opgaver netop her. Deres arbejde udføres altid med største ekspertise og professionalisme, hvilket afføder masser af tilfredse kunder og smukke resultater.

Foruden de klassiske maleropgaver, tilbyder denne maler i Slagelse også facaderenovering. Skal din facade have den helt store tur, er det derfor oplagt, at du kontakter malermesteret for et ganske uforpligtende tilbud.

Vibe’s Malerfirma

Erfaring, kvalitet og professionalisme er i højsædet, når Vibe’s Malerfirma rykke ud og svinger penslerne. Her får du nemlig et yderst kompetent og erfarens firma, der udfører arbejde i både dit private hjem eller i din virksomhed.

Er du på udkig efter den bedste maler i Slagelse, så er det oplagt at rette henvendelse til Vibe’s Malerfirma. De giver dig gerne et tilbud på, hvad det vil koste at lave de opgaver, du har brug for hjælp til.

Firmaet har desuden en malerbutik, hvilket betyder, at du altid er velkommen i butikken, hvor du kan få gode råd og vejledning til dit næste projekt. I butikken kan du ligeså købe det rette udstyr, du har behov for, hvis du selv kaster dig ud som maler i Slagelse i dit egen hjem.

Se vores guide til gode maler i Hornbæk eller Roskilde

Vi har også guides til de bedste maler i Helsingør - læs mere her. 

Læs mere om vores malerguide i Århus her

Leder du efter malere uden for København så tjek vores guide ud til malere i Vallensbæk eller Farum

Læs også om de bedste malerfirmaer i København

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle