Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler Slagelse - Find det bedste malerfirma i din by

Har du prøvet af svinge malerpenslerne derhjemme, så ved du nok også godt, at det kræver sin mand - eller kvinde. Selvom det måske ser let ud, er det hårdt arbejde - og kræver både tid og ekspertise at opnå et tilfredsstillende resultat. Er du af samme årsag på udkig efter den bedste maler i Slagelse, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet de bedste af slagsen, så du læne dig tilbage imens professionelle klarer arbejdet.

Hvem skal man gå til, når stuen skal males eller husets facade fikses? Læs med nedenfor, hvor vi kommer med de bedste bud til det bedste malerfirma i dit lokalområde. 

Alternativt ring til 3byggetilbud +45 77 33 40 00 eller send en mail info@3byggetilbud.dk

Maler Slagelse

Vi anbefaler kun malere med elite håndværker mærket.

Se vores cases

De bedste malere i Slagelse

Malergården Slagelse
Teglparken 1, 4200 Slagelse

Vibe’s Malerfirma
Sømosevej 40, 4293 Dianalund

Herunder finder du vores anbefalinger til en god maler til en fair og ofte billig pris. I har vurderet dem ud fra forskellige karakteristika og fundet forskellige fordele ved de enkelte, så du ikke behøver at bruge tid på det.

Få 3 gratis tilbud på en maler i Slagelse

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.
Få 3 gratis tilbud

Malergården Slagelse - det lokale valg

Med Malergården finder du ikke en mere lokal maler i Slagelse. Det lokale malefirma holder nemlig til i byen og udfører mange af dets opgaver netop her. Deres arbejde udføres altid med største ekspertise og professionalisme, hvilket afføder masser af tilfredse kunder og smukke resultater.

Foruden de klassiske maleropgaver, tilbyder denne maler i Slagelse også facaderenovering. Skal din facade have den helt store tur, er det derfor oplagt, at du kontakter malermesteret for et ganske uforpligtende tilbud.

Fordele

 • Mange års erfaring 
 • Få et uforpligtende tilbud 
 • kvalitetsbevidste 
 • Udfører opgaver både ude og inde
 • Indhent tilbud

  Vibe’s Malerfirma

  Erfaring, kvalitet og professionalisme er i højsædet, når Vibe’s Malerfirma rykke ud og svinger penslerne. Her får du nemlig et yderst kompetent og erfarens firma, der udfører arbejde i både dit private hjem eller i din virksomhed.

  Er du på udkig efter den bedste maler i Slagelse, så er det oplagt at rette henvendelse til Vibe’s Malerfirma. De giver dig gerne et tilbud på, hvad det vil koste at lave de opgaver, du har brug for hjælp til.

  Firmaet har desuden en malerbutik, hvilket betyder, at du altid er velkommen i butikken, hvor du kan få gode råd og vejledning til dit næste projekt. I butikken kan du ligeså købe det rette udstyr, du har behov for, hvis du selv kaster dig ud som maler i Slagelse i dit egen hjem.

  Fordele

 • 18+ års erfaring 
 • Privat eller erhverv
 • Gode priser 
 • Udfører opgaver både ude og inde
 • Indhent tilbud
  maler København

  Se vores guide til gode maler i Hornbæk eller Roskilde

  Vi har også guides til de bedste maler i Helsingør - læs mere her. 

  Læs mere om vores malerguide i Århus her

  Leder du efter malere uden for København så tjek vores guide ud til malere i Vallensbæk eller Farum

  Læs også om de bedste malerfirmaer i København

  Hvor brugbart var dette indlæg?

  Klik på en stjerne for at bedømme den!

  Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

  Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

  menu-circlecross-circle