Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler Odense - Bedste malerfirma til en billig pris

Står du med et større eller mindre projekt, hvortil du godt kunne bruge en billig maler til at hjælpe med diverse maleropgaver? Så kan du helt sikkert finde et godt malerfirma i Odense, som kan assisterede dig i dit projekt til en god pris.

Alternativt ring til 3byggetilbud +45 77 33 40 00 eller send en mail info@3byggetilbud.dk

Maler Odense

Vi anbefaler kun malere med elite håndværker mærket.

Se vores cases

De bedste malere i Odense

Uanset hvad du skulle have brug for et projekt, som du skal til at begive dig i kast med, så kan det være rart at have en billig, professionel hjælpende hånd, som kan hjælpe med de omfangsrige eller svære opgaver.

Malerfirmaet Andersen/Garrett ApS
Astrupvej 36, 5000 Odense

Malerfirmaet Colour Paint APS
Højbjergvej 150 Odense V

Malermester Trine Andersen
Abigaelsvej 15, st. sal, 5000 Odense

Odense Maleren
Rødegårdsvej 203, 5230 Odense M

En maler kan både bruges til stort og småt, og derfor bør du bestemt ikke tøve, når du står og har brug for en. Der findes heldigvis masser af muligheder for at finde en god malermester Odense eller et godt malerfirma Odense, og de fleste kan da også give dig en god pris. Men hvilket er det bedste?

Vi har i det nedenstående samlet vores anbefalinger til en god maler i Odense, som både kan hjælpe med stort og småt, med indendørs og udendørs opgaver, med maling, slibning og tapetsering og meget mere. Med andre ord, har vi fundet netop det, du står og mangler. Vælger blot selv den maler, du mener passer bedst i pris til dit budget og dit projekt i Odense.

Herunder finder du vores anbefalinger til en god maler til en fair og ofte billig pris. I har vurderet dem ud fra forskellige karakteristika og fundet forskellige fordele ved de enkelte, så du ikke behøver at bruge tid på det.

Få 3 gratis tilbud på en maler i Odense

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.
Få 3 gratis tilbud

Malerfirmaet Andersen/Garrett ApS

Dette malerfirma Odense kan tilbyde dig hjælp med en lang række af opgaver. Der er stort fokus på kvalitet og godt arbejde, og derfor vil du også få udført et godt stykke arbejde. Desuden kan de tilbyde dig en fair og konkurrencedygtig pris, som giver dig et godt stykke arbejde og et flot resultat til en god og billig pris.

Du finder dette erfarne firma med grundigt malerarbejde Odense i centrum, hvorfra en maler kan rykke ud til dig, når behovet opstår. Du kan få et uforpligtende tilbud på både malerarbejde, spartelarbejde, slibning, pudsning, tapetsering og mange opgaver både indendørs og udendørs.

Fordele

 • Meget professionelle 
 • Tilbyder mange forskellige ydelser
 • Kvalitetsbevidste løsninger
 • Udfører opgaver både ude og inde
 • Indhent tilbud

  Malerfirmaet Colour Paint APS

  Er du på jagt efter et pålideligt malerfirma Odense, så er firmaet colour paint APS top professionelle, som gerne påtager sig opgaven. De sætter dine behov i fokus, med en tæt dialog. 

  Hvad end dine behov er, fraflytning af en lejlighed/hus, tilflytning, renoverings projekter eller en opfriskning til det private hjem. Uanset omfanget af opgaven så kan Colour Paint, hjælpe dig fra start til slut. 

  Udover at tilbyde maleropgaver, så tilbyder de også en række andre ydelser. Herunder tapetsering, fuldspartling og gulvafslibning. 

  Du får en eller flere maler Odense tilsendt dit projekt, som har styr på god service og altid vil levere kvalitet. Samtidig med at det er fair priser, der er gennemtænkte og som dækker hele projektet.

  Fordele

 • Tilbyder ydelser ude og inde 
 • Gode til prisen 
 • Går meget op i kvalitet 
 • Gode anmeldelser 
 • Indhent tilbud

  Malermester Trine Andersen

  Med trine som din malermester Odense, får du en person der har øje for de små detaljer indenfor håndværket men også farverne. To vigtige faktorer der skal spille, når du er på udkig efter din næste maler. 

  Du vil opleve et samarbejde der har kundens behov i fokus. Med god rådgivning kan Maler Trine Andersen som operere i Odense, være til stor hjælp med dine projekter. Hun står klar til at hjælpe med facade, vægge, træværk ude eller inde. Hun vil med sikkerhed have dig i fokus, på den måde kan hun opnå de bedste resultater i form af malerarbejde Odense, som stemmer overens med dine behov.

  Fordele

 • Kvalitet og rådgivning 
 • Individuelle løsninger, der passer dig
 • Malearbejde inde og ude
 • Godt samarbejde med lokale håndværkere
 • Indhent tilbud

  Odense Maleren

  Kun de bedste resultater er tilladt hos malerfirmaet Odense Maleren i Odense. De tager sig af store til små opgaver, både for privat og erhvervskunder. 

  Kvaliteteten er klar i højsædet her, så hvis du leder efter en maler som kun levere de bedste resulater, er denne maler i Odense det helt rettte valg til dig. 

  De tilbyder en lang række ydelser, herunder, filt, tapet, spartel, indendørs og udendørs malerarbejde, graffiti shield og indfarvet spartel. 

  Alle deres produkter er svanemærkede, og de blev i 2018 kåret som årets maler. Det er med sikkerhed at du vil få leveret kvalitet, hvis du er i tvivl, kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud. Her kan du læse meget mere om deres tidligere projekter og priser.

  Ærlig malermester Odense 

  Er du på jagt efter en malermester Odense, spiller maler pris helt sikkert en betydelig rolle for dit endelige valg. Vores listede malere er alle professionelle og tilbyder malerarbejde til en god pris. Det er dog vigtigt at tilføje, at pris og kvalitet som oftest hænger sammen, hvorfor det ikke nødvendigvis er de billigste malere vi anbefaler. 

  Skal du have lavet et ordentligt og pænt stykke malerarbejde fra et malerfirma Odense, er det essentielt at læse anmeldelser og tage en snak med malermesteren inden påbegyndt samarbejde. Dette for at sikre det bedste resultat, hvor alle er tilfredse, og ingen føler sig snydt. 

  Der er svingende kvalitet af malerarbejde Odense, og det er derfor en god idé at vælge dit malerfirma med omhu, så du ikke risikerer at bruge dine penge forgæves eller på utilfredsstillende arbejde.

   

  Fordele

 • Arbejder mange steder på Fyn 
 • Specialister i graffiti shield
 • Arbejder inde og ude
 • Gode anbefalinger 
 • Indhent tilbud
  maler København

  Læs også om de bedste malerfirmaer i København

  Se vores guide til gode maler i Silkeborg

  Tag også et kig på vores malerguide i Farum

  Leder du efter malere uden for København så se vores guide til malere i Roskilde og Helsingør.

  Vi har også guides til de bedste maler i Aalborg og Aarhus - læs mere her. 

  Er du også på udkig efter en elektriker Aalborg, så se mere her. 

  FAQ - Maler i Odense

  Hvordan finder jeg den bedste maler i Odense?
  Er du på jagt efter en professionel maler, med mange års erfaring og som kan klare alle typer af maleropgaver? Det kan godt være en uoverskuelig process at tilgå, for det kræver en del research.
  Findes der totalløsninger?
  Leder du efter en maler som udbyder forskellige former for opgaver, så du kan få det største udbytte? Hvis du er igang med en totalrenovering, er der ligeledes malere der tilbyder totalløsninger. Læs mere i vores guide og find den maler som vil dække dine behov.
  Hvad er prisen på en maler i Odense?
  Prisen på maler afhænger af om maleren er selvstændig eller tilknyttet et firma. Ligeledes har den geografise placering også en betydning for den pris, du kommer til at betaler. Læs mere i vores guide, hvor du kan læse mere om vores anbefalinger, samt hvad de enkelte koster.
  Hvad skal jeg kigge efter når jeg leder efter en maler i Odense?
  Når du leder efter den maler som vil dække dine behov, er det essentielt at du først og fremmest har fundet frem til hvad dine behov er med maleren. Er det en mindre projekt hvor prisen har mest at sige eller er det et større hvor erfaringen er mest i fokus?

  Hvor brugbart var dette indlæg?

  Klik på en stjerne for at bedømme den!

  Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

  Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

  chevron-downmenu-circlecross-circle