Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler Horsens - Få et tilbud fra det bedste malerfirma

Er du gået i gang med et større projekt, hvortil du behøver hjælp fra en maler i Horsens? Eller har du planer om at igangsætte en renovering eller malerarbejde, kan du med fordel se dig efter et dygtigt malerfirma, som kan udføre netop de opgaver, du mangler hjælp til.

Når du går i gang med et nyt projekt i dit hjem, din have eller lignende, er det vigtigt at overveje, om der er behov for hjælp fra professionelle. Der er nemlig ofte ventetid på de enkelte eksperter, hvilket kan tilbagesætte dit projekt, hvis det ikke er arrangeret i god tid. Vælger du én af de nedenstående, kan du dog være sikker på kyndig hjælp.

Alternativt ring til 3byggetilbud +45 77 33 40 00 eller send en mail info@3byggetilbud.dk

Maler Nørrebro

Vi anbefaler kun malere med elite håndværker mærket.

Se vores cases

De bedste malere i Horsens

Leder du efter et dygtig malerfirma Horsens til maling af din lejlighed eller hus? Så er du landet det rette sted. I denne guide har vi fundet frem til flere dygtige firmaer og malermester, som opererer i Horsens

Malermester Leif Nielsens Eftf A/S
Stadionsvej 28, 8700 Horsens

Uanset størrelsen på dit projekt, finder du her en malermester som kan klare det hele. Læs med her og find frem til den rette maler Horsens for dig.

Få 3 gratis tilbud på en maler Nørrebro

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.
Få 3 gratis tilbud

Malermester Leif Nielsens Eftf A/S

Har du brug for en maler, der også kan hjælpe dig med at finde den helt rette maling i den helt rigtige farve, så kan du med fordel vælge Malermester Leif Nielsens Eftf A/S. Dette er nemlig ikke blot et malerfirma, men også en farvehandel, hvor du kan få hjælp til alt fra malingstyper til farvekoder.

Denne malermester har over 60 års erfaring, både fra virksomhedens stifter, men også fra efterfølgende, som driver firmaets gode navn videre.

Vælger du denne maler, kan de både hjælpe med silkecement, spartling, maling, tapetsering, opsætning af væv og filt, samt mange andre opgaver, med største omhu.

Besøg deres hjemmeside, kontakt dem via telefon +45 40 82 32 38, eller send dem en mail på mail@horsensmaleren.dk. Du finder dem på adressen Stadionsvej 28, 8700 Horsens. 

Fordele

 • Fremragende anmeldselser på Trustpilot
 • Flotte anmeldelser på Google
 • Laver både malerarbejde for privat og erhverv
 • Tilbyder andre services som gulvarbejde og algebehandling
 • Indhent tilbud
  maler København

  Få den bedste hjælp

  Ønsker du den bedste hjælp fra en maler i dit lokalområde, kan du med fordel bruge én af ovenstående. Bor du i stedet nærmere Århus eller Vejle, kan du også finde anbefalinger hertil.

  Hvor brugbart var dette indlæg?

  Klik på en stjerne for at bedømme den!

  Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

  Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

  menu-circlecross-circle