Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler Hornbæk - Find nordkystens bedste malerfirma

Står du med en projekt foran dig, som omfatter både spartling, maling, tapetsering og andre opgaver, som en maler kan være dig behjælpelig med, så er det jo bare om at finde det rette malerfirma. Men hvor findes den rette maler i Hornbæk? Vi guider dig til det rette valg.
Af 
Opdateret d. 23. september 2022
maler København

Der findes et væld af muligheder for, hvad du kan gøre ved dit hjem. Du kan både give væggene en ny, frisk farve, der puster liv i rummet og det generelle udtryk. Du kan give facaden af dit hus i Hornbæk en pudsning, så det fremstår nyt og flot. Ja, der findes ikke det, du kan gøre, men ofte kræver det en god maler eller et malerfirma at få det gjort ordentligt.

Derfor kan det være en fordel at finde den bedste maler i Hornbæk fra starten af, så du undgår at skulle lave det hele om igen. En maler i et godt malerfirma kan hjælpe dig med alt fra de små detaljer til de store projekter. Dette gælder både maling af vinduer, vægge og facader, tapetsering, spartling, pudsning, lakering og meget andet.

Få 3 gratis tilbud på en maler Hornbæk

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.

Få 3 gratis tilbud her

Vores anbefalinger

Herunder finder du vores anbefalinger til det bedste valg af en maler og et malerfirma i Hornbæk, så du roligt kan vælge én af de og få udført din opgave godt fra starten af. Vi har gennemgået fordele ved de enkelte, så du ikke behøver at gøre det.

Malerfirmaet Cann & Finn J. Jensen

Dette malerfirma i Hornbæk er familieejet og opererer stadig, den dag i dag, med to generationer af familien. Firmaet har over 40 år på bagen, som giver det både erfaring og kompetencer til at udføre enhver maleropgave. Der stilles altid høje krav til kvaliteten af det arbejde, som en maler fra dette firma udfører, og derfor kan du være sikker på et godt resultat.

Malerfirmaet Cann & Finn J. Jensen kan tilbyde en lang række af ydelser, som du med fordel kan gøre brug af. De er nemlig særligt gode til spartling, restaurering, tapetsering og maling. Da Hornbæk er en by, der er kendt for sin sommerlige stemning, så har en maler fra dette malerfirma der også stor erfaring med maling af sommerhuse.

Skal du bruge hjælp til noget af ovenstående, eller vil du høre mere om, hvad det vil koste for dig at få en kyndig maler ud, så kan du med fordel kontakte dette malerfirma direkte per telefon, eller indhente et tilbud på netop din opgave.

Indhent tilbud

Malermester Engvej

Skal du bruge professionel og omhygge assistance til din malerprojekt? Så kan du med fordel kontakte denne malermester på Engvej i Hornbæk. Han har nemlig stor erfaring med at udføre malerarbejde i hele Hornbæk fra 2009, hvor han åbnede sin egen virksomhed for at gøre indbyggerne i den hyggelige havneby glade.

Denne maler går op i både grundighed, høj kvalitet og god service, og derfor går han heller ikke, før du er helt tilfreds med det resultat, som han kan tilbyde. Du kan med andre ord være helt sikker på at børe en maler, der gør sit arbejde godt og ordentligt, og som leverer varen - hver gang.

Du kan med fordel indhente et tilbud fra denne maler i Hornbæk, Malermester Engvej, hvis du vil høre mere om priser, ydelser og andet.

Indhent tilbudmaler-vejle-billede

Når du skal have besøg eller hjælp fra håndværkere, så kan er det altid en god ide at vælge nogle lokaler, da du ikke blot støtter lokalmiljøet og de virksomheder, der ligger deri, men også fordi de ofte kender området rigtig godt og kan hjælpe med at finde en løsning, der indrammer miljøet omkring din bolig langt bedre.

Desuden kan en lokal håndværker, herunder en maler, også hjælpe dig med at komme i kontakt med en god tømrer, snedker, blikkenslager, eller måske anlægsgartner, hvis du skulle have brug for en sådan i Hornbæk.

Leder du efter en maler? - Se vores guide til de bedste malerfirmaer i København

Læs også vores anbefalinger til de bedste malerfirmaer i Århus eller Silkeborg

Se vores guide til de bedste malere i Valby eller Roskilde

FAQ - Maler i Hornbæk

Hvilken maler i Hornbæk er bedst?
Det er svært at sige, hvilken maler i Hornbæk, der er bedst, da aller malere og malerfirmaer har hver deres ekspertise og er mere specialiserede og erfarne inden for nogle områder og ikke nær så meget inden for andre. Derfor vil din opgave afgøre, hvem du skal kontakte for hjælp i Hornbæk.
Hvad koster en maler?
En maler koster typisk mellem 250 og 500 kr i timen for diverse services. Ofte vil der blive regnet ud fra arealet størrelse, hvilket vil sige, at har du med et hus at gøre, så vil det være husets kvadratmeter størrelse, der afgør, hvor dyrt det bliver at få malet vægge og eller gulve.
Hvor finder jeg en maler i Hornbæk?
Der findes forskellige malerfirmaer i Hornbæk, som du med fordel kan gøre brug af. Herunder findes Malerfirmaet Cann & Finn J. Jensen, Malermester Engvej og mange flere. Alle har lokal viden og høj faglighed. Derfor kan du også med fordel gøre brug af disse, når du har brug for en maler.
Hvad koster pudsning af facade?
Det varierer naturligvis fra malerfirma til malerfirma, men typisk kan en maler pudse din facade op for mellem 750 kr og 1.200 kr per kvadratmeter. Det vil altså sige, at du nok skal regne med at skulle af med noget i omegnen af 100.000 kr. For en god og grundig pudsning af din facade i Hornbæk.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle