Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler Fredensborg - Det bedste malerfirma nærheden af dig

Skal du til at lave en renovering eller opgradering af dit hjem? Måske skal der nye farver på væggene, måske skal væggene have en gennemgående tur med nyt filt og spartling, eller måske skal facaden på dit hus have ny pudsning eller en gang maling? Uanset hvad, så kan en god maler fra et godt malerfirma i Fredensborg være vejen frem.
Af 
Opdateret d. 23. september 2022
maler København

Du kan bruge en maler til mange forskellige ting. Derfor er det værd at undersøge, hvad et malerfirma i Fredensborg kan hjælpe dig med, når du står overfor et større eller mindre projekt. Måske kan du klare nogle af opgaverne selv, mens andre er der behøvet professsionel hjælp til.

Få 3 gratis tilbud på en maler Fredensborg

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.

Få 3 gratis tilbud her

En maler kan hjælpe dig med din opgave i Fredensborg på flere forskellige måder. Et malerfirma kan påtage sig hele arbejde med at spartle, komme filt på, male, pudse og meget mere, men det kan også være de mindre krævende, men stadig omfattende opgaver som maling af alle væggene i dit hjem, som en maler kan overtage.

Vores anbefalinger

Herunder finder du vores anbefalinger til en dygtig maler i Fredensborg, der både kan hjælpe med de store og de små opgaver. Vi har kigget på alle fordelene ved det enkelte malerfirma, så du blot kan vælge én.

Malerfirmaet Dysted

Skal du have fat i en dygtig og erfaren maler, så bør du vælge Malerfirmaet Dysted. Her finder du en maler til enhver opgave, både til den store omgang med spartling og maling, men også til de mere simple opgaver med maling af vægge eller døre. Uanset hvad, så vil du få professionel assistance, der lever op til de krav og behov, du måtte have.

Du kan både få hjælp fra dette malerfirma i Fredensborg til privat og erhverv, så hvad end det er til din virksomhedslokaler eller dine egne private gemakker, så står de klar til at give en erfaren hånd med, når du skal have lavet lækkert malerarbejde.

Indhent tilbud

Malerfirma Mads Henler

En anden maler, som befinder sig i Fredensborg tæt på Centrum er dette malerfirma, hvor Mads Henler står i spidsen. Kontakt dem for et tilbud på dit projekt, om det er erhverv eller privat.

Maler Topas

En maler i Fredensborg, som har været her tilbage fra 2013 er denne enkeltmandsvirksomhed Topas, som kan hjælpe dig med dine opgaver og projekter i Fredensborg. De opererer i Hillerød og området heroppe omkring. Du kan derfor også få hjælp, selvom du befinder dig lidt udenfor Fredensborg.

Full Renovation Service ApS

Har du et større projekt, hvor det kræver mere end blot et malerfirma, så har denne renovations service en håndfuld af kompetente folk, som kan hjælpe med alt fra tømrer, enterprise arbejde, murer, malere og alt hvad der måtte hører til.

De kan derfor hjælpe dig med et større renovationsprojekt - om nødvendigt. De kan også hjælpe med gulvslibning, nedrivning og anlægsgartneri. Mød deres smilende og servicemindede ansatte, så du kan få skub i dine projekter.

Indhent tilbud

Malerfirma Ekstrøm og Søn v/Kuno

Næste anbefaling i rækken er dette lokale malerfirma, Ekstrøm & Søn v. Kuno. De er at finde, samt har adresse i Fredensborg. De har en masse år på bagen, og har prøvet lidt af hvert indenfor maler projekter og udfordringer herunder - Med en opstart helt tilbage fra 1992.

Kontakt dem og lad dem se på dit projekt, og hvorvidt de kan hjælpe eller ej. De arbejder både med private og erhverv.

SP Malerfirma - Fredensborg

I de smukkeste omgivelser i Fredensborg tusser de skønne ansatte fra SP malerfirma rundt og hjælper lokale i alle maler projekter og afskygniinger. Derudover har de også kunder både på Fyn, og i Jylland. 

Det arbejder hovedsageligt med opgaver indenfor tagmaling samt rensning og til facade og belægning. Derunder kan de også se nærmere på Asbesttag og behandlingen af disse.

Indhent tilbudmaler-fredensborg-billede

FAQ - Maler i Fredensborg

Hvad koster det at få hjælp fra en maler?
Det varierer i priserne på en maler, alt efter hvad vedkommende skal lave og hvordan dette skal males. Som tommelfingerregel kan du dog regne med en kvm. pris på 110 kr. for loftmaling og 75-120 kr. pr. m2 i gennemsnit for vægge.
Hvad koster det at få fjernet tapet?
Når du får en maler ud til dit tapet arbejde befinder priserne sig ofte på et niveau omkring de 10-40 kr. pr. kvm. Det kan dog variere alt efter, projektet omfang og om hvordan tilstanden på det aktive tapet er og nødvendigheden af maskiner og meget andet.
Hvordan finder jeg en maler i Fredensborg?
Du kan her på siden finde den maler eller malerfirma der passer bedst til din opgave eller projekt. Du kan kvit og frit indsende et byggetilbud, og få en prrojektpris sendt tilbage fra udvalgte malerfirmaer i dit område.
Kan det svare sig af hyre en professionel maler?
Står du med et større male projekt er det vores klare anbefaling at hyre en professionel maler, som kan gøre arbejdet ordenligt første gang, så du ikke skal gøre det om konstant. Derudover, hvis du skal male et lejemål før udflytning er det ofte er KRAV at det skal være en autoriseret maler.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle