Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler Nørrebro - Her er den bedste malermester i København

Renovering og malerarbejde kan være uoverskuelig projekter uanset størrelsen, hvorfor en maler Nørrebro kan være en uhyre vigtig hjælp. Det er i den forbindelse vigtigt at finde dygtige håndværkere, som man kan stole på, hvorfor det ikke er uvæsentligt, hvilket malerfirma man benytter sig af. Du fortjener et resultat, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Alternativt ring til 3byggetilbud +45 77 33 40 00 eller send en mail info@3byggetilbud.dk

Maler Nørrebro

Vi anbefaler kun malere med elite håndværker mærket.

Se vores cases

De bedste malere på Nørrebro 

Leder du efter et dygtig malerfirma Nørrebro til maling af din lejlighed? Så er du landet det rette sted. I denne guide har vi fundet frem til flere dygtige firmaer og malermester, som opererer i den hippe bydel af København.

Crillesen & Sørensen 

Alléen 75, 2770 Kastrup

Malerfirmaet Lykkebo ApS 

Ved Klædebo 14, 2970 Hørsholm

Maler Ingemann
Rylemosen 16, 2605 Brøndby

 

Uanset størrelsen på dit projekt, finder du her en malermester som kan klare det hele. Læs med her og find frem til den rette maler Nørrebro for dig.

Få 3 gratis tilbud på en maler Nørrebro

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.
Få 3 gratis tilbud

Crillesen & Sørensen - den velkendte maler

Du har måske allerede hørt om dette malerfirma Nørrebro før - i så fald er det garanteret med god grund. Som med alle andre virksomheder, så er det ikke helt tilfældigt, hvis særligt én maler har mange kunder. Det har de, fordi det arbejde og håndværk som de leverer ved maling er flot, og dermed giver glade kunder som anbefaler dem videre.

Dette er da også tilfældet med Chrillesen & Sørensen. Her får du en malermester og maler Nørrebro, som ikke kun leverer godt arbejde hvad angår malerarbejde, men som går op i de produkter de bruger, og som har fået suværant gode anmeldeser på Trustpilot. Denne malermester Nørrebro laver malerarbejde for både privat og erhverv, samt en lang række andre håndværk, så du kan få lavet flere opgaver under samme tag.

Fordele

 • Fremragende anmeldselser på Trustpilot
 • Flotte anmeldelser på Google
 • Laver både malerarbejde for privat og erhverv
 • Tilbyder andre services som gulvarbejde og algebehandling
 • Indhent tilbud

  Malerfirmaet Lykkebo - den erfarne maler

  Med erfaring indenfor maling kommer et bredt kenskab. Det er derfor ikke helt tosset, at kigge sig efter en erfaren maler på Nørrebro, når du leder efter en malerfirma. På den måde er du sikret at din malermester, med stor sandsynlighed har udført opgaver før, som er lignende det du har brug for hjælp til. Her er Malerfirmaet Lykkebo en yderst god kandidat.

  Udover at være på Nørrebro, kører dette populære malerfirma rundt på hele Sjælland, og har derfor også meget erfaring med mange forskellige opgaver indenfor maling. Her er et projekt hverken for stort eller lille. Malerfirmaet Lykkebo får rigtig gode anmeldelser på Trustpilot af mange tidligere kunder. Du har derfor rig mulighed for at læse andres erfaringer og vurderinger af firmaet, inden du booker dem, eller du kan kontakte dem for et uforpligtende tilbud.

  Fordele

 • Løser opgaver på hele Sjælland
 • Meget flotte anmeldelser på Truspilot
 • Laver også gulvslibning
 • Løser alle malerprojekter
 • Indhent tilbud

  Maler Ingemann - den personlige maler

  Ligesom med så mange andre håndværkere, kan det være både rart og en fordel med en personlig maler på Nørrebro til maling af sin lejlighed. Nogle gange er de mindre virksomheder ikke små af grund, men mere af valg. Dette er tilfældet med Maler Ingemann, som giver en meget personlig følelse, og derfor også er et trygt og sikkert valg.

  Dette malerfirma har mere end 17 års erfarring indenfor maling og har kun gode anmeldelser på Trustpilot. Selvom firmaet ikke er blandt de helt store, leverer de et godt arbejde i rigtig mange byer og områder rundt om og i København. Med deres mange års erfaring og store arbejdsområde, som spreder sig udover Nørrebro, har denne maler altså kenskab til langt de fleste opgaver.

  Hvis du vil støtte en mindre virksomhed, som stadig løser både store og små opgaver, er denne maler et godt bud.

  Fordele

 • Meget persolig behandling
 • Løser både store og små opgaver
 • Kun gode anmeldelser på Trustpilot
 • Mere end 17 års erfaring
 • Indhent tilbud

  Maler Nørrebro - Hvorfor benytte en professionel malermester?

  Der kan være rigtig mange gode grunde til at benytte en maler, hvis du bor i en lejlighed på nørrebro og skal have klaret maling. Hvis du bør på Nørrebro, bor du måske i en gammel lejlighed? I gamle lejligheder kan det være sværere at klare maling selv, da der i mange tilfælde er steder, som kan være svære at tilgå, hvis man ikke er en professionel malermester. 

  Hvis du benytter en maler vil du først og fremmest være garanteret et resultat af højeste kvalitet. Ved at få en malermester til at klare maling for dig, behøver du ikke at være bekymret for, om resultatet bliver pænt nok. Dette er især genialt hvis du bør til leje og skal klargøre lejligheden ved flytning. Det er sjældent, at man som uprofessionel maler vil kunne klare maling selv uden at udlejeren vil opdage skønhedsfejl. 

  Ydermere har en maler på Nørrebro udstyr, som både gør resultatet af maling og processen langt bedre. Godt udstyr har nemlig en stor effekt på, hvor godt resultatet af din maling bliver, og en uprofessionel vil sjældent have denne slags udstyr til rådighed. 

  maler København

  Mere information

  En malermester har også en erfaring, der gør vedkommende i stand til at opdage bittesmå detaljer, som man sjældent selv ville have opdaget. De har helt styr på, hvad der skal til for at opnå det allerbedste resultat af maling i din lejlighed på Nørrebro. 

  Processen går desuden langt hurtigere, hvis du benytter en malermester. Med mange års erfaring er en maler i stand til at klare opgaven langt hurtigere og pænere, end en uprofessionel person vil kunne gøre det. 

  Der er dermed mange gode grunde til at benytte en professionel malermester hvis du skal have klaret maling af din lejlighed på Nørrebro. Selv det er dyrere, kan det faktisk ende med at være ligeså dyrt, hvis du selv gør det. Dette er først og fremmest fordi, at en malermester maler med så høj kvalitet, at resultatet vil holde i mange år. Derudover slipper du også for at skulle købe nyt udstyr, som du højest sandsynligt aldrig vil få brugt igen. 

  Selvom du bor på Nørrebro og mangler en maler, kan du selvfølgelig sagtens finde en malermester udenfor området. Der findes et hav af dygtige malermester i hele København, du kan væge imellem, når du skal have klaret maling af din lejlighed på Nørrebro.

  Vi maler lejligheder Nørrebro

  Skal du finde en maler Nørrebro, er det en god idé at tage et snak med tilknyttede malermester og få et indtryk af malerfirmaet inden påbegyndt samarbejde. Kvalitet og færdigt resultat kan variere utroligt meget, hvorfor det er vigtigt at bruge dine penge på en maler på Nørrebro, som er pålidelige og trofaste. 

  Det kan være svært at adskille de forskellige firmaer fra hinanden, men et godt sted at starte er at sikre en garanti for færdigt arbejde. Dvs. at malerarbejdet først er færdiggjort, når du som kunde er tilfreds. Prøv altid at skabe en god dialog inden påbegyndt arbejde, så du kan få et indtryk af de malere, som skal male din lejlighed. Har de erfaring? Er de glade for at arbejde for firmaet? 

  Følg altid din mavefornemmelse og sørg for at lave en god aftale fra start, inden du vælger maler Nørrebro.

   

  Hvor brugbart var dette indlæg?

  Klik på en stjerne for at bedømme den!

  Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

  Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

  menu-circlecross-circle