Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler København: malerfirma med 40% kampagne

Står du overfor et større projekt, hvor du skal bruge et malerfirma eller en maler København eller Storkøbenhavn? Måske er det den helt store tur af facaden eller stakittet, der skal have en tur. Vi hjælper dig med at finde et tilbud eller blot en billig løsning til dit projekt.

Maler København

Vi anbefaler kun malere med elite håndværker mærket.

De bedste malere i København

Uanset hvad du skulle have brug for et projekt, som du skal til at begive dig i kast med, så kan det være rart at have en billig, professionel hjælpende hånd, som kan hjælpe med de omfangsrige eller svære opgaver.

Malermester Lakner ApS
Spartavej 9, 2300 København S

Crillesen & Sørensen
Alléen 75, 2770 Kastrup

Malerfirmaet Lykkebo ApS
Ved Klædebo 14, 2970 Hørsholm

Malerfirmaet Staubo A/S
Emdrupvej 87, 2100 København

Maler Hvidt
Klintekongevej 31, 2730 Herlev

Malerfirmaet Lene Andersson
Toftebakkevej 4, 2500 København

Malerfirma DANMAG
Gentoftegade 94, 2820 Gentofte

Vi har herunder samlet nogle af vores bud på den bedste  i byen, baseret på foregående arbejde, samt værdien af det, man får leveret, for den pris, man betaler - det behøver hverken at være en billig eller dyr malermester for at være en god en.

Det er vigtig at gøre sig klart, hvad det er du skal have hjælp til, hvor stort omfanget er, og, ikke mindst, hvad dine behov er. Der er stor forskel på mange opgaver, som en person udfører, derfor er det vigtigt for dem at vide, hvad det er du har af tanker og behov, når du skal have et tilbud på dit malerprojekt.

For at kunne finde den rette og bedste maler til netop dit projekt, bør du se efter et malerfirma i København, som rent faktisk udfører den type opgave, du har brug for hjælp. Dette betyder da også, at du typisk vil kunne finde cases som maleren eller hører om erfaringer med dem, hvis de kan udføre din opgave. Har de ikke før udført denne type opgave, kan det være en god ide at se sig om efter en anden.

Få 3 gratis tilbud på en maler i København

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.
Få 3 gratis tilbud

Malermester Lakner ApS - Den bedste i hele Storkøbenhavn

Vælger du Malermester Lakner til at udføre dit arbejde, så kan du være sikker på at få et godt resultat. Her har du nemlig med et malerfirma i København at gøre, der leverer varen hver gang, og så ikke er bange for at tage hverken store eller små, svære eller lettere opgaver ind.

Du vil få et realistisk tilbud på, hvad et stykke malerarbejde vil koste, og du vil opleve, at du blive imødekommet af professionelle og entusiastiske medarbejdere, der brænder for deres fag. Dette firma opererer i hele Storkøbenhavn, så selvom du ikke skulle bo i indre by, så gør det dig bestemt ikke mindre kvalificeret til et tilbud - og en billig maler med kvalitet.

Malermester Lakner holder til på Spartavej 9, 2300, København S, og hvis du ønsker et tilbud fra et professionelle malere København, så kan du kontakte dem på +45 78 78 12 52

Fordele

 • Gode til udendørs samt indendørs arbejde
 • Professionelt håndværk
 • Stor erfaring med erhvervs- såvel som privatkunder
 • Suveræn kundeservice
 • Indhent tilbud

  Crillesen & Sørensen - Malerfirma med høje standarder

  Har du et større malerprojekt, som du gerne vil have orden på med et professionelt malerfirmer, som leverer varen med høj kvalitet til en billig pris? Så er det malerfirma Crillesen & Sørensen, som du skal have fat i. Her får du nemlig et godt, billigt bud på den bedste maler København.

  En maler fra Crillesen & Sørensen vil give dig et slutresultat, som du vil være mere end tilfreds med. De kan både assistere dig med farvevalg, typen af maling, give dig et tilbud og en vurdering af, hvad der kan gøres, og så udøver de naturligvis også masser af forskellige services, herunder spartling, maling, pudsning, samt behandling af træ, og meget mere.

  Hvis du ønsker hjælp fra Crillesen & Sørensen til maleropgaver i København, så kan du booke et møde med dem på deres hjemmeside, eller du kan ringe til dem på +45 52 72 52 72. De holder til på adressen Alleen 75, 2770 Kastrup. 

  Fordele

 • Høj kvalitet og høje standarder
 • Fejlfrit slutresultat
 • 10% tilbud på din næste opgave
 • Lever op til det lovede
 • Indhent tilbud
  maler København

  Malerfirmaet Lykkebo ApS - Årets bedste

  Skal du ikke blot have lavet malerarbejde, men måske også længere nord på, så kan du med fordel tage fat i Malerfirmaet Lykkebo. Denne maler opererer nemlig ikke bare som malerfirma i København, men i hele Nordsjælland også, og de er da også blevet kåret til “Årets Maler” med brancheprisen for 2022. De holder til på adressen Ved Klædebo 14, 2979 Hørsholm. 

  Selvom du finder dette malerfirma i Hørsholm, betyder det bestemt at du ikke også kan bruge dem i København. De er nemlig dygtige og professionelle malere, som gerne tager den forholdsvis korte tur til hovedstaden for at hjælpe dig med arbejde og råd fra en dygtig maler.

  Du vil med andre ord få en vaskeægte top professionel person forbi, hvis du vælger netop denne malermester i København. Om du skal have malet hele hjemmet, enkelte vægge, små detaljer, facaden på den bygning du bor i, eller noget helt femte, så kan du være sikker på at få leveret et holdbart resultat fra denne person.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, så kan du ringe til dem på +45 51 90 20 91

  Fordele

 • Punktlig og omhyggelig maler
 • Tilbud uden uforudsete udgifter
 • Anvender miljøbenlige produkter
 • Tilbyder service i hele København og Nordsjælland
 • Indhent tilbud

  Malerfirmaet Staubo A/S - Detaljeorienteret maler

  Hvis du leder efter en person, der har sans for detaljen og som gerne laver alle de små detaljer for dig, som både er vigtige og afgørende for et godt stykke maler arbejde, så er det Staubo malerfirma i København, du skal have fat i. Her er de nemlig gode til detaljer - det ses også tydeligt i deres arbejde med mønstre. Her er der også et særligt fokus på renovering af Københavns smukke ejendomme, herunder maling af vinduer, facader og trappeopgange. 

  Du får her mulighed for at få besøg af en malermester, der har styr på alle sine medarbejdere, som alle udfører deres arbejde til UG. Dette gælder både små detaljer, store udendørs facader, trappeopgange, om det er til institutioner eller kontorer - det har ingen betydning for opgavens resultat eller præcision. Få gerne et tilbud herfra ved at kontakte dem på +45 28 30 78 50 eller ved at kontakte dem via kontaktformularen på deres hjemmeside. 

  Malerfirmaet Staubo A/S holder til på Østerbro på Emdrupvej 87, 2100 København Ø.

  Fordele

 • Har sans for detaljerne
 • Udfører opgaver for erhverv i hele København
 • Bred vifte af kompetencer
 • Godt tilbud til renovering eller restaurering
 • Indhent tilbud

  Maler Hvidt - I alle farver

  Maler Hvidt holder til på Klintekongevej 31, 270 Herlev. Maler Hvidt maler meget mere end bare hvidt. Det anerkendte malerfirma blandt mange tilfredse kunder, klarer nemlig alle maleropgaver både indenfor og udendørs. Står du overfor en større opfriskning af farverne på din vægge i hjemmet, så er Maler Hvidt mand, eller firma, for dén opgave - endda en billig maler i København. 

  Det samme er tilfældet udenfor. Skal du have malet vinduerne udendørs eller trænger havemuren til en opfriskning, så får du af dette firma udført et stykke professionelt arbejde, med fokus på det gode håndvært og kvalitet. 

  Malfirma tilbyder tilfredshedsgaranti, hvilket sikrer dig en god, sikker og tryg oplevelse. Er du ikke tilfreds med resultatet eller lever det ikke op til den aftale, som I har indgået, har du garanti for, at deres malermester kommer retur og retter op på arbejdet. Således er du altid sikker på at få udført et tilfredsstillende stykke arbejde, hvor det gode og tilfredsstillende resultat vægtes højest. Få gerne et tilbud nedenfor, eller kontakt dem på telefonen på +45 28 25 45 48. 

  Fordele

 • Tilfredshedsgaranti
 • Malermester udfører arbejde i hele København
 • Stor tilfredshed blandt tidligere kunder
 • Miljørigtige produkter
 • Indhent tilbud

  Malerfirmaet Lene Andersson

  Malerfirmaet Lene Andersson har svunget malerpenslerne siden 1999, hvorfor det må siges, at vi her har gang i et firma, der ved hvad de laver, og har stor erfaring indenfor faget. Dette malfirma vægter høj kvalitet, omhu og gode kompetencer højt, hvorfor du her er sikret en stykke arbejde og et resultat af aller højeste kvalitet til en god pris. 

  Virksomheden, der består af en malermester, 2 svende og 1 lærling, udfører alle former for malerarbejde. Det kan således være alt lige fra maling af stuk og lofter, til maling af vægge samt indendørs træværk. 

  Er du i gang med en større renovering af dit hjem, og har brug for håndværkere indenfor flere forskellige fag, har malerfirmaet Lene Andersson gode samarbejder med både vvs, tømrer, murer, elektriker og gulvmand. Således slipper du for, selv at skulle ud og finde de rette håndværkere til dine arbejdsopgaver i hjemmet eller i forbindelse med erhverv. Nedenfor kan du indhente et tilbud hos virksomheden helt gratis og uforpligtende. Du kan også kontakt dem på +45 27 20 66 22. De holder til på Toftebakkevej 4, 2500 Valby. 

  Fordele

 • Stor erfaring indenfor faget
 • Udfører arbejde af høj kvalitet og omhu
 • Udfører malerarbejde af en hver karakter
 • Mange tilfredse kunder
 • Indhent tilbud

  Malerfirma DANMAG

  Malerfirma DANMAG tilbyder malerservice til dig, uanset om du bor i lejlighed, hus eller på et enkelt værelse, så leverer de kvalitet af højeste vare. Der er ikke nogen opgaver, der er for store eller for små. DANMAG er et professionelt og pålideligt malerfirma i København. De ligger stor vægt på at gøre en dyd ud af deres arbejde, om det handler om maling af lofte, vægge, paneler eller noget helt fjerde, det gør ikke en forskel for dem. 

  Hos DANMAG booker du din service online, hvor prisen blive beregnet med det samme, så du ved, hvad dit malerarbejde kommer til at koste. Deres firma og malere i København har en række certificeringer og kvalifikationer, så du er lovet engagement, kvalitet og professionalisme. 

  Prisen afhænger af, hvad opgaven er, men prisen for maling af lejlighed ved fraflytning ligger fra 6.900 DKK og for hus fra 12.900 DKK. Beregn selv prisen for din opgave online. Du kan også kontakte dem på +45 50 31 13 11. 

  Miljømærket materialer 

  Hos DANMAG er langt det meste af deres maling miljømærket. Det vil sige de benytter sig af kvalitetsmaling, der er godt for miljøet, men også for dig.
  De gør brug af maling som har følgende mærker:

  • Svanemærket - Klassificeret som miljøvenlig både i fremstillingen og i brug. Ved brug af svanemærket maling, er du med til at mindske miljøbelastningen. 
  • EU-blomsten - En europæisk miljømærkning, som viser at produktet indeholder lave mængder af opløsningsmidler, og et begrænset brug af farlige stoffer. Stor fordel i forbindelse med indendørs maling. 
  • Astma- & Allergimærket - Svensk mærke, som er en prioritet for dig som lider af astma eller allergi, så har maling med dette mærke været igennem en lang række tests.  

  DANMAG maler både større og mindre projekter, om det gælder privat eller erhverv, så står de altid klar med åbne arme for at hjælpe lige netop dig. Du skal endelig ikke tøve med at række ud til dem, du har nemlig altid mulighed for at indhente et gratis uforpligtende tilbud hos malerfirma DANMAG. 

  Vær opmærksom på kvalitet i produkter - helt generelt

  Det er derfor også værd, når du leder efter en billig maler københavn, at du tjekker op på deres kvalitet i deres produkter. Nogle af de som udfører billigt malerarbejde eller tilbud kan til tider også være lave på kvalitet. Men det er selvfølgelig ikke altid en selvfølge.

  Fordele

 • Professionelt malerfirma
 • Faste priser
 • Seriøst og pålidelig garanti
 • Hurtig opstart
 • Indhent tilbud
  maler København

  Vælg en efter dit behov

  Det kan være fristende at vælge den maler, der er billig, har størst erfaring eller måske har mange gode anmeldelser. Men der er forskel fra firma til firma i forhold til, hvad den enkelte maler er god til. Skal du eksempelvis have lavet en flot facade på dit hus, så bør du uden tvivl vælge en malermester, der har styr på netop dette.

  Vælger du én af de ovenstående, så vil du være sikker på at opnå et godt resultat, for de er alle drøngode. De skal ikke bare være god til at male, men også være god til at yde en god service, levere et godt stykke arbejde, være punktlige og overholde aftaler, og vigtigst af alt, så skal det levere det aftalte - uden nogle upsere. Det får du med hver og en af ovenstående malerfirmaer.

  Hvordan vælger man den rigtige maler København?

  Det er en god ide at rådføre sig med venner og bekendte i byen om deres erfaringer med en billig maler. Hvem er gode, hvem er ikke? Hvad er vigtigt at huske og holde øje med? Alle disse spørgsmål, som er vigtige at have afklaret. Vælger du en person, som du ikke er enig med, så vil resultatet heller ikke bliver som håbet.

  I sidste ende er det din mening, der er vigtigst, og dine forhåbning og forventninger, der skal indfries, så hvis du kommer i samarbejde med en fagperson i byen, som du ikke er enig med, så vil du heller ikke få det resultat, som du håber på.

  Hvis du også ønsker rådgivning og sparring i, hvordan du får udført dit projekt bedst muligt, så er det også en god idé at se efter en maler eller et malerfirma, som kan udføre netop det projekt, du gerne vil have - billig. Ofte kan du kigge de forskellige maleres porteføljer igennem og se deres tidligere arbejde og projekter. Når du har fundet det rette, kan du få et tilbud.

  malere i København

  Kan det betale sig?

  Hvis du står overfor et malerprojekt i København har du måske overvejet, hvorvidt det kan betale sig at hyre en professionel maler, eller om du blot kan klare opgaven selv. Der er mange gode grunde til at få en professionel fagperson til at klare opgaven, da der kan opstår mange ting undervejs, som kan være svære for ufaglærte at håndtere. 

  Først og fremmest har en maler København adgang til en lang række udstyr, som skaber bedre slutresultater. Dette kan f.eks. Være specifikke pensler og andet, som ufaglærte sjældent vil have derhjemme. Desuden er det også en dyr omkostning at købe pensler, hvorfor langt de fleste vælger at bruge så få, som muligt. 

  Malerfirma med ekspertise

  En professionel maler eller malerfirma har en ekspertise, der ikke er til at tage fejl af. De ved præcis hvordan de skal udføre opgaven for at opnå de flotteste resultater, og de gør det på rekordtid. Det kan f.eks. Være svært at male gulve pænt, hvorfor det især at en god idé at få professionel hjælp i tilfælde af dette. 

  I mange tilfælde tilbydes der også garanti på din opgave. Det betyder altså, at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan du blot bede om at få det revurderet og malet om. 

  Selvom en professionel maler København er en dyr omkostning, kan det i mange tilfælde sagtens betale sig. Først og fremmest vil du spare tiden, malerprojektet tager. En professionel maler vil kunne udføre opgaven langt hurtigere end ufaglærte, hvorfor hele processen også vil være kortere med professionel hjælp.

  Ydermere vil kvaliteten af arbejdet alt andet lige blive bedre, hvis du får professionel hjælp fra en fagperson, der har malet utallige projekter.

  Hvordan virker 3byggetilbud.dk?

  Se hvordan 3byggetilbud.dk virker i denne video. Så du kan blive klogere på, hvordan du finder den helt rette til dit malerarbejde eller projekt. Du kan finde det bedste maler tilbud med en oversigt, de kan give dig på malerfirma, som står klar til at give netop dig et billig tilbud.

  Hvilke opgaver kan en professionel maler udføre?

  Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke typer malerprojekter en professionelt maler København kan udføre. Med en malermester eller et malerfirma er du sikret hjælp til mange forskellige typer af malerarbejde, og du kan altid stole på, at opgaverne bliver udført med et fantastisk resultat. 

  Et malerfirma kan hjælpe med maling af disse:

  • Vægge
  • Vofter inkl. stubbe
  • Gulve
  • Indendørs maling af hus
  • Udendørs maling af hus

  En maler København kan være behjælpelig til at male alle typer af vægge, lofter og gulve. Hvis du skal have malet gulv, vil vi helt klart anbefale, at du benytter professionel hjælp. Det kan nemlig være en vanskelig opgave, som i mange tilfælde ikke ender med det ønskede resultat. 

  Ydermere kan de også hjælpe med udendørs maling. Det kræver ofte en anden type maling, og en professionel maler ved præcis hvilken type maling, der skal bruges. Hvis du skal have klaret ydersiden af huset med mere end ét plan, er det naturligvis også en god idé med professionel hjælp. 

  Hvis du ønsker at overlade hele opgaven til et malerfirma, kan de også hjælpe med forberedelserne i forbindelse med dit projekt. Dette gælder f.eks. Spartling, som kan være en træls opgave, der tager lang tid. 

  En maler vil altså alt andet lige være behjælpelig i mange situationer, og du kan altid kontakte dit favorit maler i Storkøbenhavn og høre dem, hvilken type service de anbefaler for dig.

  malerfirma københavn

  Kun fantasien sætter grænser

  At benytte sig af professionelt malerarbejde i København kan være en dyr affære, men vi kan garantere dig for, at du ikke vil fortryde det. Det er faktisk ofte penge godt givet ud, hvis man kigger på, hvor store forandringer penselstrøg kan gøre. 

  Mangler du et malerfirma i Storkøbenhavn skal du altså ikke tøve, med at række ud! Eller finde en i vores guide her på siden.

  Frisk maling kan være med til at give liv til gamle rum eller forvandle et hus fuldstændigt. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du vil opleve, at det kan være ekstremt svært at vælge retning, når du først begynder at drømme. 

  Det kan være ny maling på trætte køkkenlåger, der sparer dig fra at skifte hele køkkenet. Eller måske en klat farve på væggene i stuen, hvis du mangler fornyelse, og ikke har råd eller overskud til at anskaffe nye møbler. Ny farve på væggen kan absolut gøre en verden til forskel.

  Hvor skal man starte?

  Toner på vægge og gulve er med til at sætte stemningen for rummene i dit hjem, og måske skal der ikke så store og drastiske forandringer til at få det drømmehjem, som du gik og troede.

  Der er masser af god inspiration at hente rundt omkring, og det kan være en fordel at fokusere på det enkelte rum, for at få et overblik. Har du en klar vision for, hvordan malerarbejdet i din stue skal udføres, kan det være behjælpeligt til at forestille sig, hvad der ellers skal ske rundt omkring i dit hjem.

  Hvor nogle ønsker sig en gennemgående rød tråd, ønsker andre, at hvert rum skal have sit eget unikke udtryk. Uanset hvad du går efter, kan du være sikker på, at et malerfirma i København vil gøre sit bedste for at imødekomme dine ønsker.

  Teamwork makes the dream work

  Et godt stykke malerarbejde i dit hjem kan være med til at definere hele din stil, og et dygtigt malerfirma kan gøre underværker, hvis I sammen finder frem til de bedste løsninger for dig og dit hjem.

  Er du eksempelvis vild med farver, kan du udvælge disse, hvorefter en god maler vil føre dine visioner ud i livet. Måske har firmaet en idé, du ikke selv var kommet frem til, eller måske har malerens mange årige erfaring givet vedkommende en sans for, hvad der virker og ikke virker.

  Du kan i flere tilfælde være heldig at finde en malermester og et malfirma, der har stor viden og erfaring indenfor farvevalg. Er du i tvivl om, hvordan du skaber den rigtige sammensætning af farver i hjemmet, kan du således søge råd ved det valgte malfirma. En malermester ser mange hjem og dermed også mange forskellige farvekombinationer, hver dag, hvorfor de med stor sikkerhed også kan hjælpe dig. 

  Det uanset om du er på udkig efter farver til hjemmet, der skaber kontrast imod din indretning og møbler, eller modsat er på udkig efter nogle afdæmpede farver, som skaber ro og balance i hjemmet. Husk at indtænk dit behov for hvorvidt det bliver et tilbud, billig maler København eller kvalitet og dyrere projekt.

  maler København

  Tryghed i processen

  Sammen med et professionelle malere skal du ikke være så bange for, at træffe forkerte beslutninger, der i sidste ende kan være skadelige for dele af dit hjem. Nogle typer af malinger egner sig bedre til gulve, lofter med mere, og det er derfor vigtigt, at der er folk indenover, som ved hvad de foretager sig.

  Et malerfirma i København kan være behjælpeligt med sparring før, undervejs og efter dit malerprojekt, så du kan se dit hjem forvandle sig med ro i maven. Det kan være en god ide at indlede en samtale med den malermester, du tænker at bruge tidligt i processen, så du kan mærke efter, om I er på bølgelængde. Det er vigtigt at vælge en maler København, som du har tillid til.

  Hos Mooly laver vi test og guides af mange ting, og du kan finde alt fra opskrifter til leasing. Hvis du ønsker at høre mere om dine leasingmuligheder, så kan du altid kontakte os på +45 41 10 70 05 eller mail piet@mooly.dk

  Tag et kig på vores malerguide på Nørrebro.

  Leder du efter personer uden for København så se vores guide til personer i Roskilde og Helsingør.

  Vi har også en guide til den bedste maler i Aarhus - læs mere her. 

  Er du også på udkig efter en elektriker Aalborg, så se mere her. 

  Se også maler Aalborg og maler Frederiksberg her. 

  FAQ

  Hvad skal jeg kigge efter, når jeg leder efter en maler København?
  Det vigtigste, når du leder efter en maler København er, at du finder en, der kan opfylde dine behov og ønsker. Derudover er det også vigtigt at finde en maler, der er erfaren og forsikret, hvis der skulle ske noget med dine ejendele under arbejdet.

  Er det gratis og uforpligtende at indhente et tilbud fra et malerfirma København?
  Det fleste steder er det helt gratis og uforpligtende at indhente et tilbud. På den måde kan du også indhente flere tilbud, og snakke med flere malere i København, så du er sikker på at vælge det bedste match.

  Hvad koster en maler i timen?
  Hvis du får udregnet din pris per time, så kan du regne med omkring 360-460 ekskl. moms, hvilket svarer til en timepris på ca. 450-575 kr. 

  Hvad bør jeg stille af spørgsmål til maleren inden jeg vælger?
  Det vigtigste er, at du vælger en maler København, som du er tryg ved. Du kan altid forhøre dig hos venner og familie, og høre om de har nogle anbefalinger. Det kan også være en god ide at spørge indtil tidligere arbejde, eller hvilke produkter de arbejder med, så du er sikker på at vælge noget du er tryg ved.

  Hvordan beskyttes mit hjem og mine ejendele under maling?
  Du behøver ikke fjerne møbler og andre ejendele fra rum, når der skal males. Ofte er det nok at rykke møbler ind i midten af rummet. Når du vælger en maler København, dækkes der altid af med plast og pap, så dine ejendele er sikre

  Kan jeg forlade mit hjem, mens der males?
  Ja. For det meste behøver du ikke være hjemme, når malerne arbejder i dit hjem. De skal oftest bare lukkes ind, og så går de i gang. De fleste malerfirmaer København er forsikret, så hvis der sker skader under arbejdet, dækkes det.

  Hvor lang tid tager det at male?
  Det kommer meget an på, hvor meget, der skal males, og om der er andre opgaver, der skal ordnes samtidig med. Klassiske opgaver såsom maling af lejlighed tager ca. 1-2 dage, maling af hus 2-4 dage og maling af enkelte værelser/stuer klares typisk på 1-2 dage. Din maler København vil altid informere dig om, hvor lang tid arbejdet vil tage.

  Hvad koster det at få en maler København til at spartle?
  Priserne for arbejdsopgaver hos malerfirma afhænger af, hvilken maler København du vælger og hvilket tilbud du indhenter. Men prisen ligger normalt på 125 kr. inkl. moms per kvm. for fuldspartling.

  Hvor brugbart var dette indlæg?

  Klik på en stjerne for at bedømme den!

  Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

  Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

  menu-circlecross-circle