Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler København - Få et tilbud fra det bedste malerfirma

Står du overfor et større projekt, hvor du skal burge en maler i København? Måske er det den helt store tur af facaden eller stakittet, der skal have en tur. Det kan også være hele hjemmet, der skal have ny farve på væggen, eller noget helt tredje.
Af 
Opdateret d. 1. september 2022
maler København

Uanset hvad du skulle have brug for et projekt, som du skal til at begive dig i kast med, så kan det være rart at have en billig, professionel hjælpende hånd, som kan hjælpe med de omfangsrige eller svære opgaver.

De bedste malere i København 

Vi har herunder samlet nogle af vores bud på den bedste  i byen, baseret på foregående arbejde, samt værdien af det, man får leveret, for den pris, man betaler - det behøver hverken at være en billig eller dyr malermester for at være en god en.

Malermester Lakner ApS - Den bedste i hele Storkøbenhavn

Vælger du Malermester Lakner til at udføre dit arbejde, så kan du være sikker på at få et godt resultat. Her har du nemlig med et malerfirma at gøre, der leverer varen hver gang, og så ikke er bange for at tage hverken store eller små, svære eller lettere opgaver ind.

Du vil få et realistisk tilbud på, hvad et stykke arbejde fra dette malerfirma vil koste, og du vil opleve, at du blive imødekommet af professionelle og entusiastiske medarbejdere, der brænder for deres fag. Dette firma opererer i hele Storkøbenhavn, så selvom du ikke skulle bo i indre by, så gør det dig bestemt ikke mindre kvalificeret til et tilbud.

Fordele

Gode til udendørs samt indendørs arbejde
Professionelt håndværk
Stor erfaring med erhvervs- såvel som privatkunder
Suveræn kundeservice
Indhent tilbud

Crillesen & Sørensen - Malerfirma med høje standarder

Har du et større malerprojekt, som du gerne vil have orden på med et professionelt malerfirmer, som leverer varen med høj kvalitet til en billig pris? Så er det malerfirma Crillesen & Sørensen, som du skal have fat i. Her får du nemlig et godt, billigt bud på den bedste i København.

En maler fra Crillesen & Sørensen vil give dig et slutresultat, som du vil være mere end tilfreds med. De kan både assistere dig med farvevalg, typen af maling, give dig et tilbud og en vurdering af, hvad der kan gøres, og så udøver de naturligvis også masser af forskellige services, herunder spartling, maling, pudsning, samt behandling af træ, og meget mere.

Fordele

Høj kvalitet og høje standarder
Fejlfrit slutresultat
10% tilbud på din næste opgave
Lever op til det lovede
Indhent tilbud

Malerfirmaet Lykkebo ApS - Årets bedste

Skal du ikke blot have lavet malerarbejde fra et malerfirma, men måske også længere nord på, så kan du med fordel tage fat i Malerfirmaet Lykkebo. Denne person opererer nemlig ikke bare i København, men i hele Nordsjælland også, og de er da også blevet kåret til “Årets Maler” med brancheprisen for 2022.

Du vil med andre ord få en vaskeægte top professionel person forbi, hvis du vælger netop denne malermester i byen. Om du skal have malet hele hjemmet, enkelte vægge, små detaljer, facaden på den bygning du bor i, eller noget helt femte, så kan du være sikker på at få leveret et holdbart resultat fra denne person.

Fordele

Punktlig og omhyggelig maler
Tilbud uden uforudsete udgifter
Anvender miljøbenlige produkter
Tilbyder service i hele København og Nordsjælland
Indhent tilbud

Malerfirmaet Staubo A/S - Detaljeorienteret maler

Hvis du leder efter en person, der har sans for detaljen og som gerne laver alle de små detaljer for dig, som både er vigtige og afgørende for et godt stykke maler arbejde, så er det malerfirma Staubo i København, du skal have fat i. Her er de nemlig gode til detaljer - det ses også tydeligt i deres arbejde med mønstre.

Du får her mulighed for at få besøg af en malermester, der har styr på alle sine medarbejdere, som alle udfører deres arbejde til UG. Dette gælder både små detaljer, store udendørs facader, trappeopgange, om det er til institutioner eller kontorer - det har ingen betydning for opgavens resultat eller præcision. Få gerne et tilbud herfra.

Fordele

Har sans for detaljerne
Udfører opgaver for erhverv i hele København
Bred vifte af kompetencer
Godt tilbud til renovering eller restaurering
Indhent tilbud

Vælg en efter dit behov

Det kan være fristende at vælge den person, der bare er den bedste, der er billig, har størst erfaring eller måske har mange gode anmeldelser. Men der er forskel fra malerfirma til malerfirma på, hvad den enkelte maler er god til. Skal du eksempelvis have lavet en flot facade på dit hus, så bør du uden tvivl vælge en person, der har styr på netop dette.

Vælger du én af de ovenstående, så vil du være sikker på at opnå et godt resultat, for de er alle drøngode. Personen skal ikke bare være god til at male, men også være god til at yde en god service, levere et godt stykke arbejde, være punktlige og overholde aftaler, og vigtigst af alt, så skal levere det aftalte - uden nogle upsere. Det få du med hver og en af overnstående.

Hvordan vælger man den rigtige maler i København?

Som nævnt ovenfor, så er det vigtig først at gøre sig klart, hvad det er du skal have hjælp til, hvor stort omfanget er, og, ikke mindst, hvad dine behov er. Der er stor forskel på mange opgaver, som en billig person udfører, derfor er det vigtigt for dem at vide, hvad det er du har af tanker og behov, når du skal have et tilbud til dit projekt.

Derudover er det en god ide at rådføre sig med venner og bekendte i byen om deres erfaringer med en billig maler. Hvem er gode, hvem er ikke? Hvad er vigtigt at huske og holde øje med? Alle disse spørgsmål, som er vigtige at have afklaret. Vælger du en person, som du ikke er enig med, så vil resultatet heller ikke bliver som håbet.

I sidste ende er det din mening, der er vigtigst, og dine forhåbning og forventninger, der skal indfries, så hvis du kommer i samarbejde med en fagperson i byen, som du ikke er enig med, så vil du heller ikke få det resultat, som du håber på.

Hvis du også ønsker rådgivning og sparring i, hvordan du får udført dit projekt bedst muligt, så er det også en god idé at se efter en maler, som kan udføre netop det projekt, du gerne vil have - billig. Ofte kan du kigge de forskellige maleres porteføljer igennem og se deres tidligere arbejde og projekter. Når du har fundet det rette, kan du få et tilbud.

malere i København

Kan det betale sig?

Hvis du står overfor et malerprojekt i København har du måske overvejet, hvorvidt det kan betale sig at hyre en professionel maler, eller om du blot kan klare opgaven selv. Der er mange gode grunde til at få en professionel fagperson til at klare opgaven, da der kan opstår mange ting undervejs, som kan være svære for uprofessionelle at håndtere. 

Først og fremmest har en maler i København adang til en lang række udstyr, som skaber bedre slutresultater. Dette kan f.eks. Være specifikke pensler og andet, som uprofessionelle sjældent vil have derhjemme. Desuden er det også en dyr omkostning at købe pensler, hvorfor langt de fleste vælger at bruge så få, som muligt. 

En professionel person har en ekspertise, der ikke er til at tage fejl af. De ved præcis hvordan de skal udføre opgaven for at opnå de flotteste resultater, og de gør det på rekordtid. Det kan f.eks. Være svært at male gulve pænt, hvorfor det især at en god idé at få professionel hjælp i tilfælde af dette. 

I mange tilfælde tilbydes der også garanti på din opgave. Det betyder altså, at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan du blot bede om at få det revurderet og malet om. 

Selvom en professionel maler i København er en dyr omkostning, kan det i mange tilfælde sagtens betale sig. Først og fremmest vil du spare tiden, malerprojektet tager. En professionel person vil kunne udføre opgaven langt hurtigere end uprofessionelle, hvorfor hele processen også vil være kortere med professionel hjælp.

Ydermere vil kvaliteten af arbejdet alt andet lige blive bedre, hvis du får professionel hjælp fra en fagperson, der har malet utallige projekter. 

Hvilke opgaver kan en professionel maler udføre?

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvile type malerprojekter en professionel person i København kan udføre. Med et malerfirma er du sikret hjælp til mange forskellige typer opgaver, og du kan altid stole på, at opgaverne bliver udført med et fantastisk resultat. 

En malerfirma i København kan være behjælpelig til at male alle typer vægge, lorte og gulve. Hvis du skal have malet gulv, vil vi helt klart anbefale, at du benytter professionel hjælp. Det kan nemlig være en vanskelig opgave, som i mange tilfælde ikke ender med det ønskede resultat. 

Ydermere kan et malerfirma også hjælpe med udendørs maling. Det kræver ofte en anden type maling, og en professionel maler ved præcis hvilken type maling, der skal bruges. Hvis du skal have klaret ydersiden af huset med mere end ét plan, er det naturligvis også en god idé med professionel hjælp. 

Hvis du ønsker at overlade hele opgaven til et malerfirma, kan de også hjælpe med forberedelserne i forbindelse med dit projekt. Dette gælder f.eks. Spartling, som kan være en træls opgave, der tager lang tid. 

En maler vil altså alt andet lige være behjælpelig i mange situationer, og du kan altid kontakte dit farvorit malerfirma i København og høre dem, hvilken type service de anbefaler for dig. 

Læs også om vores malerfirma på Amager

Se vores maler på Frederiksberg 

Tag et kig på vores malerguide på Nørrebro

Leder du efter personer uden for København så se vores guide til personer i Roskilde og Helsingør.

Vi har også guides til de bedste maler i Odense og Aarhus - læs mere her. 

Læs også om malerfirmaer i Fredensborg

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle