Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Maler København - Få et tilbud fra det bedste malerfirma

Står du overfor et større projekt, hvor du skal bruge et malerfirma eller en maler i København eller Storkøbenhavn? Måske er det den helt store tur af facaden eller stakittet, der skal have en tur. Det kan også være hele hjemmet, der skal have ny farve på væggen, eller noget helt tredje.
Af 
Opdateret d. 21. marts 2023
maler København

Uanset hvad du skulle have brug for et projekt, som du skal til at begive dig i kast med, så kan det være rart at have en billig, professionel hjælpende hånd, som kan hjælpe med de omfangsrige eller svære opgaver.

De bedste malere i København 

Vi har herunder samlet nogle af vores bud på den bedste  i byen, baseret på foregående arbejde, samt værdien af det, man får leveret, for den pris, man betaler - det behøver hverken at være en billig eller dyr malermester for at være en god en.

Få 3 gratis tilbud på en maler København

Hos 3byggetilbud kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en formular udfyldt med den opgave du gerne vil have hjælp til. Kontakt dem i dag, og så hører du fra dem inden længe.

Få 3 gratis tilbud her

Malermester Lakner ApS - Den bedste i hele Storkøbenhavn

Vælger du Malermester Lakner til at udføre dit arbejde, så kan du være sikker på at få et godt resultat. Her har du nemlig med et malerfirma i København at gøre, der leverer varen hver gang, og så ikke er bange for at tage hverken store eller små, svære eller lettere opgaver ind.

Du vil få et realistisk tilbud på, hvad et stykke malerarbejde fra dette malerfirma vil koste, og du vil opleve, at du blive imødekommet af professionelle og entusiastiske medarbejdere, der brænder for deres fag. Dette firma opererer i hele Storkøbenhavn, så selvom du ikke skulle bo i indre by, så gør det dig bestemt ikke mindre kvalificeret til et tilbud.

Fordele

Gode til udendørs samt indendørs arbejde
Professionelt håndværk
Stor erfaring med erhvervs- såvel som privatkunder
Suveræn kundeservice
Indhent tilbud

Crillesen & Sørensen - Malerfirma med høje standarder

Har du et større malerprojekt, som du gerne vil have orden på med et professionelt malerfirmer, som leverer varen med høj kvalitet til en billig pris? Så er det malerfirma Crillesen & Sørensen, som du skal have fat i. Her får du nemlig et godt, billigt bud på den bedste maler i København.

En maler fra Crillesen & Sørensen vil give dig et slutresultat, som du vil være mere end tilfreds med. De kan både assistere dig med farvevalg, typen af maling, give dig et tilbud og en vurdering af, hvad der kan gøres, og så udøver de naturligvis også masser af forskellige services, herunder spartling, maling, pudsning, samt behandling af træ, og meget mere.

Fordele

Høj kvalitet og høje standarder
Fejlfrit slutresultat
10% tilbud på din næste opgave
Lever op til det lovede
Indhent tilbud

Malerfirmaet Lykkebo ApS - Årets bedste

Skal du ikke blot have lavet malerarbejde fra et malerfirma, men måske også længere nord på, så kan du med fordel tage fat i Malerfirmaet Lykkebo. Denne maler opererer nemlig ikke bare som malerfirma i København, men i hele Nordsjælland også, og de er da også blevet kåret til “Årets Maler” med brancheprisen for 2022.

Du vil med andre ord få en vaskeægte top professionel person forbi, hvis du vælger netop denne malermester i København. Om du skal have malet hele hjemmet, enkelte vægge, små detaljer, facaden på den bygning du bor i, eller noget helt femte, så kan du være sikker på at få leveret et holdbart resultat fra denne person.

Fordele

Punktlig og omhyggelig maler
Tilbud uden uforudsete udgifter
Anvender miljøbenlige produkter
Tilbyder service i hele København og Nordsjælland
Indhent tilbud

Malerfirmaet Staubo A/S - Detaljeorienteret maler

Hvis du leder efter en person, der har sans for detaljen og som gerne laver alle de små detaljer for dig, som både er vigtige og afgørende for et godt stykke maler arbejde, så er det Staubo malerfirma i København, du skal have fat i. Her er de nemlig gode til detaljer - det ses også tydeligt i deres arbejde med mønstre.

Du får her mulighed for at få besøg af en malermester, der har styr på alle sine medarbejdere, som alle udfører deres arbejde til UG. Dette gælder både små detaljer, store udendørs facader, trappeopgange, om det er til institutioner eller kontorer - det har ingen betydning for opgavens resultat eller præcision. Få gerne et tilbud herfra.

Fordele

Har sans for detaljerne
Udfører opgaver for erhverv i hele København
Bred vifte af kompetencer
Godt tilbud til renovering eller restaurering
Indhent tilbud

Maler Hvidt - I alle farver

Maler Hvidt maler meget mere end bare hvidt. Det anerkendte malerfirma blandt mange tilfredse kunder, klarer nemlig alle maleropgaver både indenfor og udendørs. Står du overfor en større opfriskning af farverne på din vægge i hjemmet, så er Maler Hvidt mand, eller firma, for dén opgave. 

Det samme er tilfældet udenfor. Skal du have malet vinduerne udendørs eller trænger havemuren til en opfriskning, så får du af dette firma udført et stykke professionelt arbejde, med fokus på det gode håndvært og kvalitet. 

Malfirma tilbyder tilfredshedsgaranti, hvilket sikrer dig en god, sikker og tryg oplevelse. Er du ikke tilfreds med resultatet eller lever det ikke op til den aftale, som I har indgået, har du garanti for, at deres malermester kommer retur og retter op på arbejdet. Således er du altid sikker på at få udført et tilfredsstillende stykke arbejde, hvor det gode og tilfredsstillende resultat vægtes højest. Få gerne et tilbud nedenfor. 

Fordele

Tilfredshedsgaranti
Malermester udfører arbejde i hele København
Stor tilfredshed blandt tidligere kunder
Miljørigtige produkter
Indhent tilbud

Malerfirmaet Lene Andersson

Malerfirmaet Lene Andersson har svunget malerpenslerne siden 1999, hvorfor det må siges, at vi her har gang i et firma, der ved hvad de laver, og har stor erfaring indenfor faget. Dette malfirma vægter høj kvalitet, omhu og gode kompetencer højt, hvorfor du her er sikret en stykke arbejde og et resultat af aller højeste kvalitet. 

Virksomheden, der består af en malermester, 2 svende og 1 lærling, udfører alle former for malerarbejdet. Det kan således være alt lige fra maling af stuk og lofter, til maling af vægge samt indendørs træværk. 

Er du i gang med en større renovering af dit hjem, og har brug for håndværkere indenfor flere forskellige fag, har malerfirmaet Lene Andersson gode samarbejder med både vvs, tømrer, murer, elektriker og gulvmand. Således slipper du for, selv at skulle ud og finde de rette håndværkere til dine arbejdsopgaver i hjemmet eller i forbindelse med erhverv. Nedenfor kan du indhente et tilbud hos virksomheden. 

Fordele

Stor erfaring indenfor faget
Udfører arbejde af høj kvalitet og omhu
Udfører malerarbejde af en hver karakter
Mange tilfredse kunder
Indhent tilbud

Malerfirma DANMAG

Malerfirma DANMAG tilbyder malerservice til dig, om du bor i lejlighed, hus eller et enkelt værelse, så levere de kvalitet af højeste vare. Der er ikke nogen opgaver der er for store eller for små. DANMAG er et professionelt og pålideligt malerfirma i København. De ligger stor vægt på at gøre en dyd ud af deres arbejde, om det handler om maling af lofte, vægge, paneler eller noget helt fjerde, det gør ikke en forskel for dem. 

 

Miljømærket materialer 

Hos DANMAG er langt det meste af deres maling miljømærket. Det vil sige de benytter sig af kvalitetsmaling, der er godt for miljøet, men også for dig.
De gør brug af maling som har følgende mærker:

Svanemærket - Klassificeret som miljøvenlig både i fremstillingen og i brug. Ved brug af svanemærket maling, er du med til at mindske miljøbelastningen. 

EU-blomsten - En europæisk miljømærkning, som viser at produktet indeholder lave mængder af opløsningsmidler, og et begrænset brug af farlige stoffer. Stor fordel i forbindelse med indendørs maling. 

Astma- & Allergimærket - Svensk mærke, som er en prioritet for dig som lider af astma eller allergi, så har maling med dette mærke været igennem en lang række tests.  

 

DANMAG maler både større og mindre projekter, om det gælder privat eller erhverv, så står de altid klar med åbne arme for at hjælpe lige netop dig. Du skal endelig ikke tøve med at række ud til dem, du har nemlig altid mulighed for at indhente et gratis uforpligtende tilbud hos malerfirma DANMAG. 

Fordele

Professionelt malerfirma
Faste priser
Seriøst og pålidelig garanti
Hurtig opstart
Indhent tilbud

Vælg en efter dit behov

Det kan være fristende at vælge den maler, der er billig, har størst erfaring eller måske har mange gode anmeldelser. Men der er forskel fra malerfirma til malerfirma i forhold til, hvad den enkelte maler er god til. Skal du eksempelvis have lavet en flot facade på dit hus, så bør du uden tvivl vælge en malermester, der har styr på netop dette.

Vælger du én af de ovenstående, så vil du være sikker på at opnå et godt resultat, for de er alle drøngode. Malerfirmaet skal ikke bare være god til at male, men også være god til at yde en god service, levere et godt stykke arbejde, være punktlige og overholde aftaler, og vigtigst af alt, så skal det levere det aftalte - uden nogle upsere. Det får du med hver og en af ovenstående malerfirmaer.

Hvordan vælger man den rigtige maler i København?

Som nævnt ovenfor, så er det vigtig først at gøre sig klart, hvad det er du skal have hjælp til, hvor stort omfanget er, og, ikke mindst, hvad dine behov er. Der er stor forskel på mange opgaver, som en billig person udfører, derfor er det vigtigt for dem at vide, hvad det er du har af tanker og behov, når du skal have et tilbud til dit projekt.

Derudover er det en god ide at rådføre sig med venner og bekendte i byen om deres erfaringer med en billig maler. Hvem er gode, hvem er ikke? Hvad er vigtigt at huske og holde øje med? Alle disse spørgsmål, som er vigtige at have afklaret. Vælger du en person, som du ikke er enig med, så vil resultatet heller ikke bliver som håbet.

I sidste ende er det din mening, der er vigtigst, og dine forhåbning og forventninger, der skal indfries, så hvis du kommer i samarbejde med en fagperson i byen, som du ikke er enig med, så vil du heller ikke få det resultat, som du håber på.

Hvis du også ønsker rådgivning og sparring i, hvordan du får udført dit projekt bedst muligt, så er det også en god idé at se efter en maler eller et malerfirma, som kan udføre netop det projekt, du gerne vil have - billig. Ofte kan du kigge de forskellige maleres porteføljer igennem og se deres tidligere arbejde og projekter. Når du har fundet det rette, kan du få et tilbud.

malere i København

Kan det betale sig?

Hvis du står overfor et malerprojekt i København har du måske overvejet, hvorvidt det kan betale sig at hyre en professionel maler, eller om du blot kan klare opgaven selv. Der er mange gode grunde til at få en professionel fagperson til at klare opgaven, da der kan opstår mange ting undervejs, som kan være svære for ufaglærte at håndtere. 

Først og fremmest har en maler i København adang til en lang række udstyr, som skaber bedre slutresultater. Dette kan f.eks. Være specifikke pensler og andet, som ufaglærte sjældent vil have derhjemme. Desuden er det også en dyr omkostning at købe pensler, hvorfor langt de fleste vælger at bruge så få, som muligt. 

En professionel maler eller malerfirma har en ekspertise, der ikke er til at tage fejl af. De ved præcis hvordan de skal udføre opgaven for at opnå de flotteste resultater, og de gør det på rekordtid. Det kan f.eks. Være svært at male gulve pænt, hvorfor det især at en god idé at få professionel hjælp i tilfælde af dette. 

I mange tilfælde tilbydes der også garanti på din opgave. Det betyder altså, at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan du blot bede om at få det revurderet og malet om. 

Selvom en professionel maler i København er en dyr omkostning, kan det i mange tilfælde sagtens betale sig. Først og fremmest vil du spare tiden, malerprojektet tager. En professionel maler vil kunne udføre opgaven langt hurtigere end ufaglærte, hvorfor hele processen også vil være kortere med professionel hjælp.

Ydermere vil kvaliteten af arbejdet alt andet lige blive bedre, hvis du får professionel hjælp fra en fagperson, der har malet utallige projekter.

Hvilke opgaver kan en professionel maler udføre?

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke typer malerprojekter en professionelt maler i København kan udføre. Med en malermester eller et malerfirma er du sikret hjælp til mange forskellige typer af malerarbejde, og du kan altid stole på, at opgaverne bliver udført med et fantastisk resultat. 

Et malerfirma i København kan være behjælpelig til at male alle typer af vægge, lofter og gulve. Hvis du skal have malet gulv, vil vi helt klart anbefale, at du benytter professionel hjælp. Det kan nemlig være en vanskelig opgave, som i mange tilfælde ikke ender med det ønskede resultat. 

Ydermere kan et malerfirma også hjælpe med udendørs maling. Det kræver ofte en anden type maling, og en professionel maler ved præcis hvilken type maling, der skal bruges. Hvis du skal have klaret ydersiden af huset med mere end ét plan, er det naturligvis også en god idé med professionel hjælp. 

Hvis du ønsker at overlade hele opgaven til et malerfirma, kan de også hjælpe med forberedelserne i forbindelse med dit projekt. Dette gælder f.eks. Spartling, som kan være en træls opgave, der tager lang tid. 

En maler vil altså alt andet lige være behjælpelig i mange situationer, og du kan altid kontakte dit favorit maler i Storkøbenhavn og høre dem, hvilken type service de anbefaler for dig.

malerfirma københavn

Kun fantasien sætter grænser

At benytte sig af professionelt malerarbejde i København kan være en dyr affære, men vi kan garantere dig for, at du ikke vil fortryde det. Det er faktisk ofte penge godt givet ud, hvis man kigger på, hvor store forandringer penselstrøg kan gøre. 

Mangler du et malerfirma i Storkøbenhavn skal du altså ikke tøve, med at række ud! Eller finde en i vores guide her på siden.

Frisk maling kan være med til at give liv til gamle rum eller forvandle et hus fuldstændigt. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du vil opleve, at det kan være ekstremt svært at vælge retning, når du først begynder at drømme. 

Det kan være ny maling på trætte køkkenlåger, der sparer dig fra at skifte hele køkkenet. Eller måske en klat farve på væggene i stuen, hvis du mangler fornyelse, og ikke har råd eller overskud til at anskaffe nye møbler. Ny farve på væggen kan absolut gøre en verden til forskel.

Hvor skal man starte?

Toner på vægge og gulve er med til at sætte stemningen for rummene i dit hjem, og måske skal der ikke så store og drastiske forandringer til at få det drømmehjem, som du gik og troede.

Der er masser af god inspiration at hente rundt omkring, og det kan være en fordel at fokusere på det enkelte rum, for at få et overblik. Har du en klar vision for, hvordan malerarbejdet i din stue skal udføres, kan det være behjælpeligt til at forestille sig, hvad der ellers skal ske rundt omkring i dit hjem.

Hvor nogle ønsker sig en gennemgående rød tråd, ønsker andre, at hvert rum skal have sit eget unikke udtryk. Uanset hvad du går efter, kan du være sikker på, at et malerfirma i København vil gøre sit bedste for at imødekomme dine ønsker.

Teamwork makes the dreamwork

Et godt stykke malerarbejde i dit hjem kan være med til at definere hele din stil, og et dygtigt malerfirma kan gøre underværker, hvis I sammen finder frem til de bedste løsninger for dig og dit hjem.

Er du eksempelvis vild med farver, kan du udvælge disse, hvorefter en god maler vil føre dine visioner ud i livet. Måske har malerfirmaet en idé, du ikke selv var kommet frem til, eller måske har malerens mange årige erfaring givet vedkommende en sans for, hvad der virker og ikke virker.

Du kan i flere tilfælde være heldig at finde en malermester og et malfirma, der har stor viden og erfaring indenfor farvevalg. Er du i tvivl om, hvordan du skaber den rigtige sammensætning af farver i hjemmet, kan du således søge råd ved det valgte malfirma. En malermester ser mange hjem og dermed også mange forskellige farvekombinationer, hver dag, hvorfor de med stor sikkerhed også kan hjælpe dig. 

Det uanset om du er på udkig efter farver til hjemmet, der skaber kontrast imod din indretning og møbler, eller modsat er på udkig efter nogle afdæmpede farver, som skaber ro og balance i hjemmet. 

Tryghed i processen

Sammen med et professionelt malerfirma skal du ikke være så bange for, at træffe forkerte beslutninger, der i sidste ende kan være skadelige for dele af dit hjem. Nogle typer af malinger egner sig bedre til gulve, lofter med mere, og det er derfor vigtigt, at der er folk indenover, som ved hvad de foretager sig.

Et malerfirma i København kan være behjælpeligt med sparring før, undervejs og efter dit malerprojekt, så du kan se dit hjem forvandle sig med ro i maven. Det kan være en god ide at indlede en samtale med den malermester, du tænker at bruge tidligt i processen, så du kan mærke efter, om I er på bølgelængde. Det er vigtigt at vælge et malerfirma i København, som du har tillid til.

Læs også om vores malerfirma på Amager

Se vores maler på Frederiksberg 

Tag et kig på vores malerguide på Nørrebro

Leder du efter personer uden for København så se vores guide til personer i Roskilde og Helsingør.

Vi har også guides til de bedste maler i Odense og Aarhus - læs mere her. 

Læs også om malerfirmaer i Fredensborg

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle