Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Lille kaffemaskine - Lav 2 kopper kaffe med den bedste maskine

Hvis du ikke har behov for store mængder af ad gangen, vil en lille kaffemaskine være perfekt, da den hurtigt kan brygge 2 eller 4 kopper. Find den bedste kaffe maskine med eller uden kværn til enten kontoret eller hjemmet.
Af 
lille kaffemaskine til 2 kopper

Med en af de små kaffemaskiner kan du brygge få kopper kaffe ad gangen. Dette er perfekt til dig, som ikke kan drikke så meget kaffe ad gangen. Du finder disse modeller til forskellige prisklasser, alt efter hvor mange funktioner du ønsker din maskine skal have.

Vores anbefalinger af lille kaffemaskine

lille kaffemaskine

WMF Stelio Aroma

Automatisk slukkefunktion
Stilfuldt design
Nem rengøring
lille kaffemaskine

WMF Kitchen Minis Aroma

Pladsbesparende
Op til 5 kopper kaffe
Flot rustfrit stål design
lille kaffemaskine

Nespresso CitiZ

Udsøgt kaffe hurtigt
Retro design
Kompakt og brugervenlig
lille kaffemaskine til 2 kopper

DeLonghi Magnifica S

Nem betjening
Genial til 2 kopper kaffe
Hurtig at gøre ren

Både små og store kaffemaskiner kan du få i forskellige designs. Dette skal du også tænke på, hvis du har den stående fremme alle døgnets timer. Se vores uddybende beskrivelser og test af de forskellige kaffemaskiner her.

Interesseret i andre mindre kaffemaskiner?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg at mindre kaffemaskiner, kan du besøge KitchenOne. De har altid nogle af de bedste kaffemaskiner på lager.

Se udvalget hos KitchenOne
kitchenone logo

Lav få kopper kaffe med denne lille kaffemaskine

En lille kaffemaskine med kværn kan lave 2 eller 4 kopper ad gangen, og fylder ikke særlig meget, hvis du har et mindre køkken. I denne artikel giver vi dig et overblik over den bedste kaffe maskine, og de forskellige typer der findes på markedet. Disse maskiner passer perfekt til både privaten eller som fast inventar på kontoret.

I denne artikel

Guiden starter med detaljerede oplysninger om vores tre forslag til de bedste små kaffemaskiner i 2022.

Lille kaffemaskine til 2 kopper

Der findes som sagt flere forskellige varianter når det kommer til kaffe maskiner, det kan derfor være svært at overskue, hvilken maskine, der bedst passer til dig og dine behov. En god faktor at gå ud fra er, hvor meget kaffe du gerne vil kunne lave ad gangen. Nu hvor det handler om mindre maskiner, er det måske oplagt at gå efter en lille kaffemaskine til 4 kopper eller 2, alt efter hvor kaffetørstig du og din partner, ven eller gæst er.

Hvis du er på udkig efter at lave kaffe til dig og din partner om morgenen er det måske helt perfekt med 2 kopper, men hvis du gerne vil have muligheden for at få en ekstra kop i weekenden, er det måske en bedre investering at gå efter en til 4 kopper, hvor du så evt. Kan lade være med at fylde den helt op når du kun ønsker 2 koppper.

Det kan også være at du ønsker en kaffemaskine til lille kontor, hvor der ikke er behov for uanede mængder af kaffe til at holde medarbejderne kørende.

Find den bedste kaffe maskine til 2 eller 4 kopper

Bedste til prisen

Braun PurAroma KF7020

Prisklasse: 400 – 600 kr.

Type: Lille filterkaffemaskine

Watt: 1000

Funktioner: Timer, auto-sluk, afkalkningsprogram

Fordele:

1-4 kop indstilling
Nem at betjene
Indstilling til valg af kaffestyrke

Ulemper

Larmer en smule
Shop kaffemaskinen her

Hvorfor vælge denne kaffemaskine?

Med Brauns traditionelle lille kaffemaskine får du mulighed for at brygge lige den mængde kaffe, du ønsker. Den kan brygge helt op til 12 kopper filterkaffe, og den er derfor anvendelig både, når der skal serveres kaffe til dine gæster, men også i hverdagen, hvis du blot ønsker et par enkelte kopper.

Maskinen har indbygget OptiBrewSystem, der sikrer den gode smag, da brygningstid, temperatur og ekstraktion er afstemt perfekt i forhold til hinanden. Kaffemaskinen kan yderligere holde kaffen varm på varmepladen, hvis ikke den drikkes straks efter brygningen. Herved beholder kaffen sin velsmagende aroma. Dog vil den automatisk slukke efter 40 minutter, hvorved du roligt kan lade den stå på varmen.

Yderligere tilbyder netop denne model en afkalkningsindikator, så du ikke er i tvivl om, hvornår maskinen skal afkalkes. På denne måde er det muligt at rengøre denne lille kaffe maskine mest optimalt og dermed opnå den bedste ydeevne.


Læs mere om Braun PurAroma KF7020 her
kaffemaskine - moccamaster
Bedste praktiske

Moccamaster KBGT 741 Thermo

Prisklasse: 1200 – 1700 kr.

Type: Filterkaffemaskine med thermokande

Watt: 1450

Funktioner: Thermokande medfølger, hurtig bryggetid

Fordele:

Støjsvag
Holdbar og robust
Ridsefast materiale

Ulemper

Fylder lidt
Shop kaffemaskinen her

Hvorfor vælge denne kaffemaskine?

Kaffemaskinen fra Moccamaster er et rigtig godt valg, da den er praktisk på flere parametre. Modellen er topanmeldt både hos eksperter og hos forbrugere. Selvom prisen på denne lille maskine er en anelse dyrere end de to bud ovenfor, så er dette med god grund.

Til denne maskine følger nemlig en termokande, der jo også kan anvendes til andre formål end kaffebrygning. Kaffen brygges direkte ned i en termokande, hvilket gør den let at tage med sig ind i stuen eller på udflugt uden at gå på kompromis med serveringstemperaturen.

Denne model er dermed også energivenlig, da den ikke skal have varmeplader tændt for at holde kaffen varm. Derudover er brygningskvaliteten i top med en effektiv bryggetid på bare få minutter for en fuld kande og endnu mindre for blot 2 kopper.

Udover sin funktionalitet er denne lille kaffemaskine stilfuld og elegant i sit tidløse design og kan derfor passe ind i mange hjem.


Læs mere om Moccamaster KBGT 741 Thermo her
Bedste multifunktionelle

Philips Grind & Brew HD7769/00

Prisklasse: 1000 – 1400 kr.

Type: Filterkaffemaskine med thermokande

Watt: 1450

Funktioner: Integreret kaffekværn med 5+ funktioner

Fordele:

Dele tåler opvaskemaskine
Aroma twister funktion
Todelt bønnebeholder

Ulemper

Bør rengøres ofte
Shop kaffemaskinen her

Hvorfor vælge denne kaffemaskine?

Denne lille kaffemaskine sikrer altid en friskbrygget kaffe på nymalede bønner, da den har en integreret kværn. Kværnen er gennemsigtig, hvilket bidrager til et eksklusivt design, hvor bønnerne kommer til syne. Derudover er det praktisk, så man tydeligt kan se, om kværnen skal fyldes op.

Yderligere er der mulighed for at variere sine kaffeoplevelser, da maskinens bønnebeholder er todelt og kan indeholde forskellige bønner såvel hele som malede. Beholderen er tilpasset, så bønnerne holder sig friske.
Derudover gør Aroma Twister funktionen det muligt at sikre den helt optimale smag. Maskinen kan brygge alt fra én eller 2 kopper kaffe til en fuld kande ad gangen, hvilket gør den praktisk til mange anledninger. Denne kaffe maskine besidder derudover en styrkevælger, så kaffens intensitet kan justeres.

Timerfunktionen gør det muligt at stå op til en dejlig, varm kop friskbrygget kaffe, da den nemt kan indstilles aftenen før. Til denne lille model medfølger en glaskande, så det let kan anskues, hvor meget, der er brygget. Skulle du få lyst til en kop kaffe, inden den er brygget helt igennem, tager du blot kanden ud, da drypstop-funktionen sikrer, at brygningen stopper, hvis kanden fjernes.


Læs mere om Philips Grind & Brew HD7769/00 her
melitta-aroma-elegance

Melitta Aroma Elegance Therm Deluxe

proshop-logo

Prisniveau 850-1300kr

Watt - 1520

Type: Filterkaffemaskine med thermokande

Fordele:

Timerfunktion
Aromakontrol
Afkalkningsprogram

Ulemper

Lidt dyr
Shop kaffemaskinen her

Hvorfor vælge denne kaffe maskine?

Denne traditionelle lille kaffemaskine er blevet anmelderrost siden dens debut på markedet, og har endda fået tildelt den gyldne bønne, som er en udmærkelse der kun gives til kaffemaskiner der opfylder strenge krav til kaffebrygning. 

Maskinen har en kapacitet på 1,25 L vand og kan brygge op til 10 kopper kaffe på en gang. Uanset mængden du brygger, kan du altid sikre en aromatiserede og fyldig kaffe oplevelse, ved at bruge Aroma Control, som bestemmer intensiteten af kaffen alt efter dine præferencer.

Maskinen har nogle fede funktioner heriblandt autosluk, som sætter maskinen på standby i tilfælde af, at den ikke bliver slukket, og en termo funktion, som holder kaffen varm efter tid og behov. Og hvis du ønsker at vågne op til en kop friskbrygget kaffe om morgenen, kan du stille timerfunktionen.

En af fordelene ved denne model, er at den er forsynet med hovedsageligt aftagelige dele, som kan tåle komme i vaskemaskinen. Derudover er der et indbygget kalk advarselslampe, der fortæller hvornår det er på tide at afkalke denne lille kaffemaskine.


Læs mere om Melitta Aroma Elgegance her
bosch styline kaffemaskine

Bosch TKA8013 - lille kaffemaskine sort

proshop-logo

Prisniveau: 500-600

Watt - 1160

Type: Filterkaffemaskine med thermokande

Fordele:

DualHeating
Anti-dryp filter

Ulemper

Ingen timer
Shop kaffemaskinen her

Hvad kan denne kaffemaskine?

Der er ingen tvivl om, at denne lille kaffemaskine fra Bosch er lavet med et stilrent, moderne design i mængde. Den kan pynte på et hvert køkkenbord, og dens kompakte størrelse gør den til et fantastisk valg til mange hjem.

Maskinen rummer 1,25 L vand, hvilket giver mulighed for at brygge 10 kopper kaffe eller en stor kande, og med en aftagelig vandtank kan du nemt opfylde maskinen uden risiko for kaffegrums. Der er også et antidryp filter, der fungerer når kanden fjernes fra maskinen for fleksibelt brug og mindre spild i køkkenet. 

Aroma systemet sørger for den perfekte kaffebrygning, selv for små mængder kaffe, idet at tilberedningstiden automatisk tilpasses for optimal styrke. Modellen har også dobbelt varmesystem der både regulerer temperaturen for brygningen, men også holder kaffen varm i op til en time, så du behøver ikke at røre en finger.

Denne lille model har yderligere et afkalkningssystem, som indikerer hvornår det er tid til at afkalke din kaffe maskine for bedst ydeevne og brug.


Læs mere om Bosch TKA8013 her

Senseo - Kapsel maskine med lille rumfang

senseo logo
Shop kaffemaskinen her

Hvad kan denne kaffemaskine?

En anden god og lidt mindre model, er en maskine fra Senseo, som kan brygge én eller t2 kopper samtidig. Den fylder ikke meget, og bryger præcis de kopper man ønsker, alt efter hvilken kapsel man har købt. Senseo tilbyder en masse forskellige typer af kaffe, så du kan få præcis den du ønsker.

Med en lille kaffemaskine fra Senseo kan du lækkert brygge til dig selv og dine gæster ved få tryk og skift af pose eller kapsel. Den fylder ikke meget på bordet eller i køkkenet, da mange af deres maskiner, i den “normale” størrelse, befinder sig på et ca. Mål på 210 x 315 x 330. Den kan derfor nemt passe ind i selv de små lokaler og boliger.

Med en Senseo kan du selv vælge den farve som bedst passer dig, da flere af deres maskiner fås i flere forskellige farver. Derudover er du sikret et bæredygtigt produkt, hvor du har et mindre energiforbrug.

I forlængelse af at være et bæredygtigt produkt, kan du desuden købe komposterbare kaffeposer til maskinen, så du kan smide dem til kompost efter brug. Det gør netop din lille kaffemaskine endnu mere bæreygtig i brug. Denne maskine kan så dog modsat ikke prale af at have hverken kværn eller mælkeskummer, da den brygger på kapsler og poser.

 Vi har opfanget rigtig mange gode tilbagemeldinger og feedback på deres produkter, fordi de netop tilgodeser de brugere, som ikke nødvendigvis er de bedste til selv at brygge kaffen, men stadig ønsker en god aromatisk og velsmagende kop kaffe.

Derudover er denne maskine med kapsler også god, fordi den kan bruges af hele familien. Du kan forskellige steder købe kapsler med kakao smag, så du kan lave dig kopper af kakao til børnene i huset, og efterfølgende en kaffe til dig selv.


Læs mere om senseo-switch-3in1 her

Den rette lille kaffemaskine til dit behov - guide med PK Medier

Når man som køber skal udvælge en kaffemaskine, vil man som regel gøre sig nogle overvejelser for at finde den allerbedste. PK Mediers bud på de bedste modeller besidder hver nogle kvaliteter, der ofte er forbundet med købsbeslutningen.

De udvalgte modeller har dét tilfælles at sikre den gode kaffeoplevelse på baggrund af god brygningskvalitet. Herudover er de stilrene og enkle i deres design, så de passer ind i de fleste hjem. Guiden repræsenterer nogle modeller, som alle brygger filterkaffe på malede bønner, hvor det er nemt at tilpasse den ønskede mængde af kaffe og samtidig sikre, at den holder sig varm.

Hertil giver de alle mulighed for blot at brygge 2 kopper kaffe, men muligheden for at brygge en hel kande med op til 12 kopper er der også. Det er derfor også en praktisk løsning at købe en lille kaffemaskine, da den har flere anvendelsesmuligheder og ikke begrænser køberen i kaffebrygning.

En kaffemaskine kan også fungere ved brygning gennem kaffekapsler, hvor størrelsen på koppen og mængden af kaffe er bestemt ud fra den enkelte kapsel.

Til forskel fra en espressomaskine, så er en kaffemaskine en langt mindre investering. Du kan dog også vælge at købe en lidt mindre espressomaskine, som du med fordel kan få et barista kursus på, så du kan lave flot latteart til dine gæster.

Sådan vedligeholder du din lille kaffemaskine

Sådan vedligeholder du din lille kaffemaskine

Selvom kaffe maskiner bliver brugt dagligt i de fleste hjem, ligger mange stadig med spørgsmål omkring brygningsprocessen og vedligeholdelse af maskinen. Det er nemlig vigtige faktorer der spiller ind i kvaliteten af den kaffe, du drikker, samt hvor godt maskinen fungerer og holder sig i løbet af tid. 

Ligegyldigt hvilket mærke maskinen er, eller hvor høj en pris du har givet, kommer vedligeholdelsen til at fungere på samme måde for alle. Der er 3 ting, som du løbende skal forholde dig til for at vedligeholde din lille kaffe maskine.

  • Rengøring af maskinen

Hvis du regelmæssigt sørger for at rengøre din kaffe maskine, vil du altid have lækker kaffe tilgængeligt i hjemmet, og samtidig vil du forlænge levetiden af din maskine. Filteret og kanden burde vaskes efter hvert brug, og alle andre aftagelige dele burde rengøres mindst en gang om måneden, for at sikre bedst kvalitet.

  • Afkalkning af maskinen

Fordi vi i Danmark er kendt for vores rene grundvand, betyder det også, at vi tager vand direkte fra vandhanen til at udfylde alle vores væskebehov. Problemet er dog bare, at der er rigtig meget kalk i vores grundvand, og det skader maskinen over tid. Det kan bekæmpes med et vandfilter, men såfremt du ikke har et, er det vigtigt af du afkalker din store eller lille kaffemaskine 2-4 gange om året ift. hvor tit den bruges.

Læs altid maskinens manual først, i tilfælde af speciale instrukser eller produkter til præcis din model, men ellers skal du ud og have fat i et afkalkningsprodukt til denne type maskiner.

  • Udskiftning af filter

Det er et personligt valg, om man bruger et vandfilter i sin kaffe maskine. Det er ikke nødvendigt for at brygge kaffe, men mange bruger det for at slippe for den kalkede smag og lugt, som det danske grundvand kan give kaffe, samt for at forlænge maskinens levetid. Hvis du er en af de mennesker, der bruger et vandfilter, er det også nødvendigt at du skifter det ud en gang imellem. Der anbefales at man udskifter filteret hver måned.

Man kan på nettet, typisk på YouTube, finde videoer, der kan give dig et gennemgående kursus i, hvordan du bedst vedligeholder, renser og bruger din kaffe maskine.

Hvorfor vælge en mindre kaffe maskine?

Lige meget om du er til sort kaffe eller godt vil have en smule mælk i, så kan det være lækkert enten på kontoret eller derhjemme med en god kop friskbrygget kaffe. For mange er det samtidigt vigtigt, at modellen ikke tager for meget plads da der typisk samtidigt skal være plads til kaffebønner og en række andre ting i køkkenet. 

En lille kaffe maskine kan derfor passe ind hos de fleste, og er derudover også nem at pakke væk hvis man ønsker at bruge pladsen til noget andet i en periode. 

Fleksibiliteten og nemheden ved at rykke maskinen hurtigt rundt, afhænger naturligvis også af hvorvidt du vælge en kaffe maskine med eller uden kværn. Modellerne som har mulighed for at behandle bønnerne direkte, fylder normalt væsenligt mere - hvilket er værd at have med i sine overvejelser inden sit køb.

lille kaffemaskine bedste i test

Hvis du skal ud og rejse

En mindre rejse kaffemaskine kan også være praktisk, hvis du skal ud og rejse på enten camping eller et sted, hvor du har adgang til en stikkontakt men ved, at der ikke er mulighed for at lave kaffe. Det kan være en dyr fornøjelse, hvis du er kaffeelsker og skal købe det på en café hver eneste dag, så du kan med fordel investere i en lille maskine, som du kan tage med hvor som helst.

Hvis du går op i kaffe og godt kan lide at prøve forskellige varianter, så er det også en super god måde at få smagt kaffe fra nye steder på, hvis du tager din kaffe maskine med rundt i verden. På den måde kan du altid købe lokalt fintmalet og frikkværnet kaffe, som du kan nyde på dit hotelværelse.

En god fordel ved den mindre maskine er at størrelse og pris ofte hænger sammen. Så en lille kaffemaskine kan faktisk også spare dig penge, fremfor hvis du køber en stor en. For nogle virker det - at drikke kaffe - som terapi.

Sådan laver du kaffe på en lille kaffemaskine til 4 kopper

Det kan ofte virke som en lidt uoverskuelig proces, når du bliver bedt om at lave kaffe på arbejdet eller hjemme hos dine bedsteforældre. Men tøv ikke, vi er her for at hjælpe dig godt på vej.

Først og fremmest er det bedst at bruge fintmalet friskkværnet kaffe når du skal lave det på en kaffemaskine, så hvis der er en kaffekværn kan du med fordel lige kværne det fint først. Det er blot ved at hælde bønnerne op i beholderen og trykke på en knap. Så er det friskkværnet.

Et godt mål at huske på er, at en kaffeske som ca er 7 gram, svarer til én kop kaffe. Hvis du skal lave til 4 kopper så skal du bruge 4 skefulde fintmalet kaffe. Det samme gælder vandbeholderen. Der er tal på beholderen som angiver hvor mange kopper, der bliver lavet til. Hvis du skal lave til 2 kopper hælder du vand i op til 2-tallet og hvis du skal lave 4 så hælder du vand i til det rammer 4-tallet.

Når du har hældt vand og fintmalet kaffe i, så skal det blot løbe gennem maskinen og så er der serveret. Det er slet ikke så svært at lave kaffe, selvom det kan virke uoverskueligt og intimiderende. Altid husk på doseringen, så kan det næsten ikke gå galt.

Billig maskine på tilbud i 2022

Hvornår har du så fundet en billig model som er på et godt tilbud? Det afhænger først og fremmest af, om det skal være en elektronisk og hermed automatiseret model, eller om det er en kaffe kedel du ender med at vælge. Vores oplevelse af modellerne har været at en god maskine koster omkring 2.000 kroner, hvor en helt almindelig lille kedel kan findes væsenligt billige hos de mange forskellige udbydere. 

Dog er en ting sikkert, der er altid gode tilbud og deals på vej når det handler om din næste kaffemaskine, uanset hvilket brand eller model du så måtte være forelsket i. Det handler dog om at have is i maven, for der kan ind imellem være længere imellem de billigste priser hvis du har en meget specifik model i tankerne.  

En anden faktor du skal have med i overvejelserne, er hvorvidt du typisk laver 2 eller 4 kopper ad gangen. Der kan nemlig være en stor forskel ikke bare i købsprisen på modellen, men også hvad det reelt ender med at koste dig pr. enkelt kop kaffe der laves derhjemme eller på kontoret. 

Må din kop koste 1, 2 eller 4 kroner for den almindelige kaffe på kontoret - eller er der ønsker internt om at pengene bruges på andre ting? Her kan det være en god ide at være afstemt omkring ønskerne, inden det vælges op der skal bruges kapsel kaffe eller filterkaffe fremadrettet, priserne pr. kop kan nemlig gå fra at være billig til ikke at være et godt køb til din næste kaffe maskine.

Vælg den rette kaffe til en lille kaffemaskine

Når det kommer til, hvilken kaffe, du skal vælge, til din kaffemaskine, så kunne man tro, at der ville være en forskel, men det er der faktisk ikke. For selvom vi har med en lille kaffemaskine at gøre, så er der bestemt store smage at hente. Det hele afhænger naturligvis af din smag.

Måske er du bare til en almindelig Gevalia, måske er du mere til en friskkværnet pose kaffe fra et kafferisteri. Hvad end din smagsløg er til, og ikke mindst pengepung, så gør det ingen forskel, om du brygger til 2 kopper, til 4 kopper eller til 10 kopper kaffe. Du kan sagtens bruge den samme kaffe.

Du kan altid forsøge at lave en test af, hvilken kaffe, der passer bedst til din smagsløg, for der da bestemt ikke noget ved at drikke en kedelig kop kaffe, når man kan gøre det til både en god og smagfuld oplevelse, hvad end det er til 2 kopper kaffe til dig og ægtefællen, til 4 kopper til jer og venneparret eller kaffe til et helt selskab.

Skal du finde en kaffe lige efter din smag, så er det værd at kende til de forskellige ristninger, og hvordan de smager forskelligt. Derfor gennemgår vi her kort de forskellige karakteristika ved ristninger, så du kan få en god kop kaffe fra din lille kaffemaskine. Tag et kursus i kaffe, dens ristninger og forskellige smage.

Kafferistningerne

Lysristet
Mellemristet
Mørkristet
Meget mørkristet

Der findes fire forskellige standard ristninger af kaffebønner, som alle er mulige at anvende, når du skal brygge en lækker kop kaffe.

Lysristet

Ved lysristning ristes kaffebønnerne til de når en lysebrun farve og en temperatur på 180-205 grader. Her vil kaffebønnerne bevare deres naturlige aroma og få en frugtig, sødmefuld duft. Denne type ristning er meget delikat, men bruges ikke så ofte ved almindelig kaffebrygning - hverken til 2 kopper, til 4 kopper, eller 10 kopper.

Mellemristet

Her ristes kaffebønnerne til de når en temperatur på 210-220 grader og få en flot brun farve. Her bevares kaffens naturlige aromaer i mindre grader, men der opbygges til gengæld en fyldig og rund smag, der er rigtig god, når man brygger på en lille kaffe maskine til 2 kopper eller 4 kopper. Mellemristningen er et populært valg.

Mørkristet

Ved mørkristning når kaffebønnerne en temperatur på 225-230 grader, der giver bønnerne en smuk mørkebrun farve. Syren forsvinder og den runde smag understøttes af en bittersød smag. Denne ristning er også især velegnet til brygning i lille kaffemaskine til 2 kopper eller til 4 kopper.

Meget mørkristet

Meget mørkristede bønner bliver op til 240 grader varme, der giver dem en bitter, rund smag. Denne ristning er rigtig godt til 2 kopper og til 4 kopper, men nærmere som espresso. Derfor er denne ristning ikke så velegnet til en mindre kaffe maskine, men nærmere en barista kaffemaskine.

Der er således store forskelle på, hvad du kan brygge i din kaffe maskine. Test dig frem til, hvilken du bedst kan lide, så du kan få mere glæde ud af en lille kaffemaskine.

Din kaffe, dit valg

Så hvad end du kan lide din kaffe fra din lille kaffe maskine med rund og fyldig smag, kaffe med bittersød eftersmag, eller om du er vild med nogle mere anderledes ristninger, så er der masser af muligheder, når det kommer til brygning af kaffe på en kaffe maskine.

Man behøver ikke at brygge kaffe til en halv fest, man kan sagtens nøjes med at brygge til 2 kopper eller til 4 kopper kaffe og stadig få den gode og smagfulde oplevelse, som kaffe i den grad kan være. Test dig frem, smag dig frem - find din favorit og begiv dig ud på kaffeeventyret med din kaffe maskine.

De bedste ting ved kaffe

Selvom du køber en lille kaffemaskine er det altså ingen undtagelse, at du får alle de gode ting, som en kop kaffe indebærer. Danskerne drikker i gennemsnit 3-4 kopper kaffe dagligt, og det vi er det fjorde mest kaffedrikkende land i verden. 

Efterforskning viser faktisk, at 3-4 kopper kaffe om dagen kan nedsætte dedeligheden i mindske risikoen for en række sygdomme såsom:

Er du også på udkig efter en fysioterapeut, læs mere her. 

Type 2 diabetes
Parkinsons sygdom
Blodprop eller blødning i hjernen

Kaffe fra en kaffemaskine indeholder en række akive stoffer, der kan have en biologisk virkning på mennesker. Blander de vigtigste indholdsstoffer i kaffe fra en lille kaffemaskine findes koffein, cafestol, klorogensyrer og trigonellin. Forbindelserne mellem disse stoffer kan blandt andet påvirker centralnervesystemet, fedtstofskiftet, sukkerstofskiftet og udskillelsen af kræftfremkalende stoffer. Desuden bidrager koffeinen i kaffen også til mere energi i kroppen, hvilke sjældent er en dårligt ting. Vær’ dog opmærksom på, at nogle kan blive imune overfor energien fra koffein, hvis de drikker for meget kaffe. Der udover bør du aldrig drikke kaffe efter aftensmad, hvis du nemt bliver påvirket af koffein. 

Der er derfor mange gode grunde til at drikke kaffe - især fra en smart lille kaffemaskine.

Er kaffe farligt?

Har du købt en lille kaffemaskine men er i tvivl om, hvor meget kaffe du kan drikke før det kan blive farligt? 

Frygt ej - der er intet farligt over at drikke meget kaffe, og du skal drikke urealistiske mange kopper. Det er ikke påvist nogle skade langtidseffekter af koffein, og du skal indtage helt op til 50-100 kopper kaffe dagligt, før det kan være giftigt. 

Du kan derfor frit lave lækker kaffe i din nye lille kaffemaskine uden at frygte, at det har nogen skadelig påvirkning.

En lille kaffemaskine er en genial gaveidé

Har du en ven, der mangler en mindre kaffemaskine? Så er den mindre model en genial gaveidé, da den både er nemmere at pakke ind og transportere, og samtidig kan købes til en billigere pris. 

Enhver kaffeelsker vil sætte pris på en kaffe maskine hvad end den er lille eller ej. Hvis du er i tvivl om hvilken kaffe maskine, du bør købe som gave, kan du også vælge at købe et gavekort til nærmeste Power eller andet. Dermed har fødselaren selv mulighed for at vælge den lidt mindre model, der passer bedst til vedkommende. 

Du kan købe en mindre kaffe maskine hos mange forhandlere. Power eller Elgiganten sælger et hav af små modeller, der egner sig til mindre hjem. Desuden har supermarkeder såsom Føtex, Kvickly og andre også små modeller til salg med jævne mellemrum. 

Ønsker du at finde en god rabat på en mindre kaffemaskine? Så kan du med fordel tjekke internettet for eventuelle tilbud. Af og til vil der være bedre rabatter at hente, hvis du køber produkter online fremfor i fysiske butikker. Dog vil du ikke have servicen med, hvis du køber en lille kaffe maskine online, men hvis du i forvejen ved, hvilken model du ønsker, kan det godt betale sig.

Skal du en flat white? Så prøv denne opskrift.

Hos PK Medier er vi specialister i SEO, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med både søgemaskineoptimering og linkbuilding. Søger du hjælp SEO og linbuilding, kan du med fordel kontakte os i dag og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Læs også vores artikler om, hvad SEO og linkbuilding er, kan og hvorfor det er vigtigt at have styr på.

FAQ om lille kaffemaskine

Hvilken lille kaffemaskine er bedst?
På markedet for små kaffemaskiner finder du både nogle af de bedste nespresso maskiner, som laver én til to kopper kaffe samtidig. Se blandt andet Nespresso Vertue og CitiZ. Modsat er Moccamaster en af de bedste til flere kopper filter kaffe.
Kan jeg lave to kopper kaffe med en lille kaffemaskine?
Alt efter hvilken maskine du vælger at købe, eller har i hjemmet, kan du ofte lave én til to kopper på en nespresso kapsel maskine, hvorimod du ofte på en Moccamaster eller lignende filterkaffe maskine kan lave op til 5 kopper.
Hvad kan en Moccamaster?
En Moccamaster er en lille kaffemaskine, som brygger op til 8-10 kopper kaffe, men hvor du også nemt kan brygge 2. Moccamaster en en anmelderrost maskine, som udover et elegant design har højeste brygge kvalitet. Den bedste maskine er modellen KBGC982.
Skal jeg vælge en espressomaskine eller filterkaffemaskine?
Disse to maskiner er vidt forskellige, og de kan derfor brygge to forskellige kopper kaffe til dig. Espressomaskinen fylder ofte mere, hvorimod du kan købe en filterkaffemaskine som en lille maskine, der ikke fylder meget. Sidstnævnte maskine kan lave flere kopper kaffe ad gangen.
Selvfølgelig vil der være situationer, hvor folk er heldige, men det er mere fordi, de skaber noget andre ikke gør. Adskillige folk konkurrerer på samme marked, og det er her at SEO gør sig bedst. Et godt eksempel her er affiliate markedsføring. Her er der en million forskellige sider, som fokuserer på at finde goderne ved affiliate markedsføring. For at kunne konkurrere på dette marked, må man have en gennemført forståelse for SEO-marketing. 
Prisen for SEO afhænger af meget. Du kan hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig eller udføre alt på egen hånd. Det vil tage væsentligt længere tid på egen hånd og du er selv ansvarlig for læringskurven undervejs. Men hvis du selv sidder med det hele, kan du for det meste gøre det gratis.

Angivelse af kilder og test

  1. Forbrugerrådet TÆNK, læs om kilden her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle