VIL DU BLIVE EN DEL AF HOLDET?

Hos PK Medier er vi løbende på udkig efter nye kollegaer og kreative hjerner med en forkærlighed for alt, der er digitalt.

Er det dig? Så giv endelig lyd eller send os en email.

Se ledige stillinger her

Er du vores nye Projektkoordinator?

PK Medier søger en projektkoordinator, der kan være med til at drive vores voksende portefølje af kunder. Vi leder efter dig, der kan bevare overblikket i pressede situationer og kan styre projekter fra start til færdigudviklet løsning.

PK Medier er et reklamebureau, der opererer med hele paletten af digitale platforme og services. Vores team er ungt og er en blandet cocktail af SoMe hajer, grafikere, datanørder, foto-/videografer og programmører.

Hos PK Medier sætter vi kreativitet og kvalitet i højsædet og derfor leder vi nu efter en person der kan tage vores projekter til nye højder.

Som projektkoordinator får du en betydelig rolle på teamet og vil agere bindeled mellem kunderne og vores interne team.  Du skal derfor evne at have den daglige kontakt med forskellige kunder samt en række af kollegaer på tværs af teams (social, design og programmering).

Dette gælder alt lige fra dialog med vores grafiske afdeling til udvikling og eksekvering af SoMe-kampagner samt projektstyring af webopgaver.

 

Din profil:

Som person trives du med ansvar og er ikke bange for at tage teten. Du kan holde flere bolde i luften og sørge for, at de alle rammer målet. Derudover har du en kreativ tilgang til dit arbejde hvad enten det handler om content til de sociale medier eller udvikling af designløsninger til grafik og web.

Udover dine evner inden for projektkoordinering, har du flair for sociale medier og kan løsrive contentproduktion fra hverdagens ”plejer”. Du har forståelse for de kreative spilleregler på sociale medier, og kan udfordre dem, så vi altid kan levere de skarpeste og mest kreative løsninger. Du får ansvaret for at producere SoMe content til en række af vores kunder i samarbejde med vores Social Media Coordinator.

Det er et krav, at du er pedantisk med korrektur og velformulerende på dansk og engelsk (skrift/tale).

 

Om PK Medier:

Som bureau er vi ikke bange for at tænke ud af boksen. Vi er nysgerrige og konstant opdaterede på morgendagens trends og tendenser. På vores kontor midt på Strøget er der ofte kort fra tanke til handling, da vi med vores forskellige kompetencer og tankegange konstant tør udfordre os selv og hinanden ved at kaste os ud i nye projekter og strategier.

Nøgleordene for vores interne kultur er ‘samarbejde og sparring’. Vi lytter til hinanden og har respekt for hinandens faglighed og forskellighed. Vi arbejder med en lang række af nationale og internationale kunder og har flere kendte brands som kunder, bl.a Dalle Valle, Grillen Burgerbar, Café A, Junkbusters, Jurainstituttet, Tandprotetikeren, Mindness og AniCura.

 

Sådan ansøger du:

Er du interesseret og imødekommer du ovenstående kvalifikationer, må du meget gerne sende en motiveret ansøgning + CV til Partner Marie Tidemand:  marie@pkmedier.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt og gerne inden d. 1/6 2018 – der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Har du uddybende spørgsmål vedrørende huset eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.