Leasing af brugt bil - Gode priser til private og erhverv

Mangler du svar på dine spørgsmål angående leasing af brugt bil - hvilket både gælder erhvervsleasing, privatleasing, korttidsleasing og meget andet. Vi hjælper dig med at få det helt store overblik, når du skal lease bil.
I samarbejde med Mooly ApS

Forstå erhvervsleasing og privatleasing

Det kan være svært at holde styr på de forskellige begreber, når det gælder leasing af brugt bil. Det kan både være en god løsning, en smart og fleksibel løsning. Men før vi dykker ned i dine muligheder i alt fra korttidsleasing til længere perioder.

Erhvervsleasing af brugt bil

Der findes et utal af muligheder når det handler om leasing af brugt vil. Den første her er erhvervsleasing, som indebærer en aftale med leasingselskabet sammen med din arbejdsgiver eller virksomhed. Det betyder at virksomheden betaler alle omkostningerne ved bilen.

Denne type leasing af brugt bil uden betaling for dig er en god løsning, men du må dog ikke benytte den i privaten. Derfor skal du være afklaret om dine behov og ønsker, inden du tegner en sådan aftale. Vil du gerne benytte bilen i privaten, skal du overveje privatleasing.

Privatleasing af brugt bil

Denne model for leasing af brugt bil indebærer, at du selv individuelt tegner en aftale, og afbetaler på bilen månedligt. Herunder kan det både være flexleasing, sæsonleasing, operationel leasing, finansiel leasing og meget andet.

Disse muligheder giver dig hver især mere eller mindre ejerskab af bilen efter endt leasingperiode. Med finansiel leasing er du selv ansvarlig for at finde en køber, som køber din restværdi, hvilket ikke er gældende for operationel leasing.

Her står leasingselskabet med ansvaret for restgælden- eller værdien. Se også:

Leasing af bil, der er brugt

Få hjælp til leasing af brugt bil hos Mooly

Er du stadig i tvivl om de forskellige typer af leasing, så forstår vi dig godt. Vi kan varmt anbefale at kontakte et professionelt leasing selskab som Mooly, der sammen med dig, finder den bedste løsning til dine behov og ønsker. Find eksempelvis BMW i4 til en god pris her.

Det er altid en god ide at søge hjælp til det, man ikke selv har styr på, eller som man godt kunne tænke sig en eksperts syn på. Derfor anbefaler vi også helt sikkert, at du søger til et professionelt leasingfirma, hvis du drømmer om leasing af brugt bil, men også, hvis det skal være en ny model. Billig leasing er nemmere og billigere end at stå for det og finansiere det selv.

Disse kan nemlig hjælpe dig til at finde den helt rette leasingtype for dig og dine behov, og så kan de desuden også hjælpe dig med at finde lige netop det brand, den model eller den type bil, som ville passe dig allerbedst. Og skulle det være en ny vogn og altså ikke leasing af en brugt bil til privat, kan de også ofte være behjælpelige med at importere bilen fra producenten. Dette gør sig blandt andet gældende hos Mooly.

Gode fordele ved leasing af brugt bil

Der findes mange gode fordele ved at lease en brugt bil, fremfor at vælge en helt ny en. Hvis bilen er mere end 3 år gammel, så kan du nemlig spare en del penge på registreringsafgiften, som den forrige ejer vil have betalt af på. Dermed får du leasing af brugt vogn.

Andre fordele er:

 • Bilen er "kørt til"
 • Det er billigere i førstegangsydelse
 • Det er billigere i månedlig ydelse

Blot for at nævne et par fordele...

Lease eksempelvis en bil fra Mercedes A klasse brugt. Gør det med flexleasing, minileasing eller andre løsninger.

Den bedste løsning med leasing af brugt bil for dig

Det er altid individuelt, hvad der er vigtigt at have med i en leasingaftale. Nogle ønsker billig leasing, hvor alle de billigste løsninger findes, mens andre gerne vil spendere lidt mere, for at få den helt rette bil, hvad end denne er brugt eller ny, og at der kommer de rette fordele med i aftalen.

Hertil er det også vigtigt at gøre sig klart, hvad bilen skal bruges til. Når du laver leasing af brugt bil, kan det nemlig gøres på mange måde. Det kan både være erhvervsleasing, som nævnt ovenfor, eller privatleasing. Dog kan du også overveje andre muligheder, som sæsonleasing, korttidsleasing, splitleasing og så videre.

Tal med en rådgiver eller en ekspert, så du kan finde den bedste leasing løsning for dig og dine behov.

Se også VW leasing, Tesla leasing, Mercedes EQB leasing og Skoda leasing.

billig leasing af brugte biler

Bliv klogere på meget mere end leasing med PK Medier

Er du på udkig efter anden vidensdeling, så kan du hurtigt og nemt tilgå en masse artikler om alt fra kaffemaskiner til en billig robotstøvsuger herinde på PK Medier, da vi deler ud af både guides til dine kommende produkter til hjemmet, men også hvilken leasing mulighed du skal vælge.

Det kan også være at du søger lidt lækkert legetøj i form af et el-løbehjul på tilbud eller alt til udendørs leg.

Sikre rammer for den nye bilist ved leasing af brugt bil

Det kan være skræmmende at bevæge sig ud på vejene for første gang. Man har været vant til at der har siddet en person ved siden af en førhen, men første gang man er alene kan der komme et sus i maven, og en lille hurtig hjertebanken. 

Dog er følelsen af at være en ny bilist også sjov og spændende, dermed skal man også have noget at køre i, så man på sigt at  udforske sine evner som bilist. Det er i de største tilfælde også billigere udgift, hvis man ønsker en leasing af brugt bil. 

Hvis du ønsker at udvide din horisont inde for biler privat, så kan du med fordel undersøge PK medier, og finde flere sider der omhandler leasing af biler, du kan herunder se bl.a. Mercedes c klasse leasing, eller Mercedes glc leasing.

Det kan muligvis skabe lidt mere ro i maven, hvis du i baghovedet tænker at bilen du nu kører i, førhen også har været brugt af en anden, og dermed ikke er spritny. Så tag på eventyr med enten dine venner eller familie, og afprøv en god løsning ved leasing af brugt bil. Lease med minileasing i kortere perioder.

Søger du polering af bil, så se autoplejer Lulou her. 

Føl dig grønnere ved leasing af brugt bil

Står du og mangler en ny bil, men stadig har fokus på miljøet og din økonomi?

Du kan finde flere fordele ved at have en brugt bil i overvejelserne. Ved en brugt bil skal der ikke igangsættes en produktionsproces, som både koster ressourcer og kan have en effekt på miljøet. Derimod kan du med god samvittighed køre ned af gaderne, og nyde følelsen af fart og komfortabelt transportform, når du skal lave privat leasing af brugt bil.

En bil er flere menneskers foretrukne transportmiddel, så de nemt og hurtigt kan komme fra A til B. Ved leasing af brugt vogn, undgår du at påvirke miljøet mere end nødvendigt, idet bilen har været brugt af en tidligere ejer.

Derudover kan det i de største tilfælde også komme dig til gode rent økonomisk, idet en brugt bil ofte er billig. Så hvis du føler at der ikke er plads i økonomien til et nyt transportmiddel, så er dette muligvis løsningen for dig.

Ved leasing af brugt bil, er der i de fleste steder fremkommet en god pris, sammenlignet med andre leasede biler. Dette skyldes, at de nyproducerede leasingbiler koster mere, da ingen førhen har kørt i dem.

Find billig leasing her. 

 

Leasing af brugt bil

Korttidsleasing på en brugt model - lær mere

Det kan blive en korttidsleasing, hvis du får tegnet den rette leasingkontrakt uanset om det er privatleasing brugt bil eller om det er erhvervsleasing.

Du skal huske at forhandle på vegne af dine behov, som ikke nødvendigvis behøver at være lange aftaler. Hvis du skal have en korttidsleasing skal du se mod en billigere bil, hvilket ikke nødvendigvis er en Mercedes Benz eller Audi. Skal det være billigt, er det en ide at se mod:

 • Skoda
 • Fiat
 • Toyota
 • .. eller lignende mærker.

Korttidsleasing er ofte også kaldet minileasing, hvilket ofte dækker en aftale som ligger et sted mellem 1-12 måneder. Hvis du skal have korttidsleasing, kan du selvfølgelig også blot tegne en leasingkontrakt der vare et par få dage.

Har din bil brug for keramisk coating, så læs mere her. 

Hvordan fungerer det med forsikring?

Når du køber en bil, tegner du normalt en forsikring, det samme gælder også ved leasing af brugt bil. Der gælder samme regler - man skal nemlig forsikres ligesom en hver anden bil. Derfor finder du som udgangspunkt ikke din leasingkontrakt med forsikring, men flere selskaber kan hjælpe dig med dette.

Du kan altid spørge ind hos Mooly, hvis du har spørgsmål til hvordan det fungerer mere præcist, og hvilke muligheder du har - selv med erhvervsleasing eller korttidsleasing privat.

Forskellige typer af leasing af brugt vogn

Som nævnt ovenfor, så findes der forskellige måder at lease en brugt vil på. Herunder hører naturligt privatleasing og erhvervsleasing, som er de to overordnede grupper af leasing. Hertil kan man vælge at lease en brugt bil på forskellige måder og med forskellige aftaler. Vælg eksempelvis mellem:

 • Privat korttidsleasing
 • Privat sæsonleasing
 • Privat flexleasing
 • Splitleasing

Der er således flere forskellige muligheder for dig, der gerne vil have en god leasing løsning af en brugt eller ny bil, for den sags skyld. Vi vil i det nedenstående gennem går mulighederne for en brugt vogn, både så du kan føle dig godt klædt på til selv at lave en aftale, men også for at du kan blive klogere på dine muligheder.

Privat korttidsleasing kaldes også ofte for minileasing.

Leasing af brugt vogn

Sådan fungerer splitleasing

Bruger du meget tid på at køre rundt, når du skal til og fra, men også når du er på, arbejde? Så kan det måske være en god løsning for dig at finde leasing af brugt bil, som du kan splitte mellem dig og din arbejdsgiver. Splitleasing er en fordelagtig aftale, som både du og din arbejdsgiver kan få glæde af.

For dig, som medarbejder, kan det være en god løsning til selv at lease en bil, hvad end den er brugt eller ny, og hvis du alligevel kører meget i arbejds-regi, kan det være godt for slid og stand, at din arbejdsgiver også er med inde over betaling af bilen.

For arbejdsgiveren kan det være en fordel at indgå i en splitleasing aftale om en brugt bil, både fordi en brugt vogn er billigere end en ny en, men også fordi det er billigere for virksomheden at splitte bilen med medarbejderen.

Hvilken type leasing af brugt bil bør du vælge?

Hvilken type leasing af brugt bil, du bør vælge, afhænger af, hvad du gerne vil have ud af din leasing, aftalen og hvilken bil, du gerne vil køre i. Typisk vælger leasingtagere finansiel eller operationel leasing, da disse er de mest almindelige typer af privatleasing, som også er ganske overskuelige typer.

Finansiel leasing

Med finansiel leasing af brug bil, påtager du dig en aftale, som minder meget om et billån. Her indgår du nemlig en aftale, hvor du betaler en førstegangsydelse og derefter månedlige ydelser for brug af bilen. Disse vil typisk være billigere, fordi da også selv skal stå for driftsomkostninger, reparationer, dækskift mm.

Det er desuden også dig, som leasingtager, der skal skaffe dig af med bilen igen, når leasingperioden ophører. Det gode ved denne type af leasing af brug bil er, at du har en ganske lav månedlig ydelse.

Operationel leasing

Ved operationel leasing indgår du en aftale med et leasingfirma om, at du betaler en lidt højere månedlig ydelse efter din førstegangsydelse, men så sørger de til gengæld også for, at bilen kommer til service, får skiftet dæk og andre driftomkostninger, som du ellers ville stå for, som bilejer eller ved finansiel leasing. Dette er således en dyrere løsning månedligt, men du undgå uforudsete udgifter.

Lær om, hvad det koster at lade en elbil

Fordelagtig leasing af brugt bil

Leasing af en brugt bil efter dine ønsker

Har du gået og drømt om en bil, men har budgettet aldrig rigtig været til det, kan det være, at leasing af en brugt bil i lige netop den model og mærke, kan lade sig gøre i dit råderum.

Hvad end det er en stor Mercedes, en mindre Audi eller en charmerende Fiat 500, så findes der et væld af muligheder, som også bliver for en mulighed for dig, der ikke har råd til selv at investere i en bil selv, eller måske bare ikke de dyrere mærker.

Leasing af en brugt bil behøver nemlig ikke at være så dyrt. Du kan ofte lave en god aftale med dit leasingselskab, så det hele kan løbe rundt, og du kan komme til at køre i en fed bil efter dit hjerte. Prøv eksempelvis også minileasing i kortere perioder.

FAQ - Leasing af brugt bil

Er det billigt at lease en brugt bil?

Det er som ofte altid billigere at lease en brugt bil, fremfor for ny. Da prisen er lavere på ældre biler, som har kilometer i sig. Men det kan også være afhængigt at model og bilmærke.

Hvad betyder korttidsleasing af brugt bil?

Denne type leasing kaldes også minileasing, da denne leasingperiode er kortere end en normal periode. Denne periode ligger ofte på alt mellem 3-12 måneder.

Hvilke fordele er der ved at lease en brugt bil?

De mest iøjenfaldende fordele med leasing af en brugt bil, er pris. Det er ofte væsentligt billigere end hvis du skulle købe en ny eller deslige brugt bil. Du undgår det prisfald og værditab der ofte ligger i at købe biler.

Hvad koster det at lease en brugt bil?

Det kan variere med prisen på leasing af brugt bil, da det afhænger af modellen, mærket og alderen. Men det kan ligge i alt fra 6.000 kr. månedligt og helt op mod 25.000 kr. hvis det er en smart sportsvogn eller andet dyrt mærke.

Angivelse af kilder og test

 1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
 2. carwow.com
menu-circlecross-circle