Leasing af brugt bil - Se billig pris til private og erhverv

Mangler du svar på dine spørgsmål angående billig leasing af brugt bil - hvilket både gælder erhvervsleasing, privatleasing, korttidsleasing og meget andet. Vi hjælper dig med at få det helt store overblik, når du skal lease bil.

Forstå erhvervsleasing og privatleasing

Det kan være svært at holde styr på de forskellige begreber, når det gælder leasing af brugt bil. Det kan både være en billig løsning, en smart og fleksibel løsning. Men før vi dykker ned i dine muligheder i alt fra korttidsleasing til længere perioder.

Erhvervsleasing af brugt bil

Der findes et utal af muligheder når det handler om billig leasing af brugt vil. Den første her er erhvervsleasing, som indebærer en aftale med leasingselskabet sammen med din arbejdsgiver eller virksomhed. Det betyder at virksomheden betaler alle omkostningerne ved bilen.

Denne type billig leasing af brugt bil uden betaling for dig er en god løsning, men du må dog ikke benytte den i privaten. Derfor skal du være afklaret om dine behov og ønsker, inden du tegner en sådan aftale. Vil du gerne benytte bilen i privaten, skal du overveje privatleasing.

Privatleasing af brugt bil

Denne model for billig leasing af brugt bil indebærer, at du selv individuelt tegner en aftale, og afbetaler på bilen månedligt. Herunder kan det både være flexleasing, sæsonleasing, operationel leasing, finansiel leasing og meget andet.

Disse muligheder giver dig hver især mere eller mindre ejerskab af bilen efter endt leasingperiode. Med finansiel leasing er du selv ansvarlig for at finde en køber, som køber din restværdi, hvilket ikke er gældende for operationel leasing. Her står leasingselskabet med ansvaret for restgælden- eller værdien.

Se også Mercedes elbil.

 

Få hjælp til billig leasing af brugt bil hos Mooly

Er du stadig i tvivl om de forskellige typer af leasing, så forstår vi dig godt. Vi kan varmt anbefale at kontakte et professionelt leasing selskab som Mooly, der sammen med dig, finder den bedste løsning til dine behov og ønsker. Find eksempelvis BMW i4 til en god pris her.

Bliv klogere på meget mere end leasing med PK Medier

Er du på udkig efter anden vidensdeling, så kan du hurtigt og nemt tilgå en masse artikler om alt fra kaffemaskiner til en billig robotstøvsuger herinde på PK Medier, da vi deler ud af både guides til dine kommende produkter til hjemmet, men også hvilken leasing mulighed du skal vælge.

Det kan også være at du søger lidt lækkert legetøj i form af et el-løbehjul på tilbud eller alt til udendørs leg.

FAQ - Leasing af brugt bil

Er det billigt at lease en brugt bil?

Det er som ofte altid billigere at lease en brugt bil, fremfor for ny. Da prisen er lavere på ældre biler, som har kilometer i sig. Men det kan også være afhængigt at model og bilmærke.

Hvad betyder korttidsleasing af brugt bil?

Denne type leasing kaldes også minileasing, da denne leasingperiode er kortere end en normal periode. Denne periode ligger ofte på alt mellem 3-12 måneder.

Hvilke fordele er der ved at lease en brugt bil?

De mest iøjenfaldende fordele med leasing af en brugt bil, er pris. Det er ofte væsentligt billigere end hvis du skulle købe en ny eller deslige brugt bil. Du undgår det prisfald og værditab der ofte ligger i at købe biler.

Hvad koster det at lease en brugt bil?

Det kan variere med prisen på leasing af brugt bil, da det afhænger af modellen, mærket og alderen. Men det kan ligge i alt fra 6.000 kr. månedligt og helt op mod 25.000 kr. hvis det er en smart sportsvogn eller andet dyrt mærke.

Angivelse af kilder og test

  1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
  2. carwow.com
menu-circlecross-circle