Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Laktosefri proteinpulver - Køb dine produkter uden laktose

Ønsker du at skrue ned på dit forbrug af laktose, hvor dette også gælder dit proteinpulver, så har vi samlet nogle af markedets bedste laktosefri produkter. Hold øje med tilbud, priser og kvalitet.
Af 
Opdateret d. 16. august 2022
bodylab whey 100

Når du skal lede efter produkter som er lavet på mælk, laktose eller andre animalske ingredienser, så kan du nemt finde det helt rette produkt til dig, om du er til økologi eller ej. Du finder et hav af varianter, smage, teksturer og produkter.

Vores anbefalinger af laktosefri proteinpulver

Bodylab - WHEY 100

70 g protein pr. 100 g
Mange smagsvarianter
Testvinder

Bulk - Pure Whey

77 g protein pr. 100 g
Mange smagsvarianter
Rigtig god pris lige nu
Hemp laktosefri proteinpulver

Linuspro Nordic Protein Hamp

50 g protein pr. 100 g
Smagsneutral
God pris 

Interesseret i flere laktosefri produkter?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, kan du browse videre i kataloget her.

Se katalog

Overblik over de bedste laktosefri proteinpulver 2022

Lad os komme til sagen med det samme, så du kan få gang i dine laktosefri produkter - også når det gælder din træning. Du kan efter produkterne læse meget mere om hvad proteinpulver uden laktose er, og hvad det derfor består af.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste laktosefri proteinpulver i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på proteinpulver. Lad os komme i gang.

De bedste laktosefri proteinpulver

whey 100 proteinpulver
Bedste samlet set

BODYLAB - WHEY 100

Prisklasse: 200 – 300 kr. pr. kg

Type: Laktosefri proteinpulver

Proteinindhold: 70 g pr. 100 g 

Funktioner: 
Fås i 14 forskellige smagsvarianter

Fordele:

Fås i mange smagsvarianer
Kan købes med mængderabat
Kan også med fordel benyttes selvom man ikke er laktoseintolerant
Shop laktosefri proteinpulver hos Bodylab her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Vores første anbefaling er helt klart dette laktosefri proteinpulver fra BodyLab, hvor de kalder serien WHEY. Det er et produkt, som har fået rigtig gode og mange anmeldelser af forbrugerne. Du kan få dette produkt i flere smagsvarianter i alt fra chokolade, vanilje, vanilje is-kaffe, oreo og mange andre spændende sammensætninger.

Netop smagene er et af de parametre, som gør at netop denne producent er en testvinder. Hvis du har set dig lun på dette proteinpulver uden laktose, så kan du både spare lidt penge, hvis du køber større mængder, så hvis du elsker dit produkt, anbefaler vi at du køber dig et større lager.

Du får altså her adgang til at eminent proteinkilde, som ikke indeholder laktose. Der er dog i dette produkt tale om 4 g laktose per portion, hvilket er meget lidt. Til sammenligning indeholder en liter mælk 43 g laktose. Det er ikke kun folk med laktoseintolerence, som kan benytte sig af produktet, du kan med fordel også sænke dit forbrug af laktose af andre helbredsmæssige årsager.

Læs mere om Whey 100 laktosefri proteinpulver her
bulk pure whey

Bulk - Pure Whey Proteinpulver™

Prisklasse: 200 – 300 kr. pr. kg

Type: Laktosefri proteinpulver

Proteinindhold: 77 g pr. 100 g 

Funktioner: 
Fås i 28 forskellige smagsvarianter

Fordele:

Fås i mange smagsvarianer
Protein udvundet af planter
Kan også med fordel benyttes selvom man ikke er laktoseintolerant
Shop laktosefri proteinpulver hos Bulk på 40% her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Her har vi et produkt, som sikrer dig, at du helt og aldeles undgår laktose. Dette produkt er nemlig plantebaseret, hvilket indebærer at deres produkt er laktosefri proteinpulver og ligeledes baseret på proteinkilder som ris, havre, ærteprotein eller meget andet.

Med Bulk som laktosefri proteinpulver får du et produkt, som har en blød konsistens, og hvor der er tænkt over kvaliteten. Den er ikke blot fri for animalske produkter og laktose men også fri for gluten og soya. Den er derfor perfekt enten til allergikeren eller vedkommende som ønsker at skære ned på netop disse produkter.

Deres proteinpulver uden laktose fås i mange lækre forskellige smage og smagssammensætninger. Derudover er der mange anmeldere, som påpeger den gode pris for dette lækre produkt i høj kvalitet. De har en masse forskellige varianter, også andre typer af plantebaseret varianter.

Læs mere om Bulk Pure Whey laktosefri proteinpulver her
Hemp laktosefri proteinpulver

Linuspro Nordic Protein Hamp

Prisklasse: 100 – 250 kr. pr. kg

Type: Laktosefri proteinpulver

Proteinindhold: 50 g pr. 100 g 

Funktioner: 100% Hampprotein

Fordele:

Vegansk
Fri for gluten, laktose og kolesterol
Smagsneutral
Bodyman logo
Shop laktosefri proteinpulver hos bodyman her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Er du allergisk overfor laktose eller ønsker du blot ikke, at laktose skal være en del af din hverdag, så er det laktosefri proteinpulver fra Nordic Protein et glimrende eksempel. Dette produkt er blandt de bedste, hvis du også ønsker et vegansk og V-labe godkendt kosttilskud.

Dette laktosefri proteinpulver er ideelt til dig, der træner og ønsker at supplere din træning med et supplement, der kan hjælpe med at opbygge muskelmasse. Samtidig indeholder supplementet heller ikke gluten og kolesterol. Hvilket betyder, at der ydermere er ideelt for dig, der er på en specifik diæt, hvor du eksempelvis ikke tåler eller spiser gluten.   

Dette laktosefri proteinpulver er udvundet på hamp, men Linus Pro, der er producent af produktet laver også laktosefri proteinpulver udvundet fra soya, ærter med flere.

Læs mere om linuspro nordic protein hamp laktosefri proteinpulver her
Sojaproteinpulver - laktosefri

Natur Drogeriet Body-Kraft sojaprotein

Prisklasse: 100 – 250 kr. pr. kg

Type: Laktosefri proteinpulver

Proteinindhold: 90 g pr. 100 g 

Funktioner: 100% vegetabilske proteiner - isoleret sojaprotein med 90% protein i tørstof

Fordele:

Purinfri
81 % sojaprotein
Vegetabilsk
helse helse logo
Shop laktosefri proteinpulver hos helse helse her

Hvorfor anbefaler vi dette produkt

Har du undersøgt markedet for det bedste laktosefri proteinpulver, så er du formentlig også faldet over det faktum, at mange af disse kosttilskud i stedet udvindes af det bedste fra sojaprotein. Sojabønner er naturligt rige på protein, hvorfor det er et af de bedste plantebaserede midler at bruge, som alternativ.

Dette kosttilskud, til din træning, indeholder alle essentielle aminosyrer. Det kan desuden bruges og indtages på mange forskellige måder, da det er smagsneutralt. For det bedste resultat, bland det da i dine shakes, spis det i din smoothiebowls eller tilføj det i brød, boller eller retter med fars.

Dette laktosefri proteinpulver er desuden vegansk og også oplagt at anvende for dig, der måske har brug for et proteinrigts kosttilskud, der ikke nødvendigvis har noget med din træning at gøre. Protein kan nemlig også være nyttigt at indtage for personer, der spiser en uvarieret kost baseret på for meget fedt og sukker samt for ældre, hvor appetitten er svækket.

Læs mere om Natur Drogeriet Body-kraft sojaprotein her

Interesseret i mere kosttilskud?

Er du veganer, og har du brug for kosttilskud? Så læs denne vegansk proteinpulver guide.

Er du til økologi og træning, så skal du have fat i økologisk proteinpulver, som du kan læse om i vores guide.

Læs om valle proteinpulver her på siden.

Skal du have det bedste proteinpulver? Så læs med her, hvor vi går i dybden med de bedste produkter på markedet.

Hvad er laktosefri proteinpulver?

Har du hørt flere og flere tale om at de er begyndt at bruge laktosefri proteinpulver til træning eller blot som kosttilskud. Men hvad betyder det egentlig for dit protein pulver at det er uden laktose?

Det “normale” og originale produkt er lavet på valle, som er et overskydende produkt fra en mælkeproduktion. Det er her vallen som er proteinkilden, da der er at finde meget protein i valle. Du kan både finde dit proteinpulver uden laktose hos små forhandlere som store forhandlere, såsom BodyLab og WHEY.

Det er heldigvis ikke en dårlig løsning at undvære vallen fra mælkeproduktionen. Der findes rigtig mange gode alternativer til proteinpulver uden laktose. Disse typer er ofte skabt på andre proteinkilder fra enten plantebaseret ting eller kød.

Er du ikke nødvendigvis til laktosefri protein pulver, så kan du se nærmere på vores store guide over de bedste produkter på markedet i 2022 med proteinpulver.

Er proteinpulver laktosefrit?

Selvom det meste proteinpulver faktisk er lavet på mælk, så er det mest protein pulver lavet på mælkeprodukter faktisk laktosefrit. Dette kommer af, at især større og mere kvalitetssikre brands, som BodyLab og BULK, sikrer en god proces, når de laver proteinpulver.

Valleprotein

Whey proteinpulver er, som nævnt ovenfor, lavet på valle. Valle er et restprodukt fra mælkeprodukt, og derfor er det også et mælkeprodukt i sig selv. Men da laktose er mælkesukkeret, og fordi valle ofte, især hvis det er gjort ordentligt, er renset næsten fuldstændigt for dette sukker, vil selv valle proteinpulver være laktosefri.

Det betyder altså, at hvis du er laktose intolerant, vil du i mange tilfælde sagtens kunne bruge whey protein pulver, selvom det er et mælkeprodukt. Du vil dog altid skulle gå efter proteinpulver af høj kvalitet, fordi de netop har været igennem en mere kvalitetssikret proces, som fjerne tæt på 100% af det laktose, som findes i vallen.

Vegansk protein

Da vegansk proteinpulver plantebaseret, og derfor ikke vil indeholde mælkesukker, altså laktose, vil vegansk protein pulver ligeledes være laktosefri. Vil du være helt sikker på, at der ikke findes noget som helst laktose eller eventuelle rester af laktose i dit proteinpulver, så kan de være en fordel at vælge vegansk protein.

Nogle personer med laktoseintolerans er mere følsomme end andre, og har du en meget følsom mave, vil vegansk protein være et bedre valg, da du aldrig vil kunne være 100% sikker på, at der ikke finde mikroskopiske mængder af laktose i whey proteinpulver.

Konklusionen på spørgsmålet vil da være, at: ja, proteinpulver er laktosefrit. Der er dog nogle typer af protein, som er mere laktosefri end andet, og derfor vil du skulle vælge et plantebaseret alternativ, hvis du er meget overfølsom eller helt vil undgå det. Ellers kan valleprotein, eller whey, som det også kaldes, være et udemærket valg, hvis det skal være laktosefri.

Som med laktosefri mælkeprodukter, vil der altid være en lille smule laktose i, fordi der naturligt findes mælkesukker i mælk. Hvis du er laktoseintolerant, har du nok allerede styr på dette.

Bedste opskrifter uden laktose og mælkeprodukter

Proteinpulver kan indtages på et hav af forskellige måder. Det gælder også, når du indtager kosttilskuddet uden laktose. Der er dog også mange, der ofte blander deres proteinrige kosttilskud med mælkeprodukter som skyr eller mælk. Produkter, som du naturligvis gerne vil undgå, hvis du bevidst har købt laktosefri proteinpulver. 

Læs med nedenfor, hvor vi har samlet nogle af de bedste opskrifter, som du kan kaste dig ud i, hvis du gerne vil finde på nye måder at indtage det lækre kosttilskud. 

Der findes dog fortsat et hav af muligheder, når du skal indtage det proteinrige kostilskud. Er du helt hardcore, og har du ikke problemer med hverken smag og konsistens, kan du lægge tilskuddet på en ske og skylle det ned med vand. Det kræver lidt øvelse, men kan for nogen være en hurtig og let måde at få den laktosefri proteinpulver ned på.  

Skal der lidt mere til, så kan du med fordel blande det laktosefri proteinpulver i din smoothie, hvor smagen overdøves af alle de ingredienser, du vælger at smide i din smoothie. 

Smoothies er en oplagt og blandt den bedste måder at få en masse frugt og grønt indenbords. Laver du din smoothie udelukkende på frugt, skal du dog være opmærksom på, at den indeholder meget sukker fra frugten. 

Derfor kan det være en god idé at have lidt mere grønt end frugt i din smoothie, hvis du ønsker de bedste forudsætninger for en sund kost.  Anvend eksempelvis spinat, agurk, avocado, citron og et halvt æble. Tilsæt herefter vand og dit laktosefri proteinpulver.

Blandt de bedste opskrifter med laktosefri proteinpulver finder du også proteinrige pandekager. For ærligt - hvem drømmer ikke om at starte dag med en lun portion pandekager? Brug din sædvanlige opskrift, og tilføj afslutningsvist din laktosefri proteinpulver. Det må være den bedste start på dagen. 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle