Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Kitchenaid kaffemaskine - En guide til de bedste produkter

Kitchenaid er et unikt mærke, når det kommer til køkkenmaskiner og deres design, og det er ingen undtagelse, når det kommer til deres kaffemaskiner. Er du på udkig efter en kitchen aid stempelkande eller en kaffemaskine med kværn, så har de en model til dig.
Af 
Opdateret d. 19. september 2022

Kaffe er for mange en nydelse i hverdagen, og en kop kaffe er i høj grad præget af forskellige præferencer. Nogen kan godt lide en stærk espresso, andre kan bedre lide en cafe latte med en masse mælk i. Kitchenaid har forskellige varianter af kaffemaskiner, der passer til alle kaffeelskere med alt fra en kitchenaid stempelkande til en traditionel kaffemaskine med smarte funktioner. 

Kitchenaid stempelkande

Hvis du er til en klassisk kop kaffe fra en stempelkande, kan en kitchenaid stempelkande også være det oplagte valg af kaffemaskine til dig. Deres model 512ESS er en smart udgave, hvor der er indbygget vægt og timer, så du kan lave en præcis og lækker kande kaffe, der er trukket til det helt rette tidspunkt, som timeren holder øje med.

Hvad end du bedst kan lide kaffe fra en stempelkande, som du kan dele med dine gæster eller om du er til en friskbrygget kop kaffe fra en espressomaskine, så har kitchen aid en model til dig og din livsstil.

Læs mere om andre kaffemaskiner her

Kitchenaid one touch kaffemaskine

Med en kitchenaid one touch kaffemaskine kan du med et enkelt tryk, lave en lækker kop kaffe til dig selv eller til dine gæster. Du kan selv vælge bryggestyrken på din kaffe, så den kan både være mild eller stærk. Der er en skærm på kaffemaskinen, hvor du nemt kan aflæse og betjene den. Der er også en timer på maskinen, så du kan sætte den til og lave kaffen klar lige til det tidspunkt du ønsker. 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle