Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Keramik kursus - Udvid dine kreative evner med ler

Dyrk dine kreative sider med et keramik kursus. Du bliver klogere på, hvordan du kan udfolde dine kreative sider og hvordan du kan arbejde på disse evner. Lav de bedste fødselsdagsgaver, julegaver, bryllupsgaver og meget andet selv, så du kan give uforglemmelige og personlige gaver.

Med det perfekte håndsnilde kan du nemlig lave de smukkeste hjemmelavede gaver, som de fleste ville gemme. Men for kunne nå dertil må man blive god til det. Det er her et keramik kursus er gavnligt. Denne disciplin med ler er nemlig ikke noget der kommer fra dag til anden.

Af 
Opdateret d. 18. oktober 2022
keramik-kursus

Bor du i København kan vi blandt andet anbefale at, du kigger mod The Fiddlery, som er et kreativt værksted beliggende tæt på søerne på Østerbro i København. Her kan du både købe dig et dagspass, hvor du kan komme forbi en enkelt dag og prøve kræfter med keramik, eller kan du også købe en månedligt abonnement, hvor du kan komme til alt det du vil samt deltage i i keramik kursus, glasur kursus, trimning og en masse andet.

Du kan også booke et keramik kursus til dit kommende firmaarrangement, så I kan have det sjovt sammen og prøve kræfter med lidt mere kreativitet end normalt til et firmaarrangement. Der kan blive sammensat et forløb og en dag som passer helt perfekt til jeres behov. Det kan være, at I ønsker mere teambuilding i leret, eller en konkurrence om hvem der laver den pæneste kop.

Hvad lærer man på et keramik kursus?

Typisk når man booker er forløb af denne kreative slags, alt efter længden og omfanget på kurset, lærer man ofte først selve produktet at kende, altså hvad skal du vide om leret. Dernæst går man i gang med nogle grund redskaber, hvad man bruger og hvilke trin man starter med.

Det er ofte at flere keramik kurser starter med at du bruger teknikker såsom pølse eller rulle teknikker, og hvor du bevæger dig op og drejer ler efter lidt tid, når du kender lerets former, begrænsninger og muligheder. Det er bedst at få det mellem fingrene.

Derefter når du kommer op på drejebænken, så er det bare øvelse gør mester. Men hvor du herundervejs lærer en masse teknikker for hvordan du centrerer bedst, drejer din ler op, former og en masse andet.

Er du nysgerrig på andre former for kursus, så kan du også læse mere om både SEO forløb, Wordpress, Facebook annoncering og meget andet her på vores side.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.2 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle