Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Kaffemaskine med timer - Guiden til kaffenydelse til tiden

Er du, som så mange andre mennesker, også glad for en god kop kaffe om morgenen, men kniber det alligevel altid med tiden, eller gider du bare ikke at vente på, at kaffen er løbet igennem? Så kan det være at en kaffemaskine med timer er det helt rette valg for dig.
Af 
Opdateret d. 22. august 2022
forside billde braun

Med en kaffemaskine med timer har du mulighed for at indstille din kaffemaskine til at have kaffen klar, når du skal drikke den. På den måde er ventetiden ikke så lang, men kaffen er nærmere klar til tiden. Det er altså ikke den, der forhindre dig i at nå dine gørem

Vores anbefalinger af kaffemaskine med timer

Hamilton Beach The Scoop 2-Way - med timer

Hamilton Beach The Scoop 2-Way

Nem rengøring
Automatisk slukke funktion
Indstilling af styrke efter smag
Emerio kaffemaskine med timer

Emerio Kaffemaskine med timer

Kan lave kogende vand til te
Automatisk sluk
Holder kaffen varm
Braun KF9050BK med timer
Premium touch panel
24 timer funktion
Indikator der viser friskhed på kaffen
Sage SDC 400 kaffemaskine med timer
Kaffe efter din smag
Elegant design
Passer til fleste filtetragte

Der findes et væld af forskellige maskiner, som du kan vælge imellem, når du skal have rigtig kaffenydelse, men ikke har tiden til at vente på, at den bliver brygget. Derfor er det også smart at have et produkt, der kan gøre det for dig, så du kan klare dine sager i ro og mag.

Hvilken kaffemaskine med timer skal du så vælge?

Der findes rigtig mange finde og effektive kaffemaskiner på markedet. Mange af dem kommer med gode funktioner og flotte design, så du kan finde én, der passer til netop dig hjem, kontoret eller hvor du ellers kunne have brug for en kaffemaskine med timer og termokande, eller en helt tredje funktion.

I denne artikel

Få skøn hjemmebrygget kaffe hver morgen inden arbjede, og igen når du kommer hjem fra arbejde med en kaffemaskine med timer. Du indstiller blot tiden og så står maskinen og kaffen klar til dig på det fastsatte tidspunkt. Hvis du ved, at du får gæster, kan du også sætte maskinen til at brygge, mens du ordner andre ting, så du ikke selv skal sætte den igang, mens gæsterne er der.

Kaffebrygning har aldrig været så nemt og så belejligt, som det bliver med en kaffemaskine med timer, for tiden er altid klar til tiden, så du også kan være der, hvor du skal være, til tiden. Læs herunder om vores favoritter i test.

De bedste kaffemaskiner med timer i test

Bedste til børn

Philips HD7769/00

Pris: 1.350-1.525 kr

Type: Filterkaffemaskine

Fordele:

Mange indstillingsmuligheder og funktioner for kaffebrygning
Integreret kaffebønnekværn
Kan brygge en hel kande kaffe på 10 minutter
proshop
Hurtig levering.
God service.
Meget for pengene.

Hvorfor du skal vælge Philips HD7769/00

Der er mange gode fordele ved at vælge denne Philips HD7769/00 GRIND&BREW kaffemaskine med timer. Den er ikke blot utroligt flot at se på, men har også en masse smarte funktioner, der gør den brug til hverdagens brug, såvel som til arrangementer og på kontoret.

Denne kaffemaskine med timer er udstyret med hele to bønnekamre, som du kan komme kaffebønner i, og som maskinen så vil tage af, når den skal brugge kaffe. Denne kaffemaskine med timer fra Philips har nemlig integreret kaffekværn med 9 malingsgrader, der gør, at du kan få lige netop den kop kaffe, du kunne ønske dig.

Leder du efter en kaffemaskine med timer, der ikke blot er yderst funktionel, men som også ser flot ud på køkkenbordet, så er denne Philips HD7769/00 kaffemaskine med timer et rigtigt godt valg. Den har nemlig både et rigtig flot design og ikke mindst et hav af smarte funktioner, som du kan drage fordel af, når du skal have en skøn kop kaffe.

Ved hjælp af maskinens LCD display kan du indstille både kaffestyrke, malingsgraden og meget mere, så du får den perfekte kop kaffe. Når kaffen så er brygget, kan denne kaffemaskine med timer fra Philips holde den bryggede kaffe varm i op til 2 timer. Herefter slukker den selv, da den har både autosluk og drypstop funktioner.

Læs mere om produktet her

Siemens TC86503

Pris: 799-999 kr

Type: Filterkaffemaskine

Kapacitet: 1,15 l

Fordele:

Sensorstyret brygning
Timerfunktion med memoryfunktion for nem indstilling
ArimaSense Plus teknologi for forbedret smag
Hurtig levering.
God service.
Meget for pengene.

Hvorfor du skal vælge Siemens TC86503

Med denne Siemens TC86503 kaffemaskine med timer får du ikke blot en god kop kaffe, men også muligheden for at indstille bryggetiden, så den er den samme hver dag. På den måde kan du stå op til din varme kop kaffe hver eneste dag på samme tidspunkt. Det er især smart, hvis du har en presset tidsplan i morgentimerne.

Du kan få den perfekte kop kaffe med denne kaffemaskine med timer, da den både er udstryket med Sensor Controlled System til brygningen, så maskinen hele tiden har styr på de forskellige stadier og processer under kaffebrygningen, sat AromaSense Plus, der sikrer det bedste bryggeresultat og den gode smag af kaffen - hver gang.

Vi er især begejstrede over denne kaffemaskine med timer, fordi den netop har en rigtig smart timerfunktion, der har memory, så den husker, hvornår på dagen, du gerne vil have din kaffe. Dette kan være den sædvanlige kop morgenkaffe, men det kan også være en kop eftermiddagskaffe præcis klokken 15. Her hjælper kaffemaskinen dig helt uden at du behøver at huske det.

Denne model af kaffemaskine med timer fra Siemens kommer med en termokande fremfor en glaskande, da man har vurderet, at det er smartere at have en termofunktion, så kaffen kan holde sig varm i kanden. Det mener vi var et godt træk. Desuden er denne kaffemaskine med timer og termokande også udstyret med både autosluk, drypstop, ledningsoprul og meget mere.

Læs mere om produktet her
kaffe content

Melitta Aroma Fresh kaffemaskine

Pris: 999,-
Type: Filterkaffemaskine med indbygget kaffekværn

Fordele:

  • Indbygget kaffekværn
  • Timer funktion
  • Justerbar styrke
  • Vamrholdningsfunktin

Hvorfor vælge Melitta Aroma Fresh?

Med denne model, får du en kaffemaskine, som er nem at betjene med en timer funktion. Melitta Aroma Fresh, er til dig som ønsker en varm kop kaffe midt i din stressede morgenrutine. Det er nu en mulighed at time din kaffe, så du aldrig skal gå fra dit hjem uden din morgenkaffe.

Denne model kommer med en justerbar funktion, så du kan få lige den styrke du ønsker- stærk eller mild. Derudover gives det også anledning til selv at kunne vælge intensiteteen blandt de kværnemuligheder, som der ligger bedst i din smag.

Derudover vil du heller ikke opleve en kold kop kaffe igen, da denne smarte model endvidere har en varmebeholder. Og med den helt klare vinder, der får dig til at købe denne model, er timerfunktionen du har stået og manglet .

Timeren gør det muligt for dig, at indtaste præcis det tidspunkt på døgnet du ønsker din kaffe skal være klar. Skulle det være lidt svært at stå op om morgenen, så er vi sikre på, at med duften af kaffen i hjemmet, vil være dit nye vækkeur.

Når du køber denne kaffemskine, vil du med garanti få et par komplimenter med på vejen, da denne model vil være en øjenfanger for enhver der træder ind i dit køkken.

Læs mere om produktet her

Siemens Sensor TC86303

Pris: 777,-
Type: Filterkaffemaskine med timerfunktion

Fordele:

  • Indbygget kaffekværn
  • Timer funktion
  • Sensor
  • Vamrholdningsfunktin

Hvorfor vælge Siemens Sensor TC86303?

Leder du efter din næste kaffemaskine, der har flere forskellige funktioner. Med denne model får du altid en kop varm kaffe, uanset hvilket tidspunkt du ønsker den klar. Ønsker du også at vågne op til duften af kaffe? Ønsker du altid at kunne servere en kvalitetskaffe til dine gæster? 

Med denne model vil dine gæster eller dig, aldrig blive skuffet over kvaliteten der bliver serveret. Med den smarter timer funktion, vil kaffen være brygget på ingen tid, så du skal heller ikke være bange for, at lade dine gæster vente. 

Siemens Sencor giver dig hele 2 forksllige varmelementer der sikre dig at din kaffe vil blive brygget under den korrekte temperatur. Funktionen varmebeholder sikre, at du altid vil få en varm kop, istedet for at drikke kolde kaffetåre. 

Hvis denne kaffemaskine ender i dit køkken, kan du indtaste hvornår du ønsker en velsmagende kop kaffe klar, det vil gøre dine morgener nemmere med garanti. 

Er kaffemaskinen til kontoret, hvor alle medarbejdere med sikkerhed vil blive glad for en varm kop kaffe midt i de travle arbejdstimer, så kan kaffen times til, når alle møder ind, i frokostpausen og eftermiddagskaffen. 

Når du skal rengøre kaffemaskinen, er det nemt at komme til i alle kroge af maskinen. Vandtanken kan tages af og filterbeholderen kan nemt trækkes til siden. 

Hvis du leder efter de helt gode tilbud, vil de forskellige udbydere løbende reklamere med diverse tilbud de køre på denne model.

Læs mere om produktet her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle