Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Kaffemaskine med termokande - Find den bedste i 2022

Elsker du, som de fleste danskere også en god kop kaffe, som du kan tage med på farten eller ud på tur, hvorfor du derfor nu er på udkig efter den helt rette, og bedste kaffemaskine med termokande i 2022. Vi hjælper dig med det store overblik.
Af 
Opdateret d. 29. august 2022
Kaffemaskine med termokande

Det kan være rart at få brygget sin kaffe direkte til en kande med termo, så den kan holde sig varm og god i lidt tid. Inden for dette område af produkter finder du specielt af brands: Moccamaster, Phillips og Melitta. De er fremtrædende, da de laver nogle af de bedste.

Vores anbefalede kaffemaskiner med termokande

Melitta Aroma elegance de luxe kaffemaskine

Melitta Aroma Elegance Therm

Aromakontrol funktion
Timer funktion
God pris
Phillips HD Café Gaia - Kaffemaskine med termokande

Phillips HD Café Gaia - Kaffemaskine med termokande

Simpelt design
Holder varme og aroma i mere end 2 timer
Billig
MOCCAMASTER Automatic

Moccamaster Automatic

Brygger kaffe på 6 min.
Autosluk
5-10 års garanti

Interesseret i flere kaffemaskiner med termokande?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg af kaffemaskiner med termokande, kan du browse videre i kataloget hos KitchenOne.

Se katalog
kitchenone logo

Læs med i vores guide og find den perfekte kaffemaskine med termokande til dig. 

Find den rette model til dig

Men lad os komme til sagen, så du nemt og hurtigt får et overblik over dine muligheder på markedet. Vi hjælper dig både med, hvilke elementer du skal være opmærksom på, når du køber en kaffemaskine med termokande, en samling af de bedste produkter og hvordan du kan rengøre og vedligeholde maskinen.

Guide til den bedste kaffemaskine med termokande 2022

Melitta Aroma elegance de luxe kaffemaskine

Melitta Aroma Elegance Therm

Pris: 990 kr.

Fordele:

Aromakontrol funktion
Smukt design med rustfrit stål
Timer funktion
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor du skal vælge Melitta Aroma Elegance Therm

Denne anbefaling er fremhævet da det er en maskine til rigtig gode penge, men også en enormt fin model hvad kvalitet angår. Melitta er generelt et godt mærke i kaffeverden, og det ses også her. 

I flere forskellige bedste i test har denne Melitta Aroma Elegance kaffemaskine med termokande fået top karaktere. De fleste fremhæver både dens brugervenlighed, da den har en nem betjening og designet er nemt at håndtere.

Derudover har denne Melitta en del gode funktioner, såsom en timer funktion, som giver nogle af de bedste muligheder. Den laver filterkaffe i en termokande eller hvis du ønsker i et termokrus. Den er i et elegant og smukt design med rustfrit stål. Den har den såkaldte aromakontrol, så du kan indstille mellem 2 eller 5 kopper.

Læs mere om produktet her
Phillips HD Café Gaia - Kaffemaskine med termokande

Phillips HD Café Gaia - Kaffemaskine med termokande

Prisklasse: 499 kr.

Fordele:

Simpelt design
Autosluk
Billig
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor du skal vælge Phillips HD Café Gaia

Dette Phillips produkt er fremhævet da det er en forbruger favorit flere steder. Den er super simpel og kan hurtigt og smertefrit brygge gode kopper kaffe. Denne Phillips model er særligt god til at holde godt på varmen på kaffen.

Den kan holde din kaffe varm, uanset om det er i termokrus eller termokande, i mere end 2 timer (dog anbefaler vi altid at drikke kaffen kort efter brygningen, da aromaen her er bedst). Det er på listen over den bedste kaffemaskine med termokande, da den med sit simple rustfrit stål og design holder kaffen varm længe.

Du kan også købe en masse andre produkter fra Phillips, læs meget mere i vores store guide over de bedste kaffemaskiner i det helt store billede og ellers kan du også her finde en maskine med kværn fra Phillips.

Læs mere om produktet her
MOCCAMASTER Automatic

Moccamaster Automatic

Prisklasse: 1949 kr.

Fordele:

Brygger kaffe på 6 min.
Autosluk
5-10 års garanti
Stilfuldt design
coop
Hurtig levering.
God service.

Hvorfor du skal vælge Moccamaster Automatic

Hvis vi skal anbefale en kaffemaskine med termokande i topklasse er det med sikkerhed en Moccamaster. De har altid sørget for det bedste design, som er helt i top. Du finder også flere af deres maskiner, som laver kaffe til blot et enkelt termokrus. Men denne maskine får du en eminent kaffe hurtigt og nemt.

Den er lavet i aluminum, glas og plast, hvilket gør den både holdbar og nem at vedligeholde. Moccamaster er ikke et billigt brand, og du investerer i eksklusivt mærke ved denne kaffemaskine med termokande. Men det er pengene værd. Hvis du holder godt øje kan du finde denne maskine på tilbud til en god pris.

Læs mere om produktet her

Hvorfor vælge en kaffemaskine med termokande?

Der er mange gode grunde til at at vælge en kaffemaskine med termokande. Hvis du alligevel skal have fat i en kaffemaskine til filter, hvor der følger en kande med, hvorfor så ikke vælge en med en termokande til? Der kommer flere fordele med ved at vælge netop dette.

For det første, så vil din filterkaffe kunne holde sig varm meget længere i en kaffemaskine med termokande. Er du typen, der brygger et par kopper, hver gang du skal have en kop kaffe, og så ender du alligevel med at hælde en hel del ud i håndvasken, fordi det når er blive koldt inden du er færdig?

Dette vil ikke længere være et problem, hvis du vælger en kaffemaskine med termokande. Har din kaffemaskine en tilhørende termokande, kan du brygge lige så mange kopper kaffe, du vil, og så vil kanden holde dem varm i lang tid. Det betyder også, at du vil opleve mindre spild af kaffe. Og dette er så den anden fordel.

Ved at vælge en kaffemaskine med termokande, kan du undgå at bruge unødvendigt meget kaffe, for du vil kunne bruge den kaffe, du allerede har brygget over meget længere tid. Det er super smart.

Vi kunne blive ved med at remse gode fordel op, men vi lader det ligge her.

Hvor finder man en kaffemaskine med termokande?

Der findes rigtig mange forhandlere, der tilbyder kaffemaskiner, hvortil du kan få en termokande. Derfor er det bestemt ikke svært at finde netop dette. Du kan bare se vores anbefalinger ovenfor, hvor vi også har fremlagt de gode karakteristika ved de enkelte kaffemaksiner.

I sidste ende handler det om, hvilken du synes er pænest, smartest, mest funktionel, er billig, efter dit budget, eller hvad end der nu kunne afgøre, hvilken du ender med at vælge.

Hvilke typer af kaffemaskiner findes der

Det kan være uoverskueligt at orientere sig i udvalget af kaffemaskiner, når man skal på udkig efter en ny til hjemmet eller arbejdet. Der findes nemlig efterhånden et hav af forskellige typer maskiner, der enten kan de helt basale ting eller som kan agere en hel barista. 

En kaffemaskine med termokande kan siges at være en opgradering af den helt klassiske filterkaffemaskine, som mange nok kender. Fidusen med en termokande er nemlig en løsning på det problem som mange nok også godt kender ved den klassiske maskine. Nemlig at kaffen hurtigt kan blive kold inden man når at drikke det hele. 

Med en termokande er der flere fordele. Kanden kan med sin termofunktion holde kaffen varm i flere timer, så du kan gå og drikke af den i løbet af dagen og ikke har brygget en masse kaffe forgæves. En forskel på denne model og en klassisk model er også at glaskanden ikke kan lukkes til og tages med. Til termokanden medfølger der et låg, som kan lukke kanden til så den kan transporteres rundt og tages med ud. 

Der er selvfølgelig forskel på de forskellige kaffemaskiner på markedet og der er lavet så mange forskellige varianter, netop så der er en kaffemaskine til alles behov. Hvis du blot ønsker at drikke én eller to kopper kaffe i løbet af dagen, kan det være et bedre køb at købe en automatisk kaffemaskine, en espressomaskine eller en kapselkaffemaskine, der kun brygger én kop ad gangen. 

En kaffemaskine med termokande er bedst, hvis du ofte skal lave større mængder kaffe ad gangen og gerne vil have at det holder i længere tid og eventuelt kan transporteres med ud. 

Smagen er selvfølgelig også en vigtig faktor for hvilken kaffe maskine du skal købe, for der er nemlig stor forskel på smagen alt efter hvilken slags maskine du bruger. 

Kaffemaskine FAQ

Hvad er en kaffemaskine med termokande?
Det er en helt normal filterkaffemaskine men med den tilføjelse, at beholderen, som kaffen løber ned i kan holde kaffen varm i længere tid, så du undgår at hælde en masse kaffe ud, fordi den er blevet kold.
Hvad kan man bruge en kaffemaskine med termokande til?
Det er smart at købe denne slags kaffemaskine, hvis du elsker en god filterkaffe og gerne vil have mulighed for at tage den direkte med på farten, eller hvis du gerne vil brygge flere kopper på én gang, uden at skulle skynde dig at drikke det hele inden det bliver koldt.
Hvad er forskellen på en glaskande og en termokande?
En glaskande til din kaffemaskine kan for nogen være mere æstetisk flot at have stående fremme i køkkenet, imens en kaffemaskine med termokande kan være mere praktisk, da den holder kaffen varm i længere tid og kan tages med på farten.

Angivelse af kilder og test

  1. The Spruce Eats har lavet denne guide her.
  2. Se også hvad HomeGrounds siger her
  3. The Cop Coffee House har lavet denne guide - læs den her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downmenu-circlecross-circle