Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Kaffemaskine med mælkeskummer og kværn - Bedste i test

Er du en af dem, som foretrækker mælk i sin kaffe - og måske helst som en latte eller cappuccino? Med en kaffemaskine med mælkeskummer og kværn kan du skumme mælken enten varm eller kold. Find den bedste i test og se Nespresso samt en række andre brands på tilbud.
Af 
Peter Rasmussen.
Opdateret d.4. juli 2022
forsidebillede

Hvis du elsker at gå på kaffebar og drikke espresso, latte eller cappuccino, kan dette hurtigt blive en dyr fornøjelse. Lav derfor din egen kaffe med skummet mælk derhjemme, og servér lækker kvalitetskaffe med latte art for dine venner. Lav den med enten kold eller varm mælk. Se aktuelle modeller, og find en billig model der matcher dine ønsker.

Vores anbefalede kaffemaskine med mælkeskummer

delonghi magnifica

DeLonghi Magnifica

Autmatisk drift
LatteCrema system
Indbygget kaffekværn
nespresso-lattissima-one-

Nespresso Lattissima Touch

Automatisk drift
One touch mælkefunktion
Perfekt mælkeskum

Metodologi

Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet.

Opdateret indhold

Vi holder os opdateret på nye versioner og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.

Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test.

Lav latteart med en kaffemaskine med mælkeskummer

En kaffemaskine med mælkeskummer er et populært valg blandt danske forbrugere, der gerne vil eksperimentere lidt med deres kaffe. I denne guide har vi samlet de førende produkter fra de bedste brands på markedet. Læs derfor med, og bliv klogere på, hvilken type kaffemaskine med mælkeskummer du bør vælge samt eventuelle gode tilbud.

Bedst i test kaffemaskine med mælkeskummer.

I denne artikel

Er det for dig ikke nok blot med en normal maskine, som kan brygge din kaffe. Så udforsk de mere avancerede modeller og typer, som byder på meget mere end bare en kop kaffe. Vi har en masse gode anbefalinger samlet her på en kaffemaskine med mælkeskummer.

Du kan derfor derhjemme øve dig på den helt luksuriøse og lækre cremede kaffe. På markedet finder du både kaffemaskiner med kværn og mælkeskummer, uden kværn samt store som små. På listen over nogle af de bedste mærker finder du Phillips, Nespresso og Smeg. Lad og komme til sagen, og få anbefalet dig lidt produkter.

Fra Nespresso med eller uden kværn

delonghi magnifica
Bedste samlet set

Nespresso Lattissima Touch Kapsel kaffemaskine med mælkeskummer

Prisklasse: 1300-2000kr.

Type: Kapsel kaffemaskine

Autosluk

Funktioner: Integreret mælkeskummer.

Fordele:

Afkalkningssystem
Budgetvenlig pris
Opvarmer hurtigt

Højdepunkter:

Billig
Tyk mælkeskum
Levering 1-3 hverdage
Hurtig levering
Value for money

Hvorfor lige præcis denne model på tilbud?

Med denne billig kapsel kaffemaskine med mælkeskummer kan du nemt brygge en god kop kaffe. Maskinen opvarmer hurtigt, har en autosluk-funktion, og derudover skal det siges, at denne kaffemaskine med mælkeskummer klarer sig som den bedste i test, da maskinen er udstyret med automatisk drift samt One Touch-mælkefunktion.

Du får en cremet mælkeskum, der ikke er svær at lave, og samtidig får du maksimal smag med minimal ydelse. Du kan starte denne kaffemaskine med mælkeskummer med blot ét enkelt tryk, og så har du en lækker kop kaffe på ingen tid.

Sørg for samtidigt at finde et godt tilbud inden dit køb online.


Læs mere om produktet her
delonghi magnifica
Bedste luksus

DeLonghi Magnifcia Evo

Prisklasse: 4500-5500 kr.

Type: Kaffemaskine med kværn

Indbygget kaffekværn

Funktioner: To kopper kaffe på én gang

Fordele:

Indbygget kaffekværn
LatteCrema system
Intuitiv brugerflade

Højdepunkter:

Kan justere kaffens aroma
Cremet mælkeskum
God service
Hurtig levering
Value for money

Hvorfor DeLonghi Magnifica evo?

Denne DeLonghi Magnifica Evo ECAM290.61.SB kaffemaskine med mælkeskummer sørger for, at du kan tilberede en lækker kop kaffe på blot et øjeblik. 

Dette er en af de bedste kaffemaskiner på markedet, da du får en maskine med indbygget kaffekværn og et LatteCrema-system for lækkert mælkeskum. Når du har gæster, kan du servere en ekstra kop kaffe, for denne kaffemaskine med mælkeskummer kan producere to kopper kaffe på én og samme tid. 

Maskinen er let at bruge, og den har en lydsvag og slidstærk kaffekværn. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du male lige præcis den mængde kaffebønner, som giver en aromatisk kop espresso med perfekt crema. 

Denne model er et godt alternativ til maskinen fra Nespresso.

Hvorfor vælge en kaffemaskine med mælkeskummer

En kaffemaskine med mælkeskummer er et perfekt valg, hvis du går op i en lækker kaffeoplevelse på arbejdspladsen eller derhjemme. Med en mælkeskummer kan du nemt tilføje mælkeskum til din kaffe, og det gør altså bare oplevelsen en smule mere ekstraordinær. Der findes mange forskellige modeller, når det kommer til en kaffemaskine med mælkeskummer. Der findes eksempelvis både en kaffemaskine med kværn og skummer samt en kapsel kaffemaskine med mælkeskummer. 

Der findes også de komplet fuldautomatiske espressomaskiner med mælkeskummer samt kværn fra Nespresso på tilbud, og det er derfor op til dig at afgøre, hvilke model der passer bedst til netop dig og dine kaffe-behov. 

Svært at vælge den rette kaffemaskine?

Vi guider dig til den rette kaffemaskine, udforsk en lang række modeller herunder - find ikke bare en som er billig, men gør samtidigt brug af et godt tilbud inden dit køb.
kaffemaskien med kværn billede

Philips EP2231/40 Espressomaskine

En kaffemaskine af høj kvalitet med mulighed for aromatisk kaffe og den fulde oplevelse med en mælkeskummer. Denne model er en af de mest populære hos Philips, da den både klarer sig godt i test, men også har et smukt og kompakt design.

Den har stor funktionalitet, og leverer god kaffe gang på gang, og med enkelte tryk. Denne model er en fuldautomatisk kaffemaskine med mælkeskummer, som giver dig god mulighed for at smage en god cremet kaffe hver dag.

Udover dens mælkeskummer har den en kværn, så du kan få den helt friske og gode smag fra friskmalede bønner morgen, middag og aften. Du kan med en Phillips maskine altid forvente god brygning og teknologi.

Denne maskine har den smarte funktion, at den med en lille indikator kan fortælle dig, hvornår der skal afkalkes og rengøres, så den gode kaffe og brygning vedligeholdes.

Både denne kaffemaskine med mælkeskummer og Philips andre modeller er indbygget med et AquaClean system, som afkalker vandet inden brygning og holder vandet rent og lækkert.

Senseo - Latte Duo Plus vs. Nespresso

En senseo kaffemaskine er ofte skabt af producenten Philips, som efter mange år kender til de helt gode maskiner og teknologier indenfor kaffe og brygning af denne varme aromatiske drik.

Denne Senseo model er skabt til at kræse om den enkelte kop og uden du skal købe en maskine til mange penge. Dette gælder for de fleste af Philips Senseo maskiner. Denne maskine har dog den ekstra luksus af have en mælkeskummer.

Den har en kapacitet på 1 liter vand, som gør, at du ikke skal fylde den op hver gang. Den kan brygge to kopper kaffer på én gang modsat Nespresso, så du kan servere flere ad gangen. Denne kaffemaskine med mælkeskummer er god til prisen, da du ofte finder den til under 2.000 kr.

Maskinen slukker selv ved inaktivitet, hvilket sparer dig strøm og energi på at din maskine står tændt ubrugt. Derudover er den udstyret med drypbakke, som bidrager til at holde den ren og overskuelig. Denne Senseo maskine er en kapsel kaffemaskine.

Vælg den rette kaffemaskine med mælkeskummer

Der findes som sagt mange forskellige kaffemaskiner med mælkeskummer, og vi vil derfor gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken model du bør vælge. Lad og guide dig herunder. 

Typen af kaffemaskine med mælk

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvilken maskine du ønsker. Skal du have fingrene i en fuldautomatisk kaffemaskine, en kaffemaskine med kværn og mælkeskummer eller måske en kapsel kaffemaskine med mælkeskummer?

Der er fordele og ulemper ved de forskellige varianter, og derfor bør du gøre dig overvejelser om, hvilke funktioner du ønsker, at din kaffemaskine med mælkeskummer skal have inden et køb. 

Størrelse på kaffemaskinen - find også på tilbud


Størrelsen på kaffemaskinen har selvfølgelig en betydning, for i de fleste tilfælde vil maskinen skulle stå fremme på køkkenbordet, og derfor bør du selvfølgelig tænke over, hvor meget plads du har. 

Hvis du bor i en lille lejlighed eller eksempelvis et mindre sommerhus, så bør du nok overveje en billig kaffemaskine med en mælkeskummer, der er er en smule mindre. På den måde vil du både have plads til at kunne brygge en god kop kaffe, men samtidig bevare pladsen på køkkenbordet. 

Design og look

Nogle personer går meget op i design og indretning, og derfor designet af en kaffemaskine med mælkeskummer også en stor betydning. Der findes et hav af modeller på markedet, og derfor kan du sagtens få en kaffemaskine med kværn og mælkeskummer på tilbud, der passer perfekt ind i dit hjem og køkken. Hvis du eksempelvis har et mere moderne køkken, så vil en billig kaffemaskine med skummer i et moderne look passer superfint ind. Hvis du har et sort eller hvidt køkken, så kan du også finde modeller, der matcher.

kaffe-maskine-med-kværn-og-skummer

Maskinens funktioner med kværn

Inden du kaster dig ud i et køb af en kaffemaskine med mælkeskummer, så bør du også overveje, om der er nogle bestemte funktioner, som du ikke kan undvære. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil kunne brygge to kopper kaffe på én enkelt gang. 

Det kan også være, at du gerne vil have en kaffemaskine med mælkeskummer, som oven i købet selv kværner kaffen. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvilke funktioner man ønsker, at maskinen skal have. 

Typer af kaffe

Det er forskelligt, hvilken kaffe man foretrækker at drikke, og derfor bør du også vælge en kaffemaskine med mælkeskummer, der passer perfekt ift. din yndlingsdrik. Hvis du eksempelvis elsker kakao med cremet mælkeskum, så bør du gå efter en maskine, der også kan brygge den slags. Sæt dig ind i, hvilke typer drikke og kaffe den enkelte kaffemaskine med mælkeskummer kan brygge før et eventuelt køb. 

Flere typer af kaffemaskiner

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange maskiner på markedet til din kaffe. Der findes et hav af forskellige slags, modeller og størrelser og de kan alle sammen forskellige ting og har diverse indstillinger. Vi hjælper dig med et lille overblik, så du ved hvad du skal kigge på i din jagt på en nye maskine.

Vi kommer ind på lidt forskellige modeller og versioner, som ikke er en kaffemaskine med mælkeskummer, så du kender til dine muligheder sammenlignet med Nespresso. 

Barista maskine: Dette er ofte en stor maskine, som man finder på kaffebarer og restauranter. Der kværnes ofte bønner ved siden af i en special maskine, og derefter brygger man kaffen direkte på maskinen. Nogle espresso eller barista maskiner har dog også kværn indbygget i maskinen. Denne type maskine, sammen med espresso kaffemaskine, bevæger sig ofte i den dyre ende af prisklassen.

Filterkaffe: Denne type af kaffemaskine kender de fleste, og den er velkendt i mange familier og boliger. Hvad du måske ikke vidste, var at du kan få denne kaffemaskine i rigtig mange versioner og niveauer. Det er muligt at købe dem helt simple med kaffe i filter, men du kan også købe maskiner som kværner og friskmaler kaffen direkte til din kande.

Det er derfor alt efter, hvor meget du går op i din filterkaffe, om du ønsker den med eller uden kværn. I denne kategori er det sjælendt muligt at købe mælkeskummer til, og denne kan købes separet ved flere forhandlere, hvis det er behovet.

En god billig kop kaffe på arbejdspladsen

Det kan også være en god investering, at købe en kaffemaskine med mælkeskummer til arbejdspladsen, hvis du ønsker at gøre dine kolleager og medarbejdere glade. En god kop kaffe med skum starter dagen pragtfuldt ud, og de fleste foretrækker en varm kop kaffe brygget på bedste vis. En kaffemaskine med mælkeskummer fra Nespresso vil ikke kun glæde dine kollegaer og medarbejdere, det vil også bringe dem energi i løbet af en lang arbejdsdag. 

Vi guider dig på vej - find det rigtige tilbud

Vi håber, at du nu er blevet klogere på, hvilken kaffemaskine med mælkeskummer, du skal købe. 

I sidste ende er det selvfølgelig helt op til dig at beslutte hvilken maskine, der passer bedst til dine behov, men gennem denne guide er du forhåbentligt blive klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre inden et eventuelt køb med eller uden kværn fra Nespresso. 

Nespresso som den største i markedet

Du kender sikkert deres mange flotte modeller med kværn, Nespresso er efter manges mening dominerende indenfor markedet for kaffemaskiner og med fuld ret. De er ikke kendt for at lave de billigste modeller, men ud fra vores undersøgelser af markedet levere de både kvalitet og flot design. 

En god kaffe skal have perfekt mælk, og det formår disse modeller at levere gang efter gang. Det gode ved at Nespresso er blevet så store er samtidigt, at de mange forhandlere og webshops løbende køre gode tilbud og deals på deres mange forskellige maskiner. Ud fra vores undersøgelser, så kan der være flere tusinde kroner at spare, hvis man er villig til at vente på det helt rigtige tidspunkt eller kampagne inden at man gør sit køb online. 

I vores gennemgang af det bedste modeller i test, da anbefaler vi dog at man ikke altid vælger den billigste model, da særligt modellernes mælkeskummer har det med at stå af efter længere tids brug. Det kan altså betyde at en ellers billig variant, pludselig ender med at blive væsentlig mere omkostfuld med løbende reparationer og vedligeholdelse. 

Angivelse af kilder og tests:

techradar.com - se kilde her.

bbcgoodfood.com - se kilde her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle