Junior video producer

Deltid
Drømmer du om at få lov til at udvikle dine evner inden for videoproduktion? Hos PK Medier har vi travlt og leder derfor efter flere nye kollegaer til vores voksende team. 
Team billede PK medarbejdere

Slået op

17 september 2021

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Ikke et krav

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Vi søger en kreativ person, der kan hjælpe med at producere det skarpeste video content til vores voksende kundeportefølje. 

Stillingen er 10-15 timer om ugen med en startløn på 150 kr. i timen. 

Dine arbejdsopgaver

Du vil indgå i vores kreative team, som dagligt arbejder med produktion af visuelt materiale, online identitet, color grading og idégenerering.

Sammen med resten af teamet vil du varetage små som store projekter, både inden for pre- og post produktion, colorgrading, redigering og klipning.

Redigering & klipning i Premiere Pro
Animationer til f.eks. logo, tekst mv.
Color grading
Lyddesign
Videoproduktion hos kunderne
Diverse ad-hoc opgaver

Dine kvalifikationer

Vi søger en person som brænder for visuel kommunikation og som samtidig er en haj inden for redigering, color grading og videoproduktion.

Du vil sammen med resten af teamet være en del af de løbende produktioner.

Erhvervserfaring er ikke et krav, men naturligvis en fordel
Har mulighed for at arbejde 10-15 timer om ugen
Kan varetage både color grading, redigering og produktion af videomaterialer
Elsker at lære nye systemer, programmer og værktøjer
Er struktureret og detaljeorienteret

Vi søger en kollega som...

Har kørekort
Har stiftet bekendskab med videoproduktion, enten via studiet eller fra erhvervserfaring

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive til os.

Send din ansøgning, CV og referencer til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor. Referencer og portefolio kan både være fra tidligere skoleprojekter eller erhvervserfaring. 

Angiv gerne i emnefeltet, hvilken stilling du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, så er bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Dertil kommer, at vi selvfølgelig vil sørge for, at du føler dig som en integreret del af PK Medier, fuldstændig som hvis du var på fuld tid.

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Vores team

Hele vores team er veluddannede og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

Team billede PK medarbejdere
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle