Junior PPC Specialist (praktik)

Brænder du for sociale medier og online markedsføring?

Hos PK Medier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af ca. 14 kolleger, der brænder for online markedsføring. På PPC-teamet, hvor du vil tilknyttes, er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering.

Som PPC specialist praktikant bliver du selvkørende og får spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche – fra restaurationskoncerner til internationale dyrehospitalskæder og webshops.

Du vil få tilknyttet en buddy, der gennem hele dit introforløb vil fungere som din go-to sparringspartner i hverdagen. Det er ikke et krav, at du på forhånd har erfaring med SEO, annoncering på Facebook, Instagram eller Google, men vi forventer, at du har engagementet og lysten til at udvikle dig inden for området.

Som PPC Specialist praktikant får du ansvar for:

 • Udarbejdelse af markedsføringsstrategier for større og mindre kunder, der befinder sig i en bred vifte af industrier, brancher og lande. Du får end-to-end ansvar og ejerskab over dine projekter.
 • Eksekvering af strategier inkl. etablering, optimering og evaluering af kampagner, samt evt. optimering af strategiretning, når du vurderer, at det er relevant.
 • Målgruppeanalyser på baggrund af data fra Facebook Business Manager, Google Analytics og andre datadrevne marketingværktøjer.
 • Kontakt med kundefladen – herunder ad hoc rådgivning samt udarbejdelse af månedlige performance-rapporter.
 • Projektledelse, planlægning og deltagelse i status- og strategimøder.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du læser på en relevant videregående uddannelse, måske inden for markedsføring, handel, salg eller lignende.
 • Du har lysten til at arbejde med sociale medier, online marketing & SEO.
 • Du er udadvendt, trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – eller bede om hjælp, hvis du behøver det.
 • Du formår at arbejde struktureret selv med mange bolde i luften.

Hvem er vi?

PK Medier, der har base på Bredgade midt i København, er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.
 
Vi er en virksomhed i udvikling og vil altid være på forkant med nyhederne inden for online marketing. Det er vi ikke de eneste, som siger, men vi mener det faktisk, og her er et par udpluk af vores virksomhedsprofil siden opstart i januar 2016:
 
 • Google Partnerstatus
 • Direkte samarbejde med Facebook og hertil Facebook Partner
 • Blandt Danmarks mest erfarne bureauer indenfor restauration (samtidigt med at
  vi laver meget andet)
 • Gået fra én til 14 kollegaer på kontoret
 
Hele teamet er veluddannede og derfor er arbejdet også i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området. Det giver dig gode forudsætninger for at udvikle dig og blive blandt de bedste inden for online markedsføring.
 
Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information?
Så kontakt Peter Klitkou på tlf. 42 41 16 47 eller e-mail: Peter@pkmedier.dk

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Bredgade 19 E, 1.tv

1260 København

Tel: 42 41 16 47

Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.