Junior Copywriter

Deltid
Er du en haj til at skrive fængende og fejlfrie tekster, og brænder du for at skabe online resultater? Bliv en del af et ungt, ambitiøst og kreativt team, hvor der er stor fleksibilitet ift. dit studie.
Send ansøgning
Slået op 21.5. 2024 - Åbent for ansøgninger - Erfaring ikke et krav  
job - projektkoordinator

Om arbejdspladsen

Vi er et online og kreativt bureau med base på Amager i København, der udvikler digitale strategier og kreative løsninger. Vi er et ungt team, som alle trives i et kreativt miljø med højt til loftet.

Som team er vi en samling af strategiske, tekniske og kreative hjerner, der prioriterer de gennemarbejdede løsninger, og vi opererer ikke med samlebåndsmentalitet.

Kunder, vi blandt andet arbejder med:

Om stillingen

Vi savner en kollega i vores kommunikationsteam, der er hurtig på tasterne og kan skrive medrivende og engagerende tekster for vores kunder. I samarbejde med dine kollegaer vil din vigtigste opgave være at skrive og udvikle indhold til vores kunders platforme. 

Stillingen er 10-15 timer om ugen (1-2 gange ugentligt på kontoret) med en startløn på 175 kr. i timen og med stor fleksibilitet ift. dit studie.

Som Junior Copywriter bliver du selvkørende og får spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche – fra restaurationskoncerner til webshops.

Du får erfaring med at arbejde direkte med kunder og kunne være kreativ i implementeringen af kundens ønsker. Du vil opleve at blive inddraget i cases fra starten af, da vi faktisk mener det, når vi siger, at vi vil have din mening om et projekt eller en kundes udfordring. Du vil samtidig få tilegnet god viden om SEO-optimering af alle slags brancher. 

Det er en fordel, hvis du kan opstarte hurtigst muligt.

Dine arbejdsopgaver

seo bureau
Tekstforfatning til online platforme
seo bureau
Korrekturlæsning
seo bureau
Deltagelse i status- og strategimøder
seo bureau
Foretage strategiske analyser herunder søgeordsanalyser
seo bureau
Assistere i øvrige aspekter af SEO-processerne for at skabe optimeret indhold
seo bureau
Implementering af yderligere teknisk SEO

Dine kvalifikationer

seo bureau
Kan lide og skrive og har styr på de grammatiske regler
seo bureau
Hurtig på tasterne, men går ikke på kompromis med kvalitet
seo bureau
Elsker at lære nyt
seo bureau
Har tid til at arbejde 2 dage om ugen
seo bureau
Har interesse i, og trives med, at arbejde dynamisk med flere typer kunder
seo bureau rådgivning

Vi søger en kollega som...

seo bureau
Læser på en videregående uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller lignende
seo bureau
Har lysten og engagementet til at arbejde med tekstforfatning
seo bureau
Er udadvendt, trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – og at bede om hjælp, hvis du behøver det
seo bureau
Formår at arbejde struktureret – selv når der i perioder er travlt
seo bureau
Har et ønske omkring at arbejde i et dynamisk miljø, hvor man ofte har mange bolde i luften
seo bureau
Har drive til at lære nyt, og som trives i at blive udfordret med nye kompetencer

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, bliver du også en del af hele vores marketing bureau.

I alt består vi af 15 kolleger, der brænder for online markedsføring, og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver. Vi er bosat i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Den gode
arbejdsplads har..

Arbejdsglæde & kollegakarma

Et voksende ambitiøst og kreativt hold

Plads til, og prioritering af, personlig & faglig udvikling

Hvem skal du arbejde sammen med?

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle er SEO og PPC Specialist hos PK Medier og været en del af kontoret i snart tre år, og sidder dagligt med kundedialog.

Helle laver seo rådgivning

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads er SEO Specialist og har været kontorets tekniske go-to i to år. Han har det store tekniske overblik og sikrer Google detaljerne.

Mød Peter

CEO & PPC SPECIALIST

Peter er CEO og stifter af PK Medier og har sammen med kontorhunden, Molly, sikret resultater siden dag ét for 8 år siden.

Mød Zoe

GRAFISK DESIGNER

Zoe er digital designer hos PK Medier og har glædet kontoret med sine grafiske og nytænkende design siden sommeren 2023.

Digital designer

Mød Jannik

WEBUDVIKLER

Jannik sidder til dagligt med teknisk SEO optimering af vores kunders hjemmesider og stiller skarpt på UI og udvikling af tekniske web løsninger.

Jannik

Mød Klara

CLIENT MANAGER

Klara håndterer blandt andre kontorets kundecases, performance tracking, rapportering, og hun sidder med sparring og dialog med vores portefølje af kunder.

Klara
helle
Helle Dyhr, Projektleder

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen som Junior Copywriter, er du velkommen til at skrive til os. Stillingen er deltid.

Send din ansøgning til Helle på helle@pkmedier.dk

Send ansøgning

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle