Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Julefrokost menu ud af huset - De bedste samlet set

Julen nærmer sig, hvilket betyder julelys i gaderne, i vinduerne, julepynt, duften af gran, glæden ved højtiden mærkes i hele kroppen og vi glæder os alle. Lige så smuk og hyggelig julen kan være, så kan den desværre også medbringe en masse stress med sig.
Af 
julefrokost-menu-ud-af-huset

En måde hvorpå du kan nyde julen, er at ligge noget af planlægningen fra dig. Med en julefrokost ud af huset, skal du blot vælge den menu der tiltrækker dig og din familie mest og så bliver din julefrokost menu ud af huset en succes.

Bedste julefrokost ud af huset

julefrokost med Frederiksberg Smørrebrødjulefrokost hos Frederiksberg Smørrebrød
jule catering med Frederiksberg Smørrebrødjule catering med Frederiksberg Smørrebrød

Frederiksberg Smørrebrød catering til jul

Gratis levering ved + 50 stk ​
Fra 65 kr. pr. stk smørrebrød ​
Fra 145 kr pr. Kuvert ​
Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
Besøg Frederiksberg Smørrebrød
Bedst til prisen 

I denne artikel

Vi har undersøgt markedet, og er kommet frem til de bedste udbydere indenfor “julefrokost menu ud af huset i København”. Det kan godt virke uoverskueligt at vælge hvilket sted man skal vælge sin julefrokost fra, da man gerne ser at det er kvalitet der bliver leveret. Nu hvor det er jul, må der gerne være kræset om råvarerne. 

Nedenfor kan du læse om de steder vi kan anbefale.

Madklubben - Fra København

Hvis du er fra københavns området, har du nok hørt om det meget eftertragtede Madklubben, og med god grund. De servere gang på gang, lækker kvalitetsmad, hvor alle kan være med. Udover muligheden for, at nyde deres mad i en af deres restauranter i København, så kan du også få bragt maden hjem. 

Madklubben gør det nemligt muligt at bestille julefrokost menu ud af huset. Her kan du vælge de helt klassiske retter, som vi på god dansk vis kender dem, men med et lille madklubbens eget lille præg. Vælg eksempelvis julemarinerede sild, confiteret andelår, en vinterkålssalat og den berømte Risalamande, som vi ikke kan undvære på menuen. 

Læs mere om hvad madklubben tilbyder, som kan blive en del af dit års julefrokost.

Gorms - Julefrokost menu ud af huset

Er du tværtimod, ikke til den helt store julefrokost menu ud af huset i København, så byder Gorms på en anden menu, nemlig en (U)traditionel julefrokost. 

Hos Gorms handler det om mere end maden, nemlig, godt selvskab, god mad og god vin. 

Derfor tilbyder de også utraditionelle julefrokost menu ud af huset, som kan nydes af hele familien. Selvom de går utraditionelt til værks, betyder det ikke der er gået ned på luksus, tværtimod, det er skruet op for smagsoplevelserne. 

Her kan du vælge en 5 retters julefrokost menu ud af huset. Her er der som skrevet, sat fokus på de lækre råvare som nemt kan anrettes i hjemmet, så dig og familien i københavn kan nyde god mad til julefrokosten.

Smørrebrød hos Fru Bonde

Der findes rigtig mange måder at afholde julefrokost ud af huset i Købehavn på, og det er ikke kun den klassiske flæskesteg, der er populær i dag. I dag findes der en catering menu til enhver smag, og hos Fru Bonde kan du få de lækreste smørrebrød til jeres julefrokost. 

Fru Bonde er kendte for deres unikke smagsvarianter, og når du bestiller Smørrebrød til din frokost menu i København, vil du ikke blive skuffet. De er eksperter indenfor catering af smørrebrød og mad ud af huset, hvorfor du altid kan være sikker på at få mad af den bedste kvalitet til jeres frokost. 

Alternativt kan I også vælge smørrebrød som forret til jeres julefrokost menu ud af huset i København, og derefter vælge den klassiske catering julemanu som hovedret.

Spis julefrokost ude fremfor hjemme

Det er meget naturligt, at jeres menu nydes hjemme med mad ud af hustet. Det er nemlig de færreste virksomheder der vælger af spise jeres julemad på en hyggelig restaurant i København, men der er altså mange gode grunde til at gøre dette fremfor at vælge catering. 

Hvis I vælger at spise frokost menu på en hyggelig resturant i København, vil det først og fremmest betyde, at I spiller for at stresse over arrangementet selv. Med mad ud af huset skal I nemlig selv sørge for det hele, hvilket kan tage glæden fra den ellers hyggelige julefrokost. 

Der findes uttallige resturanter i København, der laver en lækker menu til jeres julemiddag, som I kan nyde i restauranten fremfor mad ud af huset eller catering. Her kan I altså læne jer helt tilbage og nyde jeres mad uden at skulle bekymre jer om noget som helst. 

Der vil være fordele og ulemper ved begge dele, men der er helt klart værd at overveje at nyde jeres julefrokost menu på en restaurant fremfor catering eller mad ud af huset. Hvis I ønsker at finde det hyggeligste spisested til formålet, kan I med fordel vælge resturanten “Ravelinen”, som er eksperter indenfor området.

Angivelse af kilder og test

FAQ - Smørrebrød som catering

Hvordan fungerer catering med smørrebrød?
Det er forskelligt fra sted til sted, hvordan smørrebrødet serveres til din catering. Nogle steder laver restauranten det på forhånd, og andre gange laver de det ude på lokationen. Det er nemt, da maden ofte er kold og ikke mister form.
Hvad koster smørrebrød som catering?
Når du bestiller smørrebrød til dit event som catering betaler du enten pr. styk smørrebrød eller pr. kuvert. Det kan derfor variere alt efter, hvor du bestiller det. Det normale er omkring 60-100 kr. pr. styk og 130-200 kr. pr. kuvert.
Skal man bestille et minimum antal?
Nogle steder skal du bestille en minimum mængde, da de da ellers ikke fragter din mad ud til dit selskab. Nogle steder får du gratis levering, hvis du bestiller over et vist antal smørrebrød.
Kan man få smørrebrød som catering?
Ja, man kan bestille stort set de fleste ting som catering i København, da der er mange restauranter som tilbyder dette. I København finder du blandt andet Frederiksberg Smørrebrød og Mad&Kaffe, som leverer smørrebrød ud til dig.
Hvor længe før skal man bestille catering?
Hvis du skal afholde et arrangement, hvor du ønsker catering, er det en god idé at være ude i god tid, da restauranten ofte skal have bestilling i god tid, for at gører køkkenenet klar til store mængder mad. Vær ude minimum 14 dage før dit arrangement.
Hvor kan man bestille smørrebrød som catering?
I København kan du bestille smørrebrød hos alt fra Frederiksberg Smørrebrød, Mad & Kaffe, Aamans og mange andre. Du finder i København både mere eksklusive versioner af smørrebrød og andre mere uprætentiøse.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle