Opdateret 6. juli 2022 af Peter Klitkou

Hvad er Office 365 - Få hjælp til, hvordan det virker

Office 365 er en speciel pakkeløsning, hvor man årligt betaler et mindre beløb, for at kunne bruge de tilhørende programmer. Det er dermed ikke din normale Office pakke, hvor man plejer at betale et engangsbeløb, hvorefter man modtager en komplet Microsoft Office pakke. Hvad der er specielt her er, at Office 365 er mere tilgængeligt.

office 365

Alt efter hvilke behov du har til en Office pakke; er det i relation til arbejde, uddannelse eller noget helt tredje, er det forskellige behov, man har i forhold til programmer, og hvad de skal kunne. Når man køber den pakke, som hedder Office 365, har man også mulighed for at bruge programmerne både online og downloadet på computeren. 

Fordelen ved at købe Office 365 er, at denne pakke indeholder alle Microsoft Office programmerne, såsom Word, Outlook, Excel, PowerPoint og Access, de er nemlig alle inkluderet. Deruover får man i denne pakke 1TB (Terabyte) online lagerplads, såvel som gratis programopdateringer, gratis support og mange andre goder. I 365 pakken kan du også bruge de tilhørende apps. 

Selvom licensen skal fornyes hvert år, kan det sagtens betale sig, da du er sikret den nyeste version med Microsoft Office 365. Der findes to versioner af denne slags, hvor man ved den ene betaler for én brugerlicens, og ved den anden kan man have licenser til 5 brugere. Så er man en familie er denne oplagt.

Download Office 365

Har du taget en beslutning om, at det er denne pakke, der er mest behovsafdækkende for dig, skal du bare købe og downloade Office 365. Når du har bestemt dig for, at det er denne platform, som fungerer godt for dig, kan du både købe en version til hjemmet, virksomheden eller studiebrug.   

Office 365 kommer med en masse forskellige programmer, og herved har vi kort forklaret, hvad de indeholder og de vigtigste at kende til:

Office 365 og andre programmer

Har du fået helt styr på, hvad Office 365 er, og hvad de forskellige Microsoft programmer kan tilbyde, kan du altid læse videre i vores marketing univers. Vi har flere indlæg om marketing, og hvad man skal være opmærksom på, som virksomhed i forskellige henseender.

FAQ til Office 365

Hvad er Office 365?
Office 365 er microsoft's skybaserede programmer. Når du køber dette har du mulighed for at tilgå dokumenter online altid, til forskel fra de andre microsoft programmer. 
Hvad koster Office 365?
Hvis du leder efter Office 365 til hjemmet, svinger prisen fra 550 kr./ år personligt og med en brugerlicens til 2-6 personer er prisen 800 kr./ år. De har altid gratis prøveperioder, som du i første omgang kan forsøge dig med.
Hvilken Office pakke skal jeg vælge?
Der er mange muligheder for at vælge forskellige pakker. Om det er til hjemmet, virksomheden, uddannelsen eller noget helt fjerde, er det værd at tjekke ud, hvorvidt det er noget for ens egen situation. Derudover kan man vurdere, om man helst vil betale én gang årligt eller én gang om måneden, samt om man overhovedet har behov for Office pakken, som er online tilgængelig.
Den bedste måde at opnå god rangering er ved at være konsistent i sin indsats. Hvis du stræber efter guldet, må du stille og roligt opbygge links til din hjemmeside, skabe nyt indhold og konstant opdatere det gamle indhold. Ved at gøre det dag efter dag vil du opnå de resultater du ønsker. 
Selvfølgelig vil der være situationer, hvor folk er heldige, men det er mere fordi, de skaber noget andre ikke gør. Adskillige folk konkurrerer på samme marked, og det er her at SEO gør sig bedst. Et godt eksempel her er affiliate markedsføring. Her er der en million forskellige sider, som fokuserer på at finde goderne ved affiliate markedsføring. For at kunne konkurrere på dette marked, må man have en gennemført forståelse for SEO-marketing. 
Prisen for SEO afhænger af meget. Du kan hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig eller udføre alt på egen hånd. Det vil tage væsentligt længere tid på egen hånd og du er selv ansvarlig for læringskurven undervejs. Men hvis du selv sidder med det hele, kan du for det meste gøre det gratis.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle