Head of Digital Marketing

Fuldtid
Brænder du for online markedsføring? Vil du være med på vores vækstrejse, hvor du er i konstant udvikling, bliver udfordret og samtidig for tildelt stort ansvar? Så er du måske vores nye Head of Digital Marketing. 
Head of Digital Marketing

Slået op

19. maj 2022

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

2 år

Lokation

Amager, København

Om stillingen som Head of Digital Marketing

Hos PK Medier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring. På vores digitale marketingsteam,  er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering på tværs af kanalerne. 

Hvad kommer du til at lave?

Du kommer til at få en ledende rolle med berøringsflade på tværs af de forskellige teams
Udarbejdelse af markedsføringsstrategier for større og mindre kunder. Du får end-to-end ansvar og ejerskab over dine projekter.
Eksekvering af strategier inkl. etablering, optimering og evaluering af kampagner, samt evt. optimering af strategiretning, når du vurderer, at det er relevant.
Målgruppeanalyser på baggrund af data fra Facebook Business Manager, Google Analytics og andre datadrevne marketingværktøjer.
Deltagelse i status- og strategimøder.
Du får, i samarbejde med de øvrige på teamet, ansvaret for den daglige drift af PPC-området
Du får ansvar for del løbende performance rapportering 
Opsætning af annoncering på både Facebook, Instagram, Google Ads & LinkedIn. 

Hvad forventer vi af dig som Head of Digital Marketing?

Du har en relevant videregående uddannelse, inden for markedsføring, handel, salg, kommunikation eller lignende.
Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet på bureau tidligere
Har minimum 2 års erfaring med Facebook, Instagram, Google- og LinkedInannoncering
Du trives i teams, og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – eller bede om hjælp, hvis du behøver det.
Formår at arbejde struktureret selv med mange bolde i luften.
Du elsker tanken om, at være med på en vækstrejse, hvor marketingsteamet løbende vil vokse sig større

Arbejdsvilkår

Din løn:
Vi tror på gennemsigtighed – også i ansættelsesprocessen.

Som erfaren marketingprofil ligger lønnen fra 42.000-50.000 kr.

Hos PK Medier baserer vi din startløn på baggrund af dit niveau samt dine kompetencer og kvalifikationer inden for digital markedsføring, herunder PPC.

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen som Head of Digital Marketing, er du velkommen til at skrive til os. 

Send din ansøgning til Peter på peter@pkmedier.dk.

Peter Klitkou, stifter

Vi glæder os til at høre fra dig!

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, så bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Vores team

Hele vores team er veluddannede og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

PK Medier søger en digital designer
Mads-Emilbilledevæg
PK medier Peter og NatasjaPK medier Espen Brett
billedevægbilledevæg
natasja, juliane, hannahbilledevæg
Hellebilledevæg

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder