Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Gratis Office pakke - Hvor kan man frit downloade den?

Ved at få en gratis Office pakke får man en samling af en masse masse skrivebordsapps såsom Word, Powerpoint, Excel, Outlook og meget mere. Den populære Office pakke såsom udgave 365 er dog ikke omkostningsfrit og vil sjældent kunne findes gratis.
Af 
maler Frederiksberg

Gratis Office pakke - kan man downloade den omkostningsfrit?

De forskellige varianter såsom 365 pakken og mange andre kan købes til en pris på 449 kr. Om året. For dette beskedne beløb får du altså både adgang til Word, Excel, Powerpoint og meget andet. Det er langt de færreste, der ikke mener at have glæde af programmerne, hvorfor en pris på 449 kr. Årligt altså er en fornuftig pris. 

Hvis du ønsker at få adgang til en gratis Office pakke såsom 365, så vil du i mange tilfælde skulle tilbage på skolebænken. Uanset hvilken niveau af uddannelse du befinder dig på, vil de fleste institutioner tilbyde en gratis Office pakke, så længe du er studerende på skolen. Derfor bør du altså undersøge mulighederne inden, at du køber adgang til 365 pakken, så du undgår at bruge unødvendige penge. Hvis du er tvivl om, hvordan du gør, kan du altid kontakte din studievejleder eller hovedkontoret, hvor de kan hjælpe dig videre. 

På nogle arbejdspladser tilbyder de dog også en gratis Office pakke såsom 365. Dette er fordi, at du på mange arbejdspladser bruger programmer såsom Word eller andet. Du kan sjælendt finde en godt alternativ til Word eller Excel, hvorfor mange virksomheder tilbyder deres medarbejdere disse pakker. Du kan med fordel forhøre din chef om mulighederne, inden du downlader pakken for 449kr.

Kan man købe Word uden hele 365 pakken?

Det er faktisk også muligt at nøjes med blot at købe specifikke programmer såsom Word, uden du behøver at købe adgang til resten af 365 Office pakke. På denne måde vil du altså blot have adgang til ét program, hvis du ikke forventer at få brug for resten. 

Det er dog altid anbefalingsværdigt at købe hele 365 pakken, uanset om du går den gratis eller ej. Hvis du en dag sidder i en situation, hvor du f.eks. Skal bruge et excel program vil det altså være svært at finde et godt alternativ. Ydermere kan du sende filer fra din Office pakke såsom word og excel filer til andre personer, og disse personer kan kun åbne filen og redigere i de, hvis de selv har Office-pakken.

Leder du efter nye google fonts? Få adgang til over 1000 skriftyper via denne artikel. 

Har du brug for hjælp af en seo konsulent, så læs mere her 

YouTube video

Angivelse af kilder og test

  1. office.com - Hent Office pakken her
  2. nigelfrank.com - Alt du bør vide om Office 365

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.2 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle