Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Gratis lydbøger - lyt til din yndlings online lydbog

Lydbøger er en fantastisk måde at lytte til bøger, som er indspillet og oplæst af enten forfatteren eller en anden oplæser. Det er en moderne og smart måde at lytte til fortællinger, der gør det muligt at lave andre ting imens, du lytter. Læs med her og find din næste lydbog gratis.
Af 
Opdateret d. 15. maj 2023
maler Frederiksberg

Gratis lydbøger - hvor kan man høre dem?

Måske har du overvejet at begynde at lytte til lydbøger med at i tvivl om hvorvidt, det er noget for dig? Så kan du med fordel finde din yndlings lydbog gratis for at prøve det af i en periode og vurdere, om det er noget for dig. 

Det er dog de færreste steder, hvor du kan finde gratis lydbøger ubegrænset. I de fleste tilfælde vil det nemlig være sådan, at du kan få en prøveperiode, hvor du kan lytte til din yndlings lydbog i op til tre måneder. Mofibo og Nextory er blandt de steder, hvor du har mulighed for at få en prøveperiode på op til tre måneder, hvor du ubegrænset kan lytte til lydbøgerne. 

Begge streamingstjenester kører med en gratis prøveperiode, og hvis det ikke er noget for dig, så kan du blot afmelde din abonnement igen. Der er ingen bindingsperiode, hvorfor du ikke skal være bange for pludseligt at blive opkrævet penge. Det eneste du skal gøre er blot at gå ind på Mofibo eller Nextory, hvor de kan oprette en bruger og få adgang til en gratis prøveperiode. Herefter kan gå i gang med at lytte til dine yndlings lydbøger.

En lydbog til enhver smag

Der findes lydbøger til enhver smag og interesse, hvorfor du altid kan være sikker på at kunne finde en, der passer til dine interesser. Du kan vælge mellem en hav af lydbøger, og du kan endda helt selv vælge hvilke hastighed, du ønsker at tempoet skal være i. 

Imens du lytter til din yndlings lydbog kan du endda lave en masse anden såsom madlavning, rengøring, gåtur og meget mere. Hvis du ikke har prøvet at lytte til en lydbog, bør du helt klart prøve en gratis prøveperiode på en af ovennævnte tjenester.

Angivelse af kilder og test

  1. makeuseof.com - 20 bedste gratis lydbøger
  2. reedsy.com - 20 bedste steder at finde gratis lydbøger

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle