Grafisk designer (praktik)

Drømmer du om at få lov til at udvikle dine evner inden for grafisk design i et mindre bureau med højt til loftet og masser af fart på?

Brænder du for det kreative & digitale?

Drømmer du om at få lov til at udvikle dine evner inden for grafisk design i et mindre bureau med højt til loftet og masser af fart på? Vi søger lige nu en struktureret og fagligt dygtig multimediedesigner, som har lyst til at blive en del af vores team.

Du vil få ansvaret for at eksekvere og løfte kundernes visuelle identitet. Du kommer til at indgå i et team af 10 kompetente kollegaer, der alle står klar til at sparre med dig på tværs af projekter. Derfor ønsker vi at du:

SOME

Hvad tilbyder vi?

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hvert vores ekspertområde. Du kan derfor forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en ung og dynamisk virksomhed med en flad organisation. Det betyder, at din mening faktisk er vigtig for os, og vi elsker, når du har taget stilling til tingene. Vi er i fuld udvikling og står sjældent stille. Derfor kan du forvente en arbejdsdag med varierende opgaver. Vi har desuden fokus på udvikling gennem workshops, hvor dine og resten af teamets kompetencer forbedres og udvikles.  

Arbejdsopgaver

Hvem er vi?

Vi har base på Bredgade midt i København og er en dynamisk virksomhed, som konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.

Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information?
Så kontakt os på : kontakt@pkmedier.dk

Du kommer bl.a. til at hjælpe disse virksomheder

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.