Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn - Bedst i test 2022

Med en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn slipper du for besværet ved at brygge kaffe. Lav din kaffe automatisk, se de bedste maskiner i test fra 2022 her. 
Af 
Opdateret d. 31. juli 2022
Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn - Bedste i test

Denne espressomaskine vil klare hele brygningen, da den har automatiserede processer og forudindstillede kaffedrikke. Den er derfor super nem at bruge, da den har sin egen bønnebeholder, hvor den automatisk selv doserer, kværner og stamper kaffen. Du skal blot vælge din yndlings kaffe og trykke på en enkelt knap.

Vores anbefalinger af fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

severin chill
Nem at betjene
Kan lave flere specialkaffer
Moderne design
severin chill
2 separate bønnebeholdere
Indbygget mælkeskummer
Stilrent design
Sage the Bambino Plus
Opvarmning på blot 3 sekunder
Udstyret med mælkeskummer
Fremstillet i rustfrit stål

Interesseret i flere kaffemaskiner?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner, kan du søge videre hos Elgiganten og gøre dig et godt køb.

Se katalog
Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Lav kaffe uden besvær med en fuldautomatiske kaffemaskine

I denne artikel kommer vi rundt om alle de vigtigste forskelle, funktioner, typer samt test af fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn, der findes på markedet. Vi håber derfor, at du bliver klogere på, hvilken type og model som kan dække alle dine behov, og som samtidig passer til dit budget.

Find en god automatisk espressomaskine på tilbud, og køb en billig maskine der holder i lang tid og gøre kaffen lækker hver gang. 

Bedst i test fuldautomatisk kaffemaskine med kværn:

I denne artikel

Når du skal finde den næste kaffemaskine, som du skal have i dit køkken eller på arbejdet, så er der nogle få ting og elementer, som du kan holde øje med i udvælgelsen af en fuldautomatisk kaffemaskine til dine behov. Vi har samlet et udvalg af de bedste i test.

En kaffe maskine af denne type er smart til dig, der ønsker kaffen brygget uden den helt store indsats fra dig. Du kan på flere maskiner også indstille forud med forskellige typer af kaffe, så den brygger præcis den version og mængde, du ønsker. Du kan både få en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn eller uden.

Bedst i test fuldautomatisk kaffemaskine:

bedste fuldautomatisk kaffemaskine med kværn i test
Bedste samlet set

DeLonghi ECAM 350.75 – Fuldautomatisk model

Prisklasse: 5400 - 5800 kr.

Funktioner: Kan lave specialkaffer

Type: Komplet fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

Fordele:

Nem at betjene
Kan lave flere specialkaffer
Moderne design

Ulemper

Vandbeholder skal ofte fyldes op
Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn til kontoret
Fri fragt.
God service.
30 dage returret.

Hvorfor DeLonghi ECAM 350.75 er den bedste samlet set

Denne komplet fuldautomatiske kaffemaskine er helt perfekt til dig, der ønsker en god kop kaffe uden det store besvær. 

Modellen er en af de bedste kaffemaskiner med kværn i test, og kaffe maskinen kan automatisk skumme mælken, så man behøver ikke male bønnerne selv, da kværnen klarer arbejdet for dig. Du slipper desuden for at have en separat mælkeskummer, du skal finde plads til på køkkenbordet.

Derudover skal det siges, at man frit kan indstille størrelse og styrke, som giver lige netop den smagsvariant, som passer til de individelle smagsløg. DeLonghi ECAM 350.75 har desuden 5 forskellige programmerbare kaffestyrker.


Læs mere om produktet her
fuldautomatisk kaffemaskine med kværn
Bedste luksusmodel

Siemens EQ9 espressomaskine - TI903209RW

Prisklasse: 9.999 - 11.999 kr.

Funktioner: Integreret mælkeskummer

Type: Multifunktionel og automatisk maskine med kværn

Fordele:

Indbygget mælkeskummer
Stilrent design
OneTouch TFT-display

Ulemper

Fylder en del
Fri fragt.
God service.
30 dage returret.

Hvorfor Siemens EQ.9 Plus er den bedste luksusmodel set

Anmeldere giver denne fuldautomatiske kaffemaskine topkarakter, da den brygger en fremragende kop kaffe, som kræver minimal indsats fra dig. Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er en automatisk espressomaskine, da den klarer hele bryggeprocessen automatisk. Man brygger kaffe med et enkelt tryk, og man kan tilpasse kaffen efter ens ønsker og behov.

Denne kaffe maskine er forsynet med en mælkeskummer, og ønsker man at brygge hele to kopper samtidig, så er dette også en mulighed. Det kan være at foretrække i mindre køkkener, hvor der er begrænset opbevaringsplads til eksempelvis en separat mælkeskummer.

Vandbeholderen rummer 2,3 liter vand, og espressomaskinen har 2 separate bønnebeholdere med hver sin kaffekværn, så du kan skife mellen 2 forskellige kaffetyper ved forskellige kaffedrikke, hvilket er smart, hvis I er flere derhjemme, der ønsker kaffe med jeres favoritbønner.


Læs mere om produktet her
bedste fuldautomatisk kaffemaskine med kværn til arbejdspladsen
Bedste samlet set

Test Sage the Bambino Plus SES500BSS espressomaskine

Prisklasse: 3200 - 3900 kr.

Funktioner: Mælkeskummer og hurtig opvarmning

Type: Smart lille espressomaskine med kværn

Fordele:

Opvarmning på blot 3 sekunder
Udstyret med mælkeskummer
Fremstillet i rustfrit stål

Ulemper

Kan kun brygge en kop ad gangen
Fri fragt.
God service.
30 dage returret.

Hvorfor Sage the Bambino Plus er den bedste luksusmodel set

Denne test af Bambino Plus Espressomaskine fra mærket Sage er helt klart noget for dig, der ønsker friskkværnet kaffe af topkvalitet. Dog skal det siges, at denne kaffemaskine ikke er komplet fuldautomatisk, da man skal stampe bønnerne selv og skumme mælken, men den er ideel til dig, der elsker at nørde med en god kop kaffe.

Denne kaffe maskine er udstyret med en steamer, der gør at du ikke behøver en separat mælkeskummer. Dermed er den oplagt til dig, der ønsker en lille og kompatibel kaffe maskine til køkkenet.


Læs mere om produktet her
delonghi magnifica
Bedste samlet set

Automatisk DeLonghi Magnifica S

Prisklasse: 5400-5800 kr.

Funktioner: Mælkeskummer og hurtig opvarmning

13 kaffekværn indstillinger

Fordele:

Nem at rengøre
Justerbar temperatur
Justerbar kaffedispenser

Specifikationer

Vandbeholder: 1,8 liter
3 temperatur indstillinger
proshop-logo
Fri fragt.
God service.
30 dage returret.

Hvorfor er DeLonghi Magnifica S en alsiding fuldautomatisk kaffemaskine med kværn?

Denne fuldautomatiske kaffemaskine med kværn er fra DeLonghi og er en yderst god maskine, som har mange gode kvaliteter med mulighed for mange indstillinger, så man kan lave sin yndlingskaffe. Selvom den ligeholder mange funktioner, er den nem at anvende og kan med få klik brygge hele to kopper kaffe på én gang. Den fås samtidig til en rigtig god pris.

Denne kaffe maskine er udstyret med en effektiv mælkeskummer i form af en steamer, der gør din kaffebrygning endnu lækre. Lærer du de hemmelige tricks, er du ikke langt fra at kunne brillere med latteart af flotteste kaliber.


Læs mere om produktet her

Derfor bør du vælge en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

Der er flere forskellige fordele ved en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn. Med en sådan maskine har du alt samlet på ét sted, og du kan dermed på kort tid brygge en rigtig god kop kaffe uden det store besvær.

Derudover kværner en kaffemaskine med kværn først bønnerne, når du skal have brygget kaffen, og det giver en særlig smagsoplevelse, som du ikke kan opnå, hvis du benytter formalede bønner. Din kaffe vil dermed altid være helt frisk og lækker, hvilket er skønt, hvis du er en person, der ofte nyder en kop kaffe i løbet af dagen.

Og nyder du kun en kop kaffe en sjælden gang imellem, så er det da helt sikkert også vigtigt, at den så er virkelig god, når du endelig skal have den. Derudover kan du altid tilbyde dine gæster den bedste kaffeoplevelse, når den er brygget på en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn.

Hvad skal du tænke over, inden du køber en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn?

En kaffemaskine er ikke altid helt billig, og derfor er der selvfølgelig forskellige elementer, som du bør tænke over, inden du går ud og investerer en masse penge. Nedenfor i denne test har vi derfor opstillet nogle forskellige elementer, som vi har fundet relevante at overveje i forbindelse med køb af en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn.  

Design på din espressomaskine

Det er meget individuelt hvor stor betydning kaffemaskinens design har. Man kan få mange forskellige modeller og designs, når det kommer til en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, og du bør derfor gøre op med dig selv, hvilket look du ønsker at gå efter.

Du kan eksempelvis få kaffemaskiner i forskellige designs, og nogle bestemte kaffe maskiner kan også integreres i køkkenet. En del kaffemaskiner står dog fremme på køkkenbordet, og her foretrækker nogle, at designet matcher køkkenet i både stil og farve.

Du kan både få en kaffemaskine med kværn med et mere moderne look, men der findes også mange retro modeller på markedet, hvis du har et ældre køkken.

Det kan også sagtens være, at du foretrækker en fuldautomatisk kaffemaskine eller espressomaskine, der mest af alt skal gøre din hverdag lettere og derfor blot skal være praktisk. 

Her kan du overveje, hvilken kaffe maskine, der har de bedste selvrensende programmer samt hvilken, der egner til bedst til at informere, når der skal skiftes vand, bønner, mælk eller andet, som automatisk kan blive glemt i en travl hverdag.

Det kan også være en fordel at undersøge, inden køb af en fuldautomatisk kaffemaskine, om tilhørende udstyr er i rustfrit stål og kan tåle maskinopvask. Selve din kaffe maskine kan også være gjort er materiale, såsom mat fremfor blanket, så fedtfingre og andet snavs kommer mindre tydeligt til syne.

Prisen på maskinen

Du bør selvfølgelig gøre op med dig selv, hvor mange penge du har mulighed for at bruge på en ny fuldautomatisk kaffemaskine med kværn til dit køkken. Prisen kan variere meget fra brand til brand, og prisen kan i visse tilfælde også have en betydning, når det kommer til maskinens kvalitet. Det skal dog siges, at man indimellem kan finde rigtig gode kaffemaskiner på tilbud, så det er bare om at holde øje med de enkelte modeller i vores test.

Det kan indimellem være en god idé at starte ud med at afprøve en billigere kaffe maskine, hvis du ikke er helt sikker på, om du kommer til at få brugt en fuldautomatisk kaffemaskine. Et andet tip er at besøge en forhandler inden køb, da dette kan give dig en bedre indsigt i, hvordan maskinen ser ud og virker.

Kaffemaskinens størrelse

Som tidligere nævnt har kaffemaskinens størrelse selvfølgelig en betydning, for en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn står fremme på køkkenbordet hos de fleste, og her er det altså ikke udelukkende udseendet, der spiller ind.

Det er selvfølgelig relevant at overveje, hvor meget plads du har i dit køkken, for dette er afgørende for, om du skal på jagt efter en lille eller stor model. Der er heldigvis rigtig mange kaffemaskiner med kværn på markedet, hvilket også betyder, at du snildt kan finde en kaffemaskine med kværn, der passer ind i lige netop dit køkken.

Funktioner og brug af automatisk kaffemaskine

Inden du går ud og poster penge en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn fra denne test, så anbefaler vi, at du sætter dig ind i, hvilke funktioner du har brug for.

Er du en rigtig kaffe-nørd, der ønsker at forbedre dine barista-evner? Så kan det være, at du bør overveje en kaffemaskine med kværn med flere funktioner, og hvor du eventuelt har mulighed for selv at dosere og fylde skum på kaffen. Skal maskinen blot kunne lave en kop god, simpel kaffe? Så kan det være, at du bør gå efter en mere du gå efter en mere simpel automatisk model.

Du vil helt sikkert blive overrasket, når du ser, både hvilke og hvor mange funktioner en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn tilbyder.

Valg af de rette kaffebønner

Hvis du overvejer at købe en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, så bør du også gå på jagt efter de rette bønner, og her er der nogle forskellige ting, som du bør være opmærksom på, inden du blot køber de billigste på tilbud.

Som Whiteaway.com skriver afhænger smagen på kaffen nemlig af bønnerne. Bestemte områder laver bønner med forskellige aromaer, og du bør selvfølgelig gå efter de bønner til din kaffemaskine, der passer allerbedst ind i din individuelle smag.

Kaffebønnerne skal helt være så friske som muligt, og bønnerne smager bedst inden for 3 måneder efter ristning. Du får den allerbedste smag, hvis du anvender kaffebønnerne blot 1 til 3 uger efter ristningen, men det kan være virkelig svært at finde så frisk kaffe - medmindre du køber dine bønner hos en specialist.

Du kan selvfølgelig også selv riste dine kaffebønner, hvis dette er at foretrække. På denne måde er du garanteret absolut friskmalede bønner, når de har været en tur igennen kaffemaskinens kværn. Og dermed kan du uden tvivl nyde kaffens velsmagende og velduftende aroma. 

Opbevar kaffen korrekt

National Coffee Association pointerer, at kaffebønnernes værste fjende er lys, fugt, varme og ilt. Hvis du ønsker den bedste kaffe med en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn er det altså væsentligt, at du forsøger at opbevare dine kaffebønner, som beskrevet nedenfor.

For at holde på bønnernes smag, bør du opbevare dem i en lufttæt beholder et nogenlunde køligt sted, som både kan være i et bryggers eller evt. bare en skuffe, dr ikke udsættes for varme. Kaffebønner kan være smukke at se på, men du bør ikke have dem i en gennemsigtig beholder, da lys også påvirker bønnerne og dermed smagen af din kaffe.

Det skal også siges, at det er bedst at opbevare bønnerne mørkt og koldt, og derfor bør du ikke stille bønnerne tæt ved ovn og andre varme elementer. Dette giver det bedste udgangspunkt for din espressomaskine.

Rigtig mange opbevarer blot kaffen i den pakning, som den kommer i, og sætter en elastik eller klips på posen, men det er faktisk en skam. Bønnerne forbliver nemlig langt mere friske, hvis de lægges i en beholder, som er lufttæt.

Køb også den rigtige mængde kaffe, for det er bedre du køber små mængder kaffe, hvis du ikke drikker så meget, da bønnerne dermed forbliver mere friske

Hvad drikker du din kaffe med?

Som beskrevet ovenfor betyder bønnerne du brygger de gyldne dråber på alverden for din endelige oplevelse på din fuldautomatiske kaffemaskine med kværn. Men det er ikke det eneste. 

For vil du opnå den fulde oplevelse, så kan det også have noget at sige, hvilken mælk du bruger i din kaffe - hvis du vel og mærket bruger mælk i kaffen - for det er naturligvis en smagssag, når kaffen brygges på en fuldautomatiske kaffemaskine med kværn. 

Nogle foretrækker kaffe på minimælk, imens andre bedre kan lide den brygget på sødmælk eller havremælk. Uanset hvad du foretrækker, er det naturligvis muligt at lave skøn og lun mælk i både en mælkeskummer og på en mælkesteamer. 

Mange eksperter indenfor området anbefaler dog, at du anvender sødmælk til din fuldautomautomatiske kaffemaskine med kværn til bønner, hvis du er på jagt efter den perfekte afrundende og cremede smag. Sødmælk har en højere fedtprocent end eksempelvis minimælk, hvorfor den er lettere at skumme fyldig og cremet. 

Drømmer du om at lære at lave flot latte art på din kaffe maskine til bønner, så er desuden lettere at komme i gang med teknikken, når du anvender sødmælk. Her anbefales det, at du skipper den automatiske mælkeskummer og i stedet giver dig i kast med en mælke steamer. 

Med en steamer kan du nemlig skabe det eftertragtede mikroskum, der er ganske små luftbobler i mælken, som er dét der udgør en stor del af arbejdet, når du skal lave latteart. 

Steam god mælk på din fuldautomatiske kaffemaskine med kværn

Som det er beskrevet ovenfor sørger en fuldautomatisk kaffemaskine for, at du ikke skal bruge mange kræfter på at få kaffen serveret. På de fleste modeller skal du ganske enkelt blot trykke på en knap eller to.

Drømmer du alligevel om at give dig i kast med at lave overbevisende latteart derhjemme, som var du på café, så kan du med fordel investere i en fuldautomatisk kaffe maksine med kværn og steamer, hvor du selv skal gøre lidt af arbejdet modsat en mælkeskummer.

Når du skal i gang med at steame mælken på din fuldautomatiske kaffe maskine med kværn og steamer derhjemme, skal du altid starte med at blæse luft og damp ud af din steamer, inden du går i gang med at varme mælken.

Det sikrer at vandrester fra tidligere brug blæses ud af din steamer på din fuldautomatiske kaffemaskine med kværn.

Nu er du klar til det egentlige - og det svære arbejde - at steame mælken. Her er det først og fremmest vigtigt at du anvender en kande i stål, der er mest ideel, når mælken skal varmen. I din kande af stål, skal du forestille dig, at du har tre zoner - en top, midte og bund.

Ønsker du at lave perfekt mælkeskum, skal du starte i den øverste ende af den midterste zone. Når mælken begynder at cirkulerer bevæger du langsomt steameren op mod overfladen. Det er dog en hårfin balance - for kommer den for langt op til overfladen, risikerer du store luftbobler - og dem vil vi gerne undgå.

Det kræver tid, træning og teknik at mestre denne disciplin til fulde - og det gælder uanset hvilken kaffe maskine til bønner, du har. Har du hverken tid eller lyst til at lære det, og synes du det er lettere blot at kunne trykke på en knap og lade den fuldautomatiske kaffemaskine med kværn klare resten, så skal du købe en kaffe maskine med mælkeskummer.

Som det fremgår er der mange forskellige kaffe maskiner til bønner og med automatisk mælkeskummer på markedet, og de forskellige producenter har i den grad knækket koden til, hvordan du får cremet og lækker mælkeskum på din fuldautomatiske kaffemaskine med kværn.

Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn på kontoret

Måske er du egentlig slet ikke på jagt efter en fuldautomatisk kaffemaskine til køkkenet derhjemme?

En kaffemaskine på kontoret kan også frembringe stor glæde hos medarbejderne - og specielt hvis det er en kaffemaskine, der brygger den bedste kaffe. Med en fuldautomatisk kaffemaskine eller espressomaskine kan dine medarbejdere nemt og hurtigt brygge en frisk kop kaffe, hvilket er en fordel i en travl hverdag.

En god kop kaffe på kontoret kan give dine medarbejdere mere nydelse, og det er derfor værd at overveje, om der burde investeres i en god og fuldautomatisk kaffemaskine med kværn fra vores test til kontoret, så dine kollegaer kan få en rigtig god start på dagen hver morgen.

Det skal også siges, at de fleste folk har forskellige favoritter, når det kommer til valg af kaffe, og med en fuldautomatisk kaffemaskine kan den enkelte vælge lige netop dén kaffe, der falder bedst ind i den individuelle smag.

Desuden er der ofte mulighed for at brygge to kopper kaffe på én gang automatisk, hvis man laver kaffe på en fuldautomatisk kaffemaskine. Dette kan også være til stor gavn på et kontor, hvor flere medarbejdere kan være kaffetørstige samtidig.

Hvorfor vælge en automatisk udgave på tilbud?

Der kan være mange grunde til at kaffen derhjemme forsat laves manuelt. Tidligere har det været både dyrt og omkostningsfuldt i vedligeholdelse at købe sig en automatisk model. Heldigvis har udviklingen bidraget til, at der i dag er mange forskellige brands der er blevet dygtige til produktionen af kaffemaskiner med og uden kværn. 

De mange udbydere bidrager samtidigt til kampagner og tilbud, hvor de forskellige forhandlere og webshops forsøger at påvirke dit køb. Der er derfor mange muligheder for dig der er på jagt efter den billigste maskine, da de løbende tilbud giver mulighed for at spare flere tusinde kroner alene på selve kaffemaskinen. 

For at finde en billig model anbefaler vi derfor at du væbner dig med en smule tålmodighed, og løbende holder øje med nogle af landets store webshops som blandt andet Elgiganten, Proshop eller nogle af de andre kendte spillere. Alene i 2022 har vi set markante udsving på hvad den samme model kan koste fra forskellige forhandlere samtidigt. 

Angivelse af kilder og test

  1. National Coffee Association - se kilde her.

FAQ

Hvorfor købe en fuldautomatisk espressomaskine?
Hvorfor købe en fuldautomatisk espressomaskine?
Hvordan holder jeg min espressomaskine ren?
Hvis du er ved, at være træt af dne helt sorte kaffe og måske godt kunne bruge en mere smagfuld oplevelse - så er en fuldautomastisk espressomaskine lige noget for dig. Du får en meget høj kvalitets kop kaffe uden det store bøvl. Det har ladrig været nemmere, at få en god kop kaffe.
Behøver man ekstra udstyr?
Du vil generelt få en masse ekstraudstyr med til de fleste fuldautomatiske kaffemaskiner. Så det skal du ikke tænke for meget over. 
Levetiden er normalt 500 - 1200 opladninger. Altså kan du køre mange ture før du skal udskifte dit batteri.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle