Motiveret front-end udvikler

Fuldtid
Er du skarp i WordPress, CSS og HTML – og sans for den digitale detalje? 
Så søger vi lige præcis dig!
seo specialist

Slået op

19. april 2023

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

+1 år

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Vi har travlt hos PK Medier, og på daglig basis udvikler og designer vi flotte og brugervenlige websites for vores kunder. Vi søger en front-end udvikler, der ikke er bleg for at tage en udfordring op.

Det er vigtigt, at du har en grundlæggende forståelse for Wordpress og erfaring med Shopify er blot et plus. Men vi lægger vægt på læring, hvorfor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer løbende. Som udvikler hos PK Medier får du ansvaret for udvikling og eksekvering af websites, hvor både design og funktionalitet er i højsædet.

Hos os er en hjemmeside mere end et online visitkort. Det er brugerens første møde med vores kunder, og derfor er det vigtigt, at brugerrejsen er tænkt helt ind i DNA’en af hjemmesiden. Fra mødet med forsiden og relevante CTA’er, videre til en menu eller kontaktformular, som kan konvertere til en booking eller forespørgsel.

Er det noget, du ser dig hjælpe med at udvikle?

Dine arbejdsopgaver

Opsætning af hjemmesider
Arbejde med teknisk setup (hosting mv.)
Eksekvering af udviklingsopgaver 
Optimering af funktionalitet og UX
Deltagelse i kundemøder
Implementering af teknisk SEO

Dine kvalifikationer

Erfaring med HTML, CSS og Javascript eller jQuery
Verdensmester i WordPress (og gerne også andre CMS)
Kan jonglere flere projekter på en gang
Forstår dig på brugerrejser og kunders behov
Har et godt øje for UI
+1 års erfaring indenfor lignende stillinger

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til os.

Send din ansøgning til peter@pkmedier.dk eller klik nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, så er bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Dertil kommer, at vi selvfølgelig vil sørge for, at du føler dig som en integreret del af PK Medier, fuldstændig som hvis du var på fuld tid.

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Vores team

Hele vores team er veluddannede og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

seo specialist
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle